|
|
#121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda "plus size" cz.2
Cytat:
![]() Sweterek pisalam wczesniej kupilam w C&A za 15 euro nie przez netatu link stronki obejrzec sobie mozna inne kolorki www.cunda.de
Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2008-11-01 o 15:17 |
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie przegladalam allegro..chcialam kupic jakies fajne proste NIEPRZECIERANE jeansy.. no nie da sie no!!
![]() czuje sie jak megasłoń
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Znow sie laseczki rozpisaly
![]() Ja wrocilam wlasnie z zakupkow, jestem bardzo bardzo zadowolona, pozniej wkleje rzeczy ciuszkow malo, ale za to ladna paletke 51 cieni,rozow, pomadek- nouba mmmmm ![]() takze juz mam dobry humor ))no ale to nie kosmetyczny(i tak sie pochwale na zdjeciu):PP a tak poza tym to troszke zimno, zarabisty plaszczyk w sklepie widzialam ale mi sie rozchodzi na piersiach troszku...;/ nie wiem czy go nie kupic i poprostu guziczka nie doszyc wiekszych nie ma- rozmiarowka do 46;/
|
#124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robilam dzis zakupy przez internet i znalazlam dla siebie fajne rury w House
yeahhhhhhhhhhh we wtorek bede je miala ![]() ![]()
Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2008-11-01 o 21:04 |
|
|
|
#126 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no pewnie że ludzie w Polsce dziwni są i trzeba to olać, ale co mnie dzisiaj zaskoczyło widziałam kilku interesujących młodzieńców... miło tak chociaż popatrzeć Cytat:
noo serio nie wiem dlaczego ale sam fakt że każdy wygląda DZIWNIE i inaczej niż na codzień dodaje takiego dodatkowego humoru imprezie świetnie! szkoda że w tym roku nic nie wypaliło... ale tak to jest jak większość w towarzystwie to pary... a ja singielka... ups faktycznie ty ze Śląska jesteś! ale serio nie sądziłam że to do nas dotrze... ale fajnie! dzieci na penwo mają fradję Cytat:
![]() guantanamera świetne te spodnie!! jak do Ciebie dotrą to zrób sobie w nich zdjęcie i się od razu chwal
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2008-11-01 o 19:30 |
|||
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
W irlandii nie ma swieta zmarlych
Tylko wczoraj halloween ![]() hmmm jednak nie ejst ich 51, tylko ok 30- to jest tylko chyba nazwa paletki bylo cos 80, 50 i 30 i myslalam ze tyle ich jest, ale nieee wrr ale zimno
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-11-01 o 19:35 |
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Ci się bez spodni uda stykają, to chyba najlepsze jeansy prędzej czy później się przetrą
|
|
#129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ni z gruszki, ni z pietruszki(czy jak to tam lecialo
- zapytam =---- Co myslicie o Kozakach EMu. Dzis widzialam bezowe w sklepie i z 150 byly na 75 euro przecenione. Czuje, ze w ie beda niepraktyczne, bo tu deszczu duzo, a one sa na SNIEG. nIE chce ich dla szpanu(pol miasta je nosi) tylko zeby mi bylo cieplo w nogi i zebym miala jakies wygodne buty,,, No i moze do Pl n sanki sie przydadza. Co myslicie o nich? Moze macie ? Podobne sa w Pennysie za 12 euro dzis ogladalam heh, ale to nie to samo co oryginaly...
|
#131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do koloru do wyboru, mi szczerze to sie podobaja ale na kims, sama bym takich nie zalozyła, czuła bym sie dziwnie, jak w jakis kapciach, zresztą mam taka figure ze mi nie pasują buty wkładane w spodnie, bo one raczej takie sa ale ogolnie nie są złe! najbardziej oczywiscie podobaja mi sie różowiutkie
Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2008-11-01 o 20:52 |
|
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam takie buty... zakupiłam je rok temu i powiem szczerze CIEPLEJSZYCH BUTÓW NA ŚWIECIE NIE MA
oczywiście mówie o tych oryginalnych emu bo nie wiem jak to jest z tymi podróbkami... są bardzo ciepłe i wcale nie chodzi się w nich ja w kapciach bo mają grubą podeszwę, ale jak wkłada się stopę to faktycznie tak dziwnie przyjemnie puchato zawsze myślałam że spodnie włożone w buty to nie dla mnie tzn nie dla mojej sylwetki ale co jak co emu tą dość potężnymi butami więc równoważą pełniejsze uda moim zdaniem wyglądają lepiej na dziewczynie mającej kobiece kształty a nawet plus size niż na szczupłej roz 36 bo wygląda jakby miała nogi patyczki a stopy kopyta na sanki faktycznie się nadają ale jedynie w dzień gdy nie ma pluchy bo lepij ich nie moczyć ogólnie POLECAM ![]() ale wiadomo każdy lubi coś innego
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faficzkowa a jak brunety muszą trzymac sie razem
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chce taki spodnie jak ma kasiamniam! ;(
Kasiu ile z anie dalas przeliczajac na polskie? ![]() Kasia!przyjezadzam do Ciebie za zakupy :P |
|
|
|
#135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oki zapraszam hmm.. na polskie to wychodzi ok.110zł jakos tak chyba, bo niewiem ile teraz euro stoi :P |
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
a daleko o granicy mieszkasz?:P haha
|
|
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Tak siedze sobie i czytam te forum... i jakos fajnie sie tak czyta wiec chyba do Was dołacze ;-) a dostałam lineczka od Kasi... ![]() Buziaki
|
#138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak przeczytałam Twój post to od razu mi się przypomniało że go kupiłaś w c&a....![]() Cytat:
A ja się musze pochwalić że po chwilowych złych dniach mam jakieś lepsze wystarczyło z TŻtem spędzić więcej czasu i już czuję się śliczna, doceniona i uwielbiana prawie fruwam z radości
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
witamy, witamy
Plus size ?? a jaki rozmiarek ?? bo jak ponizej 44 to nie przyjmujemy<lol2><oczywis cie zarcik>
|
#140 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
masakra do tego mam rozmiar buta 42 i mam 180 cm wzrostu i nic nie mgoe na siebie dostac... ani spodni ani butow najlepiej to w jakims worku chyba jakbym chodziła haha
|
|
#141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i masakra jest jeszcze większa....dosłownie a rozmiar buta 36/37 i jak mam szersze spodnie to mi stopy nie widać bo nogawka zakrywa
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2008-11-01 o 22:28 |
||
|
|
|
#142 |
|
Przyczajenie
|
harajuku-fish witam,
ale mam za to straszny problem z dostaniem spodni na swoj tyłek :P niestety wszystkie sa za krotkie bardzo ciezko jest naprawde a w tej Polsce to chyba jedyny sklep gdzie moge dostac spodnie to C&A i tez nie zawsze...
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
no daleko jakies 700km ;/ hihi kilkadziesiat km od Francji
Marcelka kochanie witamy |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieję że będziesz tutaj stałą bywalczynią
|
|
#145 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Kasienko mniaaaaaaaaam
![]() ![]() ![]() ![]() mniam mniam :P tak dokladnie Kasienka to moja psiapsiółka która juz niedlugo mnie sciaga do Niemiec mam nadzieje taka przynajmniej hihihih
|
#146 |
|
Przyczajenie
|
Faficzkowa jasne jesli tylko znajde chwilke czasu to bede tutaj zagladac
|
#147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
p.s. na plotkowy też zapraszam
|
|
#148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cały czas u nich myślę, czy by ich jednak nie kupić, bo ja zmarzluch w nogi jestem ![]() Cytat:
i czuj się jak u siebie rozumiem problem co do wzrostu. niby mam 174 cm i z ciuchami raczej problemów na długośc nie mam, ale jednak przeszkadza mi, że taka wysoka jestem i przy tym jeszcze duża
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczera prawda!!!!!! Potwierdzam!!!! wizaż non stop idzie
|
|
#150 |
|
Przyczajenie
|
no widzisz masz 174 hihi a ja 180 i nie moge nawet ubrac jaksi eleganckich butów na obcasie tylko wszystko raczej oldschoolowe itp bo wtedy mam prawie 2 metry wzrostu i czuje sie jak wielkoluuuuuuuuuuuud
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.

Czy mogłabyś podać linka do aukcji bądź nazwę sprzedawcy): bo podoba mi się ta zieleń.....
i kusi mnie, kuuuuusi

))no ale to nie kosmetyczny(i tak sie pochwale na zdjeciu):PP a tak poza tym to troszke zimno, zarabisty plaszczyk w sklepie widzialam ale mi sie rozchodzi na piersiach troszku...;/ nie wiem czy go nie kupic i poprostu guziczka nie doszyc
yeahhhhhhhhhhh 

oki zapraszam