![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Cytat:
![]()
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Lista moich próbek jest wyżej może coś jeszcze wypatrzysz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Kobieto, aleś Ty uparta
![]() ![]() ![]() Tym bardziej, że akurat Tobie mogą się spodobać ![]()
#124 |
Zakorzenienie
|
up!
![]() Oddam: Agent Provocateur (klasyk) Aquolina Pink Sugar Armani, Emporio She Artisan Bois Farine, Jour de Fete, L’Eau du Navigateur, L’Ete en Douce, Patchouli Patch, Premier Figuier Extreme, Tea For Two, Timbuktu Balmain Balmya L. Biagotti Roma Uomo Bulgari pour Femme Burberry Brit Red Calypso Ambre Cartier Baiser du Dragon EdP, Must CdG Sequoia, Avignon, Jaisalmer, Ouarzazate, Zagorsk, Dry Clean, Monocle: Scent One Hinoki Chanel Chance Fraiche, No5 EdT Chopard Casmir, Madness E. Coudray Ambre et Vanille, Vanille et Coco CSP Amour de Cacao, Vanille Mokha Demeter Cinnamon Toast, Condensed Milk, Espresso, Gingerbread, Russian Leather, Salt Air, Snow Diesel ++ Dior Miss Dior Cherie Diptyque Philosykos Dunhill Desire Ellen Tracy EdT Escentric Molecules Molecule 01 Estee Lauder Cinnabar, Knowing Givenchy Extravagance d’Amarige, Eau de Givenchy, Oblique RWD, Organza Indecence Annick Goutal Eau du Sud, Petite Cherie Gres Cabaret Guerlain AA Mandarin Basilic, AA Winter Delice, AA Gentiana, Mahora, Shalimar EdT, Terracotta Voile d’ete Heeley Cardinal Hermes Eau des Merveilles, Elixir des Merveilles, Un Jardin En Mediterranee I Hate Perfume Revelations, Russian Caravan Tea Il Profumo Encens Epice Ch. Jourdan The Parfum J.Lo Miami Glow Joop Rococo Kenzo Amour EdP, EdT Lacroix Tumulte Lalique Le Parfum, Eau de Lalique Lolita Lempicka L Lubin Idole Lutens Borneo 1834, Daim Blond, Datura Noir, Fleurs de Citronnier, Rousse, Santal de Mysore, Un Bois Vanille Maitre Parfumeur et Gantier Bahiana Masaki Masaki Mauboussin EdT, Histoire d’Eau Molinard Habanita Montale Sweet Oriental Dream Narciso Rodriguez EdT Prada Prada Nina Ricci Les Belles: Amour d’Amandier, Belle de Minuit, Delice d’Epices Occitane Eau d’Iparie Parfum d’Empire Equistrius, Fougere Bengale Parfumerie Generale Bois Blond, Bois de Copaiba, Cuir Venerum R. Piguet Visa Ralph Lauren Hot Satellite A la Figue!, 40’ a l’Ombre Shiseido Feminite du Bois Jil Sander No4 Stella Sheer 2008 Sung Shi Tann Rokka Aki Tauer Incense Extreme The Different Company Osmanthus YSL Opium PF Yves Rocher Neonatura Cocon --- Poszukuję: Alexander McQueen Kingdom, MyQueen Aqaba Aqaba Armani Onde Mystere, Vertige, Extase By Killian Cruel Intentions, Straight To Heaven CdG SWEET Spicycocoa; SYNTHETIC: Skai, Soda, Garage, Tar; LUXE: Patchouli Davidoff Zino Demeter Heliotrope, Linden Dorissima Narziss Eau d’Italie Bois d’Ombrie, Paestum Rose, Sienne L’Hiver, Eau d’Italie edt Escentric Molecules Escentric 02 Frapin Caravelle Epicee, Passion Boisee Ginestet Le Boise A. Goutal Ambre Fetiche, Myrrhe Ardente Guerlain Mitsouko Keiko Mecheri Gourmandises, Mihime, Oliban, Patchoulissime Kenzo Amour Le Parfum Krizia Krazy Lutens Bois et Musc, Muscs Koublai Khan Mac MV3 Montale Black Aoud, Bois Vanille, Greyland, Wood And Spices Parfum d’Empire Aziyade, Yuzu Fou PG Intrigant Patchouli, Iris Taizo, L’Eau Guerriere, L’Oiseau de Nuit, Psychotrope Profumum Patchouly, Santalum, Victrix SdSA Tobacco Mucho, Voleur des Ciels, L’Eau Nirique
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2008-10-21 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Aktualizuję
![]() Poszukuję: F. Malle: French Lover Parfumerie Generale: Coze Mam: Diptyque: Tam Dao Ginestet: Le Boise Alyssa Ashley: White Musk Guerlain: Oblique RWD DK: Black Cashmere Cartier: Le Baiser Du Dragon EDP, Must ekstrakt Dior: Pure Poison L. Biagotti: Roma Clarins: Par Amour CdG: Woodcoffee l'Artisan: Passage d'Enfer, Dzongkha, Safran Troublant, Poivre Piquant, Tea for Two, Ambre Extreme, Patchouli Patch Etro: Heliotrope, Etra, Ambra Gucci: Gucci Pour Homme Parfumerie Generale: Aomassai
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2008-11-13 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Olu, a jednak mam coś, czego szukasz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Wymienię wszystkie próbki wypisane ponizej na odlewkę czegoś ,zwłaszcza Profumum Confetto, A la Figue Satellite,Statkus(pomarzy ć można):
Rezerwacja-Clive Christan No 1 Women ;malutka próbeczka -Amouage Jubilation 25 ok 0,75 ml(1\3 z 2 ml); -Amouage Esprit d'Amouage 1\4 z 2 ml; CdG Carnation ok 0,5 ml; -Louis Feraud Paris,firmowa,atomizer,ok połowa z 1,2 ml; -Lalique Perles 0,5 ml -Jadore L’Absolu Dior 1,5 ml -nowość Lancome Magnifique prawie 2 ml -Villoresi Musk,ok. 0,4 ml -Un The Au Sahara ,Stephanie Aignan-odrobinka -Escentric Molecules,Escentric 01; 1,5 centymetra w szerokiej fiolce; -Annick Goutal,Quel Amour! Firmowa wieksze pół z chyba 1,7 ml Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-10-06 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
S. Sssss. SSSSS.
|
szukam Aliena
![]()
#132 |
Raczkowanie
|
poszukuję próbki YSL Jazz
witajcie,
chętnie zakupię próbkę damskiego zapachu YSL JAZZ, zainteresował mnie opis jego składu, a niestety ani na allegro ani w perfumerii zapachu nie znalazłam. Czy któraś z Was może mi pomóc ![]() pzdr. T.
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Le Parfum Lalique (1,5 ml r) Nirmala de Molinard (0,5 ml f) Ile ml Shalimara Cię interesuje? Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
W jakiej ilości masz te próbki?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Santal Blanc jest 2ml, Coco ok, 1,5 ml, Ambre Sultan trochę ponad 1 ml.
Jeśli taka ilość Ci odpowiada - jestem jak najbardziej chętna ![]() Jeśli mało - może sobie coś dobierzesz? Zależy mi bardzo na próbkach, które mi propnujesz ![]()
#137 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]()
![]() |
#139 | |
BAN stały
|
Dot.: poszukuję próbki YSL Jazz
Cytat:
na Wizazu, dozwolona jest wymiana, a nie kupowanie. Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-10-05 o 17:12 Powód: doklejenie cytatu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Chętnie poznam nowe zapachy
![]() posiadam: DKNY Red Delicious (o) JLo Glow (o) Chopard Wish (r) YR Neonatura Seve (r) Chopard Infiniment (r) Agatha Ruiz de la Prada Flor (r) Wera Vang Flower Princess (r) Antonio Banderas Spirit (r) r-robione próbki - 1ml
#141 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Podpisuję się obiema łapkami. I łączę z odpowiednim wątkiem
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
dziekuje i przepraszam za klopot, ja jeszcze zoltodziob i czasem jakies faux pas popelnie
![]() ![]() juz zmykam na odpowiedni watek, pozdrawiam, t.
