![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koniec z błyszczykami!!! - Odwyk dla błyszczykomaniaczek ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
ja kiedys mialam straszny problem z blyszczykami kupowalam ich duzo ale nie narzekalam bo byly tanie potem na 3 lata mi przeszlo i bylo w porzadku a ostatnio to samo sie zaczyna tylko ze teraz to mi sie wysokopolkowych zachciewa i tym sposobem mam jednego JT,clarinsa,cliniqua i jeszcze jeden Lancome Juicy Wear do mnie leci ;D i z 10 innych blyszczykow ;D;D
co zrobic zeby zuzyc to zanim kupie nowy? moze postanowienie noworoczne;D |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
A ja jak kupuje nowy błyszczyk to zawsze mam wrażenie że to będzie TEN JEDYNY NIEPOWTARZALNY, po czym jest jak dziesięć innych w mojej kosmetyczce
![]()
zdrowe odżywianie → ładna cera → nauka, nauka - LO czeka! Ograniczamy kupowanie mazideł do ust i zużywamy stare! kupionych - 1 zużytych - 1 House Addict. Poniedziałek, wtorek, środa, House, piątek, sobota, niedziela. |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny.. po prostu postanowienie noworoczne !
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Ide z Tobą
![]() No hola hola o to takiego to nie, tylko sprobuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
oj kochana , to co my będziemy robić bez wizazu ????
![]() ![]() Cytat:
ok ,ok, ale proponuje od nowego roku ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
auc
![]() ![]() ja bym mogla na przyklad zaczac sie w koncu uczyc do egzaminow panstwowych, ktore czekaja mnie w przyszlym roku (w maju praktyczy a potem 4 pisemne i 4 ustne) ![]() ![]()
#128 |
Zakorzenienie
|
desti
a ja zacząć pisać prace magisterską ... sesja itp, ale żeby mi się chciało tak jak nam się nie chce ![]()
GALAXIA ![]() Edytowane przez kicia555 Czas edycji: 2008-12-18 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo... to widze, ze nie ja jedna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
jak zrobię pierwsze piętro mojego domu z projektu to kupię sobie błyszczyk w kolorze piasku
![]() miałyście podpowiedzieć jaki jest fajny błyszczyk w kolorze piasku, tak do 20 zl ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
No dobra... przyłączam się.Trzeba być szczerym chociażby z samym sobą.
![]() ![]() Zawsze lubiłam mazidła , i nie umiałabym wytrzymać o 1 błyszczyku ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jeżeli mazidła nie wyjmiemy z torbki to nikt nie rozpozna " o to jest dior" albo "a to nie dior tylko jakiś taniuki taki czy owaki" na to się nie zwraca uwagi ![]() Jedynie my same się zachwycamy tymi mazidłami i to też głównie przy zakuie i pierwszych kilku użyciach a potem jakoś nam ten błyszczyk powszednieje! ............... Muszę skończyć z kupowaniem nowych mazideł i sukcesywnie, po kolei je wykańczać. Wiecie..może to głupie ale zawsze jak kupuję błyszczyk albo szminkę marzy mi się by to własnie ten był tym idealnym i ulubionych który będę nosić i używać.. i że będzie ten i tylko ten!! ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-12-18 o 23:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
błyszczykomaniactwo? To już wiem przynajmniej jak to się nazywa. Zbiór moich błyszczyków sięga ponad 50 sztuk i żadnego nie zużyłam jeszcze w całości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wlasnie mialam Ci powiedziec zebys w Lorealu poszukala, albo Maybelline, niestety w polsce nie mieszkam i nie wiem nic na temat polskich producentow blyszczykow ![]() Cytat:
![]() ja z tej szuflady wyciagnelam blyszczyki do robienia zdjec, potem szybko wrzucilam byle jak, zeby mnie czasem TZ nie zastal z nimi wszystkimi wyciagnietymi! ![]() ![]() prawda jest taka ze one sa ladnie poukladane, zazwyczaj wg producenta a czesc z nich - moje diamenciki- sa nawet poowijane w papierowa serwetke by mi sie opakowanie nie niszczylo od obijania o inne egzemplarze... ja to mam poukladane w glowie co nie ? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wyjatek to szminka Avon Frozen Rose bo mam jej juz chyba 10 egzemplarz
![]() |
#135 | |||||
Wtajemniczenie
|
zapraszamy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie da sie miec jednego tylko ulubionego blyszczyka, niestety rozne blyszczyki sa na rozne okazje i tak jak mowisz, jeden by szybko spowszechnial... chociaz moja kolezanka ma jeden blyszczyk od pol roku, ode mnie zreszta i sie tylko nim maluje, bo mowi ze jej odpowiada i uwielbia go... jeden!!!!!!! na okraglo!!! ja bym patrezc na niego juz nie mogla po tygodniu non stop uzywania! szminke jedna idealna mam akurat i jej sie trzymam tylko, jesli chodzi o blyszczyki to mam kilka wlasnie egezmplarzy ktore na pewno kupie ponownie gdy mi sie pokoncza, reszta jest zbedna, tzn fajnie je miec ale tak naprawde wystarczyloby mi tylko tych kilka, bo daja efekt jaki mi sie najbardziej podoba ![]() Cytat:
![]() normalnie sie musialam podzielic na dwa posty bo sie w jednym nie zmiescilam ![]()
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Normalnie mission impossible wyjść z domu bez niczego. ![]() ja też mam w śród mojej kolekcji taki błyszczyki które na pewno kupię ponownie bo mi bardzo pasują. Tak jak z szmineczkami. Już mam 2-uch ulubieńców które zakupię ponownie. ![]()
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moje koleżanki jakoś dziwnie na mnie patrzą jak wyciągam błyszczyki , pomadki itp , ze niby taka lalunia usteczka sobie maluje... ![]() ![]() tez mam zawsze kilka mazideł do ust pod ręką ![]()
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak uciekniesz to będzie jeszcze bardziej bolało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Powiedzmy ze od stycznia
![]() ![]()
#140 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi to niedługo przyjdzie zejść na zawał przy tym szybkim biciu serca ![]()
zdrowe odżywianie → ładna cera → nauka, nauka - LO czeka! Ograniczamy kupowanie mazideł do ust i zużywamy stare! kupionych - 1 zużytych - 1 House Addict. Poniedziałek, wtorek, środa, House, piątek, sobota, niedziela. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam w torebce zawsze carmex na wszelki wypadek, a także jakieś kolorowe mazidło, chociaz w dzień i tak nie mam zwykle czasu żeby używać. No ale przezorny zawsze ubezpieczony. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
'Powiedzmy' hahah
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie. dodatkowa warstwa która zabezpiecza skóre przed mrozem , wiatrem itp. ![]() ![]()
![]() |
#144 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja pracuje w pokoju z 5 facetami, dlatego ostatnio tak pokochalam blyszczyki w tubkach, zeby uzywac ich dyskretnie bez wyciagania pedzelka i lusterka ![]() na poczatku slyszalam jakies smieszne komentarze, ale teraz sie przyzwyczaili ![]() kiedys pisalam na "naszych zbiorach kosmetycznych kolorowka" jaki numer wywinelam ![]() ![]() ![]() ![]() no a jesli chodzi o kolezanki to niby lalunia jestem, bylam, ale jak jeszcze studiowalam kilka lat temu to ciagle "daj sie pomalowac" "daj sprobowac" a poszly mi won!!! moje blyszczyki a nie wypozyczalnia laluni! jejku ile razy jakas oczy zrobila jak powiedzialam NIE! kilka miesiecy temu sobie kupilam miniturke Bourjoisa, przynioslam do pracy i pokazalam kolezance z pokoju obok, a ona... otworzyla go i bez pytania sie nim pomalowala! ![]() ![]() to sie spiesz bo dwa tygodnie do stycznia zostalo ![]() ja mam od wtorku wolne, moj TZ bedzie w pracy a ja smigam do centrum na zakupy, ale ZADNYCH blyszczykow do domu nie zniose... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() moze zmiencie to na "umowmy sie" ![]()
http://www.justitia33.blogspot.co.uk/ Edytowane przez justitia Czas edycji: 2008-12-19 o 13:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
<hahaha> Grr...też nie cierpie 'daj się pomalować', więc jak coś to łazienka lub dyskretnie naprzerwie (jeślimuszę). Za to niecierpię wzroku ludzi (a zdziwiłybyście się - najczęściej są to farbowane na borsuka laleczki, nie moherki) kiedy maluję sie czymkolwiek na przystanku ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I ja tam się nie przejmuję otoczeniem..Lalunia czy nie ale poprawić błyszczyk muszę. I już tak się do tego przyzwyczaiłam żę wyjmuję bez skrępowania i tyle. natomiast już ze szminką jest inaczej..Aby ją poprawić wolę iść do łazienki do lustra. ![]() Cytat:
Ja bym jej go odebrała! A co ! ![]() ![]() Za to pamiętam że w liceum z psiapsiółką malowałyśmy się na wzajem swoimi błyszczykami! jak któraś nie zabrała na imprezę jakiegoś błyszczydła to sobie pożyczałyśmy ![]() Co więcej ...umiałyśmy sobie w ten sposób pożyczać na imprezie perfumy!! Wtedy to się Nam wydawało naturalne..ale teraz już bym tak nie zrobiła! Ani nie pożyczyła komuś swoich rzeczy ani nie pożyczała od kogoś..choćby nie niadomo jakie cudowności miał! ![]()
![]() |
#147 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja daawno temu w liceum tez tak robilam, wymienialysmy sie cudowalysmy, pozniej mi przeszlo ![]()
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
hahahaa
![]() Świetnie wyraziłaś to co myślę ![]()
#149 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny macie rozmowy!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
pozdrawiam wszystkie blyszczykoholiczki
![]() ja mam juz moja ulubiona szmike,dawniej myslalam ze to bedzie dior high shine ale kupilam z avonu ta szminke z musem i super nawiza.na pewno kupie ponownie.jesli chodzi o blyszczyki to bardzo lubie eveline bo ladnie nawilzaja usta,sa niedrogie i maja ladne kolorki.wole je niz rimmela ktory kosztuje 10zl wiecej.wiem ze tu sie mowi o odwyku,ale pod waszym wplywem mam ochote sobie kupic JT lancoma i carmex.Mozna dostac carmex gdzies w sklepie a nie na allegro??ile orientacyjnie on kosztuje?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.