|
|
#121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kaja Paschalska - zdjęcia w CKMie
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze no mają za to zapłacone i tyle... Ja nie wiem czy bym się nie zgodziła na taką kampanię reklamową gdyby mi proponowali duże pieniądze...
Co do tego, że jest dzieckiem... Ma 19 lat więc antykoncepcją nie powinna zawracać sobie głowy czy o co chodzi, bo nie rozumiem ??Nie podoba mi się ani jej styl ubierania, kreowania siebie, gra aktorska, ani jej twory muzyczne, ale pada tutaj dużo za osrtych słów pod jej adresem...
|
|
#123 |
|
🦄
|
A uważasz Aguś, że jak ma 19 lat to powinna publicznie paradować z plastrem antykoncepcyjnym. Dla mnie to jest niesmaczne. Uważam, że do pewnego wieku pewnych rzeczy nie przystoi- trzeba najpierw trochę odrosnąć od ziemi.
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie jest tylko rok młodsza ode mnie.... Zresztą jak mawia mój wujek "nie mój cyrk, nie moje małpy"
więc dla mnie to jej sprawa
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie chodzi o sam wiek, dla mnie taka idea jest głupia, bo patrząc na ten plaster, wcale nie myślę sobie: "ojej, jaka ona odpowiedzialna", tylko raczej: "oo, ona uprawia seks" i nie ma w tym nic złego, tylko nie wiem, czy o to chodziło osobom, które te plastry publicznie eksponują. Jezeli np. Anna Mucha jest gościem jakiegoś programu, dajmy na to - publicystycznego i mówi coś interesującego, a wszyscy gapią się na ten plaster i zastanawiają sie: "ciekawe czy zrobili to dzisiaj z Wojewódzkim..?
", to nie wiem, czy o to własnie jej chodziło. Plaster tak samo, jak każdy inny środek antykoncepcyjny, jest prywatną sprawą każdego, dziwi mnie takie "chwalenie się" nim, jak tatuażem, co to kogo obchodzi, w jaki sposób Paschalska, czy ktoś inny zabezpiecza się przed niechcianą ciążą? A widząc ten plasterek, mimowolnie zaczynam się nad tym zastanawiać
|
|
#126 |
|
🦄
|
To, o co mi chodziło pokrywa się z tym, co napisała Lovisa. Mnie nie przeszkadza to, że ona współżyje, że stosuje antykoncepcję, ale wcale nie uważam za przejaw dojrzałości i odpowiedzialności. Po co jej taka reklama? (zresztą podobna do "reklamy", którą zrobi sobie zdjęciami w CKM). Mucha już bardziej pasuje według mnie do reklamy tych plastrów, bo kojarzy mi się bardziej z kobietą niż Paschalska. Ale ogólnie sama idea reklamy tych plastrów jest dla mnie śmieszna... Szkoda, że te gwiazdeczki tego nie widzą, nie wiem, czym się kierowały zgadzając się na tę kampanię...
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
ze wzgledu na zniesmaczenie kilku osob ta stronka postanowilam ja usunac
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
ktos kiedys powiedzial, ze "czlowiek dla pieniedzy gówno zje
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Hehe
Żeby tylko gówno w "Nieustraszonych" jedli owcze oczy, jaja byka, robaki i inne smrody. Co za głupota.
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
p.s. oj, juz widze, co napisalyscie... przepraszam, dopiero wstalam, nieprzytomna jestem ![]() |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Paulina
Kaja nie powinna się dla sławy pokazywac w CKM-ie.Nie rozumiem kobiet,które swoim ciałem próbują zdobyć sławę.
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jeśli nie robi sie tego za darmo. Tak uwazam
|
|
|
#133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A w przypadku Kaji to chyba czysto dla pieniędzy i rozgłosu.
|
|
|
#134 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
juz zaczyna mnie to denerwowac,po co zamieszczasz wszedzie to ogłoszenie nie wystarczy raz?
|
|
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
mnie tez.... to juz lekka przesada
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
A ja trochę odchodząc od tematu. Jestem zdziwiona poziomem agresji słownej przebijającej przez niektóre wypowiedzi. Nie chcę tu zaraz wyjść na jakąś zwolenniczkę Paschalskiej, ale takie wyładowywanie się to lekka przesada.Zaczęłam przeglądać ten wątek, w kilku miejscach pojawił się u mnie uśmiech( rzeczywiście u Paschalskiej nie zauważam oznak kobiecości), ale gdy brnęłam dalej i zaczęłam czytać te "przesadzone uwagi" to trochę wstyd mi za kobiety...To taka moja mała dygresja.
|
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
tak sobie przejrzałam ten wątek no i stwierdzam że takie czasopisma typy playboy czy ckm, sa nic nie warte, dla facetów pozbawionych oczu, te wszystkie przerobione panny wygladaja jakby były z plastiku, ta nieskazitelna cera itp. itd. masakra ta sztuczność razi w oczy, ciekawe skad biora sie Ci graficy i te kanony piękna im bardziej sztuczne tym lepsze, bieda jednym słowem.
Jeżeli chodzi o oceny K. Paschalskiej, jest jaka jest niech sobie robi co chce, widać dziewczyna potrzebuje sie jeszcze wyszaleć. Ni podobaja mi sie niektóre wypowiedzi tu na forum, taki epłytkie, typu ...bo Kaja ma blisko osadzone oczy, że jest obrzydliwa itp. nie należy nikogo oceniać po wyglądzie, mnie bardziej razi jak słyszę tego typu komentarze różnych panienek aniżeli jakas osoba która może nie być wcale urodziwa a może okazać się bardzo sympatyczna i zapewne każda z nas matakich znajomych i jakoś w ten sposób się o nich napewno nie wypowie. Wg mnie w ten sposób mogą mówić jedynie osoby które same mają jakieś kompleksy jeśli nie w wyglądzie to np. stanu intelektualnego. Także kto moze niech się cieszy że wygląda jak wygląda, ale niech nie ocenia wszystkich swoją miarą, bo to jest poniżej poziomu i tyle. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz mroofciu, ale jak ktos pozuje do plejboja czy ckm to powinien sie z tym liczyc, ze bedzie oceniany właśnie pod kątem wyglądu, bo wszakże nie jest to pismo popularnonaukowe
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tiaa bemolko, z tym że chyba wszystko powinno mieć swoje granice, a niektóre teksty są naprawdę niesmaczne, jakoś tak dziwnie brzmią w ustach kobietek, aleee...mniejsza o to. Pozdrawiam ciepło ba-aj
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Mimo iż od dłuższego już czasu nie oglądam Klanu, Paschalska kojarzy mi się tylko z graną tam postacią. Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że tak jak w serialu, taka jest też w życiu. A już napewno "sława" uderzyła jej do głowy niestety. Na koniec chciałabym dodać, że według mnie nie ma aż takich walorów by pozować w CKM-ie, ale przecież różne są gusta...
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
o rany, właśnie oglądam Miasto Kobiet z Kają w rolu głownej opowiadającą o jej pierwszym razie i o seksie.... Bluzka sciągnięta na ramię, dziwnym trafem akurat to na którym na przyklejony plaster
![]()
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tymi plastrami chyba oszalały te nasze polskie gwiazdy, chyba muszą im nieźle płacić. A tak przy okazji przecież one się odklejają
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie ze zdjecia kaji paschalskiej w ckm-ie sa zalosne. dopiero co stala sie dorosla a juz szp[anuje swoim cialem i wogole. jaka to ona sliczna i wogole. a plasterek antykoncepcyjny to nich sobie naklei na czole wtedy wszyscy beda wiedzieli ze ona sie seksi
dla mnie to zenujace...taka mloda a juz w ckm-ie. jestem ciekawa czy jej ojciec nog z dupci nie powyrywa...a moze sie chwali przed kolegami w pracy zjeciami corki? a zreszta co mi do tego...wyrazilam swoje zdanie i juz..
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

??
", to nie wiem, czy o to własnie jej chodziło. Plaster tak samo, jak każdy inny środek antykoncepcyjny, jest prywatną sprawą każdego, dziwi mnie takie "chwalenie się" nim, jak tatuażem, co to kogo obchodzi, w jaki sposób Paschalska, czy ktoś inny zabezpiecza się przed niechcianą ciążą?
A widząc ten plasterek, mimowolnie zaczynam się nad tym zastanawiać

w "Nieustraszonych" jedli owcze oczy, jaja byka, robaki i inne smrody. 

te nasze polskie gwiazdy, chyba muszą im nieźle płacić.