#144 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
naprawde? bo ja czytalam wypowiedz osoby na jakims forum, ktora uzywala zapachu jazz...i byla to kobieta..poza tym widzialam jazz tutaj:
http://www.allegro.pl/item447714049_...l_orginal.html naprawde nie ma damskiego odpowiednika? hm..ciekawe...
#146 |
Zadomowienie
|
Thabaka - te podziały są często nieadekwatne do zapachu, myślę, że są jedną z ostatnich rzeczy, na które należy zwracać uwagę przy kupnie perfum
![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Bardzo prosze o PW od osoby, której miałam wysłać CdG Jaisalmer
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Mogłaby któraś z wizażanek poratować mnie choć kropeleczką Coco M. EDP, Flowerbomb EDP oraz Chance EDP? Zrewanżuje się
![]() Oddam: Code Miracle so magic Just Cavalli Her Exeptional beacause you are Theorema Fendi Pure Wish Chopard Neblina Yr Eternity Moment Rock&Rose Attration Lancome Darling Kylie Minoque Toffi i jabłko Aquolina Migdał Aquolina Pink Sugar Aquolina Black xs Paco Rabanne Black Roberto Cavalli Tempore Donna Laura Biagotti Cabaret de gres The one D&G Amor Amor Cacharel Fantasy B.S. Midnight Fantasy B.S. Allure EDP Chanel Hypnose EDP Lancome I love love Moschino Neonatura Cocoon YR L'instant Guerlain Lacoste Pour Femme Burberry Brit EDP Innocent TM Vanilla Fields Coty Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2008-10-07 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
... Szukam próbek do przetestowania w celu ewentualnego zakupu.
Rozpaczliwie poszukuje próbek, odlewek, czegokolwiek by mieć pojęcie jak ten zapach będzie na mnie leżał (nie udało mi sie znaleźć ich w postaci testerów w perfumeriach czy na allegro w postaci próbek). A więc rzopaczliwie poszukuję: Vivienne Bodouir Ungaro Apparition Cacharel Lou Lou Laura Biagiotti Donna Balenciaga Cristobal- MĘSKI! W zamian mam próbki: Midnight Poison, Guerlain L'instant Magic, Gaultier Madame, D&G Light Blue, Hugo Boss edt (klasyczna woda w okrągłej butelce), DKNY fioletowe jabluszko, Flowerbomb edt, Versace edp, Amor Amor Cacharel, Hermes 24 Faubourg, Fendi Palazzo, JPG Classic. Poza tym za pare dni dojdzie mi 25 próbek, wrócę i dopiszę. Ponadto mogę zrobić odlewki: Silver Rain, Laura Biagiotti Tempore, Miss Dior Cherie, MaxMara edp, L Lolita Lempicka, Jil Sander Sun, Chanel 5 edp, Clinique Happy. Czy mogłybyście pisać na: theorema@interia.pl z góry dzięki. Oto co mogę jeszcze zaoferować: Noa perle edp Prada tendre edp prada edp Lolita fleur defendue edp Prada infusion d'iris Miss Boucheron edp Boucheron edp Ysl elle Lancome tresor edt Gucci by gucci armani city glam anais anais edt guerlain insolence edt guerlain my insolence edt cartier le baiser du dragon edt escada edp stella Hermes- eau de merveilles; un jardin: apres la mousson, sur le nil Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-10-07 o 22:20 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji "edytuj" |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Szukam choć kropli Prady Ifusion d'Iris (najchętniej odlewke 5-10ml)
Oddam bardzo wiele (to , co w moim wątku i perfumy z mojej kolekcji (odlewki, miniatury)próbki Poratujcie!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.