![]() |
#121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknia ślubna z muślinu
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wczoraj myślałam nad bolerkiem i doszłam do wniosku, że najlepiej by było, gdyby materiał był taki jak w płaszczykach (tylko cieńszy, bardziej miękki), bo zależy mi, żeby ono było ciepłe. Mam bezrękawnik właśnie z takiego materiału i bardzo go lubię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Juz pisalam wczesniej, niestety nie w Polsce ale moge podac link do strony internetowej. Trzeba uwazac jesli chodzi o rozmiary bo sa troche zanizone. http://www.paradoxlondon.com/Belle/Shoes.htm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie chce robic zdjec podczas przymiarki bo jeszcze moj Narzeczony by je zobaczyl i nie bylo by niespodzianki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Cześć tikida,
Cieszę się ,że znalazłam wątek z sukniami muślinowymi w necie a zwłąszcza twój wątek z Twoją suknią ślubną -Nevarą, ponieważ sama mam już taką zamówioną. Szukałam tej jedynej już od ponad półroku ale wkońcu się udało, jestem bardzo szczęśliwa tylko teraz mam problem właśnie ze znalezieniem dodatków,dlatego podglądnełam trochę twoje i muszę powiedzieć ,że wszystko ładnie pasuje,ale chyyba bym zrezygnowała z bolerka bo moim zdaniem troszke za dużo srebra będzie w całości ale to już od każdego indywidualnie zależy, jak byś miała jakieś fajne jeszcze inne pomysły na dodatki do Nevary to wrzuć coś będę Ci wdzięczna pozdrawiam p.s. dodam tylko jeszcze ,że nasz ślub jest 5.06.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
akapi1986, jak tylko coś wymyślę, to wrzucę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jesli masz na niej krysztalki to bym kupila jakies dluzsze kolczyki z krysztalkow i jakas bransoletke bez naszyjnika bo gora sukni juz jest sama w sobie ozdoba ale to tylko moje zdanie tez nie wiem co robic z bolerkiem a ty masz 5 czy 6 czerwca? bo ja 5 no i sama nie wiem jaka bedzie pogoda wiec moze lepiej miec cos na rekach musze sie doradzic babeczki z salonu i wtedy zobacze ![]()
![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja bym z bolerka zrezygnowała, szkoda jej przykrywać. Motylki sa OK ![]() Ja bym też wybrała jakieś piękne kolczyki z kryształkami i zawieszkę (nie przepadam za bransoletkami). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
akapi1986, fajnie, że wstawiłaś zdjęcie. Bardzo ładnie wyglądasz w Novarze. Dodaję zdjęcie detalu (może Ci się przyda do dodatków).
Te motylki mają być dłuższe od sukni, tak? Jeśli będzie ciepło, to ja bym założyła motylki jako szal i darowała sobie bolerko. Może np. takie buty by cię zainteresowały (białe, niskie, okrągły przód, z cyrkoniami). Ja z butami chcę zaszaleć, więc z biżuterii będę miała tylko kolczyki. Ale jeśli ty będziesz miała delikatne buty, to kolczyki + bransoletka będzie ok. Koniecznie błyszczące. A myślałaś o fryzurze? Ja wstępnie chciałabym coś takiego jak poniżej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
na drugim zdjęciu gdzie podoba Ci się welon mnie zaś suknia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() moja suknia szyta będzie na wzór tej (miał być inny model ale mój mały biust gdzieś w nim zginął natomiast tu wygląda nieźle ![]() Myślałam nad fryzurą w luźnym stylu , myślę, że do Twojej sukni też by pasowała . Co do biżuterii - bransoletka i kolczyki Swarovski chyba coś w tym stylu . Wydaje mi się, że naszyjnik byłby już przesadą. Co do bolerka i butów nie pomogę bo sama mam dylemat. ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Antoska01, niestety nie wiem jaki to model. Zjęcie wzięłam z wątku na innym forum, gdzie nie było napisane jaka to firma.
