![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??
Dla mamy : zestaw kosmetyków L'OREAL
Dla taty : płyta Kazika [uwieelbia] i drewniana figurka Dla brata : pióro Dla TŻ : zegarek i jeszcze coś kupie ![]() Dla chrześniaka : samochód zdalnie sterowany i takie śmieszne zwierzątka gumowe ![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
dla mamy - lokosuszarka philips i perfumy YSL baby doll
dla taty - zestaw skórzany - portfel i wizytownik dla TŻ - skórzane rękawiczki, szalik do płaszcza, książkę "Gra Anioła" i zamierzam coś dokupić dla przyjaciółki - żel pod prysznic i balsam z sephory |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Konto usunięte
|
-
Edytowane przez 76e65f1c0b92c3a357360d1bc6621efd43d50cd3_66f34471df57a Czas edycji: 2024-09-24 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
fura zabawek czeka juz na dzieciaki moich braci, moja Kasia 6msc dostanie ubranie snieżynki i zabawki edukacyjne oraz ciepła kołderke do łóżeczka
![]() a reszta słodkie pierniczki i domowej roboty czekoladki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Młodość uśmiecha się bez powodu ! ![]() Zdana matura ![]() Zdane prawkoo ![]() Oczekuję pieknej Greece <3 I bardziej deszczowej Anglii ![]() Od października studentka Zarządzania. Wciąż z tym samym u boku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Ja mojaj Mamię kupiłam brązowy skórzany pasek bo coś ostatnio wspomniała że nie ma a by się jej przydał.
Tacie jako, że kupił nowy telefon i podkradł mi ostatnio skarpetę (to nic że różową ![]() Babcia dostanie kapcie góralskie a Siostra skarpeto-kapcie z ABS-ami ![]() Mój tż Budzik z FLO z fajną melodyjką , koszulkę BIG STARA i jakies kosmetyki.
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
tata: piżamka, polo RL, płyta Boney M i Goombay Dance cos tam
![]() mama: peeling, Dopel Hertz, kawa LavAzza i Davidoff brat: dezo STR8 i .... cos dokupie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
TZ - konsola PSP, gry do konsoli, slodycze, kalendarz, bluza
przyszly tesc - bluetooth przyszla tesciowka - szal, zestaw kosmetykow z Sephora brat TZ - kubek na biurko na dlugopisy, cos tam jeszcze ale nie pamietam ![]() zona brata TZ - kosmetyczka z Sephory, balsam z Bath body works, pedzelki Sephora moje piesio - pluszowa kostka zabawka moja mama - kosmetyki i takie rozne inne ![]() a co dla mnie to wiem tylko tyle ze kalendarz, bo sama sobie wybieralam ![]() ![]()
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
tata - GPS, sweter, zestaw kosmetyków Nivea, książka dot. Photoshopa, miernik
![]() mama - zestaw obiadowy + kawowy, serwetka haftowana, kolczyki, perfum babcia - serwetka haftowana, filiżanka + jeszcze coś trzeba dokupić nie mam za dużo osób do obdarowywania .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
mama- zestaw kosmetyków L`OREAL
tata - STR8 - EDT TŻ - pokrowiec na deskę snowboardową i sweterek siostra TŻ-ta - rajstopki ze wzorkiem (może jeszcze coś dokupię) mama TŻ-ta - herbatkę z wiśniami w rumie (prześliczny aromat i podobno b.pyszna) + puszeczka na tą herbatkę ![]()
Otwierasz Przestrzeń...mego świata, Wypełniasz ją czułym spojrzeniem, Subtelnym dotykiem Stawiam pierwsze kroki w głębię ...poznania życia A ja bezpieczna oczy zamykam Staję się motylem istnienia Mogę wznieść się ponad wieczność ...gdy tylko JESTEŚ !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
BAN stały
|
a co myslicie o takim prezencie typu bilety do teatru czy do filharmoni np. dla babci i dziadka albo dla rodziców? Wypada?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
iwa2 ja myślę, że jak najbardziej, ciekawy pomysł
![]() ![]()
Otwierasz Przestrzeń...mego świata, Wypełniasz ją czułym spojrzeniem, Subtelnym dotykiem Stawiam pierwsze kroki w głębię ...poznania życia A ja bezpieczna oczy zamykam Staję się motylem istnienia Mogę wznieść się ponad wieczność ...gdy tylko JESTEŚ !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Ja kupilam:
mama - torebka brazowa bo wiem, ze chciala tata - taki pojemnik do lodu, cos ala termos zeby mogl stac na stole, ze szczypcami brat - bombilla, tykwa i 2 opakowania yerba mate bratowa - ksiazka "Gra aniola" i lampion na tealights TZ - samochod zdalnie sterowany bo zawsze jak widzi to mowi ze jak on byl maly to takich nie bylo ![]() PS co to jest to FLO o ktorym duzo z was pisze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W koncu po calym dniu spedzonym na zakupach postanowilam kupic jej balsam do ciala i peeling bursztynowy farmony, wygladaja bardzo ladnie, bosko kompnuja sie kolorystycznie ze swieczkami zapachowymi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
prezenty mam już kupione.
Rodzice-blender Braun Teściowa-kuferek na biżuterię Babcia- bambusowy talerz-patera oraz fartuszek kuchenny świąteczny Mąż- golarka elektryczna Philips (zamówiłam wczoraj i modlę się by doszła do Wigilii) Siostrzenica-gra towarzyska High School Musical 3 Siostrzenica która prawdopodobnie przyjdzie na świat w Święta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
FLO to taki sklep z ''bajerami'' na urodziny,święta, itp. ogólnie mówiąc na wszelkie okazje.
![]() Mama : korale czarne, bo bardzo chciała i kosmetyki Szwagier: kapcie [sam chciał] Siostrzeniec: edukacyjna książeczka Sis: jeszcze nic ; / |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
dla Tż krawat i recznei robione drobiazgi
dla jego rodzicow recznie robiona pomarancza dla jego brata pierniczkowy ludzik ze shreka dla siostry antyrama dla brata kosmetyk dla mamy szal......
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
dla mojego meżczyzny kupilam elegancki portfel Sean John'a
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Skoro Twój brat nie przyjeżdża to zadzwoniłabym tylko z życzeniami ![]() Fajne te prezenciki co dokupiłaś ![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Ja już mam wszystko kupione, a część już nawet wręczona
![]() Mama - zestaw kosmetyków TBS Tata - kolekcja DVD Siostra - zakolanówki ze wzorkiem TŻ - wielki poster do pokoju, krem nawilżający (ale to tylko dlatego że sam by sobie nie kupił ![]() Przyjaciółki - piórnik, podkład, błyszczyk (dla każdej po jednej rzeczy ![]() Kuzynka I - bluzeczka Kuzynka II - cienie z Revlona i balsam do ciała Pies - nowa piłeczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aa dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]()
Młodość uśmiecha się bez powodu ! ![]() Zdana matura ![]() Zdane prawkoo ![]() Oczekuję pieknej Greece <3 I bardziej deszczowej Anglii ![]() Od października studentka Zarządzania. Wciąż z tym samym u boku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
Ja jeszcze dokupiłam ALBUM NA ZDJĘCIA dla chrześnicy
![]() ![]() ![]() Również życzę powodzenia i....WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
![]() |
#144 | |
Raczkowanie
|
Mi znudziło się kupowanie jakichkolwiek prezentów (no dobra... brak funduszy też odegrał rolę;P). Postanowiłam zrobić coś własnoręcznie, więc w podzięce za to, że wytrzymali ze mną tyle lat
![]() ![]() brak tż= brak prezentu dla tż Tak więc pozostaje jedynie pies ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Noo i ja też mam dość ;P Dokupiłam siostrze rękawice kuchenną do kompletu :P I Mały zestaw spa. Piwko dla taty ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Przed chwilką kupiłam błyszczyk Color Fever Gloss - Lancome.
Jeszcze po jakimś slodyczu mi zostało i to będzie koniec. ![]() Edytowane przez wanitatywna Czas edycji: 2008-12-22 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Mama- książka Dan Brown "Zwodniczy punkt ( bo chciala)
tata- książka Roberta Ludluma ( też chciał) babcia- Doppel Herz i planuje coś dokupić dziadek- jeszcze nic TŻ kompletny brak pomysłu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś dokupiłam mamie do golfu krem Nivea z soją
![]() a bratu zestaw Old Spice ![]()
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Dla mamy krem z avonu , kalendarz
dla taty piżamke dla córy , mp3 , ksiązke , zegarek , cienie do oczu dla siebie ksiązke
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Babci - krem L'Oreal (Age Re-Perfect)
Sobie - Dermacol, Podkład ColorStay (Revlon), Peeling Lirene, Mleczko Oczyszczające Nivea, kilka sweterków i wiele innych rzeczy ... Tata za granicą ... xD Ale wciąż nie wiem co kupić mamie ^^ Co proponujecie /?? : ))
Czy Kiedykolwiek ... Zamknąłeś Swe Oczy i Zaufałeś , Po Prostu Zaufałeś ? Wyrzuciłeś Garść Brokatu w Powietrze ? Stanąłeś Twarzą w Twarz Ze Strachem ? To Tylko Połowa Drogi Do Miejsca, Skąd Nie Ma Powrotu ... ... Kochamy Się <33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.