![]() |
#121 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Szukam pielęgnacji, oddam zapach i kolorówkę
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() bardzo jestem zainteresowana tym pudrem **Estee Lauder puder brązujący Bronze Goddess Soft Matte nr 01 puder brązujący-matujący zapraszam do mnie, mam cala mase kosmetykow srednio i wysokopolkowych ![]()
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10648069]asiu, byłabym zainteresowana
HR SPECTACULAR nr 20, zostało ok 90% z 30ml GIVENCHY PHENOMEN'EYES czarna maskara 2 razy użyta napisz prosze kilka słów o kolorze HR, nie znam jej kolorówki kusi mnie aby spróbować, ale nie jestem super blada, szukam jasnego beżu bez różu[/quote] Kolor tego podkładu jest bardzo naturalny, jasny - beżowy, nie mam w nim różu. Dla mnie tonacją trochę zbliża się do podkładów lancome. Jest naprawdę swieży i ładnie beżowy i ładnie się "wtapia" w skórę i jest praktycznie niewidoczny. No ale najlepiej jabyś miała możliwość zobaczyć go sobie w jakiejś perfumerii, bo wiadomo każdy ma inne spojrzenie...i czego innego oczekuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
justita, faktycznie masz wszystkiego duuuużo, tylko ja kurcze nie szukam kolorówki, bo sama mam nadmiar, a z pielęgnacją u Ciebie raczej krucho..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
asiu no właśnie w tym problem że nie mam gdzie sprawdzić( brak sephory), a w ciemno trochę się boję ,bo już niejedną pomyłkę zaliczyłam, więc chyba muszę zrezygnować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
edycja: przepraszam, ale odpowiedziałąm nie w tym wątku, w którym chciałam
Edytowane przez babessa Czas edycji: 2009-01-27 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10694795]asiu no właśnie w tym problem że nie mam gdzie sprawdzić( brak sephory), a w ciemno trochę się boję ,bo już niejedną pomyłkę zaliczyłam, więc chyba muszę zrezygnować[/quote]
Rozumiem, więc może innym razem coś wymienimy...pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.