Mortycja84, mierzyłam tą suknię - fajna i masz rację, że na mniejszy biust ![]() Biżuteria i fryzura bardzo mi się podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To San Patrick model Praga z kolekcji 2009
![]() |
![]() |
#138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie miłośniczki muślinu
![]() Dziewczyny, wiecie może, gdzie na śląsku, w okolicach Częstochowy, albo w Krakowie można dostać muślin? Suknię szyje mi moja mama. Ewentualnie, można muślin zastąpic np. szyfonem? czy efekt nie będzie już taki sam. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie przyszłe panny młode i juz mężatki. Ooooo jak się cieszę że trafiłam na ten wątek, bo już myslałam że jestem jakas inna.
Wszyscy dookoła mówią że przecież panne młodą musi być widać i dlatego powinnam sobie zrobić wieeeelką suknię, pospolitą......A co jak mi się to nie podoba? i tak zrobię po swojemu ![]() Jakie Wasze suknie są piękne, muślin to cudowny kobiecy materiał, już teraz nie szukam sukni z żadnego innego materiału. Ślub biorę w lipcu więc tym bardziej suknia musi być lekka i zwiewna ![]() Pokażę Wam mój typ http://www.sotteroandmidgley.com/dre...&style=JSM1300 chcę jeszcze dodać ramiączka w tym stylu http://www.maggiesottero.com/dress.a...&style=A3241CS chcę bez welony, tylko ze storczykiem we włosach, ale to jeszcze nie ustalone. Cieszę się że jest więcej dziewczyn którym podoba się to samo co mnie. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() suknia ktora wybralas sliczna ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Wiem pieknie wygląda ta suknia bez ramiączek, ale ja znam siebie i wiem że jak ich nie będzie to wieczie będę patrzyć czy nic nie wychodzi, czy wszystko na miejscu, i będę ją podciągać do góry. Chyba będę się czuła bardziej komfortowo gdy będą ramiączka
![]() Edytowane przez kinia8900 Czas edycji: 2010-02-21 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Esti, jeszcze nie mierzyłam takiej sukienki, jutro idę to zobaczymy. No pewnie masz rację, bo musi trzymać żeby nie spadło. Zastanowię się jeszcze, do krawcowej mam dopiero iść w maju, bo raczej nie kupic sukienki w salonie, ceny mnie przerażają i przerastają zdecydowanie, ale przymierzyć można
![]() ja teraz tak patrzę na twoją suknię ślubno i myślę skąd ją znam..... i juz wiem wymyśliłam,.... Ja jeżdżę do Sosnowca do szkoły i jak przejeżdżam autobusem to jest taki salon ślubny i ona tam stoi na wystawie ![]() Edytowane przez kinia8900 Czas edycji: 2010-02-25 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki! W piątek i sobotę zrobiłyśmy z siostrą rajd po salonach i chyba znalazłam swoją najpiękniejszą suknię
![]() Akurat w tym salonie pozwolono nam zrobić zdjęcia, więc ją prezentuję poniżej. W biuście była za ciasna i dlatego zamek jest nie dosunięty do końca, a bolerko i welon to jeszcze do przemyślenia będą - może mi coś podpowiecie. Halkę Pani w salonie też proponowała zmodyfikować - niżej mają być wszyte tiule, bo te się odznaczały - na wysokości moich dłoni widać wszycie. A ja się jeszcze zastanawiam, czy z niej nie zrezygnować w ogóle. Dla porównania inne suknie mierzone w tym salonie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
bardzo Ci ładnie w tej pierwszej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nestka sympatyczna ta Twoja suknia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja troszeczke zmienie moja suknie bo rezygnuje z tych krysztalkow a bede miec bordowa kokardke pod biustem, strasznie mi sie podobaja z takimi kokardkami zobaczymy jak wyjdzie bedzie gotowa do 1 przymiarki w maju wiec wtedy sie okaze ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.