![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Macie tatuaż?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Mnie się zawsze marzył tatuaż na plecach, dokładnie na łopatkach. Chciałam sobie tam "wydziergać" orła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oluniu, dzięki. ![]()
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
mam tuz nad pupa na plecach - trybal, zrobilam go ok 3 lat temu. wczesniej jako szalona nastolata mialam wiele pomyslow na tatularze rozne wzory,i bardzos ie ciesze teraz ze nie udalo sie mi ich zrealizowac, oj bardzo bym dzis tego zalowala. a ztym co mam czuje sie barzo dobrze. poki co nie planuje nastepnych, nie mam jakos takiej potrzeby a i kasy brak
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Ja kobitki mam dwa tatuaże i jak bym miała wybór drugi raz i tak bym zrobiła to samo. Jeden na nodze nad kostką a drugi ma plecach taki 25 na 30 cm. W moim przypadku było tak że juz od dziecka mówiłam rodzicom że zrobie sobie na 18-stke tatuaż i zrobiłam ale 2
![]() Dziewczyny jak będziecie sobie robićć tatuażż pamiętajce że to już na wieki no chyba że operacja lub wybielanie ale tu sensu nie widze ROBIĆ A PÓŹNIEJ USÓWAĆ to musi być przemyślany krok POZDRÓWKI ![]()
#126 |
Zakorzenienie
|
nie choc kiedys chcialam sobie zafundowac tatuaz na urodziny nie udalo mi sie zrealizowac. Podoba mi sie ta sztuka ozdabiania ciala (choc bez przesady) no i moze kiedys sie odwaze, a moze nie bo w sumie to po co mi...
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcialam sobie wytatuowac cos, co symbolizuje zwyciestwo. I wlasnie najbardziej odpowiadalby mi chinski znak.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poszperałam trochę i znalazłam. To malutkie coś pochodzi ze słownika online, żebyś miała porównanie i pewność, że "zwycięstowo" to rzeczywiście "zwycięstwo", a nie np. "lubię ryż". Wystepujące róznice miedzy znakami wyniakają z tego, iż istnieje chiński tradycyjny i chiński uproszczony. Oprócz tego, tak jak u nas, stosowane są różne kaligrafie. ![]()
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
ja tez mialam taki okres w swoim zyciu,ze bardzo chcialam miec tatuaz ale mi przeszlo i wcale niezaluje.A po drugie moja kolezanka,ktora studiuje medycyne powiedziala mi,ze osoby,ktore maja tatuaz nie moga byc dawcami krwi i innych narzadow.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba jakieś bzdury,nigdy o tym nie słyszałam.
![]() |
#131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja osobiscie mysle,ze moze byc w tym troche prawdy. ![]() ![]() zreszta ja tam niewiem tylko napisalam to co mi moja znajoma powiedziala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
ja też pracuje w służbie zdrowia ale o czymś takim nie słyszałam
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Równie dobrze mozna by zakazac być dawcą komuś, kto uprawiał seks. Przecież ta drogą też różne groźne choroby się przenoszą.
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
A to mój skarbek. Już go chyba wklejałam gdzieś. Uwielbiam go, przynosi mi szczęście od dnia, w którym go zrobiłam. Mam nadzieję, że będzie to robił do końca moich dni
![]()
Edytowane przez natuska17 Czas edycji: 2006-06-16 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej takiego, w którym tatuaż lekko 'wychylałby się' zza ubrania, ale nie stale, tylko np. podczas podneisienia ręki, itp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Ależ się porobiło wątków o tatuażach
![]() ![]() Też jestem posiadaczką... ale nie pamiętam czy już o tym pisałam? ![]() ![]() ![]() Nie zamieniłabym go na żaden inny.. i też pierwsze słysze że nie można być dawcą... trzeba po prostu sięprzebadać i wykluczyć wszystkie ewentualne "choroby". Ale fakt.. to wciąga ![]() ![]() ![]()
#139 |
Raczkowanie
|
Ja oczywiscie mam, bardzo go lubie, a moj facet wprost za nim szaleje. Tatuaz to cos jak nalog. Mam jeden i tak juz chyba zostanie nie chce byc niewiadomo jak wydziargana, ale pamietam jak dlugo sama siebie powstrzymywalam przed zrobieniem drugiego.... normalnie mnie kusilo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli moge sobie wybrac, ktore bardziej mi odpowiadaja, skoro wszystkie oznaczaja zwyciestwo ![]() A jesli chodzi o oddawanie krwi jesli ma sie tatuaz, to rzeczywiscie nie mozna oddawac, ale tylko przez pierwsze pol roku po wytatuowaniu. To samo dotyczy kolczykowania.
Edytowane przez Megaan Czas edycji: 2005-12-15 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
też chciałabym tatuaż subtelny kobiecy dyskretny chyba na łopatce ale jakoś nie moge sie zdecydować w końcu to ozdoba na całe życie.
#142 |
Zadomowienie
|
Znalazłam mało wyrażne zdjęcie jednego z moich tatoo.
P.S. Co się tyczy oddawania krwi słyszałam, podkreślam słyszałam, że trzeba mieć jakiś papaiurek, czy aktualne badania. A chciałam się zapytać posiadaczek. Robiłyście badania? |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie robiłam... chociaż minęło już sporo czasu. Ale narazie nie planuję oddawać krwi. Wiem,że to nieodpoiwedzialne zachowanie- powinnam sprawdzić czy wszystko jest ok- ale jakoś nie mogę zebrać się w sobie ![]() ![]() Robiłam tatuaż nie w salonie... tylko u znajomego- i mam nadzieję,że wszystko będzie git ![]()
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obecnie jestem w trakcie poszukiwań wzorów tatoo dla kumpeli i natknęłam się na takie cudo. NIe przepadam za tribalami, ale ten jest świetny, podobnie z miejscem ![]() ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Ya, z czystej ciekawości, to co oznacza Twój tatuaż? Bo ja tam widzę i piórka, i czaszkę i kości, i twarz i jakoś dojść nie mogę co to może być.
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
natuska ,fajne miejsce i tatu tez
![]() gdzie robilas go? |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Paula, u siebie w mieście, w salonie tatuażu i piercingu. Pewnie się dziwisz, że w takiej pipidówie coś jest, ale ten salon to głównie pod Niemców, bo to oni stanowią tam stałą klienterię.
A Ty kiedy pokażesz swojego diabełka? ![]()
#150 |
Rozeznanie
|
Ja tatuaż zrobiłam sobie w prezencie na 25 urodziny... Teraz nie wyobrażam sobie że miałabym spojrzec na swoje plecy i go nie zobaczyć
![]() ![]() Wzorek wrzucę, jak zaskanuję zdjęcie, lub zrobie nowe... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.