Lubelskie Żonki!! cz. II - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-08, 22:19   #121
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Tola - jakbyś chciała jednak zostać ksiegowa to możesz spróbować w TP S.A. Jakoś 2-3 lata temu otwierali w Lublinie centrum rozliczeniowe i zatrudniali bez doświadczenia - nawet ja się zalapałam, ale nie zdecydowałam się ze wględu na to ze było to porzez agencja pracy - ale żeby zdobyć doświadczenie myślę że warto spróbować.
to prawda, że przyjmowali tam prawie bez doświadczenia czy wykształcenia kierunkowego, albo z bardzo niewielkim... to jest rzeczywiście duże centrum rozliczeniowe, ale ostatnio krążą plotki, że mają ich redukować czy zmniejszać ilość tych księgowych - nie wiem ile w tym prawdy, pewnie do końca macierzyńskiego Toli się okaże

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 22:20   #122
martuko
Wtajemniczenie

a ja wlasnie z suwaczka się dowiedzialam,że dziś stuka nam 500 dni malżeństwa )) A ile się przez te 500 dni zdarzylo, ech. No to chyba wieczorem nie popracuję
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 22:32   #123
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

no to trzeba celebrować "pięćset-dnicę"
nie wiem, czy Wam wspomniałam, pewnie już milion razy , że my nawet naszą rocznicę jakoś odpuściliśmy bo mąż miał wtedy delegację do Londynu, a potem to jakoś przeleciało i było sporo po terminie... masakra, taka ignorancja...

tyle naklikałyście, że ledwo nadrabiam, a tylko przez cały dzień nie miałam kiedy spojrzeć w formu, maaaaasę pracy dzisiaj miałam, jeszcze kończyłam w domu

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 05:03   #124
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

cześc dziewczyny, 4 dni mnie nie było a wy tu drugą odsłonę forum zakładacie chciałam powiedzieć, że zyję po tej wielkiej przeprowadzce, nadal zastanawiam siegdzie ja upchałamw kawalerce tyle gratów.ale wszystko juz w miarę ogarnięte - ale najchętniej to bym teraz spała cały dzień w naszym nowym wygodniastym łóżku ale cóż praca...

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 06:09   #125
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
Do wszystkich jeszcze raz - możemy sie spotkac jakoś w piątek. Ew. będziemy się umawiac po kolei i przekazywać rzeczy dalej - co Wy na to???
martuko mi pasuje piątek między 16 a 18:15

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
tyle naklikałyście, że ledwo nadrabiam, a tylko przez cały dzień nie miałam kiedy spojrzeć w formu, maaaaasę pracy dzisiaj miałam, jeszcze kończyłam w domu
ruda3d Ty pracoholiku

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
cześc dziewczyny, 4 dni mnie nie było a wy tu drugą odsłonę forum zakładacie chciałam powiedzieć, że zyję po tej wielkiej przeprowadzce, nadal zastanawiam siegdzie ja upchałamw kawalerce tyle gratów.ale wszystko juz w miarę ogarnięte - ale najchętniej to bym teraz spała cały dzień w naszym nowym wygodniastym łóżku ale cóż praca...
Super indygo79, że wszystko się udało

Dzień dobry wszystkim
Ja dziś na nogach od 5, bo musiałam mamę na pociąg na 6:05 odwieźć i jeszcze wrócić po małża i z powrotem do Lublina do pracy
Pewnie śpioch mnie w południe złapie

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 07:17   #126
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
annabel_lee
Pisz - wtedy będzie Ci lżej
Nie piszę, że łatwiej zapomnisz, ale jeśli napisanie kilku słów Ci pomaga, to wiesz, że możesz tu się "wyżalić, wypłakać"
Zdaję sobie sprawę, że nie wiem co czujesz, ale wiem, że jest Ci bardzo ciężko i życzę Ci żeby ból szybko minął i pamiętaj, że jesteś tu mile widziana
ja też popieram w końcu od tego tu jesteśmy aby się wygadać co nie

a co do usg to wiem ze za często to źle ale to było dopiero moje drugie a tak mnie ostatnio od kilku dni brzuch strasznie boli że wolałam pójść na badanie Wszystko jest w porządku i najprawdopodobniej będziemy mieć dziewczynkę no ale to takie niepewne jeszcze. Mimo to mąż bardzo się ucieszył bo on bardzo chciał córkę

no cóż pora się zabrać do pracy
miłego dnia
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 07:26   #127
tola3804
Zakorzenienie

No to super Małpko, że wszystko dobrze! Na razie jeszcze nie gratuluję dziewczynki, bo z dziewczynkami to różnie bywa... może się jeszcze okazać chłopcem... Ja do tej pory miałam robione 6 razy USG. 2 razy mogłoby go nie być, no ale tak wyszło...

Cześć Dziewczynki!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-09, 07:32   #128
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!
Cześć Tola - jak tam

Stary 2008-12-09, 07:34   #129
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Tola - jak tam
Nijak... Bez zmian...
Stary 2008-12-09, 07:46   #130
Sonia11
Wtajemniczenie

Miss - mam nadzieję że Twoja mama jechała w innym kierunku niż do Warszawy bo słyszalam że mają blokować dziś dworzec centralny.

Malpko - dobrze że wszystko ok - dobrzye by było gdyby była dziewczynka bo jak na rzie przewaga chłopaków na watku.

Tola - a co to za smutna mina - Mikołaj czeka aż wyzdrowiejesz bo do rodzenia potrzeba dużo siły

I jeszcze odnośnie paczki - Martuko pisała że nie mamy spodni dla chłopca - ja byłam wczoraj w 5-10-15 w Carrfourze i tam jest końcówka wyprzedaży i może uda się upolować nowe spodnie za grosze - mąż mi już nie dał poglądać wiec nie jestem pewna czy jest odpowiedni rozmiar.

Sija - są też malutkie ubranka - śpiszki, body itd w naprawdę dobych cenach - ja Szymona już obkupiłam
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 07:57   #131
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Miss - mam nadzieję że Twoja mama jechała w innym kierunku niż do Warszawy bo słyszalam że mają blokować dziś dworzec centralny.
No pojechała do W-wy, ale z tego co wiem blokada ma być od 10:00, mama miała jechać na Zachodni i czas przyjazdu około 9

Edytowane przez miss.hot
Czas edycji: 2008-12-09 o 08:10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-09, 08:13   #132
tola3804
Zakorzenienie

Sonia! Miss.hot! Wy ostatnio jakoś o zakupach pisałyście. Mam pytanie: czy są już jakieś wyprzedaże w sklepach? Bo ja to ostatnio praktycznie nigdzie się nie ruszam i totalnie w temacie nie jestem. Konkretnie chodzi mi o męskie płaszcze. Chciałabym mojemu małżowi kupić taki elegancki płaszcz na zimę. Orientujecie się może? Oglądałam jakiś czas temu (dawno już) w olimpie, ale ceny mnie wtedy trochę przeraziły i musiałam poświęcić trochę czasu na odlożenie kaski...
Stary 2008-12-09, 08:16   #133
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Sonia! Miss.hot! Wy ostatnio jakoś o zakupach pisałyście. Mam pytanie: czy są już jakieś wyprzedaże w sklepach? Bo ja to ostatnio praktycznie nigdzie się nie ruszam i totalnie w temacie nie jestem. Konkretnie chodzi mi o męskie płaszcze. Chciałabym mojemu małżowi kupić taki elegancki płaszcz na zimę. Orientujecie się może? Oglądałam jakiś czas temu (dawno już) w olimpie, ale ceny mnie wtedy trochę przeraziły i musiałam poświęcić trochę czasu na odlożenie kaski...
Tola prawdę mówiąc to nie rozglądałam się za takimi rzeczami także nie pomogę

Stary 2008-12-09, 08:27   #134
nicky_1981
Rozeznanie

Hej dziewczyny. Ale na dworze syf!

Martuko, sorki nie odzywałam sie ostatnio - brak czasu. Nie doczytałam ale czy przydałyby sie jakieś męskie bluzki i koszule? Damskie tez posiadam. Co do kasy to chętnie się dorzucę.
Piątek mi pasuje od 15:30. A jakby co to zapraszam do siebie do domu lub do pracy na PL.

Pozdrawiam
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 08:30   #135
martuko
Wtajemniczenie

Witajcie ranne ptaszki...
Ja sie zabieram za pracę, jeszcze mąz polecial po kwiatka dla Babci bo ma imieniny..
Tola, a ja myślalam,że nie dotrzesz do mnie bo będzisz na porodówce
skoro jednak termn nie mija to wszystko OK. Moja koleżanka kilka razy rodzila i
zawsze po terminie. Jak sie wespniesz do mnie po schodach to już na pewno urodzisz
Co do plaszczy to nie wiem. Na pewno sa już wyprzedaże na kozaki co mnie cieszy, bo potrzebuję kupić Całą tamtą zimę przechodziłamm w takich cienkich z Deichmana, ale strasznie mi pasowaly.. Niestety to jakiś cienki material (na wiosnę-jesień) i popękały już, muszę im udoowodnić, że kupię nowe zanim się zepsują i nie będę miala co zalożyć
misshot, to możemy się próbować zgrac na tą godzinę.
Sonia, ale to może już ktoś inny kupi, chyba że chcesz?Ja w carefurze nawet nie wim czy byłam kiedykolwiek, chyba w Pulawach..
malpko, dobrze ż nie było podstaw do martwienia się. A brzuch może boleć bo rośnie, albo z nerwow. W końcu na pewno się przejęłaś .
Zmykam, bo robota czeka...

nicky, co do ubrań, to myślę że może dla tego dziadka cos? Tylko zupełnie nie wiem jaki rozmiar, napisalam do tej dziewczyny, może podpowie. Ja już mam na pewno jeden sweter całkiem porządny. myślę że akurat dla takiego 50latka, bo mojego meża nie chcę w nim widzieć
A co do damskichh to była mowa że spodnie 38 a inne rzeczy??? Ja bym dorzuciła jakies ubrania w tzw. uniwersalnym rozmiarze. Czekam na tego maila to dam znać ięcej bo pytałam czy inne rzeczy poza paczką tez przyjmą. W końcu tam zpstalo jeszcze 10 rodzin, nie wiem czy ktoś na to zareaguje, może coś jeszcze z tego zbiorą - potrzeby sa wypisane na www.szlachetnapaczka.pl Ciekawe, zauważylam,że zmienili formulę i teraz poza podstawowymi potrzebami jest napisane "jeśłi masz możłiwość możesz też dołączyć..." Możliwe że ludzi przerażała ilośc rzeczy do zebrania. Może zebranie rzeczy do innych paczek też będzie sensowne.

Edytowane przez martuko
Czas edycji: 2008-12-09 o 08:38
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-09, 08:32   #136
Sonia11
Wtajemniczenie

Tola - w niektórych sklepach są jakieś przeceny, ale nie we wszystkich - to jeszcze nie ten czas. Na prwdziwe wyprzedaże trzeba poczekać do końca stycznia - ale akurat w płaszczach się nie orientuje - być może już teraz da się coś kupić taniej.

Martuko - ja juz raczej nie będę się wybierala, bo teściowa troche chora więc od razu po pracy muszę jechać do domu, ale chciałam podpowiedzieć jeżeli ktoś ma zamiar coś takiego kupić bo generalnie ubranka dziecięce są dość drogie więc można skorzytać z okazji i kupić taniej.

Edytowane przez Sonia11
Czas edycji: 2008-12-09 o 08:36
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-09, 08:36   #137
tola3804
Zakorzenienie

Martuko! Małż już wrócił, wypije kawę i jedziemy do Ciebie.
Stary 2008-12-09, 09:13   #138
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
misshot, to możemy się próbować zgrac na tą godzinę.
No to w takim razie jakoś się umówimy bliżej piątku

Mówicie o carrefourze na Witosa ?
Jeśli tak, to spróbuję dzisś tam zajrzeć, akurat mam po drodze z pracy

Stary 2008-12-09, 09:21   #139
martynka81
Rozeznanie

hej dziewczyny mi piatek tez raczej , jak na razie pasuje i godzina tez, wiec mozemy sie jakos umowic
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-09, 09:54   #140
jodie
Zakorzenienie

Miss.Hot wyślę Ci do pracy kosmetyki Nivea - szampon i takie tam .co Ty na to? Mnie w tym tygodniu nie będzie w Lublinie więc nie dam rady sie spotkac,

dzień dobry!
Stary 2008-12-09, 09:58   #141
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
Miss.Hot wyślę Ci do pracy kosmetyki Nivea - szampon i takie tam .co Ty na to? Mnie w tym tygodniu nie będzie w Lublinie więc nie dam rady sie spotkac,
Spoko, nie ma sprawy
Hmmm a zdaje mi się, że miałaś być

Stary 2008-12-09, 10:01   #142
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko, nie ma sprawy
Hmmm a zdaje mi się, że miałaś być
byłam w sobotę mikołajkowa, a teraz bedę dopiero za tydzień.
Stary 2008-12-09, 10:05   #143
bandola18
Zadomowienie

Witam!
Annabel bardzo się ciesze, ze piszesz do nas, ze nie zamknęłas się w sobie, moze masz ochotę się spotkać, pogadać. Moze znów zrobimy jakiś meet. Wiesz, to pomaga. Ja wiem, że niektórzy ludzie nie rozumieją pewnych spraw albo się boją pomóc, zrozumieć bo nie da się opisac jaki to ból po stracie dziecka. Trzymaj się kochana i pamiętaj, że zawsze znajdziesz w nas oparcie
Cytat:
Napisane przez omikrona Pokaż wiadomość

Właśnie się dowiedziałam że od nowego roku nie mam pracy. Szefowa zamyka biuro (brak klientów=> brak dochodów). Ciekawe co ja teraz na tym zadupiu znajdę Nie wyobrażam sobie dojeżdżać do Lublina (o ile tam coś znajdę)
Tak mi przykro!
Ale głowa do góry, na pewno sobie poradzisz!

Cytat:
martuko absolutnie nie samsung! chyba gorzej wybrać nie mógł. i jesli WAm sie nie śpieszy to poczekajcie do lutego
A ja mam samsunga i ma już 7 lat i jest bez awaryjny (odpukać)

Tola, chyba moja przepowiednia się nie sprawdza, a tak chciałam odwiedzic stare kąty A propos Mikołaja to był w Olimpie.
Stary 2008-12-09, 10:08   #144
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość

A ja mam samsunga i ma już 7 lat i jest bez awaryjny (odpukać)
Bandola moze trafiłaś na udany egzemplarz, ale bardziej mi chodzi o kolory i jakość nowych LCD. a może ja poprostu jestem uprzedzona?
Stary 2008-12-09, 10:11   #145
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
byłam w sobotę mikołajkowa, a teraz bedę dopiero za tydzień.
Aaa no tak

Stary 2008-12-09, 10:14   #146
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Bandola moze trafiłaś na udany egzemplarz, ale bardziej mi chodzi o kolory i jakość nowych LCD. a może ja poprostu jestem uprzedzona?
a być moze to jakies uprzedzenia bo my mamy samsunga LCD, i siostra, i tata i jestesmy zadowoleni każdy ma swoje upodobania- ważne żeby się nie psuł

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

Edytowane przez indygo79
Czas edycji: 2008-12-09 o 10:18 Powód: literówki
Stary 2008-12-09, 10:16   #147
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Moze faktycznie w nowych LCD marka Samsung jest do bani, ja mam taki 21 cale z płaskim ekranem i nie było z nim problemów
Stary 2008-12-09, 11:03   #148
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
a być moze to jakies uprzedzenia bo my mamy samsunga LCD, i siostra, i tata i jestesmy zadowoleni każdy ma swoje upodobania- ważne żeby się nie psuł
Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Moze faktycznie w nowych LCD marka Samsung jest do bani, ja mam taki 21 cale z płaskim ekranem i nie było z nim problemów
moze jestem uprzedzona , a moze poprostu duzo słucham moich pracowniów którzy lubią takie zabawki i nigdy nie słyszałam dobrego słowa o samsungu.
fakt faktem jakosć samsunga i pioneera nie jest do porównania. cena też.
ale to moje zdanie.
Stary 2008-12-09, 11:17   #149
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
moze jestem uprzedzona , a moze poprostu duzo słucham moich pracowniów którzy lubią takie zabawki i nigdy nie słyszałam dobrego słowa o samsungu.
fakt faktem jakosć samsunga i pioneera nie jest do porównania. cena też.
ale to moje zdanie.
wiesz jest też sprawa nie każdego stać na pionieera - ale jak mi się nie psuje i okiem zwykłego oglądacza TV nie widzę różnicy to się nie zagłębiam i używam. kazdy ma swpoje typy - ja np z samochodów lubię tylko niemieckie i uważam je za niezawodne. właściele włoskich, francuskich i japońskich powiedzą to o swoich

przepraszam dziś z z lekka śpię i nie pamiętam dokałdnie, ale którjeś z koleżanek mama jechała na zachodni w wawie?? a dojechała??
http://www.tvn24.pl/-1,1576471,0,1,k...wiadomosc.html

Stary 2008-12-09, 11:50   #150
sija
Zadomowienie

Dzień dobry

dziś nie było pobódek w środk nocy za to wstałam tuż przed 6, zrobiłam mężowi kanapeczki i wysłałam go do pracy - w tym tygodniu pracuje w końcu w jakichś normalnych godzinach taki miałam super humorek z rana i pełno energii myślałam, że zaraz zabiorę się za jakąś konkretną robotę a tu lipa ... brzuch mnie rozbolał i na nospie się skończyło. Ale to nic, humoru mi to nie zepsuło. Później jeszcze dzwoniła położna i w czwartek zaczynamy zajęcia w szkole rodzenia

Sonia dzięki za informacje o wyprzedaży, może się jutro wybiore ciekawe tylko czy coś zostanie jeszcze

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości