|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III
szczerze mówiąc mi się diademy nie podobają.. i nie wszystkim dziewczynom niestey pasują.. mi by na opewno nie pasował
![]() my odłozymy przygotowania jak z bratem TŻta będzie już lepiej... nawet dzisiaj chciałam porozmawiać z TŻtem na temat sylwestra bo koleżanka zaprosiła nas do siebie, ale odpuszczę sobie..szczególnie dzisiaj.. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-12-03 o 17:43 |
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę opaskę
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
A mi niektóre sie podobają
ten co wkleiłam jest ok, delikatny i nie wygląda jak mini korona ![]() Ale sama też jeszcze nie wiem co będę miała. Najpierw załątwie sobie sukienkę i zobaczę co do niej będzie bardizej pasować
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
a mi się podobają i na pewno będę miała, już nawet mam upatrzoną fryzurkę, bo mi akurat takie pasują
![]() http://www.stylistka.pl/chwila-dla-c...ryzur-slubnych chodzi mi ofryzurkę nr 3 retro tylko tył trochę zmienię i bardziej pokręcę i do tego zamiast opaski będzie szeroki diadem
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
mi się podoba taka opaska
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1227988220
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
bjakbeata mi się z tych podanych przez Ciebie fryzur podoba ta pierwsza
Ta 3 jest jakaś taka za prosta...ale 4 i 10 tez sa fajne...
Od dawna nie korzystam z tego profilu na wizażu tylko z innego. Edytowane przez kasia083 Czas edycji: 2008-12-03 o 17:53 |
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
ja akurat lubie takie fryzurki. Tym bardziej że suknie będę miała taką duużą
typu princess więc jak jeszcze bym miała niewiadomo co na głowie to bym wygladała przekomicznie ![]() a no i chciałam ja trochę urozmaicić i tył byłby taki trochę pokręcony, a nie taki prosty jak gniazdo chciałabym zeby wystawały z niego jakieś loczki tylko przód bylby identyczny rozświetli i pokaże cała moja twarz i uwydatni biżuterię
Edytowane przez bjakbeata89 Czas edycji: 2008-12-03 o 17:59 |
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak wyglada konstrukacja, ale mi to wyglada na duuuuuza ilosc lakieru, tapirowania i innych takich. |
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
odpisali mi od tego zespolu
mój termin wolny ![]() Mama mówi, że jak na 2010 rok to pewie będzie standard jeżeli chodzi o orkiestry, ale ja sama nie wiem, bo trochę sporo. Ciekawe co by na taką cenę Teściowa powiedziała
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Ja co bede iec na głowie zaczne sie zastanawiac jak juz suknia bedzie szyta. Zalezy co bedzie pasowało do niej. Bo ja sobie moge wybrac gorzej jak sie nastawie a do sukni pasowac nie bedzie...
|
|
|
|
#132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miałam coś podopbnego na studniówce, mogę wrzucić fotkę i fryzurka przetrzymała cała noc i jeszcze drugi dzień że na poprawiny studniówki byłam uczesana tak samo, a jak zdjęłam wsuwki to kok nadal się trzymał jak już mówiłam mam zaprzyjaźnioną fryzjerkę i mnie raczej nie skrzywdzi
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli to zrobi ktoś, kto się na tym zna, to będzie ok
Już pare razy miałam robione koki u fryzjera, sama tez dużo eksperymentowałam, więc na głowie nie takie cuda miałam ![]() Takie coś to się trzyma przez 2 dni i można w tym robic wszystko, byle sie an tym nie kłaść ![]() tylko ciężko sie potem roczesuje. Ale jest na to sposób: po wyciągnięciu wsówek moczy si włosy i daje w nie dużo odżywi do włosów. Włosy robią się wtedy ślizkie i można je rozczesać palcammi. Potem się spłukuje odżywkę, myje głowę i daje się kolejną odżywkę juz w normalnym celu
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
ja to mam dziewczyny jeszcze jeden problem i to nie taki mały a mianowicie- OPRYSZCZKA. Zawsze przed czymś dla mnie waznym wyskakuje mi to cholerstwo. Opryszczkę miałam na rozpoczęciu roku w nowej szkole, na połowinkach, na studniówce, przed maturą wiec dlaczego miałaby mi nie wyskoczyć przed ślubem?
Przed studniówką wyskoczyła mi taka wielka że dolna wargo spuchła mi aż do brody wyglądałam jakby murzyna osa w wargę ukąsiła. Byłam u lekarza i przepisał mi tabletki heviran, trochę pomogły ale i tak na studniówkę szłam z opryszczką. Myślicie że przed ślubem powinnam isc do lekarza i poprosić go o te tabletki zeby je brac profilktycznie przed ślubem np. jedna na tydzień? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatecznie zostaje laserowe wysuszanie ale to też jak sie tak "rozleje" to nic się raczej nie zrobi, no i ciężko szuakć w sobote przed samiuśkim ślubem kosmetyczki
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie robie projekt
mogłabym pracowac robiac takie rzeczy i like it
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plasterki też uzywałam.. ale poza tym, że powoduja że rzeczywiscie tego badziewia nie widac to nic nie zmienia, bo i tak te bakterie dalej tam są ... takze z mojej strony najlepszy zovirax i to juz jak czujesz ze Cie swedzi |
|
|
|
|
#140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tyllko dziewczyny najgorsze jest to że po tych lekach strasznie źle się czułam, bo on ma ten skłądnik co w tych maściach tylko że aplikujesz to "od środka" MI towarzyszyły przy leczeniu, biegunki, wymioty i zawroty głowy. Szkoda że nie wymyslili na to szczepionki, byłabym pierwsza w kolejce
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Kubusewa ta sama rada tylko z innym kremem:P
|
|
|
|
#142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Raczkowanie
|
ja to jestem tak przewrażliwiona na tym punkcie że w każdej torebce ( a mam ich dużo
) mam w małej kieszonce maść od opryszczki. kiedyś kupiłam sobie chyba z 8 sztuk maści hascovir i włozyłam do wiekszosci torebek które najczęsciej noszę ale nawet czasem to nie pomaga i musze brac tabletki po których czuje się fatalnie, Ale opryszczka tak naprawde jest bardzo groźną chorobą, jeśli dostanie się do oczu można oślepnąć a nawet umrzeć jesli dostanie się gdzieś w głab organizmu...Cytat:
Edytowane przez bjakbeata89 Czas edycji: 2008-12-03 o 18:42 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja to po prostu jestem taką chodzacą puszką pandory jak to mówi mój tż
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tam używam Termentiolu jak czuję,że coś mi się ma zrobić i się nic nie robi
|
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
a jak dodać fotkę ?
ktos mnie poinstruuje bo ja nie bardzo wiem jak to zrobić
|
|
|
|
#148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
robisz "załaduj" i pod tym "wyślij odpowiedź" i masz nie wiem czy odpisałam to zrozumiale,mam nadzieję,że pomogłam
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
na studniówce miałam grzywke, bo miałąm bardzo krótkie włoski wtedy, ale na slub zapuszczę i wtedy koczek będzie wyżej. Z resztą na studniówce musiałam mieć troszkę b ardziej młodziezowo to zrobione. Na slub bedą loczki i wysoki kok z diademem a nie z opaską
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
jejjj was zostawić na moment hehehe a tu 5 stron juz.. ale nadrobiłam wszystko i jest ok
Cytat:
hmmm ja diademikom mówię nie!!! jakieś ozdóbki we włosach spoko ale diademik jest hmmm.. po prostu nie dla mnie ![]() Kaśka fajny pomysł z tą opaską z materiału ale na ciebie mi sie widzi taka bez tiulu tylko taka gładziutka biała satynowa czy cos takiego... hmmm nie pamietam o czym jeszcze gadalyscie ![]() ide na placki ziemniaczane i zaraz wracam! wiec spokojnie tu nie szalec
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

ten co wkleiłam jest ok, delikatny i nie wygląda jak mini korona