![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
pani w sklepie mówiła, że w rybkach dobrze jest dziewczyną o kobiecych kształtach
![]() ![]() Tancerka skoro Ty jestes chudzinka to powinnas miec troszkę "większą" suknię ![]() no no chyba wszystkie się pojawiły ![]()
#122 |
Adwokat diabła
|
dawaj, przyda się te 5 kg i tak widać po mnie nie będzie
![]() rodzinne te bycie szczupłym..
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
a co do tych figur i zbednych kilogramow to nie gadajcie.. wstawialyscie kiedys swoje zdjęcia i macie figury jak modelki
![]() ![]() własnie sobie maseczkę zrobiłam i siedzę tu przed kompem w zielonej glince haha dobrze ze mnie nie widzicie ![]()
#124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
O wy niedobre! Ja taka zmęczona przychodzę z uczelni, a tu pod moją nieobecność tak poszalały!
![]() ![]() Przede wszystkim witam wszystkie nowe Panny Młode ![]() ![]() A ja wszystko sobie przeczytałam, ale teraz nie mam już siły ani czasu się udzielać, muszę iść się uczyć na jutro (Accounting, bleee... ![]() Może jutro się więcej odezwę, miłego pisania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#127 |
Adwokat diabła
|
168 i ciągle +/- 50 kg...
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
ja mam 173 i najlepiej czułam się ważąc 53kg, a teraz ważę 59-60
![]() ![]() ![]()
#129 |
Zakorzenienie
|
no rzeczywiscie wstawianie swoich fotek na forum nie każdemu leży ale ja obiecuję że jak dacie mi swoje maile to wam powysyłam ich choćby ze sto! jak dzikuska czekam na te chwile ![]() ![]() co do sukni rybek rzeczywiście trzeba byc baaardzo kobiecą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaśka toż ty chuda jestes jak nie wiem!!! co tu gadasz ze sie spasłas... ja mam 167 wzrostu i waze 53 kg i czuje sie chuda!!! teraz to chyba powinnam zmienic myslenie o sobie i czuc sie tlusta... ![]() a może damy sobie swoje maile i wyślemy po jednym zdjęciu tego jak wyglądamy żebysmy wiedziały jak wyglądamy i moze coś sobie podoradzamy ![]()
21.08.2010 ślub ![]() 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-10-29 o 09:39 Powód: proszę nie pisać post pod postem i pamietać o funkcji "edytuj" i "multicytowania" |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
[quote=tancerka212;9506367]moja kolezanka pracuje jako kelnerka i mowila ze raz musieli przestawiac stół młodych bo się panna nie miesciła[/quote]
![]() mój też lubi mnie w dresie ![]() ![]()
#131 |
Zakorzenienie
|
Nie podoba mi się ta dekoracja, ja chcę zielono białą(wszystko zależy jaka salę zarezerwujemy aby było kolorystycznie).
Dziewczyny powiem tak WOW jakie błyskawiczne tempo, ledwo nadgoniłam z czytaniem ![]() A co do sukni to rybka bardzo mi się podoba i chyba w takiej będę wyglądać najlepiej ![]()
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
Dzewczyny widze jak piszecie o swojej wadze i wzroście i poprostu szczupłe jestescie wydaje mi s e ze nie ma co sie odchudzać
![]() u mnie w tez rodzinne, moja mama i siostra jeszcze nawet w moim wieku to szczuplejsze były ale sa niższe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja na dzisiaj się żegnam, zwijamy się od TZ do mnie
![]() dziewczyny ja na dzisiaj się żegnam, zwijamy się od TZ do mnie ![]() ![]() ![]() przepraszam 2 razy mi się wysłało ![]() ![]()
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-10-29 o 09:39 Powód: proszę nie pisać post pod postem i pamietać o funkcji "edytuj" i "multicytowania" |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
oj co ja bym dała żeby teraz mój tżcik mnie przytulił... a tak to muszę siedzieć tu na stancji do czwartku do wieczora a mojego skarba zobacze moze dopiero w piątek.... buuu.... ja chcę juz... !!!
