|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odszczuplanie dla Wizażanek, które Naprawdę mają co zrzucać :) start 1 stycznia
Cytat:
![]() ![]() Dietka dzis programowo, ale zdecydowalam sie przejsc na bardziej restrykcyjna ze wzgeldu na wyjazd do Polski w lutym. Takze od poniedzialku do 17 lutego pierwsza faza diety Atkinsa ![]() ![]() ![]() Poza tym to Dziewczyny nie wiem co zrobic.. W niedziele obchodzimy z TZtem pierwsza rocznice no i zabiera mnie moj ukochany na kolacje i jakies drinki.. Co zamowic to wiem, bo zawsze zamawiam salatke z kurczaka gdziekolwiek bysmy nie poszli ( taki fetysz :P ) ale drinki.. Ja uwielbiam koktaile ( sama bylam barmanka i sie kilku nauczylam ) wina nie lubie, wodke tylko w koktailu albo z Red Bullem i nie wiem co robic. Nie chce zaprzepascic calego tygodnia diety jednym wyjsciem, ale to w koncu taka szczegolna okazja.. ![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odszczuplanie dla Wizażanek, które Naprawdę mają co zrzucać :) start 1 stycznia
czesc..ja wlasnie jem sniadanko kromka razowca a na nim jajecznica- oczywiscie bez tluszczu, herbatka mniam.....
![]() SimplyDivine moze postaw na jakies lekkie, polwytrawne winko? zeby nie przesadzic z kaloriami...a co do jedzenia..mysle ze salatka bylaby ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie z dieta jakos idzie. Sniadanie dzis pozne bo dopiero pol godziny temu, ale ja tez sie pozno obudzilam. Potem w ciagu dnia sojowy koktail proteinowy z mieszanka orzechow a na kolacje kurczak z warzywami i mizeria na jogurcie naturalnym ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
ja na obiad zjadlam zupke brokulowa...jablko i mandarynke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
a ja zjadłam pomidorówkę niezabielaną, do tego robię pseudo leczo
![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
jestem tak glodna................ze az pojde spac
![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Za mną pierwszy sukces. Przedwczoraj przez calutką godzinę ćwiczyłam ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj zaczął się piąty dzień diety... Na razie idzie nieźle, jestem dzielna i się nie ważę. Może w przyszłym tygodniu... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja wczoraj nawalilam z diete ale dzis wzielam sie w garsc ![]() o 17 ide z kolezanka na silownie ![]() ![]() ![]() na ibiad sobie zjem chyba ryz i plasterek poledwiczki ![]() ![]() edit Manianaaa gratulacje i tak trzymaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
hej Dziewczyny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
ja tak samo
![]() - sniadanie ladnie, razowiec, rybka, jablko, herbata zielona - II sniadanie jablko, pomarancza - obiad ![]() ![]() - kolasją: wieśniak i kawalek kabanosa odtłuszczonego... Kupialm sobie Bellisse na wlosy i paznokcie, bralyscie to moze? działa? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Ja na włosy i paznokcie brałam tylko Skrzypo Vitę, ale efekty praktycznie zerowe po 3 miesiacach łykania...Także przetestuj, jak zauważysz jakieś efekty daj znać, zaopatrzę się również
![]() Moje dzisiejsze jedzonko: Ś: 2 x razowiec z sałatką z tuńczyka, pół szklanki kefiru O: warzywa na patelnię z ziołami i papryką (smażone na wodzie ![]() P: kawa ze śmietanką ![]() K: jeszcze nie wiem
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
guanta - ja teraz biorę i zobaczymy, na każdego te "świństwa" działają inaczej
![]()
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Ja nadal nie potrafię się powstrzymać
![]() Najgorsze jest to, że jak chodzę do szkoły to śniadanie zjem ok 7.15 i w szkole koło 11, a po powrocie jestem tak głodna, że jem dużo na obiad, ale znowu w weekendy śpię długo i po obudzeniu się ok 11 nie czuję głodu i nie zawsze jem śniadanie tylko czekam na obiad ;/ Dlaczego tak jest? od czego to zależy, że po dwóch śniadaniach w szkole czuję po upływie ok 3 godzin głód, a po nie zjedzeniu śniadania jest wszystko ok? Nie wiem czy to zrozumiale napisałam więc jeżeli nie to proszę napiszcie mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Przylaczam sie. Chociaz odchudzanie zaczelam juz 2 tyg temu.
