Kaja Paschalska - zdjęcia w CKMie - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-07-29, 11:09   #121
Mariqa
Wtajemniczenie

Dot.: Kaja Paschalska - zdjęcia w CKMie

Cytat:
Napisane przez lil' sexy
One wszystkie mają za to płacone, ale Markowska albo Reni Jusis tak się z tym nie obnoszą. Odkrywają te plastry tylko na jakieś głośniejsze imprezy, albo te które są przez plastry sponsorowane. A Mucha czy nasza ukochana Kaja wciskają te plastry w oczy na każdym możliwym kroku.
Matko, ja chyba jestem z jakiejś innej planety- dla mnie to nie do pojecia- piłkarze po meczu zdejmuja koszulki klubowe i pokazują te od sponsora, a nasza urocza bohaterka /na ich wzór?!/ chwali się plasterkiem antykoncepcyjnym
Mariqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-29, 11:13   #122
aga01
Zakorzenienie

Kurcze no mają za to zapłacone i tyle... Ja nie wiem czy bym się nie zgodziła na taką kampanię reklamową gdyby mi proponowali duże pieniądze...

Co do tego, że jest dzieckiem... Ma 19 lat więc antykoncepcją nie powinna zawracać sobie głowy czy o co chodzi, bo nie rozumiem ??

Nie podoba mi się ani jej styl ubierania, kreowania siebie, gra aktorska, ani jej twory muzyczne, ale pada tutaj dużo za osrtych słów pod jej adresem...
- On? To samo co ja.
aga01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-29, 11:22   #123
Marigold19
🦄

A uważasz Aguś, że jak ma 19 lat to powinna publicznie paradować z plastrem antykoncepcyjnym. Dla mnie to jest niesmaczne. Uważam, że do pewnego wieku pewnych rzeczy nie przystoi- trzeba najpierw trochę odrosnąć od ziemi.

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-29, 11:36   #124
aga01
Zakorzenienie

W sumie jest tylko rok młodsza ode mnie.... Zresztą jak mawia mój wujek "nie mój cyrk, nie moje małpy" więc dla mnie to jej sprawa
- On? To samo co ja.
aga01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-29, 11:40   #125
Lovisa
Zakorzenienie

Nawet nie chodzi o sam wiek, dla mnie taka idea jest głupia, bo patrząc na ten plaster, wcale nie myślę sobie: "ojej, jaka ona odpowiedzialna", tylko raczej: "oo, ona uprawia seks" i nie ma w tym nic złego, tylko nie wiem, czy o to chodziło osobom, które te plastry publicznie eksponują. Jezeli np. Anna Mucha jest gościem jakiegoś programu, dajmy na to - publicystycznego i mówi coś interesującego, a wszyscy gapią się na ten plaster i zastanawiają sie: "ciekawe czy zrobili to dzisiaj z Wojewódzkim..?", to nie wiem, czy o to własnie jej chodziło. Plaster tak samo, jak każdy inny środek antykoncepcyjny, jest prywatną sprawą każdego, dziwi mnie takie "chwalenie się" nim, jak tatuażem, co to kogo obchodzi, w jaki sposób Paschalska, czy ktoś inny zabezpiecza się przed niechcianą ciążą? A widząc ten plasterek, mimowolnie zaczynam się nad tym zastanawiać
Stary 2005-07-29, 11:55   #126
Marigold19
🦄

To, o co mi chodziło pokrywa się z tym, co napisała Lovisa. Mnie nie przeszkadza to, że ona współżyje, że stosuje antykoncepcję, ale wcale nie uważam za przejaw dojrzałości i odpowiedzialności. Po co jej taka reklama? (zresztą podobna do "reklamy", którą zrobi sobie zdjęciami w CKM). Mucha już bardziej pasuje według mnie do reklamy tych plastrów, bo kojarzy mi się bardziej z kobietą niż Paschalska. Ale ogólnie sama idea reklamy tych plastrów jest dla mnie śmieszna... Szkoda, że te gwiazdeczki tego nie widzą, nie wiem, czym się kierowały zgadzając się na tę kampanię...

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-29, 13:22   #127
paula00
Rozeznanie

ze wzgledu na zniesmaczenie kilku osob ta stronka postanowilam ja usunac
paula00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-29, 13:34   #128
rzyrafka
Zakorzenienie

ktos kiedys powiedzial, ze "czlowiek dla pieniedzy gówno zje
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-29, 13:45   #129
Madzia007
Zadomowienie

Hehe Żeby tylko gówno w "Nieustraszonych" jedli owcze oczy, jaja byka, robaki i inne smrody. Co za głupota.
Madzia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-29, 14:15   #130
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Też nie podoba mi sie takie obnoszenie z intymnymi sprawami. Jak brałam tabletki anty, to jakoś nie paradowałam z opakowaniem zawieszonym na szyi albo przyklejonym do ramienia bo co to kogo obchodzi, że współżyję i zabezpieczam się tak, a nie inaczej. A to jej gadanie, że to dowód odpowiedzialności, jest dla mnie głupie i świadczy dokładnie o czymś odwrotnym.
a to nie te firmy od plasterkow im placa za noszenie tego?
p.s. oj, juz widze, co napisalyscie... przepraszam, dopiero wstalam, nieprzytomna jestem
vanilla_sky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-29, 14:24   #131
schizuko
Raczkowanie

Dot.: Paulina

Kaja nie powinna się dla sławy pokazywac w CKM-ie.Nie rozumiem kobiet,które swoim ciałem próbują zdobyć sławę.
schizuko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-29, 15:51   #132
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanilla_sky
a to nie te firmy od plasterkow im placa za noszenie tego?
p.s. oj, juz widze, co napisalyscie... przepraszam, dopiero wstalam, nieprzytomna jestem
No płacą, ale już pomijam ten fakt, chodzi o samą ideę, pieniądze jak pieniądze, wiele rzeczy można na sobie reklamować, ale ja bym sie na takie coś nie zdecydowała, pewny rzeczy warto zachować dla siebie, a nie obnosic się z nimi Nawet jeśli nie robi sie tego za darmo. Tak uwazam
Stary 2005-07-29, 20:35   #133
lil' sexy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
No płacą, ale już pomijam ten fakt, chodzi o samą ideę, pieniądze jak pieniądze, wiele rzeczy można na sobie reklamować, ale ja bym sie na takie coś nie zdecydowała, pewny rzeczy warto zachować dla siebie, a nie obnosic się z nimi Nawet jeśli nie robi sie tego za darmo. Tak uwazam
Dokładnie zwłaszcza kiedy jest się 19-letnią dziewczyną i niektórych decyzji nie podejmuje się do końca świadomie. Mogę się mylić, ale odnoszę wrażenie, że mimo iż wszystkie poanie które reklamujące plasterki dostają za to pieniądze, to mogłyby zdecydować się na tą metodę bez dodatkowej mobilizacji A w przypadku Kaji to chyba czysto dla pieniędzy i rozgłosu.

MD
lil' sexy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-16, 23:56   #134
paula00
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez samsung
Witam !!!! mam do sprzedania dwa opakowania plastrów Evra!!!plastr sa wysatwione na allegro!!! ------ http://www.allegro.pl/show_user_auc...p?ui d=3689921 ---to link do aukcji....miozliwosc sprzedazy poza aukcja...plastry kupione w aptece oryginalenie zapakowane sprzeadje je poniewaz moje dziewczyna niemoze ich stosowacpozdrawiam jak mas zpyatnie pisz na meila -------tomasz_20@vp.pl-----
buhahahaha chyba sobie forum pomyliles
Stary 2005-09-17, 00:01   #135
czeko
Rozeznanie

juz zaczyna mnie to denerwowac,po co zamieszczasz wszedzie to ogłoszenie nie wystarczy raz?
czeko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-17, 00:04   #136
paula00
Rozeznanie

mnie tez.... to juz lekka przesada
Stary 2005-09-17, 00:04   #137
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samsung
Witam !!!! mam do sprzedania dwa opakowania plastrów Evra!!!plastr sa wysatwione na allegro!!! ------ http://www.allegro.pl/show_user_auc...p?ui d=3689921 ---to link do aukcji....miozliwosc sprzedazy poza aukcja...plastry kupione w aptece oryginalenie zapakowane sprzeadje je poniewaz moje dziewczyna niemoze ich stosowacpozdrawiam jak mas zpyatnie pisz na meila -------tomasz_20@vp.pl-----
Reese jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-17, 00:25   #138
ona1982
Zadomowienie

A ja trochę odchodząc od tematu. Jestem zdziwiona poziomem agresji słownej przebijającej przez niektóre wypowiedzi. Nie chcę tu zaraz wyjść na jakąś zwolenniczkę Paschalskiej, ale takie wyładowywanie się to lekka przesada.Zaczęłam przeglądać ten wątek, w kilku miejscach pojawił się u mnie uśmiech( rzeczywiście u Paschalskiej nie zauważam oznak kobiecości), ale gdy brnęłam dalej i zaczęłam czytać te "przesadzone uwagi" to trochę wstyd mi za kobiety...To taka moja mała dygresja.
ona1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-17, 13:28   #139
Mroofcia
Rozeznanie

Post Dot.: Kaja Paschalska - zdjęcia w CKMie

tak sobie przejrzałam ten wątek no i stwierdzam że takie czasopisma typy playboy czy ckm, sa nic nie warte, dla facetów pozbawionych oczu, te wszystkie przerobione panny wygladaja jakby były z plastiku, ta nieskazitelna cera itp. itd. masakra ta sztuczność razi w oczy, ciekawe skad biora sie Ci graficy i te kanony piękna im bardziej sztuczne tym lepsze, bieda jednym słowem.
Jeżeli chodzi o oceny K. Paschalskiej, jest jaka jest niech sobie robi co chce, widać dziewczyna potrzebuje sie jeszcze wyszaleć. Ni podobaja mi sie niektóre wypowiedzi tu na forum, taki epłytkie, typu ...bo Kaja ma blisko osadzone oczy, że jest obrzydliwa itp. nie należy nikogo oceniać po wyglądzie, mnie bardziej razi jak słyszę tego typu komentarze różnych panienek aniżeli jakas osoba która może nie być wcale urodziwa a może okazać się bardzo sympatyczna i zapewne każda z nas matakich znajomych i jakoś w ten sposób się o nich napewno nie wypowie. Wg mnie w ten sposób mogą mówić jedynie osoby które same mają jakieś kompleksy jeśli nie w wyglądzie to np. stanu intelektualnego. Także kto moze niech się cieszy że wygląda jak wygląda, ale niech nie ocenia wszystkich swoją miarą, bo to jest poniżej poziomu i tyle. Pozdrawiam
Stary 2005-09-17, 13:57   #140
bemolka
Zakorzenienie

wiesz mroofciu, ale jak ktos pozuje do plejboja czy ckm to powinien sie z tym liczyc, ze bedzie oceniany właśnie pod kątem wyglądu, bo wszakże nie jest to pismo popularnonaukowe
bemolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-17, 19:48   #141
_Brzoskwinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka
ktos kiedys powiedzial, ze "czlowiek dla pieniedzy gówno zje
Niezłe,ale w tym naprawde jest sens .Co do Paschalskiej,tego przebrzydłego rudzielca,:na pewno zrobiła to dla kasy!
_Brzoskwinka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-17, 21:05   #142
Mroofcia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bemolka
wiesz mroofciu, ale jak ktos pozuje do plejboja czy ckm to powinien sie z tym liczyc, ze bedzie oceniany właśnie pod kątem wyglądu, bo wszakże nie jest to pismo popularnonaukowe

tiaa bemolko, z tym że chyba wszystko powinno mieć swoje granice, a niektóre teksty są naprawdę niesmaczne, jakoś tak dziwnie brzmią w ustach kobietek, aleee...mniejsza o to. Pozdrawiam ciepło ba-aj
Stary 2005-09-17, 21:10   #143
bemolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mroofcia
tiaa bemolko, z tym że chyba wszystko powinno mieć swoje granice,
owszem, w pełni sie zgadzam
bemolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-18, 00:25   #144
Brzuszek
Raczkowanie

Mimo iż od dłuższego już czasu nie oglądam Klanu, Paschalska kojarzy mi się tylko z graną tam postacią. Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że tak jak w serialu, taka jest też w życiu. A już napewno "sława" uderzyła jej do głowy niestety. Na koniec chciałabym dodać, że według mnie nie ma aż takich walorów by pozować w CKM-ie, ale przecież różne są gusta...
Brzuszek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-18, 00:57   #145
gosi@czek
Raczkowanie

GG do gosi@czek

Cytat:
Napisane przez sarenka
Wiem, że fotki nie sa najlepszej jakości [ściągnęłam je ze strony CKMu].

Co myślicie o samym fakcie rozebrania się Kaji P. dla gazety?
Nigdy nie miałam zbyt dobrego zdania o Kaji...ale chcąc być sprawiedliwa powiem, że ona przecież jest na tych zdjęciach w zwykłym kostiumie...Z tego co widzę nie są to nawet stringi...Więc trudno powiedzieć, ze Kaja rozebrała się dla gazety,bo nie zrobiła tego do końca czym bardzo mnie zaskoczyła...Gdyby to zrobiła straciłabym do niej resztkę szacunku, która mi jeszcze została.
gosi@czek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-18, 14:34   #146
_Brzoskwinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brzuszek
Mimo iż od dłuższego już czasu nie oglądam Klanu, Paschalska kojarzy mi się tylko z graną tam postacią. A już napewno "sława" uderzyła jej do głowy niestety. Na koniec chciałabym dodać, że według mnie nie ma aż takich walorów by pozować w CKM-ie, ale przecież różne są gusta...
Mądrze powiedziane .Nie zapominajmy jednak,że Paschalska to "megagwiazda polskich seriali i estrady"
_Brzoskwinka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-20, 14:05   #147
mamba
Zadomowienie

o rany, właśnie oglądam Miasto Kobiet z Kają w rolu głownej opowiadającą o jej pierwszym razie i o seksie.... Bluzka sciągnięta na ramię, dziwnym trafem akurat to na którym na przyklejony plaster
mamba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-20, 14:20   #148
Paula07
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mamba
o rany, właśnie oglądam Miasto Kobiet z Kają w rolu głownej opowiadającą o jej pierwszym razie i o seksie.... Bluzka sciągnięta na ramię, dziwnym trafem akurat to na którym na przyklejony plaster

Z tymi plastrami chyba oszalały te nasze polskie gwiazdy, chyba muszą im nieźle płacić.

A tak przy okazji przecież one się odklejają
Paula07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-02, 10:30   #149
karolinusienka
Zakorzenienie

wydaje mi sie ze zdjecia kaji paschalskiej w ckm-ie sa zalosne. dopiero co stala sie dorosla a juz szp[anuje swoim cialem i wogole. jaka to ona sliczna i wogole. a plasterek antykoncepcyjny to nich sobie naklei na czole wtedy wszyscy beda wiedzieli ze ona sie seksi

dla mnie to zenujace...taka mloda a juz w ckm-ie. jestem ciekawa czy jej ojciec nog z dupci nie powyrywa...a moze sie chwali przed kolegami w pracy zjeciami corki?
a zreszta co mi do tego...wyrazilam swoje zdanie i juz..
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-02, 10:33   #150
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamba
mamba tez ogladalam ten odcinek...az mys;lalam ze sie posikam ze smiechu hehe wlasnie odkryla to ramie gdzie miala plasterek. moze "gwiazdy" otrzymuja za kazde zdjecie na ktorym widac plasterek jakas spora kaske? szczerze to dla mnie totalna bzdura tak sie obnosic z tym ze wlasnie w tym momecie biore antykoncepcje i mam zamiar pojsc z chlopakiem do lozka..takie sprawy powinna zostawic dla siebie "Pani" kaja...
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości