|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Twój ulubiony serial to: | |||
M jak miłość |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 13,04% |
Magda M |
5 | 10,87% |
Na Wspólnej |
9 | 19,57% |
Detektywi |
3 | 6,52% |
Kryminalni |
3 | 6,52% |
W11 |
4 | 8,70% |
Ekipa |
0 | 0% |
Skazany na śmierć |
11 | 23,91% |
Plebania |
0 | 0% |
Złotopolscy |
0 | 0% |
Moda na sukces |
2 | 4,35% |
Pierwsza miłość |
8 | 17,39% |
Barwy szczęścia |
1 | 2,17% |
Miodowe Lata |
2 | 4,35% |
Kiepscy |
1 | 2,17% |
Rodzina zastępcza |
3 | 6,52% |
Zagubieni |
6 | 13,04% |
Szkoła złamanych serc |
2 | 4,35% |
Inny na TVP |
2 | 4,35% |
Inny na TVN |
4 | 8,70% |
Inny na Polsacie |
8 | 17,39% |
Inny |
13 | 28,26% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Re: ulubiony serial :-)
a nie wiecie może skąd ściągnąć pierwszą serię?? bo drugą ściągam z www.suprnova.org
![]() a do ulubionych seriali to jeszcze mogłabym zaliczyć "Ostry dyżur" ![]()
![]() |
#122 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Seriale :)
Jakie seriale oglądacie?? Ja uwielbiam "Gilmore Girls" (polskie dziwaczne tłumaczenie to "Kochane kłopoty", nie wiem skad je wytrzasneli) Ogladam od samego poczatku i baardzo sie wciagnelam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Re: Seriale :)
http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1100092778
http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1092775284 http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1070542693 ![]() Ja lubie Gilmore Girls (ale bardzo dawno nie oglądałam) A z polskich obecnie to tylko "M jak miłość" ![]() ![]()
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Ines, "Na Wspólnej" to jeszcze nie taki tragiczny serial pod względem gry aktorskiej. Pamiętam, jak kiedyś (na Polsacie chyba?) była emitowana telenowela "Adam i Ewa"
![]() ![]() ![]() ![]() A "M jak miłość" też lubię i oglądam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Ja bardzo Lubię Wspólną
![]() a nie przepadam za "M jak miłość" więc gusta są różne ![]() Wspólną wiernie oglądam od początku i jestem wczuta ![]() Kocham też Ally McBeal. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Bracia ksero
![]() ![]() ![]() Sorry ale mnie śmieszą ![]()
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Bracia ksero
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Bracia ksero
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
GrLouie napisał(a):
> Ines, "Na Wspólnej" to jeszcze nie taki tragiczny serial pod względem gry aktorskiej. Pamiętam, jak kiedyś (na Polsacie chyba?) była emitowana telenowela "Adam i Ewa" ![]() ![]() ![]() ![]() > Oj widziałam to (niestety ![]() Załamywała mnie gra tytułowego Adama, czyli Ś.P. Waldka Goszcza. Ja mam fioła na punkcie gry aktorskiej więc właściwie kazdy serial/film oceniam pod tym kątem. Na drugim miejscu stawiam "życiowość". Tu "Na wspólnej" tez odpada. > A "M jak miłość" też lubię i oglądam ![]() ![]() ![]() ![]() Krzysztof- zyciowy nieudacznik ![]() A blizniacy jak dla mnie są ok ![]()
![]() |
#130 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Och Adam i Ewa był nie do pobicia... Nie ustępopował żadnej telenoweli argentynskiej, brazylijskiej czy jakiej tam! A dialogi i aktorzy nie ustępowali najtwardszemu dębowi, takie były drewniane...
Lubiłam jeszcze (aż trochę głupio przyznać) Roswel Asy z klasy (kolejny głupi tytuł) Jezioro Marzeń (teraz też oglądam, bohaterowie dorośli ze mna ![]() Ally Boston Public Ale ukochanym serialem chyba już zostaną Gilmore Girls ![]() Nie wiecie czy będą nowe odcinki??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Namietne_Usta napisał(a):
> Ja bardzo Lubię Wspólną ![]() > > a nie przepadam za "M jak miłość" więc gusta są różne ![]() > Wspólną wiernie oglądam od początku i jestem wczuta ![]() Pewnie że gusta są różne ![]() Ja kiedyś oglądałam NW przez jakies 2 tyg. Mozna bylo sie ponabijac z Marty i Kamila. Teraz się troche rozkrecają ale kiedys to byly takie "sierotki", że az zal bylo na to patrzec. I w koncu przestałam ![]() Przyznaje jednak ze czasem wieczorem z nudów obejrze. Ale nigdy do końca bo zawsze coś mnie załamie. Np. te nachalne reklamy Avonu na kazdym kroku. Zgadzam sie jednak ze jak juz sie czlowiek w cos wczuje to trudno sie oderwać ![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
justyna_t napisał(a):
> Bracia ksero ![]() > ![]() ![]() > Sorry ale mnie śmieszą ![]() Hmm... Co jest takiego śmiesznego w bliźniakach? Chętnie sie dowiem, może i ja się pośmieję.
![]() |
#133 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A kto lubi Ostry Dyżur - to własnie leci na TVN
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
A ja uwielbiam Ostry Dyżur
![]() ![]() Kocham jeszcze Rodzinę zastępczą, ale te starsze odcinki. I nie przestają mnie bawić i wzruszać, mimo że znam na pamięć każdy. Innych nie lubię, nie oglądam i nie zamierzam zacząć (tym bardziej, że aktualnie nie mam telewizji ![]() ![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Ja podobnie jak Wy ogladam M jak milosc i Na Wspolnej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
kasia napisał(a):
>A z M jak milos to nie przepadam bardzo tez ze krzysztofem, marta i kinga mnie ostatnii strasznie denerwuje ![]() ![]() ![]() Kto jeszcze byl zły poza Hanką? Nie oglądałam od początku ![]() Ale Kożuchowska mówi w wywiadach, że to troche na jej prośbę "poprawiono" Hankę. Z resztą mi jej zmiana nie przeszkadza, a teraz jeszcze uwielbiam wątek o adopcji Natalki bo sama zamierzam w przyszłości adoptować dziecko i ciesze sie, ze problem ten zostal poruszony w tak popularnym serialu. Ja natomiast swojego czasu zauwazylam w "M jak milość" tendencje do wyjazdów i zdrad ![]() Trudno tam o malzenstwo w ktorym nie bylo jakiejs zdrady ![]() Lekka przesada i to mnie troszkę wkurza ![]()
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
"Na wspólnej" - od poczatku
"M jak Miłość" -ale dopiero od jakiegos czasu i nawet mnie wciagnal. "Ally McBeal" i "Kochane Klopoty"-ale juz sie skonczyl ![]() i z córcią(choć jeszcze małą,ale z zaciekawieniem ogląda) "Rodzina zastepcza" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Ines1985 napisał(a):
> Kto jeszcze byl zły poza Hanką? Nie oglądałam od początku ![]() No wiec na poczatku chociazby Norbert, Marek, Ewa, Kaska czy Pawel na pewno pozytywnymi postaciami nie byli ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam Ostry dyżur-wyłam jak bóbr gdy usmiercili Lucy.
szkoda ,ze w kółko leca te same serie no i szkoda ,ze dvd takie drogie. m jak miłosc lubię bo jest długie i nie przerwane reklamami co prawda problemy sa jak z bajki szczególnie utrzymawanie całej rodziny z gospodarstwa,wiecznie nieszcześliwa marta,najfajniejsi są bracia -xero ![]() aa ostatnio nawet mój TZ zauwazyła ,że niby pani sędzia ma telefon w simplusie ha ha ![]() reszta to straszna kich ,klan -oskar dla trojanowskiej rysia i pani stasia :może ja czaju naparze: ![]() na wspólnej -aktorstwo najwyzszych lotów to to nie jest ale i zaden wielki aktor tam nie gra. bardzo lubie seriale zagraniczne komediowe ale coraz mnie ich albo w dziwnych nocnych godzinach. pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
kasia napisał(a):
> > No wiec na poczatku chociazby Norbert, Marek, Ewa, Kaska czy Pawel na pewno pozytywnymi postaciami nie byli ![]() ![]() Norberta nadal nie lubie ![]() ![]() ![]() A ze Marek byl zly to nie wiedzialam ![]() >Teraz powtarzaja stare odcinki M jak milosc ![]() ![]() Strasznie chcialam ogladac te stare odcinki ale moj zegar biologicznyy budzi mnie w okolicach 10:30 i zawsze jest juz za pozno ![]()
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
hehe az miło posłuchać ja tez oglądam seriale bardzo lubie ,,Ostry dyżur" ale nie oglądam nałogowo bo niestety ale zajęcia mi utrudniału wpadnieccie w nałóg. Bardzo też lubie serial ,,Doktor z Alpejkiej wioski" kiedys leciał w telewizji i teraz sa powtórki. Z polskich seriali to lubie ,M jak miłośc " ,, Na wsólnej" czasmi mozna sie niezle posmiac z nowego bohatera Grzesia a tak to sporadycznie oglądam ,,na dobre i na złe" ale , Klanu juz nie zniose ...
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
A ja uwielbiam "Jezioro marzeń". Staram się regularnie ogladac (nawet jak mam zajecia to nagrywam sobie). Mam bardzo miłe wspomnienia zwązane z tym serialem, bo śledze losy bochaterów od pierwszej serii. Ach, długoooo by pisać.... Lof it i jush =]
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
O, ja też lubię Jezioro Marzeń
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nie martw się Alma - Gilmore Girls pewnie jeszcze wrócą z nowymi odcinkami, bo 5 seria już nagrana. Dla ciekawskich, jest oficjalna strona gdzie wyemitowane w stanach odcinki są dość szczegółowo opisane (po angielsku więc trzeba sobie potłumaczyć)http://www2.warnerbros.com/web/gilmo...s/episode.jsp/
Samej mi trudno się powstrzymać i nie czytać tych opisów, ale głupio potem wiedzieć co się wydarzy... ![]() A Jezioro Marzeń lubie od początku, teraz też mi się podoba - juz pisałąm, ze bohaterowie dorośli ze mna. Oni poszli na studia, ja pójdę (miejmy nadzieję) za pół roku... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Kiedys lecialy na polsacie telenowele Fiorella i Luz Maria, moje ulubione
![]() Teraz lubie oczywiscie Gilmore Girls i O.C.California M jak Milosc tez mi dziala na nerwy! Nie lubie Krzysztofa i Malgoski ( zaczelo mnie wkurzac, jak ona sie zawsze pchala do wszystkich, aby u nich mieszkac!)
![]() |
#146 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Re: Seriale :) - co z nich macie?
Moze to śmieszne pytanie, ale czy zdarzyło wam się, ze oglądanie jakiegoś serialu dało wam korzyści?
Nie mówię oczywiście o korzyściach materialnych, ale czy czegoś się nauczyłyście itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Tinkerbell napisał(a):
> Kiedys lecialy na polsacie telenowele Fiorella i Luz Maria, moje ulubione ![]() > Aktorka która odtwarzała tytułowe role jest moim zdaniem śliczna ![]() Przypomniałas mi o niej ![]() Zasypię was fotkami Angie Cepedy ![]() Mam nadzieję, że się nie obrazicie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście Gilmore Girls
![]() ![]() Oprócz tego oglądam tylko Ostry dyżur i kiedyś Boston Public - jedyne seriale, które zaciekawiły mnie ![]()
![]() |
#149 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Fakt jest śliczna...
![]() Chociaż znacznie łądniej jej w kręconych albo chociaż falowanych włosach. W prostych jakoś mi się nie podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
No i Alexis Bledel (ta która gra Rory w Gilmore Girls) też jest urocza - te oczy!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.