![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, pielęgnacja i kolorówka - do wymiany lub oddania w dobre ręce :-)
hej, mam nadzieje ze wejdziesz dzis na wizaz
![]() PS. Escada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapachy, pielęgnacja i kolorówka - do wymiany lub oddania w dobre ręce :-)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Basku, z Twoich zapachow zainteresowaly mnie te, tylko prosilabym o sprecyzowanie aktualnej pojemnosci, bo nie chcialabym proponowac moich 30 ml za 75 ml Twoich ;-) wiec chcialabym sie jakos wczesniej wywiedziec co do ich zuzycia: Chloe Chloe Kenzo Summer i ewentualnie Escada S Escada Moon Sparkle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chloe Chloe mam ok 70 z 75 ![]() Kenzo Summer z 50ml ok 40... escada S z 50 ok 45 Escada Moon z 30 ok 26 ,nie weim czy wymienie, moze zmixujesz sobie zapachy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I rozumiem, ze u mnie juz nic innego Cie nie interesuje, zeby sobie ewentualnie dobrac? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
np. 3 atomizery po 10ml...
a ktore to sa dokładniej : LES BELLES |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Rozumiem
![]() Les Belles to sa tzw "zielone pomidorki", te tutaj: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=982 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozumiem, ze w tym kontekscie mam do wyboru Escade S i Kenzo Summer. Bede musiala sobie odswiezyc te zapachy, bo nie pamietam ich zbyt dobrze juz. Szczerze mowiac najwieksza ochote mialam na Chloe, ale pojemnosc faktycznie powala ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak cchesz je poznac to moze dodatkowo jaks probe ich,bo całych naprawde nie jestem w stanie oddac ![]() ![]() a kiedy przypomnisz sobie Escade i kenzo ;> ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dlaczego chcesz oddac Chloe, jesli tak je lubisz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z ciekawosci ktore z moich perfum sa najbardziej brane ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No to odezwe sie po testach ![]() Usciski! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
ok,juz sie nie moge doczekac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
czesc Silencio ;-) mam nadzieje ze dzis udało Ci sie owachac escade S i Kenzo Summer
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Kaczino,
Mam jeszcze, ale on jest juz po terminie waznosci, mialam go wlasnie usunac i pewnie bede musiala sama zuzyc ;-) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
A Trussardi Bianco 65/75 ml za Lacoste pour femme?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Iono,
Niestety nie znam tego zapachu, wiec na razie nie... Jesli uda mi sie gdzies przetestowac dam znac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
- Nina Ricci Les Belles (zielone), zostalo ok 18/30ml, kartonik nieco sfatygowany - Killys 40 sztucznych paznokci krótkich, nowe ZINERYT - nowe opakowanie oczywiście nie otwierany,
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,
Sorry bo sie troche nie wyrabiam z czasem ;-) Dam znac wieczorkiem, OK? Buzki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Wtajemniczenie
|
Kaczino,
Niestety wypatrzylam jedynie cien Nouba lub Puder Clinique, ale to zdecydowanie nieadekwatne do kremu, nawet gdyby nie byl po terminie ;-) Jesli bys u mnie cos wypatrzyla innego to chetnie ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
Wstepnie podklad Max Factora w pudrze, cien Collistar i cien Sephory Cameleon (jesli sie odrezerwuje). Niestety bylam strasznie zajeta przez ten tydzien i nie zdarzylam wczesniej odpisac... Teraz z kolei na tydzien wyjezdzam ale po powrocie bardzo chetnie wroce do tematu wymianki ![]() Serdecznosci! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Coś za Lacoste?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za escadę? no cóż nie zaszkodzi zapytać
![]() odpisz proszę u mnie pozdrawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Serdecznie, mintle |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety juz sobie kupilam Anais... ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Poki co nie bardzo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.