|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nowy wątek - Agniesia666 - ZAPRASZAM! :)
niestety, wypsztykałam się na wymiankach z próbek perfum.
To, co mogę zaproponować to: minuaturki komsmetyków ekologicznych burt's bees z usa (głównie mini balsamy do stóp i żele do mycia twarzy, preparaty do skórek) spray do włosów nivea diamond nabłyszczający i odżywka manhattan do paznokci speed repair, ubytek właściwie niezauważalny. byłabyś zaintersowana? pozdrawiam Edytowane przez rozwielitka Czas edycji: 2009-01-03 o 23:20 |
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się to i książka "moje nowe hobby"
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2009-01-07 o 23:44 |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
18. Oriflame, woda Miss Punk. Zużycie ok z 30ml (1cm z 30cm)
5. Self tan gel - Oriflame. Samoopalacz w żelu, trudno określić zużycie, ale z marginesem błędu na korzyść kupującego zużycie ok 40%. Kupiłam w zeszlym roku, EX0809. - to samoopalacz czy zel stopniowo brazujacy?? (samoopalacz w żelu, bardzo fajny, ale pokochałam swoją bladość)za 10ml babydoll wtedy moze byc w tej probowce o ile zapach nie zwietrzal. a za paco nic nie znalazlam, chyba ze dorzucisz 10ml be delicious? |
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie byś coś znalazła??
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
20 raczej nie, chociażby z tego względu że odlewanie z tego flakonu to mordęga
a tak poważnie, to żal mi oddać aż tyle, zrobiłam już trochę odlewek
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
U mnie cos za:
YSL Baby Doll - 10/10ml w szklanym atomizerze typu 'dlugopis' l'occitane - cherry blossom yves rocher - vanille bourbon Moze którys demeterek?? |
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
avon, little black dress, summer spritz, 50/75ml
2x brokat w fioleczce – złoty i morski. Nowe moze cos u mnie? ![]()
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety tylko 10ml, obok Brit, UV to mój ulubiony zapach a niewiele go zostało
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
stanik firmy key kilka razy zalozony75 C stan idealny
stanik w serduszka odcienta metka ale rozm 70B wychodzi z jednej miseczki drucik, stan oceniam na dostateczny
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Tymi meteorkami mnie zachęciłaś A ile mogłabyś oddać, jakie jest ich zuzycie ? Pomadka tez mnie interesuje YR, nożyczki do cieniowania, jakies próbki zapachów.. Nie wiem, czu Jestes to skłonna oddać ![]() Odezwę się jutro..Pozdrówka!!
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Interesuje mnie:-odsypka meteorytów Guerlain 01 mythi( ile kuleczek mozesz ????) ![]() - Pomadka YR," oszroniony koral" -nożyczki do cieniowania, -Jakies próbki zapachów (lubie swieże, ale trwałe,) co uważasz dać kilka ![]() Juz kiedyś Ci pisałam ,że za TOP Z NEW LOOKA zakupiłam na Allegro, ale teraz nie pamiętam, czy 55 zł- lub 65 zł+przesyłka 12 zł.. Duzo kupuję ![]() Jabys widziała wymiankę?? Pozdrawiam serdecznie!! |
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
probka elixir VICTORIAN ROSE -Foaming Bath Essence. za odsypka meteorytów Guerlain 01 mythic [z 15 kuleczek] - Pomadka YR," oszroniony koral" -nożyczki do cieniowania yves rocher edc verveine 2x 0,7ml yves rocher - kwiat bzu 2ml elizabeth arden - green tea 2ml vera wang - princess 2ml Witaj ![]() Czy zamiast kwiatu bzu-kwiat pomaranczy mógły być ? Vicorian Rose , to nie jest zwykły żel jest wyjatkowy, nadaje się nawet na prezent.Jesli dołożyłabys Bobini 400ml, i tą myszkę- zawieszkę( w czerwonych spodenkach), to byłabym usatysfakcjonowana No, ale jeżeli dla Ciebie będzie zbyt wiele-zrozumiem...to się zastanowimy.. Odpisz u siebie. Cezkam na dobre wieści Ja tez dokładam różne próbasy.
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-01-19 o 21:31 |
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Hmm.troszkę się długo nie odzywałaś i byc może bedę miała na dniach meteoryty..Wiesz sprawdziłam,ze tego Elixir jest bardzo malutko, ale mam jeszcze 4 ml jabłko i cynamon Sephora, 1/2 z 2ml L'Or de TorretneMimo to mnie interesuje: odsypka meteorytów Guerlain 01 mythic [z 10 kuleczek] Pomadka YR," oszroniony koral" nożyczki do cieniowania yves rocher - kwiat pomaranczy 2ml myszka diddl czekam na decyzję
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie? |
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
hej dolozylam co nie co moze teraz cos za maslo kakaowe i demakijaz maslo kakaowe?
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za SENSES I http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1227807635 (pomadka AVON NATURALS)
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

zużycie ok 40%. Kupiłam w zeszlym roku, EX0809. - to samoopalacz czy zel stopniowo brazujacy?? (samoopalacz w żelu, bardzo fajny, ale pokochałam swoją bladość)