![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Re: Czy Wasi faceci tez...
kopnij go w dupę jak mu się coś nie podoba!Bądż sobą!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
> Tym bardziej, że on na pewno też nie jest ideałem.
![]() ![]() Moim zdaniem nie ma znaczenia czy to "żart" czy na poważnie. Rani tak samo. "Żartując" też można kogoś bardzo zranić i tylko niewrażliwy tego nie zauważy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc to przejrzałam ten wątek nie zagłębiając się zbytnio w szczegóły bo mi już oczęta wysiadają, ale jest rada dla dziewczyn "których faceci też..."
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Eee, to normalne u facetów. Wprawdzie mój mi nie pokazuje kobiet na ulicy mówiąć żebym też miała taką fryzure, czy się ubranie jak one, ale ... często stara się wpłynąć na to jak wyglądam. Jak chodze z Nim na zakupy i ja bym chciała sobie coś kupić, a mu się to nie podoba, to nie ma gadki ... jak sama nie wychodze to bierze mnie na ręce i wynosi ze sklepu
![]() Podobnie jest z kosmetykami, jeżęli pojedziemy razem do sklepu i zobaczy że kupiłąm wzięłam jakiś drogi kosmetyk, to wyciąga mi go z koszyka, odstawia na półke i komentuje jego cenę, a gdy ja po niego wracam denerwując się, to ... stara śpiewka, bierze mnie na ręce i wynosi (a waży prawie 2x więcej niż ja, także jest z deczko silniejszy ;p). Także ... agaya, nie jesteś osamotniona, Oni wszyscy są podobni w zachowaniach ![]() Trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Renia napisał(a):
> > Tym bardziej, że on na pewno też nie jest ideałem. ![]() ![]() > > Moim zdaniem nie ma znaczenia czy to "żart" czy na poważnie. Rani tak samo. "Żartując" też można kogoś bardzo zranić i tylko niewrażliwy tego nie zauważy. To też właśnie napisałam, że MI byłoby przykro, nawet jeśli chłopak mówiłby mi coś takiego w żartach, ponieważ jestem (nad)wrażliwa i dużo rzeczy biorę sobie do siebie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Ania_ napisał(a):
> Chociaż często zdażało mu się mówić że powinnam ćwiczyć albo mniej jeść ![]() To u mnie jest na odwrót. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Gonia1 napisał(a):
> Ania_ napisał(a): > > Chociaż często zdażało mu się mówić że powinnam ćwiczyć albo mniej jeść ![]() > > > To u mnie jest na odwrót. ![]() ![]() ![]() Hihi, mój też. Np. Jego siostra mówi, że nie będzie dziś jadła obiadu, bo się odchudza. A ja akurat u Niego. Robi mi się głupio, że "o siebie nie dbam, bo jem obiad" (wg mnie) a On "weź Ty się uspokój, ile chcesz ziemniaczków?" ![]() ![]() I wtedy wiem, że On kocha mnie całą, również moje ciało z różnymi niedociągnięciami ![]()
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Słuchaj Agaya z jednej strony to masz fajnie bo jeśli Twój facet mówi "a może kupimy Ci dzisiaj jakąś ładną sukieneczkę, co? Bedziesz się dla mnie w koncu jakos kobieco ubierac?" to Ty możesz to wykorzystać,pomyśl sobie, będziesz miała nową rzecz w swojej garderobie a jeśli chce Ci kupić lakier albo torebkę lub co tam mu się przymani to smiało bierz,a on niech płaci. Ale tak z drugiej strony to jeśli on ciągle cię porównuje do innych kobiet to ma ze soba problem. Tak w ogóle to "widziały gały co brały" i niech to zaakceptuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy Wasi faceci tez...
Moj maz to potwor... dla innych na ulicy. Podejrzewam ze gdybym wyszla z lazienki z majtkami na glowie z pod ktorych wystawalyby zielone wlosy a makijaz mialabym jak rosyjska prostytutka i tak pewnie uznalby ze wygladam uroczo. A powaznie podobam mu sie i mnie nie tylko akceptuje ale w pelni docenia. Czesto razem chodzimy na zakupy gdzie moze powiedziec co mu sie sie podoba na mnie a co nie - a rzadko sie zgadza zebysmy sie w stosunku do czegos nie zgadzali. A co do lasek na ulicy - owszem pokazuje mi rozne - o popatrz jaka ta glupio ubrana/gruba/... To ja pokazuje mu te ladne bo nie frustruje mnie to i przy nim czuje sie bezpiecznie i pokazujac mu jakas swietna dziewczyne na ulicy wiem ze nie obroci sie to przeciwko mnie. On lubi moja fizycznosc i ja ja lubie. A gdyby sprobowal narzucac mi swoja wole, upodobania, lub ranil w jakikolwiek sposb juz bym dawno go rzucila...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Na szczęście moje Serduszko się nie wtrąca w te sprawy... bo bym mu nagadała... Raczej słyszę od niego że ładnie wyglądam niż że mam za mocny makijaż czy cos takiego... z reszta skoro się ze mną spotyka to musi mnie zaakceptować taką jaką jestem niż marudzić i próbować mnie zmieniać.... a wie że mam za silny charakter i raczej nic nie wskóra swoim gadaniem... Wie dobrze kto w Naszym związku rządzi...
![]()
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Moj maz nie czepia sie fryzury, stroju, wygladu itp., ja jego tez nie. Gdyby bylo inaczej, nie bylibysmy razem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Magda ma racje, jasli komus nie pasuje wzglada 2giej osoby to sklania to do pewnych refleksji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Edyta G. spiewa w jednej ze swych starszych piosenek "be good or be gone" oraz "love me or leave me". Mysle, ze swietne pasuja do mojej filozofii odnosnie zadanego tematu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
To ja chyba naprawdę jestem szczęściarą jeśli chodzi o chłopaków.Nigdy żaden nie powiedział mi ,że źle wyglądam albo bym ubrała spódnice bo w jeansach mu się nie podobam
![]() Mam teraz świetnego chłopaka ,który zawsze mówi że żałuje ,że nie poznał mnie wcześniej.Nie czepia się mojego makijażu nawet gdy czasami mam świetny humor i potrafię na powiekę nałożyć pare odważnych kolorów.Patrzy wtedy z podziwem i mówi zamknij oczy...oo ale ładnie się pomalowałaś ![]() Nie mówi nic nawet gdy mam odrosty na włosach gdy go pytam mówi nie no normalnie ,nic nie widać.Docenia to ,że założę spódnicę wtedy to tylko cmoka i pogwizduje na mój widok i mówi ,że ślicznie wyglądam a jeszcze jak założę do tego bluzkę którą uwielbia to już w ogóle jest wniebowzięty ![]() Mój chłopak ma taki charakter ,że mówi prosto z mostu jak coś mu nie pasuje. Ostatnio powiedział ,że mi chyba tyłeczek urósł .Trochę się tym zirytowałam ale od razu wypaliłam ,że jak mu nie pasuje to niech sobie znajdzie z mniejszym.Od razu odpowiedział ,że "to że mi urósł nie znaczy ,że mu się nie podoba ![]() ![]() Co do wspólnych zakupów to mam tak samo jak Lumia ,mój chłopak też nie rozumie jak można się zastanawiać nad wyborem nowej pomadki czy balsamu do ciała tyle czasu ![]() ![]() ![]() Czasami jak idę z nim ulicą to widze ,że zerka na jakąś ładną dziewczyne to się pytam "Fajna?" ee...taka sobie ,ja "no to czego się patrzysz?" bo fajną bluzkę miała ![]() ![]() ![]() Ale podsumowując to nie "zniesłabym" jakby mój luby ciągle wspominał ,że ta dziewczyna ma fajne włosy a ty nie ,ona chodzi w sukience a ty nie ,ona to inna tamto.Twój mężczyzna powinien zaakceptować Cię taką jaka jesteś.Piszesz ,że jesteście w związku 6 lat to chyba przez tyle czasu zdążył się zorientować ,że twj styl to jeansy i t-shirt a nie mini i dekolt?Porozmawiaj z nim na ten temat ,zresztą nie ma ludzi idealnych i on też ma na pewno jakiś słaby punkt .Postaraj się przy takiej okazji też mu wytknąć albo zrób sobie tapetę z super umięśnionym przystojniakiem /utwórz folder z fotami i wytknij ,że ten ma taką fryzure a ty ciągle tą sama i ,że Cie nudzi już ona ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez szczesciarka Czas edycji: 2005-07-24 o 17:37 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Moj sie nie czepia,zawsze mowi mi komplementy odnosnie stroju makijazu,zauwaza najmniejsze szczegoly,nigdy nie porownuje z innymi.
W przeszlosci mialam chlopaka ktory tak robil i jeszce sie ogladal za innnymi-dlugo z nim nie pobylam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.