Testujemy depilatory Braun - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-16, 09:49   #121
paula78
Zakorzenienie

Dot.: Testujemy depilatory Braun

Ciekawe kto sie odwazy pociagnac temat "konkursu" dalej.

na mnie nie liczcie ,niech ktos inny przyjmie BANA;-)

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-16, 10:07   #122
izzie
Zakorzenienie

GG do izzie

A ja tam się cieszę, że dostanę depilator Chyba jestem optymistką i nie potrafię patrzeć na świat przez czarne okulary i podejrzewać wszystkich i o wszystko. Jakoś nie wierzę, że ktoś chce mi zrobić krzywdę pod pretekstem depilatora...
izzie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-16, 10:18   #123
Malla
Nie depcze krokusów

Ja już nie mam pytań, tak sobie dywagujemy ogólnie o konieczności zapoznawania się z regulaminem przed wysłaniem zgłoszenia. Na pewno nie negujemy istoty konkursów, bo wszystkim się podobają, choć nie one decydują o obecności stałych bywalców na portalu. W naszym przypadku umilają korzystanie z serwisu, a w przypadku nowych użytkowników zachęcają do tego
Wiem, po co wymagany jest pesel (chociaż można podać pesel i nazwisko siostry czy mamy), domyślam się, czemu przy niezadowoleniu trzeba produkt zwrócić (bo po co go wtedy trzymać?). Ciekawi mnie jeszcze kwestia, w jaki sposób byli wybierani testerzy, czy na podstawie danych z ankiety (jeśli tak, można było podać inne, które sprzyjały wybraniu i podobnie mogą postępować sprytne kandydatki w przyszłości), czy losowo?
To tak w celu wyjaśnienia ostatecznego wątpliwości.
Stary 2008-10-16, 10:19   #124
AporiaCrataegi
Raczkowanie

zazdroszczę:P
a podejście mam takie jak Ty.

MIŁEGO testowania.
AporiaCrataegi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-16, 10:49   #125
martarr
Raczkowanie

moze niech moderator zamknie ten temat jezeli przez zazdrosc ludzi wzbudza on tyle sprzeczek.
Pozdrawiam i czekam na swoj depilator
martarr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-16, 11:21   #126
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martarr Pokaż wiadomość
moze niech moderator zamknie ten temat jezeli przez zazdrosc ludzi wzbudza on tyle sprzeczek.
Wydawało mi się,że go nie chciałaś i rozpaczałaś,że cię wylosowano.
Stary 2008-10-16, 11:25   #127
martarr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
Wydawało mi się,że go nie chciałaś i rozpaczałaś,że cię wylosowano.

to źle ci sie wydawało napewno nie rozpaczałam tylko sie zastanawiałam czy nie zrobiłam błedu poniewaz nigdy nie brałam udziału w konkursach na wizazu i chciałam sie dowiedziec czy nie zrobiłam błedu zgłaszajac sie, czy ten konkurs to nie naciaganie. A teraz wiem ze jest wszystko ok
martarr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-16, 12:42   #128
KittyKitty_BangBang
Raczkowanie

GG do KittyKitty_BangBang

wiecie co.. nie dziwię sie że Adze może być przykro..

konkurs był dobrowolny.. nie chcesz podoawać danych i tego nieszczęsnego peselu to nie bierz udziału i komentuj bez sensu i tyle
nie rozumiem skąd takie problemy
ja bym była przeszczęśliwa jakby mnie wylosowano niestety nie udało sie
a te depilatory to nie jakies buble

jeśli ktos tak bardzo się boi o swoje dane to niech trzyma się zdaleka od takich akcji a nie potem jakieś insynuacje

według mnie sposób w jaki zrobiono selekcje kto ma dostać depilator a kto nie nie jest ważny
nie wiem kto podejmował ta decyzje czy wizaż czy braun ale czy wybierano losowo czy też według jakiś kryteri to już ich broszka
zgłosiłam sie do konkursu więc akceptuje jego przebieg

Edytowane przez KittyKitty_BangBang
Czas edycji: 2008-10-16 o 12:46 Powód: uu.. zjadły się literki
KittyKitty_BangBang jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-16, 13:08   #129
lain
Zakorzenienie

Cytat:
tak, wszyscy strasznie ci zazdroscimy... sczegolnie ja, olewajac ten caly 'konkurs'...

ja nadal twierdze, ze robienie badan przez firme Braun takimi metodami chyba mija sie z etyka badan marketingowych...
lain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-16, 13:16   #130
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Cytat:
to źle ci sie wydawało napewno nie rozpaczałam tylko sie zastanawiałam czy nie zrobiłam błedu poniewaz nigdy nie brałam udziału w konkursach na wizazu i chciałam sie dowiedziec czy nie zrobiłam błedu zgłaszajac sie, czy ten konkurs to nie naciaganie. A teraz wiem ze jest wszystko ok
Każdy ma prawo mieć wątpliwości, swoje widać bez problemu możesz wyjaśnić i niczego złego w tym nie ma. Po co więc zniszczyłaś post, i tak jesteś cytowana przez wizażankę niżej, a ryzykujesz banem tymczasowym, nie czytałaś regulaminu forum?
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-16, 14:01   #131
TmargoT
Zakorzenienie

UUUU,ale się działo jak mnie nie było.

ECH niewdzięcznice

JAKBY KTORAS ZREZYGNOWALA Z DEPILATORA,JA CHETNIE SIE NIM ZAOPIEKUJE
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-16, 14:15   #132
Fresa
Zakorzenienie

Panikujecie Dziewczyny, jakby udział w konkursie był obowiązkowy

Wystarczy wcześniej przeczytać regulamin wzięcia udziału w konkursie i zastanowić się, czy zasady wam odpowiadają, a nie siać panikę po fakcie
Nikt tu nikogo do niczego nie zmuszał, a wysyłając ankietę zaakceptowałyście warunki konkursu, czyli wam one ODPOWIADAŁY.
Proste
Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-16, 14:23   #133
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Panikujecie Dziewczyny, jakby udział w konkursie był obowiązkowy

Wystarczy wcześniej przeczytać regulamin wzięcia udziału w konkursie i zastanowić się, czy zasady wam odpowiadają, a nie siać panikę po fakcie
Nikt tu nikogo do niczego nie zmuszał, a wysyłając ankietę zaakceptowałyście warunki konkursu, czyli wam one ODPOWIADAŁY.
Proste
część z nas chciała się dowiedzieć,na jakiej zasadzie były przyznawane testery i jakie warunki trzeba było spełnić.po czasie doszedł nowy wątek rozmowy,choć nie był zasadniczą odpowiedzią na pytanie.

ja dalej nie wiem,czy wybrane w ankiecie napisały
UZYWAM DEPILATORA,ALE NIE TEJ FIRMY-
byłabym wdzięczna za odpowiedź
Stary 2008-10-16, 14:59   #134
ssue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
część z nas chciała się dowiedzieć,na jakiej zasadzie były przyznawane testery i jakie warunki trzeba było spełnić.po czasie doszedł nowy wątek rozmowy,choć nie był zasadniczą odpowiedzią na pytanie.

ja dalej nie wiem,czy wybrane w ankiecie napisały
UZYWAM DEPILATORA,ALE NIE TEJ FIRMY-byłabym wdzięczna za odpowiedź
Ja co prawda nie zostałam wybrana ale o ile dobrze pamieam nie było takiej odpowiedzi. Było tylko "używam depilatora", "nie używam d." (bez okreslania marki)
ssue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-16, 15:02   #135
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Nie mogę Wam powiedzieć w jaki sposób wybieraliśmy Użytkowników. To jest tajemnica handlowa. Mogę Was tylko zapewnić, że organizator nie zobaczył ani jednego szczegółu w Waszych danych osobowych. Odnośnie etyki badań - wg mnie jest to etyczne dać coś komuś do badania i zmierzyć się z opinią. A wierzcie mi, że nie było łatwo przekonać organizatora, że Wizażanki to najlepszy target dla jego produktów.
Macie tu zapewnioną wolność słowa. Nikt Was nie ściga za krytyczne opinie w stosunku do różnych marek czy produktów - całe KWC, forum. Ale zawsze liczy się zaufanie z obydwu stron. Jeśli Wy będzie z założenia nieufne i zawsze zakładacie złą wolę, to żadna inna firma nie zgodzi się na taki test. Dla nich to też jest duże ryzyko i wielki eksperyment.
Moim zdaniem taki test do duży ukłon w Waszą stronę. Was - czyli ewentualnych klientek Brauna.

Ja planuję i staram się zorganizować więcej takich akcji. Lada dzień będziecie miały okazję wygrać jeszcze inne atrakcyjne nagrody związane ze sportami zimowymi. Niestety takimi postami nie ułatwiacie mi zadania i więcej, tak naprawdę działacie na swoją szkodę.
Przecież doskonale wiecie, że ten serwis nie działa w próżni. Jestem ja, jest Złoś czy teraz Redaktorki, które znacie od lat. Zadawajcie pytania jeśli macie wątpliwości. My zawsze odpowiemy. Natomiast tworzenie jakiś teorii spiskowych nikomu, ani niczemu nie służy.

Mam nadzieję, że choć trochę wyjaśniłam pewne nieścisłości
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-16, 15:16   #136
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez AgaZ Pokaż wiadomość
Zadawajcie pytania jeśli macie wątpliwości. My zawsze odpowiemy. Natomiast tworzenie jakiś teorii spiskowych nikomu, ani niczemu nie służy.
No to ja pierwsza

Ago,już wcześniej rozmawiałyśmy tutaj o osobach,które biorą udział w konkursach.
Wizazanek jest barrrrrrrrrdzo dużo,konkurencja duża więc ale hasło "nagrody" działa często magicznie i przywołuje osoby które zakładają konta tylko po to,żeby wziąć udział w konkursie,tak na prawdę z Wizażankami nie mając nic wspolnego.Bo dla mnie 'Wizażanka" to osoba,która udziela się na Wizażu..
Ja wiem,że takie konkursy to wspaniała reklama dla Wizażu ale to niekoniecznie zadziała w ten sposób.
Na pewno widziałaś wcześniejsze posty,kiedy dyskutowałyśmy o tym-czy nie możnaby wprowadzić jakichś kryteriów?
Żeby uniknąć takich sytuacji?
Wizażanek i tak jest tysiąąąąąąące a kolejne osoby będą wiedziały,że warto na Wizażu się udzielać,to o czym pisałam,bo oprócz wielu porad,miłej atmosfery można brać udział w konkursach z cennymi nagrodami?
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-16, 15:19   #137
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Odnośnie etyki badań - wg mnie jest to etyczne dać coś komuś do badania i zmierzyć się z opinią.
ale tu chodzi o wyniki badan, ktore prawdopodobnie beda mocno naciagane (a to dlatego, ze jak juz pisalam pewno wiekszosc nawet mimo niezadowolenia bedzie chciala depilator zatrzymac (chocby zeby sprzedac na allegro albo podarowac mamie...), wiec w opinii o produkcie wszyscy napisza same superlatywy, a potem w reklamie sie dowiemy, ze uzytkowniczki danego produktu wyrazily same ochy i achy...)
ja mysle, ze to byl bardzo przemyslany zapis w regulaminie, ktory bedzie mial rownie przemyslane konsekwencje...

ale jak juz pisalam, mam zboczenie zawodowe...
(i prosze nie traktuj tego jako zarzutu w strone Wizazu, a raczej w strone firmy Braun, ktora dobrze wie co robi... )
Stary 2008-10-16, 15:47   #138
Malla
Nie depcze krokusów

Czyli to nie organizator wybierał uczestniczki? Ufff... Wtedy byłoby to podejrzane, mało obiektywne. Mógłby wybierać tylko te, które były zadowolone z jego wcześniejszych produktów.

Lain - a nie ma w regulaminie zapisu, że podawane przez testerkę informacje mają być zgodne z prawdą? W ostatnim gorącym okresie pracy Twojego TŻ i mojej również wypełnialiśmy ankiety badające zadowolenie pracowników - ech, dobrze, że były anonimowe, bo było ostro

Cytat:
A wierzcie mi, że nie było łatwo przekonać organizatora, że Wizażanki to najlepszy target dla jego produktów.
jasne że najlepszy!
Gdzie w Europie można znaleźć tyle wspaniałych recenzentek?!
Organizator chyba nie jest Wizażanką
Stary 2008-10-16, 15:57   #139
mary_alice_young
Wtajemniczenie

chyba mnie nie wybrali.. a szkoda bo akcja sie wydaje b. fajna
Stary 2008-10-16, 16:00   #140
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Lain - a nie ma w regulaminie zapisu, że podawane przez testerkę informacje mają być zgodne z prawdą? W ostatnim gorącym okresie pracy Twojego TŻ i mojej również wypełnialiśmy ankiety badające zadowolenie pracowników - ech, dobrze, że były anonimowe, bo było ostro
Malla chyba zartujesz?
jakie zgodne z prawda? nawet jesli taki zapis jest to pewno kazdy i tak napisze w taki sposob zeby depilator sobie zatrzymac, nawet jesli uwaza, ze to bubel.
a badanie satysfakcji pracownikow to co innego... tam ci nie daja prezentu, ktory chca ci odebrac jak napiszesz cos nie po ich mysli...
Stary 2008-10-16, 16:07   #141
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
No to ja pierwsza

Ago,już wcześniej rozmawiałyśmy tutaj o osobach,które biorą udział w konkursach.
Wizazanek jest barrrrrrrrrdzo dużo,konkurencja duża więc ale hasło "nagrody" działa często magicznie i przywołuje osoby które zakładają konta tylko po to,żeby wziąć udział w konkursie,tak na prawdę z Wizażankami nie mając nic wspolnego.Bo dla mnie 'Wizażanka" to osoba,która udziela się na Wizażu..
Ja wiem,że takie konkursy to wspaniała reklama dla Wizażu ale to niekoniecznie zadziała w ten sposób.
Na pewno widziałaś wcześniejsze posty,kiedy dyskutowałyśmy o tym-czy nie możnaby wprowadzić jakichś kryteriów?
Żeby uniknąć takich sytuacji?
Wizażanek i tak jest tysiąąąąąąące a kolejne osoby będą wiedziały,że warto na Wizażu się udzielać,to o czym pisałam,bo oprócz wielu porad,miłej atmosfery można brać udział w konkursach z cennymi nagrodami?
ja dodałabym, coś od siebie.
nie wpadłabym na taki sposób wczesniej nie czytając wcześniejszych postów,ale myślę,że byłoby to do wykonania.
nie da się ukryć,że sa osoby,ktore maja w domu,lub w pracy komputery.można byłoby założyć kilka kont wpisując pesel całej rodziny np.mamy,cioci,siostry.jak by nie było zawsze się zwiększa szanse na darmową nagrodę.
dlatego podpisuję sie pod postem WARSZAWIANKI,zeby zaostrzyć krytera dostępu do konkursów.

może ,ktoś powie,że żal mi.tak jest mi troszeczkę smutno.nie zazdroszczę zwycięzcom,ale cichutko myślałam,że się załapię.mam ogromne problemy z włoskami i czasem nie mam już sił z tym walczyć,a na taki wypasiony depilatror poprostu mnie nie stać.zawsze się znajdzie ważniejszy zakup.
Stary 2008-10-16, 16:23   #142
stokrosia24
Przyczajenie

W takim razie po co cała ta szopka z wybieraniem....
wystarczyło zebrać pierwsze 102 zgłoszenia i było by fajnie....
Nikt by nie rozpaczał dlaczego nie dostał....
Człowiek robi sobie nadzieje bo może jednak się uda.....a tu figa z makiem...
stokrosia24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-16, 16:27   #143
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez stokrosia24 Pokaż wiadomość
W takim razie po co cała ta szopka z wybieraniem....
wystarczyło zebrać pierwsze 102 zgłoszenia i było by fajnie....
Nikt by nie rozpaczał dlaczego nie dostał....
Człowiek robi sobie nadzieje bo może jednak się uda.....a tu figa z makiem...
Myślisz, że nikt by nie rozpaczał? Oczywiście, że byłyby ochy i achy, że to nie fair, że nie każdy zagląda co chwilkę na Wizaż i nie zdążył się dowiedzieć itd.
Nigdy nie będzie tak, że każdemu się dogodzi.

Aga Ja mam właśnie jedynie to zastrzeżenie, co Warszawianka. Po prostu smutno mi, że nas, wierne Wizażanki traktuje się na równi z osobami z poza Wizażu. Tak jak wcześniej w tym wątku dyskutowałyśmy- to nie sprawiedliwe, że udział brać mogą osoby, które tylko po to tu się rejestrują.
Czy to reklama dla Wizażu- nie sądzę. Takie osoby najczęściej zaraz nawet zapominają hasła, bo rejestrują się tylko dla konkursu, a po konkursie szperają w necie w poszukiwaniu innych konkursów i okazji.
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-16, 16:32   #144
Malla
Nie depcze krokusów

Lain - jestem chyba jakaś staromodna, ale piszę prawdę w takich testach. Jakiś rok, dwa lata temu wypełniałam mnóstwo ankiet znajomych studentów, dotyczących słodyczy, szamponów itp. Strach pomyśleć, gdzie zawędrowały moje dane osobowe, ale cel był wzniosły, w końcu zarabiali tak na chleb. Niektórym osobom zapewniono prezenty i faktycznie niektórzy dostali jakieś Timotei, Blend-a-medy i in. Ja nie, bo akurat za prezentowanymi markami nie przepadam. A mamie bym bubla nie oddała

Impersona - cieszę się, że rozumiesz, że dyskusja ta nie jest spowodowana "polską żółcią", tylko od początku piszemy właśnie o tym co Ty, Warszawianka, TmargoT i inne. Wystarczyłoby wprowadzić min. miesiąc od zarejestrowania do wzięcia udziału w jakimś konkursie, bez brania pod uwagę ilości postów (nie ilość się tu liczy...).

