![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Cytat:
![]()
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
a ja wlasnie z suwaczka się dowiedzialam,że dziś stuka nam 500 dni malżeństwa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
no to trzeba celebrować "pięćset-dnicę"
![]() nie wiem, czy Wam wspomniałam, pewnie już milion razy ![]() ![]() ![]() tyle naklikałyście, że ledwo nadrabiam, a tylko przez cały dzień nie miałam kiedy spojrzeć w formu, maaaaasę pracy dzisiaj miałam, jeszcze kończyłam w domu ![]()
#124 |
Zadomowienie
|
cześc dziewczyny, 4 dni mnie nie było a wy tu drugą odsłonę forum zakładacie
![]() ![]()
#125 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry wszystkim ![]() Ja dziś na nogach od 5, bo musiałam mamę na pociąg na 6:05 odwieźć ![]() ![]() Pewnie śpioch mnie w południe złapie ![]()
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do usg to wiem ze za często to źle ale to było dopiero moje drugie a tak mnie ostatnio od kilku dni brzuch strasznie boli że wolałam pójść na badanie ![]() ![]() ![]() no cóż pora się zabrać do pracy ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
No to super Małpko, że wszystko dobrze! Na razie jeszcze nie gratuluję dziewczynki, bo z dziewczynkami to różnie bywa... może się jeszcze okazać chłopcem...
![]() Cześć Dziewczynki!
#128 |
Zakorzenienie
|
#129 |
Zakorzenienie
|
#130 |
Wtajemniczenie
|
Miss - mam nadzieję że Twoja mama jechała w innym kierunku niż do Warszawy bo słyszalam że mają blokować dziś dworzec centralny.
Malpko - dobrze że wszystko ok - dobrzye by było gdyby była dziewczynka bo jak na rzie przewaga chłopaków na watku. Tola - a co to za smutna mina - Mikołaj czeka aż wyzdrowiejesz bo do rodzenia potrzeba dużo siły ![]() I jeszcze odnośnie paczki - Martuko pisała że nie mamy spodni dla chłopca - ja byłam wczoraj w 5-10-15 w Carrfourze i tam jest końcówka wyprzedaży i może uda się upolować nowe spodnie za grosze - mąż mi już nie dał poglądać wiec nie jestem pewna czy jest odpowiedni rozmiar. Sija - są też malutkie ubranka - śpiszki, body itd w naprawdę dobych cenach - ja Szymona już obkupiłam |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2008-12-09 o 08:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Sonia! Miss.hot! Wy ostatnio jakoś o zakupach pisałyście. Mam pytanie: czy są już jakieś wyprzedaże w sklepach? Bo ja to ostatnio praktycznie nigdzie się nie ruszam i totalnie w temacie nie jestem. Konkretnie chodzi mi o męskie płaszcze. Chciałabym mojemu małżowi kupić taki elegancki płaszcz na zimę. Orientujecie się może? Oglądałam jakiś czas temu (dawno już) w olimpie, ale ceny mnie wtedy trochę przeraziły i musiałam poświęcić trochę czasu na odlożenie kaski...
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Ale na dworze syf!
Martuko, sorki nie odzywałam sie ostatnio - brak czasu. Nie doczytałam ale czy przydałyby sie jakieś męskie bluzki i koszule? Damskie tez posiadam. Co do kasy to chętnie się dorzucę. Piątek mi pasuje od 15:30. A jakby co to zapraszam do siebie do domu lub do pracy na PL. Pozdrawiam
#135 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie ranne ptaszki...
