|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
no tanie to nie jest ale jak dla mnie to lepiej wydać 800 zł na fontannę na całe wesele niż na samochód na 2 godziny - dzwoniłam i limuzyna lincoln excalibur 6 kosztuje 850 zł
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
masz rację hehe samochód to już zupełnie kompletny bezsens jak dla mnie
mój ukochany jest wielbicielem motoryzacji i wszyscy wiedzą jak kocha swoją nową hondę więc stwierdził ze jedziemy naszym do ślubu hehhe może jeszcze ja będę kierowac! ale to juz zart oczywiscie jeszcze bym pod Kościołem nie zaparkowała jak trzeba i dopiero byłby wstyd ale samochód na pewno odpada bo jedziemy naszym![]() co do fontanny to poczekamy i zobaczymy jakie ceny będą oferowac za 2 lata. jak takie jak teraz to chyba podziękuję
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
ja jak zobaczyłam tą furę to oszalałam - dałam sobie na wstrzymanie jak usłyszałam cenę - ale jeszcze się zastanowię w końcu raz w życiu
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam ostatnio weselu tą mniejsza fontannę, a gości było ok 150.. No i niestety- żenada, po jakiejś godzinie praktycznie nic nie zostało z tej fontanny. Juz sie nic nie przelewało tylko wisiały takie czekoladowe kluski... Fatalnie... Zeby to miało sens, wyglądało ładnie, i każdy mógł spróbować - musi jej byc po prostu dużo - pewnie stąd wysoka cena. A ta za 400 zł, to się moim zdaniem nadaje co najwyżej na 50 osobowe przyjęcie.
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Masz rację
te małe - to są do uzytku domowego dobre - zbiera się rodzina i robi czekoladowe fondue a nie na większe przyjęcia - zresztą cały efekt moim zdaniem w tym, ze jest widoczna i jest atrakcją na weselu a nie jakieś cóś ciurkające w kącie
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny wiecie czy w lublinie jakaś cukiernia zrobiła by taki tort, od razu zaznaczam ze kawiaty są jadalne
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie to chciałam napisać. |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znam taka cukiernie w Rzeszowie! tort urodzinowy zrobili mi tak boski że nie chciałam go dać pokroić
ale w Lublinie proponowałabym spytać w Leclercu
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
ja mam jeszcze troszkę czasu....myślę,że te fontanny potanieją-jak tylko staną sie troszkę bardziej popularne:P
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w wawie czasami odwiedzamy pijalnie czekolady wedla - pychotki ![]() uwielbiam smak i zapach czekolady ja to juz jestem prawie zdecydowana dla dzieciaków toteż niezła frajda na weselu ![]() zastanawiałam sie nad alkoholową fontanną tylko w wydaniu niealkoholowym z jakimś piccolo dla dzieciaczków bo myślę o oddzielnym stole dla takich małych pociech, zeby mialy swoje kieliszki i udawały dorosłych - natchnęła mnie tym babka z czeko-lady ale jeszcze nie mają tych fontann - dopiero planują je kupić najbliższe znalazłam w wawie za jakieś 400 zł
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Tak piszecie Dziewczyny o tych fontannach więc i ja coś napiszę
Ja to nie będę jej chciała bo wiecie, boję sie tego, że dziaciaki całe wypaciają się tą czekoladą, rodzice będą się złościc i może to komuś popsuje zabawę. W sumie to nie tylko o dzieci mi chodzi bo wiadomo, że jak ktoś sobie popije to też równowaga może być zachwiana a nawet i bez alkoholu to tak mało trzeba aby coś "pacła" na ubrania ![]() także ja mówię jej "NIE" |
|
|
|
|
#135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a widziałam taki tort na żywo ale za granicą i wyglądał po prostu cudnie.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
to fakt
wstawie zdjęcie jak mi aparat się odsteruje i zacznie dzialać a kwiatuszki smakują jak lizaki
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
o masz, ale trafiłam. sama chciałm napisać, że też mi sie t nie podoba.
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
a ja się pochwalę że dzisiaj zmienilismy lokal no i wesele odbędzie się w sali bankietowej Dys 300
no i jestem w końcu troszkę spokojniejsza bo jak się okazało że gości bedzie więcej niż przypuszczalismy to zmiana sali spędzała mi sen z powiek, a tak już jeden problem z głowy teraz z tych bardziej odległych spraw to zostało nam zacząć chodzić na nauki ale jakoś nie mogę się w sobie zebrać żeby najpierw pójść po licencję do księdza (bo bez licencji nie dostaniemy tych książeczek potrzebnych do nauk) ehh jak ten czas szybko leci, już tylko 7 miesięcy
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
hehe to już jesteśmy we dwie ;-)
|
|
#141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny.
tak czytam i czytam i widze, ze macie slub w 2010 a juz tak szczegolowo planujecie...a ja? mam w sierpniu 2009 i prawie nic nie mam!!mam tylko kosciol, sale, foto, kamere i wodzirejow. kiedy zalatwia sie fryzjera, suknie, kwiaciarnie, ciastkarnie i te wszystie rzeczy o ktorych nie mam pojecia?? co powinnam miec zrobionego dzis? czyli 10 miesiecy przed slubem? prooosze o pomoc! |
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tam sama parę postów wyżej napisałam, ze ja też jestem na "NIE" dla fontanny
|
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w piątek sukienki idę oglądać i tyle.
|
||
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
cześć wszystkim Wizażystkom! Dziś zapisałam się na forum, ale śledzę je już od jakiegoś czasu. Pochwalę się, że także w przyszłym roku także dołączę do grona świeżo poślubionych panien młodych
Jak na razie mamy zarezerwowaną salę, zespół oraz księdza. Mam też do odstąpienia salę w Wojciechowie, Dom Biesiadny gdyby któraś z Was chciała. Rezygnujemy z niego, ponieważ udało nam się jeszcze w ostatniej chwili znaleźć salę w Lublinie. Gdyby któraś z Was była zainteresowana, to służę pomocą. Sala jest zarezerwowana na 01-02.08.2009r. |
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, ze teraz piszesz bo jeszcze miesiąc temu bym Ci bardzo dziękowała w imieniu brata bo on ma tam tyle ze pod koniec wrzesnia bo wczesniej juz nie było terminów. No ale teraz ma już pod ten termin kosciól, orkiestre i kamerzyste wiec nie ma sesnu zmieniać. A możesz powiedziec dlaczego rezygnujesz z tej sali?? Moze być na PW Aha i my wizażanki jesteśmy
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
no to juz mi lepiej
w takim razie moge byc odstresowana i spokojnie zyc.a powiedzcie mi jak to jest z fryzjerkami? to sie jedzie do salonu czy przyjezdza do domu? i jesli ja np mam slub w niedziele to mam szukac lokalu czynnego w tym dniu czy jak to dziala?? czy to sie szuka salonu czy konkretnej osoby? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

mój ukochany jest wielbicielem motoryzacji i wszyscy wiedzą jak kocha swoją nową hondę więc stwierdził ze jedziemy naszym do ślubu hehhe
te małe - to są do uzytku domowego dobre - zbiera się rodzina i robi czekoladowe fondue a nie na większe przyjęcia - zresztą cały efekt moim zdaniem w tym, ze jest widoczna i jest atrakcją na weselu a nie jakieś cóś ciurkające w kącie 

a widziałam taki tort na żywo ale za granicą i wyglądał po prostu cudnie.
flejksy