Suknia ślubna z muślinu - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-27, 09:39   #121
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Dot.: Suknia ślubna z muślinu

Cytat:
Napisane przez tikida Pokaż wiadomość
Dziewczyny, myślicie że tego typu welon będzie pasował do mojej sukni? Wiecie może jaki to materiał? Znalazłam jeszcze bolerko - chciałabym mniej więcej taki materiał, tylko fason z długim rękawem, bo we wrześniu może być już zimno. A może srebrne błyszczące buty + srebrne bolerko + detal sukni to będzie za dużo?

Zdjęcie 1 - suknia (dla przypomnienia)
Zdjęcie 2 - welon
Zdjęcie 3 - bolerko
Zdjęcie 4 - zdobienia w sukni
Welon pasuje wg mnie ale bolerko to nie ten klimat.
Stary 2010-01-27, 14:19   #122
tikida
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez claudia123 Pokaż wiadomość
Widzę, że mamy podobny problem z tym bolerkiem, ja też nie mogę nic pasującego dobrać...
Najchętniej w ogóle bym z nakrycia ramion zrezygnowała, ale mój ślub jest na początku maja i - tak jak u Ciebie, we wrześniu - może być chłodno.
Welon z tego zdjęcia podoba mi się bardzo. Chcesz kupić gotowy czy uszyć podobny sama?
Ja chyba chciałabym biały długi welon z takiego tiulu z drobniuteńkim, złotym chyba brokatem, tylko nie wiem gdzie go znajdę, bo jak dotąd widziałam go tylko raz - podczas mierzenia sukni w pewnym bardzo drogim salonie. Nie wiem czy w ogóle takie welony można kupić oddzielnie. Widziała może któraś z Was gdzieś tiul biały z drobnym brokatem?
Jeśli znajdę welon gotowy w salonie, a bolerko w sklepie, to kupię, a jak nie, to będę szyła .
Wczoraj myślałam nad bolerkiem i doszłam do wniosku, że najlepiej by było, gdyby materiał był taki jak w płaszczykach (tylko cieńszy, bardziej miękki), bo zależy mi, żeby ono było ciepłe.
Mam bezrękawnik właśnie z takiego materiału i bardzo go lubię.
Stary 2010-02-04, 10:21   #123
blossom_hill
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
mam pytanko czy mialas mozliwosc juz w niej sobie pochodzic po sklepie? tzn interesuje mnie jak sie chodzi w takiej sukni bez kola i bez halek? bo ja wlasnie bede chciec swoja bez ale orginal mojej w salonie jest z halkami wiec nie mam porownania

ja mam 164 i buciki 5cm
Nie mam porownania do sukni z halkami i kolami bo takich nie mierzylam. W tej jeszcze nie chodzilam po sklepie bo gdy ja mierzylam to byl tylko jeden rozmiar, baaaardzo duzy i nie bylo mozliwosci zeby w niej pochodzic bo wszystko sie za mna wleklo Wczoraj dowiedzialam sie ze moja suknia juz jest w salonie i w marcu mam przymiarke, wtedy bede mogla powiedziec cos wiecej. Generalnie czulam sie w niej swobodnie.

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez monnia28 Pokaż wiadomość
a te piękne buciki gdzie kupiłaś?
Juz pisalam wczesniej, niestety nie w Polsce ale moge podac link do strony internetowej. Trzeba uwazac jesli chodzi o rozmiary bo sa troche zanizone.
http://www.paradoxlondon.com/Belle/Shoes.htm
blossom_hill jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-04, 11:03   #124
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blossom_hill Pokaż wiadomość
Nie mam porownania do sukni z halkami i kolami bo takich nie mierzylam. W tej jeszcze nie chodzilam po sklepie bo gdy ja mierzylam to byl tylko jeden rozmiar, baaaardzo duzy i nie bylo mozliwosci zeby w niej pochodzic bo wszystko sie za mna wleklo Wczoraj dowiedzialam sie ze moja suknia juz jest w salonie i w marcu mam przymiarke, wtedy bede mogla powiedziec cos wiecej. Generalnie czulam sie w niej swobodnie.