Dziewczynom żałującym, że ich nie wybrano, proponuję o przyszłych konkursach zapominać po wysłaniu zgłoszenia, inaczej może Was spotkać tylko przyjemne rozczarowanie
Stary 2008-10-16, 17:48   #145
cal
Raczkowanie

dostałam maila, biore udział w badaniu
cal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-16, 17:59   #146
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cal Pokaż wiadomość
dostałam maila, biore udział w badaniu
ja dalej nic
Stary 2008-10-16, 18:04   #147
anick88
Wtajemniczenie

Talking Dot.: Testujemy depilatory Braun

hey dziewczyny!!

jestem na wizazu od bardzo niedawna, a swoje zgloszenie na konkurs wyslalam dokladnie dnia kiedy sie zapisalam na portal, bo akurat rzucilo mi sie w oczy. W sumie po przeczytaniu tego watku doszlo do mnie, ze i ja nie zauwazylam kilku punktow w regulaminie (np o wizerunku prywatnym). Ale mysle, ze powinnyscie wiedziec, ze polskie prawo ustala, ze wszystkie legalne konkursy zostaja rozstrzygane w formie losowania lub innej w obecnosci notariusza i komisji, ktora nadzoruje, aby nie bylo zadnych "przekretow" w trakcie konkursu, typu rozdawania produktow rodzinie i znajomym. Jesli badanie jest wykonane w inny sposob nie moze byc wykorzystywane w czasie promocji produktow, bo jest niewiarygodnea poniewaz firma braun jest na tyle elitarna firma, to nie wierze, ze konkurs rozstrzygany byl inaczejpozdrawiam -studentka prawa .

ps. ale ja tez nie wygralamno coz... trudno
anick88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-16, 18:15   #148
Juncia
Zakorzenienie

Kurcze, wierzyc mi sie nie chce, ze ktos mogl watpic w Wizaz
Juncia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-16, 18:15   #149
ssue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anick88 Pokaż wiadomość
hey dziewczyny!!

jestem na wizazu od bardzo niedawna, a swoje zgloszenie na konkurs wyslalam dokladnie dnia kiedy sie zapisalam na portal, bo akurat rzucilo mi sie w oczy. W sumie po przeczytaniu tego watku doszlo do mnie, ze i ja nie zauwazylam kilku punktow w regulaminie (np o wizerunku prywatnym). Ale mysle, ze powinnyscie wiedziec, ze polskie prawo ustala, ze wszystkie legalne konkursy zostaja rozstrzygane w formie losowania lub innej w obecnosci notariusza i komisji, ktora nadzoruje, aby nie bylo zadnych "przekretow" w trakcie konkursu, typu rozdawania produktow rodzinie i znajomym. Jesli badanie jest wykonane w inny sposob nie moze byc wykorzystywane w czasie promocji produktow, bo jest niewiarygodnea poniewaz firma braun jest na tyle elitarna firma, to nie wierze, ze konkurs rozstrzygany byl inaczejpozdrawiam -studentka prawa .

ps. ale ja tez nie wygralamno coz... trudno
Jako nie-studentka prawa zapytuję co mają wspólnego konkursy i badania marketingowe? Przecież w takich badaniach (jak ten depilator) nie było żadnego konkursu, był "normalne" wybranie spośród nadesłnych zgłoszeń osób spełniających wymogi producenta.
ssue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-16, 18:26   #150
anick88
Wtajemniczenie

ano to, ze pan xiński mógłby te 102 depilatory dać babci, cioci i siostrze stryjka brata i miec tak rewelacyjne wyniki ankiety, ze okazaloby sie, ze depilator jest najlepszy we wszechswiecie. sa pewne ograniczenia i zapewniam was, ze testerki zostaly wybrane tak, aby oddac wynik ankiety jak najbardziej wiarygodnie.

chociaz te zwracanie depilatorow jest dziwne.. no ale to nie moja sprawa. skoro nie testuje, to nie wnikami jeszcze raz powodzenia w testowaniu

nie mam polskich znakow. nie bede miec. trzeba z tym jakos zyc.
anick88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości