![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: najchętniej wszystko - totalny remament mojej łazienki :D
Witaj , czy dalej jesteś zainteresowana zamianką czy nie.. bo nie wiem jak traktować olejek dior.
pozdarwiam cieplutko ann
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Hej Mad,
czy byłabyś zainteresowana którymś z poniższych kosmetyków za Shimmera? - serum przeciwzmarszczkowe z mojego wątku http://www.greekskincare.com/aromath...cPath=66_61_83 - z tej samej serii mam jeszcze przeciwzmarszczkowe serum pod oczy 15ml (niestety niema go obecnie na stronie sklepu, skład - olejek pomarańczowy, cytrynowy, wyciągi z miłorzębu, białej i zielonej herbaty) - przeciwzmarszczkowy, napinający krem pod oczy i na okolice ust (z ekstraktami z pestek winogron, oliwek, pszenicy, proteinami z soi) http://www.greekskincare.com/aromath...cPath=66_61_87 - z tej samej serii mam jeszcze silnie przeciwzmarszczkowy olejek do twarzy z witaminami 30ml (niestety niema go obecnie na stronie sklepu) wszystkie kosmetyki są nowe, nieużywane, w kartoniku + ulotka mam też (do wyrównania ew. róznicy w cenie, ile koeztuje Shimmer w Polsce? bo tu w IRL ok.45E) http://www.greekskincare.com/spice-n....html?cPath=79 http://www.greekskincare.com/wood-na....html?cPath=79 http://www.greekskincare.com/earth-n....html?cPath=79 Apivita to moja ulubiona firma produkująca kosmetyki naturalne, nie tylko, ze nie testuje kosmetyków na zwierzętach to jeszcze wspomaga finansowo organizację WWF, to tak off topowo ps. czy przesyłka dotarła? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 Edytowane przez becca Czas edycji: 2008-11-17 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | ||
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() przy okazji podnoszę wątek i robię dokładki - z góry przepraszam za ewentualne opóźnienia w odpowiadaniu, ale mam gorący okres w życiu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Bumble and Bumble - Creme de Coco - 250 ml, ubytek ok.30 %
cos u mnie? (bardzo mi zależy)
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Nie wierzę że można mieć tyle kosmetyków....
Gdybyś kiedykolwiek znalazła u mnie coś co Ci sie spodoba, to ja napewno wybiorę u Ciebie coś w zamian ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Madlaine, tym razem zaczepie Cie o odzywke talika. i ewentualnie odlewke OI...
znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wypatrzyłam
niestety, ale znalazłam tylko szampon Hipp znalazłam jedynie czwórki IsaDora |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
hmm, no tak, ale one sa tansze od odzywki
![]() to moze inaczej, podobaja mi sie jeszcze te rzeczy: Neonatura Cocon - 15 ml, ubytek kilka psików, niestety już miałam ten zapach i jakoś nam ciągle nie po drodze ![]() LRP Podologics krem do stóp, 100 ml, zuzycie jakieś 10% oliwka do skórek i paznokci IBD o zapachu lawendy - 14 ml - użyta 2 razy Co z tego moglabys oddac za czworeczke ID? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie kilka rzeczy, m.in odywka do rzes znajdziesz cos?
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Mad z rzeczy silnie nawilżających mam
-LRP Balsam Iso-Urea z mocznikiem 200 ml -Ecolab Silonda Liqid emulsja o dziłaniu nawilzającym i regenerującym skóre różowa-400 ml -Lierac body Activ Rernovateur balsam silnie nawilzający z mocznikiem i kw glikolowym 150 ml --LRP Syndet zel do mycia twarzy i ciała przeciw podraznieniom podoba mi się Shimmer, przegladnij proszę mój watek może cos ci wpadnie w oko
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
mirra, postaram się jutro przetestować te cienie, jeśli mi się spodobają, chętnie oddam coś z rzeczy, które wymieniłaś
niestety nic, odzywka kosztuje 125 zl i chciałabym ją oddać za cos adekwatnego ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Talika - odżywka do rzęs, 10 ml, kartonik, kupiona dopiero co w Douglasie, użyta 2 razy niestety chyba mnie trochę uczula
Spicy Desert Dior Bronze Sunshine Blush 005, nowy, nieużywany, pełen komplet z idealnie wyglądającym kartonikiem Biotherm Biopur fluid do twarzy, kartonik, 5 ml KANEBO Sensai Silky Purifying Mud Soap - wash&mask Step 2 - opakowanie 125 ml, kartonik, ubytek ok. 25% - rewelacyjny preparat, który można stosować zarówno jako maskę oczyszczająco-ściągającą, jak i mydło do mycia twarzy, do skór zanieczyszczonych, skłonnych do wyprysków, przetłuszczani Helena Rubinstein maskara Lash Queen Feline Blacks - "cętkowana", powinnam mieć jeszcze kartonik, na moje oko zostało ok. połowy opakowania AVENE woda termalna mini opakowanie 50 ml, użyta ok. 10 razy, ale wolę LRP Smashbox sztuczne rzęsy + klej - kupione na Truskawce, myślałam że będą to kępki, ale rzęsy są w całości NeoStrata NeoCeuticals HQ skin lightening Gel PHA żel rozjaśniający opakowanie 30 g, 2 razy użyty, kartonik, ulotka, ważny do 09.2010 roku i 12 miesięcy od momentu otwarcia Coloniali aromatyczny balsam do ciała z serii Mirra&Mirra, 150 ml, kartonik, raz przetestowany, kupiony przez mojego męża w Douglasie w tym tygodniu tusz do rzęs LRP Respectissime Densifieur (Tusz pogrubiający, podkreślający i rozdzielający rzęsy) kolor czarny, 5,8 ml, dzisiaj kupiony w aptece, kartonik, raz przetestowany, niestety nie dla moich rzęs ![]() puder jedwabny Hauschka - solniczka 50 g, pudru zostało do połowy wysokości opakowania, sądzę, że mogło zostać w granicach 30 g, ale nie daję głowy Lancome High Resolution Yeux fibrelastine - 3 ml, kartonik Giorgio Armani Face Fabric - podkład z "efektem drugiej skóry", odcień 4, 5 ml, kartonik, ulotka Helena Rubinstein PRODIGY - trójpak próbek w dodatkowym kartoniku : 5 ml kremu do twarzy, 3 ml krem pod oczy, 5 ml podkład w odcieniu 23 biscuit moze znajdziesz cos u mnie za coś z tych rzeczy?? bo ja mam (ale poza wątkiem, bo nie wiem, czy sie z nia rozstac) balsam do ust Alverde(marka naturalnych kosmetyków)- odobiście ją używam i jest fajna. Tzn na wymiane dalabym nowa, zapasową Edytowane przez martajg Czas edycji: 2008-11-21 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
martajg niestety w wątku nic nie znalazłam, a pomadkę Alverde już miałam i niestety nie do końca spełniła oczekiwania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Clarena, Anty Age Line, Caviar & DNA Serum, kartonik, używany, brakuje ok. 3 ml, kupione u kosmetyczki jak wszystkie kosmetyki tej marki Talika - odżywka do rzęs, 10 ml, kartonik, kupiona dopiero co w Douglasie, użyta 2 razy niestety chyba mnie trochę uczula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
kostka do mycia twarzy Clinique z mydelniczką - wersja do cery tłustej, pomyliłam się przy zakupie, niestety moja sprytna córa już rozpakowała, więc nie mogę zwrócić
znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie ?
![]() Spicy Desert Dior Bronze Sunshine Clinique Shimmering Tones -musze oblukac w necie kolory Sanoflore krem pod oczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
vilandra, sunprice niestety nic
paula, wpisywałam się w sprawie Kenzo u CIebie, tylko nie miałoby być dla mnie, więc musiałabyś się określić, co dokładnie chiałabyś za nie, a ja zastanowić wtedy A poza tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba ,że bedziesz miala jakas inna propozycję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Madlaine, czy nadal interesują Cię kremy?
Chętnie wymienię je na szachownicę Clinique, moge dołożyc tez jakiś balsam Palmer'sa ![]()
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paula, Kenzo udało się już zdobyć, więc przepraszam za zawracanie głowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Hej mad
![]() udalo Ci sie moze pomacac cienie isa dora w perfumerii? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Shiseido Luminizing Powder w odcieniu L1,
NeoStrata NeoCeuticals HQ skin lightening Gel PHA Lancome Juicy Tubes Tunes odcień 93 Toffe R&B i inne... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.