Panny Młode 2010 cz. II - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-28, 19:04   #121
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

pani w sklepie mówiła, że w rybkach dobrze jest dziewczyną o kobiecych kształtach tzn nie grubych tylko takich jak te modelki, że maja zaznaczony biust bioderka talię
Tancerka skoro Ty jestes chudzinka to powinnas miec troszkę "większą" suknię tak jak piszesz lejące chyba nie będą Ci pasować, ale przymierzyć warto

no no chyba wszystkie się pojawiły

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 19:05   #122
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
chcesz z 5kg
dawaj, przyda się te 5 kg i tak widać po mnie nie będzie
rodzinne te bycie szczupłym..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 19:05   #123
tancerka212
Zakorzenienie

a co do tych figur i zbednych kilogramow to nie gadajcie.. wstawialyscie kiedys swoje zdjęcia i macie figury jak modelki juz sie nie moge doczekac waszych fotek ze ślubu bo to dopiero będzie rewia mody

własnie sobie maseczkę zrobiłam i siedzę tu przed kompem w zielonej glince haha dobrze ze mnie nie widzicie no ale dbam o cerę jak mogę bo mam tłustą i na wesele musi byc piękna- nieźle mi idzie!!! dziewczyny bardzo polecam wodę termalną jako kosmetyk do codziennej pielęgnacji- na pewno zabiorę ze sobą na wesele! psik psik i buzia gładziutka i swieza jak po wstaniu z łóżka!
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 19:08   #124
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
dawaj, przyda się te 5 kg i tak widać po mnie nie będzie
rodzinne te bycie szczupłym..
ojej to ile Ty masz wzrostu i ile, ważysz?

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a co do tych figur i zbednych kilogramow to nie gadajcie.. wstawialyscie kiedys swoje zdjęcia i macie figury jak modelki juz sie nie moge doczekac waszych fotek ze ślubu bo to dopiero będzie rewia mody
o ile wszystkie dadzą fotki

Stary 2008-10-28, 19:09   #125
merriel
Raczkowanie

O wy niedobre! Ja taka zmęczona przychodzę z uczelni, a tu pod moją nieobecność tak poszalały! nie dość że druga część wątku to jeszcze całe cztery strony już zaskrobane
Przede wszystkim witam wszystkie nowe Panny MłodeDzisiaj jakiś aktywny dzień - 7 stron, tyle nowych dziewczyn (dzisiaj jakaś wielka dostawa była)
A ja wszystko sobie przeczytałam, ale teraz nie mam już siły ani czasu się udzielać, muszę iść się uczyć na jutro (Accounting, bleee...)
Może jutro się więcej odezwę, miłego pisania
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 19:10   #126
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
A ja wszystko sobie przeczytałam, ale teraz nie mam już siły ani czasu się udzielać, muszę iść się uczyć na jutro (Accounting, bleee...)
Może jutro się więcej odezwę, miłego pisania
miłej nauki, do jutra

Stary 2008-10-28, 19:12   #127
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
ojej to ile Ty masz wzrostu i ile, ważysz?

168 i ciągle +/- 50 kg...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-28, 19:17   #128
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
168 i ciągle +/- 50 kg...
ja mam 173 i najlepiej czułam się ważąc 53kg, a teraz ważę 59-60 wszytko przez pierwsze tabsy-babka mi dała takie, że spasłąm się 7kg w ciągu 3 miesięcy a wiadomo, że to ciężko zrzucić

Stary 2008-10-28, 19:17   #129
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

no rzeczywiscie wstawianie swoich fotek na forum nie każdemu leży ale ja obiecuję że jak dacie mi swoje maile to wam powysyłam ich choćby ze sto! jak dzikuska czekam na te chwile a Ty Kasia pierwsza będziesz na celowniku i nie ujdzie ci w tłoku wstawienie fotek

co do sukni rybek rzeczywiście trzeba byc baaardzo kobiecą ja jestem szczuplutka ale to by mi nie przeszkadzało, raczej ten niewielki biuścik może zaburzać proporcje rybki... zawsze mnie rajcowały suknie wielkie jak księżniczki ale to jak byłam mała teraz troszkę skorygowalam swoje marzenia hehe po prostu chce zmiescic się za stołem haha moja kolezanka pracuje jako kelnerka i mowila ze raz musieli przestawiac stół młodych bo się panna nie miesciła- no to juz przegięcie.. ale moja wymarzona suknia to taka duuza i slicznie zdobiona- a mój tżcik marzy o prostej i gładkiej- nie wiem skąd on taką wizję wziął hehe chyba go kiedys potajemnie zabiorę do salonu sukien ślubnych zeby padł na mój widok i zeby mu się w głowinie rozjasnilo hehehe ale ja mu sie w kazdym wydaniu podobamwiec nie martwie sie bo wiem ze i tak mu szczęka opadnie.. swoją drogą najbardziej podobam się tżcikowi w mieciutkim dresiku.... chyba miętosić mnie jest miło bo inaczej to ja nie wiem co jest mega sexy w dresie???????????

Kaśka toż ty chuda jestes jak nie wiem!!! co tu gadasz ze sie spasłas... ja mam 167 wzrostu i waze 53 kg i czuje sie chuda!!! teraz to chyba powinnam zmienic myslenie o sobie i czuc sie tlusta...

a może damy sobie swoje maile i wyślemy po jednym zdjęciu tego jak wyglądamy żebysmy wiedziały jak wyglądamy i moze coś sobie podoradzamy

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-10-29 o 09:39 Powód: proszę nie pisać post pod postem i pamietać o funkcji "edytuj" i "multicytowania"
Stary 2008-10-28, 19:21   #130
kaska87
Zakorzenienie

[quote=tancerka212;9506367]moja kolezanka pracuje jako kelnerka i mowila ze raz musieli przestawiac stół młodych bo się panna nie miesciła[/quote]
wyobraziłam to sobie

mój też lubi mnie w dresie ale ostatnimi czasy nie ma okazji by mnie w nim zobaczyć

Stary 2008-10-28, 19:21   #131
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
a co sądzicie dziewczyny o takiej dekoracji sali?
Nie podoba mi się ta dekoracja, ja chcę zielono białą(wszystko zależy jaka salę zarezerwujemy aby było kolorystycznie).

Dziewczyny powiem tak WOW jakie błyskawiczne tempo, ledwo nadgoniłam z czytaniem
A co do sukni to rybka bardzo mi się podoba i chyba w takiej będę wyglądać najlepiej

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 19:27   #132
angluka
Rozeznanie

Dzewczyny widze jak piszecie o swojej wadze i wzroście i poprostu szczupłe jestescie wydaje mi s e ze nie ma co sie odchudzać
u mnie w tez rodzinne, moja mama i siostra jeszcze nawet w moim wieku to szczuplejsze były ale sa niższe
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 19:28   #133
kaska87
Zakorzenienie

dziewczyny ja na dzisiaj się żegnam, zwijamy się od TZ do mnie

dziewczyny ja na dzisiaj się żegnam, zwijamy się od TZ do mnie będe jutro ok 9:00 proszę nie naskrobcie duzo

przepraszam 2 razy mi się wysłało mam nadzije, że jakaś moderatorka to poprawi

Czas edycji: 2008-10-29 o 09:39 Powód: proszę nie pisać post pod postem i pamietać o funkcji "edytuj" i "multicytowania"
Stary 2008-10-28, 19:31   #134
tancerka212
Zakorzenienie

oj co ja bym dała żeby teraz mój tżcik mnie przytulił... a tak to muszę siedzieć tu na stancji do czwartku do wieczora a mojego skarba zobacze moze dopiero w piątek.... buuu.... ja chcę juz... !!!
Stary 2008-10-28, 19:34   #135
lain
Zakorzenienie

Cytat:
pani w sklepie mówiła, że w rybkach dobrze jest dziewczyną o kobiecych kształtach tzn nie grubych tylko takich jak te modelki, że maja zaznaczony biust bioderka talię
ja mam wlasnie taka budowe (klepsydra): spory biust, wyraznie zaznaczona talia, kobiece biodra... i nie sadze zebym dobrze w rybce wygladala... do rybki chyba wlasnie dobrze jest miec mniej wydatne biodra, bo rybka je jeszcze optycznie powieksza
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 19:34   #136
angluka
Rozeznanie

Mój TŻ w sobote w nocy wyjechał w trase do pracy i dzisij nad ranem wrócił, to juz wczoraj taki mi sie tęskniło strasznie, jeszcze tak smutno mi ale to z innego powodu i tak chciałams ie przytulic ze jak dzisiaj przyjechał to sie odkleic nie mogłam takze rozumiem Cię Tancerko

lain zgadzam sie co do tej rybki

uciekam dzieczynki na tasiemca do juterka
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 19:41   #137
lusmarija
Wtajemniczenie

przeczytałam wszystko o czym plotkowałyście macie kobietki tempo oj to trzeba Wam przyznać

Wy uważacie że jesteście grube???????? chyba mnie nie widziałyście ale postanowiłam zrzucić 10 kg więc lepiej trzymajcie za mnie kciuki i jedzcie sobie spokojnie wszystko na co macie ochotę bo i tak Wam to nie zaszkodzi Wy moje chudzinki

a teraz już mówię dobranoc i życzę miłych snów dziewczynki

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 19:41   #138
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Kaśka toż ty chuda jestes jak nie wiem!!! co tu gadasz ze sie spasłas... ja mam 167 wzrostu i waze 53 kg i czuje sie chuda!!! teraz to chyba powinnam zmienic myslenie o sobie i czuc sie tlusta...

a może damy sobie swoje maile i wyślemy po jednym zdjęciu tego jak wyglądamy żebysmy wiedziały jak wyglądamy i moze coś sobie podoradzamy
hehe Ty pierwsza
a moze link na n-k

Kasiu, ja wiem jak to po tapsach jest

ps. moja kumpela brała 2 tyg ślub i miała różowo biały wystrój sali

Stary 2008-10-28, 19:43   #139
tancerka212
Zakorzenienie

o matko tylko ze jak ja patrze na te modelki to one mają talie szerokości szyi!!!! przerabiane w photoshopie a jak juz się znajdzie na allegro tą samą suknię to zupełnie inaczej wygląda... więc ja ostatnio dłuuzej sie przyglądam każdej sukni w necie i te tylko pozornie ładne odrzucam- czyli jak dla mnie większość... kurde niby figura idealna a tu tylko wybrane ciuszki pasuja ostatnio szukałam sukienki na wesele no i przymierzyłam parę hehe i gdyby byly one sukniami slubnymi to na pewno nic by mi się nie podobalo.. mierzylam duzo a w koncu poszłam w starej lepsza idealnie dopasowana niz z przypadku byle zeby miec nową ostatnio nawet mierzyłam taką jakby rybkę z gęstymi falbanami na dole ale nie wyglądałam ładnie mimo że na wieszaku mnie powalila doszczętnie!!! takze naprawdę selekcja tych z netu kiecek jest gigantyczna...

ja oczywiscie ze podam wam mojego maila proszę bardzo tancerka212@vp.pl ale wlasnie sobie przypomnialam ze nie mam dostepu do dysku bo mi sie zepsuł komp o czym juz dzisiaj piszę setny raz i nie mam jak zdjęcia wysłac. na naszą klasę nie chce linków bo po co znac swoje nazwiska itp, ale w mailu nie widzę nic złego. no ale jak nie chcecie to może jak juz zaczniemy suknie kupowac to sobie powymieniamy zdjecia z salonów no i slubne koniecznie!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-28, 19:44   #140
lain
Zakorzenienie

jakis strasznych zastrzezen do swojej wagi nie mam, aczkolwiek staram sie nie szalec z jedzeniem

wlasnie wcinam salatke... TZ obok wielka miche frytek on to ma fajnie, bo je straszne ilosci, a w ogole nie tyje.
Stary 2008-10-28, 19:50   #141
Juniora
Przyczajenie

GG do Juniora

Witajcie dziewczyny Ja też z radością dołączam do waszego już sporego grona
Z moim ukochanym planujemy ślub na 16.10.2008 . Dlaczego październik? Bo uwielbiamy ten miesiąc i zapewne zdjęcia w plenerze też wyjdą świetne Narazie jeszcze nic w kierunku wesela nie załatwiliśmy i nie planujemy w tym roku, jednak miło mi będzie pogadać z Wami o ślubnych tematach. Pozdrawiam
Stary 2008-10-28, 19:50   #142
tancerka212
Zakorzenienie

mój tż tak samo... je przynajmniej 3 razy kolacje i koniecznie musi się najesc przed snem bo do rana juz głodny jest... a chudziutki jest jak patyczek! ja w tym tygodniu jakos się rozszalałam z jedzeniem.. ale od poniedzialku ograniczę słodycze jak tylko się da

Cytat:
Napisane przez Juniora Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny Ja też z radością dołączam do waszego już sporego grona
Z moim ukochanym planujemy ślub na 16.10.2008 . Dlaczego październik? Bo uwielbiamy ten miesiąc i zapewne zdjęcia w plenerze też wyjdą świetne Narazie jeszcze nic w kierunku wesela nie załatwiliśmy i nie planujemy w tym roku, jednak miło mi będzie pogadać z Wami o ślubnych tematach. Pozdrawiam

Juniora witamy serdecznie dzisiaj mamy wysyp nowych panien młodych ale chyba data ci się pomyliła bo 16 .10.2008 juz był domyslam sie jednak ze chodzi ci o 16 pazdziernika 2010
a co do załatwiania to naprawdę masz dobrze jak nie musisz nic jeszcze zaklepywac.. bo u nas to juz nasze miesiące pozaklepywane np sierpien i teraz bym juz zadnej sali w okolicy nie znalazla na 21 sierpnia!!! dlatego na wszelki wypadek sie zorientuj czy aby na pewno nie musisz nic załatwiac chociaz ty chcesz pazdziernik to moze rzeczywiscie jeszcze masz wolne- te wakacyjne panny młode tak dobrze nie miały i juz mamy pozaklepywane pilne sprawy

Czas edycji: 2008-10-29 o 09:40 Powód: proszę nie pisać post pod postem i pamietać o funkcji "edytuj" i "multicytowania"
Stary 2008-10-28, 19:55   #143
lain
Zakorzenienie

witamy Juniora widzialam, ze juz nas od jakiegos czasu podczytywalas, wiec pewno conieco juz wiesz

Cytat:
mój tż tak samo... je przynajmniej 3 razy kolacje i koniecznie musi się najesc przed snem bo do rana juz głodny jest... a chudziutki jest jak patyczek!
moj w weekend je non stop... mowi ze nadrabia z tygodnia, bo czasem w pracy maja taki zapiernicz ze w ciagu dnia nie ma kiedy jesc... zapotrzebowanie kaloryczne uzupelnia tez wieczorem... tak jak dzis: kilo frytek
kiedys byl chudziutki, teraz juz zmeznial i az tak chudziutki nie jest - pracuje nad umiesnieniem

nio to ja zmykam poki co ogladac z TZem nowy odcinek Prison Break

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-28, 19:57   #144
Juniora
Przyczajenie

GG do Juniora

tak tak chodziło mi oczywiście o 16.10.2010
razem z moim narzeczonym zrobiliśmy małe rozpoznanie i jak na dzisiejszy dzień nie ma aż takiego ślubnego tłoku wiele sal jest jeszcze wolnych, to samo się tyczy się zespołów i fotografów . Wiec mamy spokój uffff
Stary 2008-10-28, 20:13   #145
tancerka212
Zakorzenienie

no to się ciesz juniora hehehe ja mam teraz głowe zajętą myśleniem o fotografie... nie wiem jak go znależć?? moze do kamerzysty zadzwonię i zapytam czy nie zna jakiegoś dobrego.... tylko ja sama nie wiem jeszcze czego oczekuję od kamerzysty.. zaczęły mi się podobac fotki z wesela ale tylko nieliczni maja je naprawdę fajne.. niektóre mnie wręcz zrażaja do fotografów.. są takie bez sensu.. nie wiem jak to powiedziec... nie wiem jak ja znajdę fotografa... dzięki Bogu salę i zespół wybrałam z własnych doświadczen weslenych, kamerzysta to znajomy mojej mamy i tesciowej, no ale fotografa juz nikt nie zna... a sesji w studiu jak to miala moja kolezanka nie chce... takie sztuczne szczerzenie się do siebie na jakims durnym krzesełku lub ławeczce...
Stary 2008-10-28, 20:25   #146
onaella
Zakorzenienie

cześć Dziewczynki
ja tylko na chwilkę przywitać się w nowej części

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 20:36   #147
Samoa
Zakorzenienie

Zostawiłam Was na jeden dzień i już 5 stron...
Zaczynam od tego, co pamiętam:
ktoś pytał o umowę przy rezerwacji sali - my mamy umowę.

yyyy.....co tam jeszcze...faktycznie trzeba na kartkach zapisywać tematy
Lusmarija chyba Ty wkliełas te bukieciki i auto - bardzo ładne, jeden skopiowałam, w ogóle to auto ciekawie przybrane. A jeżeli to nie Ty wkleiłas to nic

Black Angel z tych linków, które wkleiłaś podobaja mi się dwie albo trzy pierwsze suknie. Ale powiem Ci, że masz niezły rozrzut jeśli chodzi o gust, bo jak klikałam kolejne to już w ogóle zupełnie inne niż poprzednie

Kubusewa podoba mi sie tył Twojej sukni, a co do szycia i haftów - może popytaj, bo takie hafty to maszyny do szycia robią, może nie taie do domowego użytku, ale jak ktos sie profesjonalnie zajmuje to może ma taką wypasiona maszynę.

Kaska87 jak dla mnie to wage masz ok, a skoro Ci dobrze w opiętych sukienach(tego typu co kiedys wkleiłam ta od d&g) to wszystko jest z Tobą w porządkuAle rozumieim Cie, bo kazdy się dobrze czuje w kaiejś wadze, ja np. najlepiej jak waże 52 kg a mam 163. JAk ważyłam poniżej 50 to już byłam za chuda.
Odnosnie rybek - ja mam figure w kształcie klepsydry i obcisłych sukienkach do kolan wyglądam super, mimo, że chudzielcem nie jestem, tylko nie jestem taka mega klepsydrą, bo piersi to ja nie mam c tylko b w porywach do aAle wszystko ładne
W ogóle to sie zastanawiam czy w takiej rybce to mozna sie wsobodnie poruszać, tańczyć itp., wie ktoś?

Jedzenie i tż - mój tez nie ma czasu na jedzenie w pracy az sie nabawił kłopotów z żołądkiem, więc teraz choćby sie waliło i paliło i czarne tygodnie na giełdach były to robi przerwę na jedzenie, z reszta ja go osobiście męczę przez telefon, że czas na lunchJa mam potworne skłonności do tycia, chyba własnie po tabsach...Więc teraz obydwoje zdrowy tryb życia, ja basenik a tżcik dodatkowo chce chodzić na krav magę, właśnie pojechał do aqua parku pogadać z trenerem. W ogóle to mój tż jest king bruce lee karate mistrzAle przez całe studia nie trenował i teraz chce wrócić do sportów walki, ale tak amatorsko.

Aha: Witam nowe PM
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 21:15   #148
tancerka212
Zakorzenienie

mierzyłam przed studniówka rybkę i mało się w przymierzalni nie zabiłam!! ja osobiscie nie wytrzymałąbym w tym pół godziny nawet... kroku się nie da postawic! ale czego kobiety nie robią dla wyglądu.. naprawdę nie mogłam wyjść z przymierzalni tak się głupkowato czułam i sie zaraz rozebralam z niej i postanowilam ze nigdy takiej nie kupie, za to kupiłam ładną i rozłożysztą z 3 warstwami pod spódnicą i gorsetem i pięknie wyglądałam do tej pory mi sie podoba jak wygladałam a to juz tak dawno bylo...
Stary 2008-10-28, 21:23   #149
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Więc teraz obydwoje zdrowy tryb życia, ja basenik a tżcik dodatkowo chce chodzić na krav magę, właśnie pojechał do aqua parku pogadać z trenerem. W ogóle to mój tż jest king bruce lee karate mistrzAle przez całe studia nie trenował i teraz chce wrócić do sportów walki, ale tak amatorsko.
oo moj kolega trenuje Krav Mage i jest porzadnie zakrecony na tym punkcie inny z kolei brazylijskie jujitsu.... a moj TZcik woli sporty wytrzymalosciowe - bieganie, plywanie, rowerek, od niedawna go bierze na snowboardowy freeride... w sumie mam dzieki temu mniej zmartwien, bo to jednak mniej kontuzyjne sporty niz te sztuki walki

Samoa a gdzie chodzisz na basen? bo my swego czasu chodzilismy na Kolna (kolo toru kajakowego), ale cos sie tam tlumy wieczorami zrobily
nie znasz jakiegos mniej zaludnionego basenu?

tak mi sie wlasnie wydawalo, ze w tych rybkach to ciezko sie ruszac. moja kuzynka miala rybke i w polowie wesela zmienila na inna, bardziej taneczna sukienke
Stary 2008-10-28, 21:40   #150
BlackAngel
Adwokat diabła

Samoa, kobieta zmienną jest Szkoda że tych sukienek nie mogę zobaczyć na live.. Wtedy odhaczyłabym co mi pasuje i czuję się wyjątkowo.. Heh a z tym rozrzutem masz rację, zaszalałam

ale produkujecie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości