|
|
#121 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar VII
Mendosito, mnie jedyne, co pomaga to Carmex. No, ale ja jestem wyjatkowy wyjatek - na Tisane mam uczulenie, a po nałożeniu miodu spuchłam, jakby mnie osa ugryzła. A usta mam bardzo często w takim stanie, że skórę moge odrywać płatkami. Dosłownie, nie przesadzam
![]() Własnie się przytoczyłam ze swiątecznego obżarstwa u (ciotecznego) brata. O ile w domu jem normalnie i zupełnie się nie objadam, to u nich nie bylo innej opcji - tyle pyszności i tak wszystkiego po troszeczku, i w efekcie mogłabym się do domu toczyć za pociagiem. Pocieszam się, ze "do rana sklęśnie", jak mawia moja przyjaciółka A jak nie do rana to dp przyszłego roku hi hi
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2008-12-26 o 20:39 Powód: dopisek |
|
|
|
#122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#123 |
|
BAN stały
|
Przelezalam caly dzien w domu, teraz zrobilam male przemeblowanie w szafce z perfumami i podjelam decyzje. Cat Deluxe at Night i Moon Sparkle musza odejsc
|
|
|
|
#124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wiem, że nie potrafiłabym oddac nic mojego, więc wole powstrzymywac się przed zakupem, niż potem płakac nad flaszeczką do oddania.To ten no tego... ile Ci zostało tego Moon Sparkle?
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2008-12-26 o 21:19 |
|
|
|
|
#125 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zostalo mi jakies 25 ml z 30 a wiem, ze niestety ale tego juz nie wypije, bo choc zapach jest uroczy, to moj nie do konca.Bardzo nie lubie gdy jakas flaszka mi zalega, stad ta decyzja. Od dawna zakupow w ciemno przez to nie robie
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#127 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Witam, witam po świętach ( jak dla mnie już po)
Wróciłam z zesłania, przeczytał cały bar i usmiałam się nieźle! Vesenka szokujesz mnie coraz bardziej swoim talentem kulinarnym! ( i nie tylko) Ja jakoś nie mam zaparcia do pieczenia, no i czasu przede wszystkim
|
|
#128 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak sie okazalo flaszke przygarnie Ivanna A Ty sie tak nie znacaj nad soba, tylko spelniaj swoje pachnace marzenia. Wkoncu z zycia trzeba miec przyjemnosc a pachnaca jest jak najbardziej wskazana |
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
I już po Świętach. I proza życia się kłania. Czeka mnie jeszcze sylwestrowy wypad i jeszcze jeden - wycieczkowy z przyjaciółką około połowy stycznia
A potem - szukanie pracy, nadzieje, upadki, niespełnione marzenia, pewnie i czasem frustracja....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po prostu lubię piec. Czasu najczęściej też mi brakuje, dlatego większość moich przepisów robi się ekspresowo Zjadłam już drugi Sudafed a z nosa nadal leci mi jak z kranu
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Coś tam się kiedyś o oczy obiło ![]() --- Dziwne jakieś te Święta, przynajmniej dla mnie. Wczoraj zahaczyłem o Disco z dwójką kumpli i stwierdzam, że się chyba zestarzałem i hałas mnie drażni Ponadto stanie w przejściu z drinkiem w ręku, gdzie co minutę przeciska się jakieś 300 osób, nie jest moim ulubionym zajęciem No ale inny kumpel jest tam ochroniarzem, więc mimo aroganckiego momentami zachowania czułem sie pewnie Później poszliśmy na Orlen po hot dogi i coś do picia ( ), i koniec końców wylądowaliśmy u kumpla w domu, z którym to między innymi uprawiałem zapasy na dywanie, próbując złapać się nawzajem za strategiczne miejsce Młodość ma swoje prawa, no nie?
|
|
|
|
|
#133 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() I nie bądź taka skromna (i jaką muzą nas karmisz ![]() )
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#135 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tata też przeziębiony. Mam tylko nadzieję,że nie sprzedałam rodzicom dodatkowo jakiejś zmutowanej wersji. Cytat:
![]() Cytat:
Lubię Tyr-a
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-26 o 22:48 |
|||
|
|
|
#136 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Dostałem dzisiaj na NK wiadomość w stylu "zapewne wiesz, że w internecie nic się nie ukryje". Dawna znajoma atakuje
|
||
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Święta święta i po świętach
a ja jestem dumna z siebie bo nie obżarłam się ![]() juppppppi ![]() od jutra dalej dieta
|
|
|
|
#138 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#139 | ||||||
|
Wiedźma
|
Samo rozdarcie nie kłopot - masz rację. Ale efekt byłby wątpliwy, bo ta sukienka składa się z 2 falban z 2 kół każda. I tak nic nie byłoby widać. Lepiej rozedrzeć inną.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Koniecznie. Cytat:
Tez pytanie! ![]() Nosku... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mam dokładnie takie same przebłyski i takie same zaćmienia.
|
|
#140 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu a ty nie śpisz??
![]() wpadaj na herbatkę - coby nam nudno nie było
|
|
|
|
#142 | |||
|
Zadomowienie
|
Prawda?
I sprawdza się, póki co.![]() Ale tak ogólnie, czy tylko w tej jednej roli? Bo ja, szczerze mówiąc, na co dzień to kocham Johnny`ego Deppa , ale dzięki Draculi zdradziłam go z Oldmanem.![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#143 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Trzeba było od razu mówić,że to zaportki, albo nawet zagatki były ( dalej w tym kierunku nie pójdę bo już mi się przyzwoite za...... skończyły
) Fajny chociaż ten kumpel? ![]() Cytat:
![]() Znasz chociaż osobę z profilu, z którego to dostałeś? Cytat:
Muszę obadać, gdzie w moim mieście jest całodobowe Tesco ![]() Cytat:
Aktualnie leczę nim bolące i drapiące gardło ![]() Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-27 o 09:16 |
||||
|
|
|
#144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam pytanie do ogółu: gdy czasem perfumujecie się przy świadkach np w toalecie, czy w domu, gdy ktoś Was odwiedza i ten ktoś pyta: 'czy mogę sie popsikac?' to macie ochotę zabic go wzrokiem, swoją flaszeczkę przycisnąc do piersi i nie puścic ani psika? Jestem pod tym względem taka paskudna, że czasem zdarza mi się nawet niegrzeczna odpowiedź typu: 'skoro musisz..'(tutaj prosząca osoba była nielubiana przeze mnie). Jeśli kogoś lubię i nie chcę urazic to popsikac się daje, a poźniej mu żałuję. Wstyd mi, wstyd. A najdziwniejsze, że wszystkim innym mogę się dzielic: ulubionym batonem, wszelkimi innymi kosmetykami, wiele rzeczy pożyczam, często oddaje. |
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem przyzwyczajona że mama np. idzie do mojej półeczki z zapachami jak do swojej
nie załuje nikomu zapachów, o ile się podobają to jest mi miło że ktoś je docenił. A te pare psików to nic pół butelki mi nie wypsika
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli jakaś koleżanka chce, również nie odmówię. Vesenko przepisy wydrukowane, jakbyś piekła coś szybkiego i smaczego to chętnie sobie spiszę przepis.
|
|
|
#147 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A gdy jakiś zapach szczególnie się mamie spodoba (tak było z Coco Mademoiseille, który przepięknie się na niej rozwija) po prostu na najbliższą okazję kupuję jej własną flaszkę Cytat:
tego jeszcze nigdy nie piekł, ale powinien sobie poradzić bez problemu
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-27 o 10:52 |
|||
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozatym z taką ilością jaką mam to nawet dobrze że się "mama częstuje" najważniejsze że są w użyciu i się nie zepsują
|
|
|
|
|
#149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się kiedy, coś jej się podoba. Cytat:
![]() Śmieszna sytuacja z wczoraj, założyłam sprezentowane przez mamę kolczyki i tak przbliżam się do niej w kuchni, a to wykręcam się we wszystkie strony, a mama przysuwa nos do mojej szyi. Myślała że ja znów z nowym zapachem przyszłam.Ale zimno, ja chcę wiosnę.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-12-27 o 10:55 |
||
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe
ja też najczęściej odlewki oddaje mamie zużywa je w tempie ekspresowym a u mnie np. stoją nieruszone od 2 miesięcy Mame masz boską hehe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

A jak nie do rana to dp przyszłego roku hi hi

Ja wiem, że nie potrafiłabym oddac nic mojego, więc wole powstrzymywac się przed zakupem, niż potem płakac nad flaszeczką do oddania.
Zostalo mi jakies 25 ml z 30 a wiem, ze niestety ale tego juz nie wypije, bo choc zapach jest uroczy, to moj nie do konca.

Ja po prostu lubię piec. Czasu najczęściej też mi brakuje, dlatego większość moich przepisów robi się ekspresowo 

Znasz chociaż osobę z profilu, z którego to dostałeś?