![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sposób na poderwanie faceta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do uśmiechu to coś w tym jest. Ja zawsze najpierw zwracam uwagę na uśmiech i oczy. Jeśli mnie oczarują to reszta nie jest ważna. Bądź twarda! ![]()
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
a co powiecie na to. nieśmiały chłopak, nieśmiała dziewczyna.zwykli znajomi.czasami porozmawiali o błahych sprawach.po roku ona zaprasza go na swój półmetek. Po 2 miesiącach on zaprasza ja na swoja studniówkę. I później cisza. Ona czasami zagadała, ale tak delikatnie tylko pytając co słychać. I cisza cisza cisza. 2 lata w takim "nieśmiałym kręgu" trwałam. i wyszłam z niczym. Może poza wspomnieniami dwóch świetnych imprez. Nie chciałabym za kilka lat znów tego powtórzyć. A to jest właśnie najgorsze, że moja nieśmiałość nie mija i to, że mam pociąg go nieśmiałych facetów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A może jednak Ciebie ciągnie do klusek? tylko że podświadomie ![]()
![]() |
![]() |
#125 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
studiuje infe i cos o tym wiem ![]() ![]() Cytat:
Nie pomyslcie, ze jestem jakas zadufana w sobie, wrecz przeciwnie ciut... ale dzis Braciszek mi powiedzial, ze trudno mi bedzie kogos znalesc bo jestem ladna i inteligentna i wiekszosc facetow mysli, ze jestem juz zajeta, a ta polowa co tak nie mysli to sie mnie boi... Artur czy faceci sie serio boja silniejszych kobiet ? ![]() aha :P i jeszcze co do Twojego przyslowia to ja je znam w formie "kazdy wagon da sie odczepic " :P Dziewczynki jak tam u Was dzis podrywy?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() Cytat:
![]() ![]() będę będę ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Michaśka nie ma co narzekać, trzeba się brać za siebie! Z nieśmiałością trzeba walczyć i tyle! wbrew pozorom to nie jest takie trudne-jestem na to żywym dowodem ![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
BAN stały
|
tylko jak z tym walczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A na polibudzie rzeczywiście tak jest, polecam pooglądać informatyków np. na polsko-japońskiej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Sądzę, że rzeczywiście część facetów się boi-bo w końcu po co wybierają sobie słodkie idiotki? Ale jest dużo mężczyzn, który lubią kiedy kobieta ma swoje zdanie. Musisz po prostu trafić na takiego, który sam jest silny. Albo na takiego który chce żebyś Ty o wszystkim decydowała ![]()
![]() |
![]() |
#132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Za to moja ex, moja obecna dziewczyna i moja mama studiują psychologię, więc od psycholożek nie mogę się uwolnić ![]()
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czym Twoja nieśmiałość jest spowodowana, ale możliwe że wiąże się to z zaniżoną samooceną. Tak więc jedną z możliwości jest wyeliminowanie swoich (zapewne wyolbrzymionych) "wad". Podniesie Ci się samoocena, a to wpłynie na Twoją śmiałość
![]() Ale według mnie nie to jest najważniejsze. Tak naprawdę to musisz przełamywać strach, bo to on prowadzi do nieśmiałości. Opowiem Ci jak ja to robię. Jeśli czytałaś moje poprzednie posty, to wiesz, że mam problem z podejściem do dziewczyny i zagadaniem. W chwili obecnej mi to nie przeszkadza, bo mam dziewczynę i nie potrzebuję podrywać nikogo. Mimo wszystko traktuję to jako wadę i staram się jej pozbyć małymi kroczkami. Na początek, kiedy moi koledzy zagadywali jakieś dziewczyny starałem się nie uciec i chociaż się przywitać ![]() ![]() ![]() ![]() Daleka droga jeszcze przede mną, ale na jej początku nie wyobrażałem sobie że będę w stanie podejśc do stolika przy krórym siedzą dziewczyny i coś zagadać ![]() Jeśli chciałabyć mój sposób wypróbować to radzę na początek podchodzić do facetów którzy Ci sie specjalnie nie podobają. Jeśli podejdziesz do jakiegoś ciacha to stres będzie pewnie X razy większy. No i najważniejsza zasada przy zmienianiu siebie: wyznaczaj sobie cele i osiągaj je za wszelką cenę! Życzę powodzenia! ![]()
![]() |
#135 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a u mnie powaznie kleska... nie chce nikogo obrazac, bo nie w tym moj interes, ale powaznie mam pelno typowych "niemyjcow" :/ :O no wlasnie tak mi Braciszek powiedzial... o tej dumie tez... nawet moj ex mi mowil, ze tylko wariat (w doslownym znaczeniu!) bedzie mogl byc ze mna, bo kazdy inny bedzie sie czul gorszy... i najgorsze jest to, ze boje sie, ze macie wszyscy racje co ? juz zawsze sama bede? bo dobrze mi idzie na polibudzie i nie wygladam przy tym jak koszmar poprzedniej nocy? ![]() oj Mezczyzni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Jest coś na rzeczy z tą dumą
![]()
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do tej nieśmiałości,to trzeba wierzyć w siebie, mówić sobie że jest się atrakcyjnym, nie wmawiać sobie wad, których się w rzeczywistości nie ma ![]() ![]() Artur - super pomysł z tą kolejką do wc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#138 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kobiety całkiem dobrze radzą sobie w świecie MS, tak więc oczekuję, że niedługo znajdę Cię na liście MVP ![]()
![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niestety jeszcze troche nauki przedemna ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ledwo co wróciłam iście wykończona z Wawy,a już muszę się czymś podzielić ![]() Mianowicie wczoraj... Lekko spóźniona dotarłam z kumpelą na uczelniany wykład, w ostatniej chwili zdążyłyśmy jeszcze wpaść do szatni. Chwilę po,wchodzi pewien chłopak. No właśnie pewien.. Z ogólnej postury,twarzy,sympatyczn ego sposobu bycia podobny do owego, nawet barwa głosu (słyszałam tylko raz jeśli dobrze słyszałam ![]() ![]() ![]() Mijając się dostrzegłam ,że mimochodem się spojrzał (może tak,bo miałam botki na wysokich obcasach,a może na iście cycatą koleżankę ;p) No nic dotarłam na jedyne w tym dniu zajęcia ,tuż po natknęłam się na tego chłopaka ładnych parę razy ![]() W ogóle głupio to wyglądało,że w niemalże tej samej chwili znaleźliśmy sie na zewnątrz (choc nie było to me celowe działanie) , żeby se teges czegoś nie pomyślał, udawałam,że się zatrzymuję i gadam przez tel.komórkowy.. Niby ładnie pięknie,ale wciąż mam wątpliwości,czy on to on ![]() W sensie,że zgodnie z oficjalnym planem, miał rozpoczynać zajęcia godzinę później niż o 8.. następny wykład miał mieć w sali X , tymczasem gdy kumpel pytał się Go gdzie mają wszyscy teraz, ten dwukrotnie,że w sali Y , tyle że w Y z reguły wtenczas miała inna grupa z mego roku tego samego kierunku. Oo W sumie mogli coś pozmieniać, co w ug bywa częste no ale niepewność pozostaje.. Z drugiej strony dziwne przeczucie, z naciskiem na pewne szczegóły , ehh ja to mam przygody. No nic może coś więcej okaże sie jutro ,gdy mam jeden nieobowiązkowy wykładzik gdy on kończy ![]() ![]() Na koniec życzę Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
BAN stały
|
Hola!
A co como chlopak jest niesmialy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A na serio to masz duże szanse na sukces jeśli już teraz zaczniesz o tym myśleć ![]() Sądzę, że z tym tematem lepiej przejść na priv bo będzię niezły offtop ![]()
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
No ba!!
![]() UPS.. zapomniałem, że jestem skromny ![]() ![]()
![]() |
#148 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dlaczego: zalozenia w tworzeniu widowsow byly bledne od samego pocztaku. po drugie czlowiek ktory byl odpowiedzialny za rejestry gdyz to one sa odpwoiedzialne za funkcjonowanie i "bezpieczenstwo" odszedle a tylko on wiedzial co sie tam dzieje. I uwierz badz nie windows bezpieczny jest gdy nie jest podlaczony do sieci autonomicznej... Aby poprzec ta teze windows dostal tylko certyfikat C2 nie wiem czy wiesz co to jest ale tylko warunkowo i gdy stacja nie jest podlaczona do sieci... (a i certyfikat zostal dany windows NT) a obecne widowsy nie dostaly takowego... Posdrowienie w bezpieczenstwie na windows... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
taki ideał,że sam się w tym gubi
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.