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Mój TŻ w sobote w nocy wyjechał w trase do pracy i dzisij nad ranem wrócił, to juz wczoraj taki mi sie tęskniło strasznie, jeszcze tak smutno mi ale to z innego powodu i tak chciałams ie przytulic ze jak dzisiaj przyjechał to sie odkleic nie mogłam
![]() ![]() lain zgadzam sie co do tej rybki ![]() uciekam dzieczynki na tasiemca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
przeczytałam wszystko o czym plotkowałyście macie kobietki tempo oj to trzeba Wam przyznać
![]() ![]() Wy uważacie że jesteście grube???????? chyba mnie nie widziałyście ![]() ![]() a teraz już mówię dobranoc i życzę miłych snów dziewczynki ![]()
#138 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() a moze link na n-k ![]() Kasiu, ja wiem jak to po tapsach jest ![]() ps. moja kumpela brała 2 tyg ślub i miała różowo biały wystrój sali ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
o matko tylko ze jak ja patrze na te modelki to one mają talie szerokości szyi!!!! przerabiane w photoshopie a jak juz się znajdzie na allegro tą samą suknię to zupełnie inaczej wygląda... więc ja ostatnio dłuuzej sie przyglądam każdej sukni w necie i te tylko pozornie ładne odrzucam- czyli jak dla mnie większość... kurde niby figura idealna a tu tylko wybrane ciuszki pasuja
![]() ![]() ![]() ja oczywiscie ze podam wam mojego maila proszę bardzo tancerka212@vp.pl ale wlasnie sobie przypomnialam ze nie mam dostepu do dysku bo mi sie zepsuł komp o czym juz dzisiaj piszę setny raz i nie mam jak zdjęcia wysłac. na naszą klasę nie chce linków bo po co znac swoje nazwiska itp, ale w mailu nie widzę nic złego. no ale jak nie chcecie to może jak juz zaczniemy suknie kupowac to sobie powymieniamy zdjecia z salonów ![]()
#140 |
Zakorzenienie
|
jakis strasznych zastrzezen do swojej wagi nie mam, aczkolwiek staram sie nie szalec z jedzeniem
![]() wlasnie wcinam salatke... TZ obok wielka miche frytek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() Z moim ukochanym planujemy ślub na 16.10.2008 . Dlaczego październik? Bo uwielbiamy ten miesiąc i zapewne zdjęcia w plenerze też wyjdą świetne ![]() ![]() ![]()
#142 | |
Zakorzenienie
|
mój tż tak samo... je przynajmniej 3 razy kolacje i koniecznie musi się najesc przed snem bo do rana juz głodny jest... a chudziutki jest jak patyczek! ja w tym tygodniu jakos się rozszalałam z jedzeniem.. ale od poniedzialku ograniczę słodycze jak tylko się da
![]() Cytat:
Juniora witamy serdecznie ![]() ![]() ![]() ![]() a co do załatwiania to naprawdę masz dobrze jak nie musisz nic jeszcze zaklepywac.. bo u nas to juz nasze miesiące pozaklepywane np sierpien i teraz bym juz zadnej sali w okolicy nie znalazla na 21 sierpnia!!! dlatego na wszelki wypadek sie zorientuj czy aby na pewno nie musisz nic załatwiac ![]() ![]()
21.08.2010 ślub ![]() 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-10-29 o 09:40 Powód: proszę nie pisać post pod postem i pamietać o funkcji "edytuj" i "multicytowania" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
witamy Juniora
![]() ![]() Cytat:
![]() kiedys byl chudziutki, teraz juz zmeznial i az tak chudziutki nie jest - pracuje nad umiesnieniem ![]() nio to ja zmykam poki co ogladac z TZem nowy odcinek Prison Break ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
tak tak chodziło mi oczywiście o 16.10.2010
![]() ![]() razem z moim narzeczonym zrobiliśmy małe rozpoznanie i jak na dzisiejszy dzień nie ma aż takiego ślubnego tłoku ![]() ![]()
#145 |
Zakorzenienie
|
no to się ciesz juniora hehehe ja mam teraz głowe zajętą myśleniem o fotografie... nie wiem jak go znależć?? moze do kamerzysty zadzwonię i zapytam czy nie zna jakiegoś dobrego.... tylko ja sama nie wiem jeszcze czego oczekuję od kamerzysty.. zaczęły mi się podobac fotki z wesela ale tylko nieliczni maja je naprawdę fajne.. niektóre mnie wręcz zrażaja do fotografów.. są takie bez sensu.. nie wiem jak to powiedziec... nie wiem jak ja znajdę fotografa... dzięki Bogu salę i zespół wybrałam z własnych doświadczen weslenych, kamerzysta to znajomy mojej mamy i tesciowej, no ale fotografa juz nikt nie zna... a sesji w studiu jak to miala moja kolezanka nie chce... takie sztuczne szczerzenie się do siebie na jakims durnym krzesełku lub ławeczce...
#147 |
Zakorzenienie
|
Zostawiłam Was na jeden dzień i już 5 stron...
![]() Zaczynam od tego, co pamiętam: ktoś pytał o umowę przy rezerwacji sali - my mamy umowę. yyyy.....co tam jeszcze...faktycznie trzeba na kartkach zapisywać tematy ![]() Lusmarija chyba Ty wkliełas te bukieciki i auto - bardzo ładne, jeden skopiowałam, w ogóle to auto ciekawie przybrane. A jeżeli to nie Ty wkleiłas to nic ![]() Black Angel z tych linków, które wkleiłaś podobaja mi się dwie albo trzy pierwsze suknie. Ale powiem Ci, że masz niezły rozrzut jeśli chodzi o gust, bo jak klikałam kolejne to już w ogóle zupełnie inne niż poprzednie ![]() Kubusewa podoba mi sie tył Twojej sukni, a co do szycia i haftów - może popytaj, bo takie hafty to maszyny do szycia robią, może nie taie do domowego użytku, ale jak ktos sie profesjonalnie zajmuje to może ma taką wypasiona maszynę. Kaska87 jak dla mnie to wage masz ok, a skoro Ci dobrze w opiętych sukienach(tego typu co kiedys wkleiłam ta od d&g) to wszystko jest z Tobą w porządku ![]() Odnosnie rybek - ja mam figure w kształcie klepsydry i obcisłych sukienkach do kolan wyglądam super, mimo, że chudzielcem nie jestem, tylko nie jestem taka mega klepsydrą, bo piersi to ja nie mam c tylko b w porywach do a ![]() ![]() W ogóle to sie zastanawiam czy w takiej rybce to mozna sie wsobodnie poruszać, tańczyć itp., wie ktoś? Jedzenie i tż - mój tez nie ma czasu na jedzenie w pracy az sie nabawił kłopotów z żołądkiem, więc teraz choćby sie waliło i paliło i czarne tygodnie na giełdach były to robi przerwę na jedzenie, z reszta ja go osobiście męczę przez telefon, że czas na lunch ![]() ![]() Aha: Witam nowe PM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
mierzyłam przed studniówka rybkę i mało się w przymierzalni nie zabiłam!! ja osobiscie nie wytrzymałąbym w tym pół godziny nawet... kroku się nie da postawic! ale czego kobiety nie robią dla wyglądu.. naprawdę nie mogłam wyjść z przymierzalni tak się głupkowato czułam i sie zaraz rozebralam z niej i postanowilam ze nigdy takiej nie kupie, za to kupiłam ładną i rozłożysztą z 3 warstwami pod spódnicą i gorsetem i pięknie wyglądałam
![]()
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Samoa a gdzie chodzisz na basen? bo my swego czasu chodzilismy na Kolna (kolo toru kajakowego), ale cos sie tam tlumy wieczorami zrobily ![]() nie znasz jakiegos mniej zaludnionego basenu? tak mi sie wlasnie wydawalo, ze w tych rybkach to ciezko sie ruszac. moja kuzynka miala rybke i w polowie wesela zmienila na inna, bardziej taneczna sukienke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Adwokat diabła
|
Samoa, kobieta zmienną jest
![]() ![]() ale produkujecie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.