Ja sie zabieram za pracę, jeszcze mąz polecial po kwiatka dla Babci bo ma imieniny.. Tola, a ja myślalam,że nie dotrzesz do mnie bo będzisz na porodówce ![]() skoro jednak termn nie mija to wszystko OK. Moja koleżanka kilka razy rodzila i zawsze po terminie. Jak sie wespniesz do mnie po schodach to już na pewno urodzisz ![]() Co do plaszczy to nie wiem. Na pewno sa już wyprzedaże na kozaki co mnie cieszy, bo potrzebuję kupić ![]() ![]() misshot, to możemy się próbować zgrac na tą godzinę. Sonia, ale to może już ktoś inny kupi, chyba że chcesz?Ja w carefurze nawet nie wim czy byłam kiedykolwiek, chyba w Pulawach.. malpko, dobrze ż nie było podstaw do martwienia się. A brzuch może boleć bo rośnie, albo z nerwow. W końcu na pewno się przejęłaś . Zmykam, bo robota czeka... nicky, co do ubrań, to myślę że może dla tego dziadka cos? Tylko zupełnie nie wiem jaki rozmiar, napisalam do tej dziewczyny, może podpowie. Ja już mam na pewno jeden sweter całkiem porządny. myślę że akurat dla takiego 50latka, bo mojego meża nie chcę w nim widzieć ![]() A co do damskichh to była mowa że spodnie 38 a inne rzeczy??? Ja bym dorzuciła jakies ubrania w tzw. uniwersalnym rozmiarze. Czekam na tego maila to dam znać ięcej bo pytałam czy inne rzeczy poza paczką tez przyjmą. W końcu tam zpstalo jeszcze 10 rodzin, nie wiem czy ktoś na to zareaguje, może coś jeszcze z tego zbiorą - potrzeby sa wypisane na www.szlachetnapaczka.pl Ciekawe, zauważylam,że zmienili formulę i teraz poza podstawowymi potrzebami jest napisane "jeśłi masz możłiwość możesz też dołączyć..." Możliwe że ludzi przerażała ilośc rzeczy do zebrania. Może zebranie rzeczy do innych paczek też będzie sensowne. Edytowane przez martuko Czas edycji: 2008-12-09 o 08:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
Tola - w niektórych sklepach są jakieś przeceny, ale nie we wszystkich - to jeszcze nie ten czas. Na prwdziwe wyprzedaże trzeba poczekać do końca stycznia - ale akurat w płaszczach się nie orientuje - być może już teraz da się coś kupić taniej.
Martuko - ja juz raczej nie będę się wybierala, bo teściowa troche chora więc od razu po pracy muszę jechać do domu, ale chciałam podpowiedzieć jeżeli ktoś ma zamiar coś takiego kupić bo generalnie ubranka dziecięce są dość drogie więc można skorzytać z okazji i kupić taniej. Edytowane przez Sonia11 Czas edycji: 2008-12-09 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Martuko! Małż już wrócił, wypije kawę i jedziemy do Ciebie.
![]()
#138 |
Zakorzenienie
|
No to w takim razie jakoś się umówimy bliżej piątku
![]() Mówicie o carrefourze na Witosa ? Jeśli tak, to spróbuję dzisś tam zajrzeć, akurat mam po drodze z pracy ![]()
#139 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny mi piatek tez raczej , jak na razie pasuje i godzina tez, wiec mozemy sie jakos umowic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Miss.Hot wyślę Ci do pracy kosmetyki Nivea - szampon i takie tam .co Ty na to? Mnie w tym tygodniu nie będzie w Lublinie więc nie dam rady sie spotkac,
dzień dobry!
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmmm a zdaje mi się, że miałaś być ![]()
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
byłam w sobotę mikołajkowa, a teraz bedę dopiero za tydzień.
![]() |
#143 | ||
Zadomowienie
|
Witam!
Annabel bardzo się ciesze, ze piszesz do nas, ze nie zamknęłas się w sobie, moze masz ochotę się spotkać, pogadać. Moze znów zrobimy jakiś meet. Wiesz, to pomaga. Ja wiem, że niektórzy ludzie nie rozumieją pewnych spraw albo się boją pomóc, zrozumieć bo nie da się opisac jaki to ból po stracie dziecka. Trzymaj się kochana i pamiętaj, że zawsze znajdziesz w nas oparcie ![]() Cytat:
Ale głowa do góry, na pewno sobie poradzisz! Cytat:
Tola, chyba moja przepowiednia się nie sprawdza, a tak chciałam odwiedzic stare kąty ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Bandola moze trafiłaś na udany egzemplarz, ale bardziej mi chodzi o kolory i jakość nowych LCD. a może ja poprostu jestem uprzedzona?
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() "w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C. Edytowane przez indygo79 Czas edycji: 2008-12-09 o 10:18 Powód: literówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Moze faktycznie w nowych LCD marka Samsung jest do bani, ja mam taki 21 cale z płaskim ekranem i nie było z nim problemów
#148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fakt faktem jakosć samsunga i pioneera nie jest do porównania. cena też. ale to moje zdanie.
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przepraszam dziś z z lekka śpię i nie pamiętam dokałdnie, ale którjeś z koleżanek mama jechała na zachodni w wawie?? a dojechała?? http://www.tvn24.pl/-1,1576471,0,1,k...wiadomosc.html
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonia ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.