Ale to jeszcze nieco potrwa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
a ja mam takie pytanko, bo czytam o diecie South Beach i napisane jest że pierwsza faza trwa tylko dwa tygodnie,a druga już ile się chce. I chodzi o to czy można przedłużyć tą pierwszą faze, wiem że jest bardzo rygorystyczna ale może udałoby mi sie wytrzymać dłużej niż 2 tygodnie. Nie wiem czy dobrze rozumuje, bo tak sobie wymyśliłam ze jak będę dłużej na tej 1. fazie to wiecej uda mi się zrzucić
![]() Jeżeli się mylę to niech mnie ktos naprowadzi, bo od tego czytania o wszystkich dietach wszystko sie juz miesza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Natomiast co do weekendów to jutro czeka mnie prawdziwa próba ogniowa. Idę do szkoły, a pomimo tego, że uczelnia jest w samym centrum Poznania, to jest w „martwej strefie” tzn. zero sklepu w najbliższej okolicy. Z kolei w budynku nie ma żadnej stołówki czy sklepiku. Ustawili tylko 3 automaty z kawą, 2 z batonami i tyle. Jedyna knajpa z żarciem, która jest blisko to podrzędna spaghetteria. Jest jeszcze opcja z barem mlecznym, który jest nieco dalej i właśnie kombinuję co ja tam jutro zjem na obiad ![]() Ale w niedzielę! To dopiero będzie… Do rodziców przyjeżdzają dawno niewidziani znajomi i mama z tej okazji piecze sernik… Ale jaki! Z bananami! ![]() ![]() Cytat:
A łykacie jakieś witaminy? Typu Centrum czy coś? Bo tak sobie myślę, że nawet pomimo tego, że staram się jeść zdrowo to na pewno nie dostarczam organizmowi wszystkiego co potrzebuje… Hm, co myślicie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
co do witamin łykam - vitaral nawet nawet jest i chyba najbardziej opłacalny na razie
![]() ![]() ja nie mówię o swoim jadłospisie bo ostatnio prawie w ogóle nie chodzę głodna i zmuszam się na siłę po prostu.
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
ja sie dziwie, ale tez sie zmuszam do jedzenia :|
l |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
a co to nie ma juz odchudzaczek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
A ja dzis mialam dzien na miescie z okazji 1 rocznicy z TZetem.. Na sniadanie ( nie wiem czy o 12.30 to sie jeszcze sniadaniem nazywa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W domu troche kalorii spalilismy ![]() Wiem, ze zgrzeszylam, ale 1 rocznice ma sie tylko raz i chociaz dzis chcialam sobie odpuscic ![]() Od jutra do 17 lutego pierwsza faza diety doktora Atkinsa i duzo cwiczen bo do PL lecimy na tydzien ![]() Edit: A to moj prezent rocznicowy, zdjecie z internetu bo moj jeszcze do mnie leci : http://images.littlewoodsdirect.com/...hei=540&qlt=80
![]() ![]() Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2009-01-11 o 23:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
jejuuu dwa dni nie zaglądałam i już nawaliłam
![]() wczoraj nagrzeszyłam strasznie - pierogami ruskimi, sphinxkowym żarciem, wafelkami, grzanym winem aaaaaaa miałam się zważyć dopiero pod koniec tego tygodnia, ale nie wytrzymałam i wlazłam dzisiaj na wagę i tak: było 82,2 kg - ale ważyłam się wieczorem jest 79,7 kg - rano w bieliźnie czyli niby 2,5 kg w ciągu 7 dni, ale tak naprawdę to trochę mniej w zasadzie cel nr 1 osiągnięty - z przodu jest 7 czyli ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzis Atkins, takze za mna jajcznica z 2 jajek z serem zoltym ( o 13.00 ), za jakies pol godzinki salatka z pomidorow, ogorka zielonego i cebuli z jogurtem naturalnym a na kolacje piersc z kurczaka z kalafiorem i brokulem zapiekanym z serem ![]()
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
no ja przez tydzień zleciałam o 1 kg
![]()
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie w weekend TŻ zażyczył sobie ruskie pierogi, więc zrobiłam i chcąc nie chcąc trochę ich zjadłam ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
wpadłam poczytac jak idzie dietowanie a tu same grzeszki
![]() ![]() ja trzymam się dzielnie - zero słodyczy, podjadania piję koktajle z diety strukturalnej - pysze!! SimplyDivine - pięęęękny pierścionek ja tez taki chcę ![]() _____________ Któraś pytała o SB - pierwszą fazę można max 3 tyg stsować drugą aż schudniesz ile chce a trzecia - to dieta na całe życie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A dieta przebiega prawidlowo i mimo iz waga mi szwankuje ( ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
dziś u mnie wieczór grzeszenia
![]() mój M ma urodziny - odpijemy urodzinowe winko znając nas nie skończy się na jedej lampce ![]() no nic....jutro dietka na nowo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
cwicze dietuje ale megaspadku wagi nie widzę.. no coz to dopiero 12(13) dzien...
caly czas mam ochote zjesc cos pysznego i zdrowego....ale trzymam sie ![]() apropo wagi- wazymy sie zawsze rano przed posilkiem !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
[quote=guantanamera;104738 86]cwicze dietuje ale megaspadku wagi nie widzę.. no coz to dopiero 12(13) dzien...
a ile kg schudłaś przez te 13 dni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.