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Juz pisalam wczesniej, niestety nie w Polsce ale moge podac link do strony internetowej. Trzeba uwazac jesli chodzi o rozmiary bo sa troche zanizone.
http://www.paradoxlondon.com/Belle/Shoes.htm
to super bede wdzieczna jak w marcu napiszesz no i moze wkleisz wtedy tez fotki co?
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-04, 11:55   #125
blossom_hill
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
to super bede wdzieczna jak w marcu napiszesz no i moze wkleisz wtedy tez fotki co?
Nie pamietam dokladnie ale wydaje mi sie ze jednak jakas halka musi w sukience byc. Nie odrazu taka z falbanami ale prosta i przylegajaca zeby suknienka sie nie platala miedzy nogami
Nie chce robic zdjec podczas przymiarki bo jeszcze moj Narzeczony by je zobaczyl i nie bylo by niespodzianki Za to napewn napisze jak bylo.
blossom_hill jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-04, 11:59   #126
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blossom_hill Pokaż wiadomość
Nie pamietam dokladnie ale wydaje mi sie ze jednak jakas halka musi w sukience byc. Nie odrazu taka z falbanami ale prosta i przylegajaca zeby suknienka sie nie platala miedzy nogami
Nie chce robic zdjec podczas przymiarki bo jeszcze moj Narzeczony by je zobaczyl i nie bylo by niespodzianki Za to napewn napisze jak bylo.
no wlasnie tez tak myslalam zeby cosik bylo, chociaz widzialam kiedys na filmnie jak laska miala taka sukienke i nic pod spodem i normalnie to wygladalo takze sama juz nie wiem, wiem ze chyba u mnie bedzie mozna uszyc suknie bez halki a jak bede chciala to mi dodatkowo zrobia i wtedy sobie zaloze, ale napisz relacje bo ja ide dopiereo w maju do przymiarki to opinie sie przydadza
Stary 2010-02-08, 10:30   #127
akapi1986
Przyczajenie

GG do akapi1986 Wyślij wiadomość przez Yahoo do akapi1986

Cześć tikida,
Cieszę się ,że znalazłam wątek z sukniami muślinowymi w necie a zwłąszcza twój wątek z Twoją suknią ślubną -Nevarą, ponieważ sama mam już taką zamówioną. Szukałam tej jedynej już od ponad półroku ale wkońcu się udało, jestem bardzo szczęśliwa tylko teraz mam problem właśnie ze znalezieniem dodatków,dlatego podglądnełam trochę twoje i muszę powiedzieć ,że wszystko ładnie pasuje,ale chyyba bym zrezygnowała z bolerka bo moim zdaniem troszke za dużo srebra będzie w całości ale to już od każdego indywidualnie zależy, jak byś miała jakieś fajne jeszcze inne pomysły na dodatki do Nevary to wrzuć coś będę Ci wdzięczna
pozdrawiam

p.s. dodam tylko jeszcze ,że nasz ślub jest 5.06.2010
akapi1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 15:25   #128
tikida
Rozeznanie

akapi1986, jak tylko coś wymyślę, to wrzucę a ty masz już jakiś pomysł na dodatki? w jakim kolorze chcesz buty? jaki welon?
Stary 2010-02-12, 12:34   #129
akapi1986
Przyczajenie

Cytat:
akapi1986, jak tylko coś wymyślę, to wrzucę a ty masz już jakiś pomysł na dodatki? w jakim kolorze chcesz buty? jaki welon?
ja byłam zamówić suknię, również pobrano mi 20 wymiarów, Panie w salonie wbrew temu co mowila moja mama powiedziały ,że nie pasuje do tej sukni koło bo to właśnie cały urok tej sukni(w sumie ja też tak myślę),że jest taka zwiewna i delikatna a koło by zepsuło cały efekt. Nie wiem co zrobić z tymi motykami , mogą służyć jako szal lub ciągnąć się za suknią i mam dylemat co zrobić czy założyć je jako szal i wtedy już "podobno" nie pasuje bolerko" czy puścić za suknią (?). Buty napewno będę mieć nie wyskokie bo narzeczony nie jest wysoki a nie chce być od niego wyższa,więc myślałam o jakichś 3-centymetrowych butkach białych, z przodu zaokrąglonych na paseczek z tyłu ,z dodatkiem cyrkoni. Przeschodząc do welonu to myślałam coś podobnego jak ty tikida czyli gładki ,delikatny welon, cieniutki raczej, średniej długtości.Jeśli chodzi o dodatki to Panie z salonu gdzie kupiłam suknie powiedziały ,że do tej sukni pasują jakieś bogato zdobione kolczyki i bransoletka, bez naszyjnika , też tak myślę i zabieram się właśnie za szukanie tego typu dodatkow. Zaraz wrzucę swoją kiece i poszukam jakiś dodtkówDziewczyny jakbyście miały dla mnie jakies propozycje to z góry dziękuję i pozdrawiam
Stary 2010-02-12, 12:56   #130
akapi1986
Przyczajenie

Cytat:
a to ja i moja kieca na 1 przymiarce , suknia jest dopasowana w tali (rozmiar 38)ale jeśli chodzi o biust to Panie z salonu powiedzialy ,że trzeba bedzie większą miseczkę wszyc jesli chodzi o biust, poradźcie mi mi dziewczyny jakie dodatki do tego typu sukni mogą pasować (welon, biżuteria i buty)i czy bolerko w razie czego kupić(jak tak to jakie) czy wystarczą motylki ,które równiez moga służyć za szal, dodam ze ślub jest 6 czerwca więc niby to cieplu miesiac ale mimo wszystko wole dmuchać na gorącez góry dzięki
Stary 2010-02-12, 13:03   #131
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akapi1986 Pokaż wiadomość
a to ja i moja kieca na 1 przymiarce , suknia jest dopasowana w tali (rozmiar 38)ale jeśli chodzi o biust to Panie z salonu powiedzialy ,że trzeba bedzie większą miseczkę wszyc jesli chodzi o biust, poradźcie mi mi dziewczyny jakie dodatki do tego typu sukni mogą pasować (welon, biżuteria i buty)i czy bolerko w razie czego kupić(jak tak to jakie) czy wystarczą motylki ,które równiez moga służyć za szal, dodam ze ślub jest 6 czerwca więc niby to cieplu miesiac ale mimo wszystko wole dmuchać na gorącez góry dzięki
sliczna suknia i bardzo ladnie w niej wygladasz rozumiem ze ona jest bez kolo a czy masz tam halke? jak ci sie w niej chodzilo bez kolo nie platala sie miedzy nogami? bo tez bede miec muslinowa i sie zastanawiam czy z halka czy tylko pare warstw materialu bede wdzieczna za twoja relacje
jesli masz na niej krysztalki to bym kupila jakies dluzsze kolczyki z krysztalkow i jakas bransoletke bez naszyjnika bo gora sukni juz jest sama w sobie ozdoba ale to tylko moje zdanie
tez nie wiem co robic z bolerkiem a ty masz 5 czy 6 czerwca? bo ja 5 no i sama nie wiem jaka bedzie pogoda wiec moze lepiej miec cos na rekach musze sie doradzic babeczki z salonu i wtedy zobacze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-12, 13:42   #132
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Oj śliczna i pięknie Ci w niej. jak czytam opinie, ze suknie z muślinu wygladają jak koszule nocne to mam ochotę zrobić tak:

Ja bym z bolerka zrezygnowała, szkoda jej przykrywać. Motylki sa OK
Ja bym też wybrała jakieś piękne kolczyki z kryształkami i zawieszkę (nie przepadam za bransoletkami).

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-12, 21:14   #133
tikida
Rozeznanie

akapi1986, fajnie, że wstawiłaś zdjęcie. Bardzo ładnie wyglądasz w Novarze. Dodaję zdjęcie detalu (może Ci się przyda do dodatków).

Te motylki mają być dłuższe od sukni, tak? Jeśli będzie ciepło, to ja bym założyła motylki jako szal i darowała sobie bolerko.
Może np. takie buty by cię zainteresowały (białe, niskie, okrągły przód, z cyrkoniami).
Ja z butami chcę zaszaleć, więc z biżuterii będę miała tylko kolczyki. Ale jeśli ty będziesz miała delikatne buty, to kolczyki + bransoletka będzie ok. Koniecznie błyszczące.
A myślałaś o fryzurze? Ja wstępnie chciałabym coś takiego jak poniżej.
Stary 2010-02-13, 08:45   #134
Antoska01
Przyczajenie

na drugim zdjęciu gdzie podoba Ci się welon mnie zaś suknia wiesz może co to za model??
Antoska01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-13, 14:26   #135
Mortycja84
Raczkowanie

Hej Będę miała dość podobną suknię do Twojej a wesele 2 czerwca
moja suknia szyta będzie na wzór tej (miał być inny model ale mój mały biust gdzieś w nim zginął natomiast tu wygląda nieźle )
Myślałam nad fryzurą w luźnym stylu , myślę, że do Twojej sukni też by pasowała .
Co do biżuterii - bransoletka i kolczyki Swarovski chyba coś w tym stylu . Wydaje mi się, że naszyjnik byłby już przesadą.
Co do bolerka i butów nie pomogę bo sama mam dylemat.

Cytat:
Stary 2010-02-13, 16:55   #136
tikida
Rozeznanie

Antoska01, niestety nie wiem jaki to model. Zjęcie wzięłam z wątku na innym forum, gdzie nie było napisane jaka to firma.

Mortycja84, mierzyłam tą suknię - fajna i masz rację, że na mniejszy biust
Biżuteria i fryzura bardzo mi się podoba.
Stary 2010-02-13, 18:38   #137
Ninquelote
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Antoska01 Pokaż wiadomość
na drugim zdjęciu gdzie podoba Ci się welon mnie zaś suknia wiesz może co to za model??
Chodzi o tą? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1264522175
To San Patrick model Praga z kolekcji 2009
Ninquelote jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-14, 09:35   #138
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mortycja84 Pokaż wiadomość
Hej Będę miała dość podobną suknię do Twojej a wesele 2 czerwca
moja suknia szyta będzie na wzór tej (miał być inny model ale mój mały biust gdzieś w nim zginął natomiast tu wygląda nieźle )
Myślałam nad fryzurą w luźnym stylu , myślę, że do Twojej sukni też by pasowała .
Co do biżuterii - bransoletka i kolczyki Swarovski chyba coś w tym stylu . Wydaje mi się, że naszyjnik byłby już przesadą.
Co do bolerka i butów nie pomogę bo sama mam dylemat.
Ta fryzura bardzo ładna, myślę, że do tej sukienki będzie wyglądała bardzo dobrze, myślę, że bardzo dobrze przemyślałaś swój ślubny wizerunek.
Stary 2010-02-15, 21:51   #139
chocoladette
Przyczajenie

Witam wszystkie miłośniczki muślinu

Dziewczyny, wiecie może, gdzie na śląsku, w okolicach Częstochowy, albo w Krakowie można dostać muślin?
Suknię szyje mi moja mama. Ewentualnie, można muślin zastąpic np. szyfonem? czy efekt nie będzie już taki sam.
chocoladette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-16, 06:43   #140
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocoladette Pokaż wiadomość
Witam wszystkie miłośniczki muślinu

Dziewczyny, wiecie może, gdzie na śląsku, w okolicach Częstochowy, albo w Krakowie można dostać muślin?
Suknię szyje mi moja mama. Ewentualnie, można muślin zastąpic np. szyfonem? czy efekt nie będzie już taki sam.
Bielko to też śląska W Bielsku można podobno kupić, sama wybieram się po materiał na początku marca wiec dam znać czy kupiłam i w jakiej cenie.

M&M

Staś

Stary 2010-02-19, 14:50   #141
kinia8900
Raczkowanie

witam wszystkie przyszłe panny młode i juz mężatki. Ooooo jak się cieszę że trafiłam na ten wątek, bo już myslałam że jestem jakas inna.
Wszyscy dookoła mówią że przecież panne młodą musi być widać i dlatego powinnam sobie zrobić wieeeelką suknię, pospolitą......A co jak mi się to nie podoba? i tak zrobię po swojemu

Jakie Wasze suknie są piękne, muślin to cudowny kobiecy materiał, już teraz nie szukam sukni z żadnego innego materiału.
Ślub biorę w lipcu więc tym bardziej suknia musi być lekka i zwiewna
Pokażę Wam mój typ
http://www.sotteroandmidgley.com/dre...&style=JSM1300

chcę jeszcze dodać ramiączka w tym stylu

http://www.maggiesottero.com/dress.a...&style=A3241CS

chcę bez welony, tylko ze storczykiem we włosach, ale to jeszcze nie ustalone.
Cieszę się że jest więcej dziewczyn którym podoba się to samo co mnie.
Pozdrawiam
kinia8900 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-19, 20:25   #142
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinia8900 Pokaż wiadomość
witam wszystkie przyszłe panny młode i juz mężatki. Ooooo jak się cieszę że trafiłam na ten wątek, bo już myslałam że jestem jakas inna.
Wszyscy dookoła mówią że przecież panne młodą musi być widać i dlatego powinnam sobie zrobić wieeeelką suknię, pospolitą......A co jak mi się to nie podoba? i tak zrobię po swojemu

Jakie Wasze suknie są piękne, muślin to cudowny kobiecy materiał, już teraz nie szukam sukni z żadnego innego materiału.
Ślub biorę w lipcu więc tym bardziej suknia musi być lekka i zwiewna
Pokażę Wam mój typ
http://www.sotteroandmidgley.com/dre...&style=JSM1300

chcę jeszcze dodać ramiączka w tym stylu

http://www.maggiesottero.com/dress.a...&style=A3241CS

chcę bez welony, tylko ze storczykiem we włosach, ale to jeszcze nie ustalone.
Cieszę się że jest więcej dziewczyn którym podoba się to samo co mnie.
Pozdrawiam
czesc kinia
suknia ktora wybralas sliczna z reszta jak wszystkie muslinowe ja bym zrezygnowala z ramiaczek, jestem zdania ze jesli suknia w orginale nie ma ramiaczek to taki byl zamysl projektanta i po co to zmieniac taka jest sliczna, ale to tylko moje zdanie sama i tak wiesz najlepiej co chcesz, co do kwiatu we wlosach to super pomysl tez tak bede robic tylko ze chce rozyczke bo taki bede miec bukiecik z roz
Stary 2010-02-21, 09:51   #143
kinia8900
Raczkowanie

Wiem pieknie wygląda ta suknia bez ramiączek, ale ja znam siebie i wiem że jak ich nie będzie to wieczie będę patrzyć czy nic nie wychodzi, czy wszystko na miejscu, i będę ją podciągać do góry. Chyba będę się czuła bardziej komfortowo gdy będą ramiączka

Edytowane przez kinia8900
Czas edycji: 2010-02-21 o 09:59
Stary 2010-02-21, 12:35   #144
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem pieknie wygląda ta suknia bez ramiączek, ale ja znam siebie i wiem że jak ich nie będzie to wieczie będę patrzyć czy nic nie wychodzi, czy wszystko na miejscu, i będę ją podciągać do góry. Chyba będę się czuła bardziej komfortowo gdy będą ramiączka
a czy mierzylas juz taka sukienke z wiazaniem gorsetowym? bo ja dopóki nie przymierzylam to tez mialam takie watpliowsci czy to sie bedzie trzymac ale jak juz przymierzylam i Pani w salonie mi zawiazala to juz bylam pewna ze nie ma szans zeby cos spadlo to tak sie mocno zwiazuje, ze bez obaw no ale pewnie jak tak bedziesz sie czuc lepiej to spoko to najwazniejsze zebys czula sie komfortowo
Stary 2010-02-21, 20:22   #145
kinia8900
Raczkowanie

Esti, jeszcze nie mierzyłam takiej sukienki, jutro idę to zobaczymy. No pewnie masz rację, bo musi trzymać żeby nie spadło. Zastanowię się jeszcze, do krawcowej mam dopiero iść w maju, bo raczej nie kupic sukienki w salonie, ceny mnie przerażają i przerastają zdecydowanie, ale przymierzyć można

ja teraz tak patrzę na twoją suknię ślubno i myślę skąd ją znam..... i juz wiem wymyśliłam,....
Ja jeżdżę do Sosnowca do szkoły i jak przejeżdżam autobusem to jest taki salon ślubny i ona tam stoi na wystawie jest piękna rzeczywiście!! na żywo jeszcze ładniejsza nawet miałam chętkę iść i ja przymierzyć

Edytowane przez kinia8900
Czas edycji: 2010-02-25 o 09:09
Stary 2010-02-28, 20:41   #146
Dorotheaa
Rozeznanie

GG do Dorotheaa

Dziewczynki! W piątek i sobotę zrobiłyśmy z siostrą rajd po salonach i chyba znalazłam swoją najpiękniejszą suknię
Akurat w tym salonie pozwolono nam zrobić zdjęcia, więc ją prezentuję poniżej. W biuście była za ciasna i dlatego zamek jest nie dosunięty do końca, a bolerko i welon to jeszcze do przemyślenia będą - może mi coś podpowiecie. Halkę Pani w salonie też proponowała zmodyfikować - niżej mają być wszyte tiule, bo te się odznaczały - na wysokości moich dłoni widać wszycie. A ja się jeszcze zastanawiam, czy z niej nie zrezygnować w ogóle.
Dla porównania inne suknie mierzone w tym salonie.
Dorotheaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-28, 21:34   #147
nestka
Raczkowanie

bardzo Ci ładnie w tej pierwszej moja też muślinowa, już zamówiona

nestka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-01, 06:24   #148
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorotheaa Pokaż wiadomość
Dziewczynki! W piątek i sobotę zrobiłyśmy z siostrą rajd po salonach i chyba znalazłam swoją najpiękniejszą suknię
Akurat w tym salonie pozwolono nam zrobić zdjęcia, więc ją prezentuję poniżej. W biuście była za ciasna i dlatego zamek jest nie dosunięty do końca, a bolerko i welon to jeszcze do przemyślenia będą - może mi coś podpowiecie. Halkę Pani w salonie też proponowała zmodyfikować - niżej mają być wszyte tiule, bo te się odznaczały - na wysokości moich dłoni widać wszycie. A ja się jeszcze zastanawiam, czy z niej nie zrezygnować w ogóle.
Dla porównania inne suknie mierzone w tym salonie.
Śliczne suknie, cieżki wybór. Zaczną może od najgorszej - moim zdaniem ostatnia. Natomiast najbardziej podobasz mi się w nr 1 i 5 5 ma ciekawy dekolt

Nestka sympatyczna ta Twoja suknia

M&M

Staś

Stary 2010-03-01, 14:13   #149
Dorotheaa
Rozeznanie

GG do Dorotheaa

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Śliczne suknie, cieżki wybór. Zaczną może od najgorszej - moim zdaniem ostatnia. Natomiast najbardziej podobasz mi się w nr 1 i 5 5 ma ciekawy dekolt

Nestka sympatyczna ta Twoja suknia
No właśnie mnie też urzekł ten dekolt w 5. Zastanawiam się, czy nie dałoby się go przenieść do 1, ale nie chcę przedobrzyć. Miseczki w 5 były chyba trochę za małe na mnie i czułam się "goła", bo dość nisko się trzymały - nie wiem, czy tak ma być ;-).Generalnie jednak 1 miała najlepsze podkreślenie talii dla mojej figury - ani nie za wysoko, nie za wysoko, nie za wąskie, ani szerokie - no po prostu w sam raz
Dorotheaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-01, 15:23   #150
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Esti, jeszcze nie mierzyłam takiej sukienki, jutro idę to zobaczymy. No pewnie masz rację, bo musi trzymać żeby nie spadło. Zastanowię się jeszcze, do krawcowej mam dopiero iść w maju, bo raczej nie kupic sukienki w salonie, ceny mnie przerażają i przerastają zdecydowanie, ale przymierzyć można

ja teraz tak patrzę na twoją suknię ślubno i myślę skąd ją znam..... i juz wiem wymyśliłam,....
Ja jeżdżę do Sosnowca do szkoły i jak przejeżdżam autobusem to jest taki salon ślubny i ona tam stoi na wystawie jest piękna rzeczywiście!! na żywo jeszcze ładniejsza nawet miałam chętkę iść i ja przymierzyć
kinia dopiero teraz zobaczylam ten dopisany tekst masz oczywiscie racje to w tym malym saloniku za poczta glowna,
ja troszeczke zmienie moja suknie bo rezygnuje z tych krysztalkow a bede miec bordowa kokardke pod biustem, strasznie mi sie podobaja z takimi kokardkami zobaczymy jak wyjdzie bedzie gotowa do 1 przymiarki w maju wiec wtedy sie okaze
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości