![]() |
#121 |
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem- część II
Widze ze rozmowy o kubkach smakowych, moj TZ zjada wszystko ale najbardziej lubi - ciasta wszelakie, ptasie mleczko najlepiej zagryzane waflami !!!!, pizze w ilosci przemyslowej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Lovely_Girl, Gratulacje!!!!!
Opiumalfa,porobilo sie u ciebie! Powiem Ci , ze mi tez sie czasem zdarza( zreszta mysle ze kazdemu sie zdarza), ze spotkam/ poznam kogos kto mi sie podoba, switenie sie dogadujemy itd i czlowiek zaczyna kwestionowac wlasny zwiazek. Pamietaj jednak ze ci faceci ktorych poznajemy teraz sa na etapie totalnego zauroczenia, staraja sie o nas tak jak to bywa w poczatkach, to jest takie ekscytujace, nowe, tyle jest do poznania w tym nowym czlowieku, a tz czesto sie wydaje aki 'stary, zwyczjny'. Ja w takich sytuacjach zawsze mysle o tym jaki moj tz byl na poczatku zwiazku kiedy byl na etapie 'szalonej milosci' i zawsze dochodze do wniosku ze nie warto ryzykowac zwiazku dla przelotnej fascynacji. Jeszcze dodam, ze nie wiem jaka jest u ciebie sytuacja, moze ostatnio nie dogadywalas sie z tz i musisz przetrwac ten ciezszy okres? A jesli dojdziesz do wniosku ze chcesz posawic wszystko na jedna karte, to moze tz nie jest tym jedynym??? Jako ze sama jestem z irlandczykiem to dodam ze ten 'irish charm' jest jednak zabojczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Lovely
![]() ![]() ![]()
#124 |
Zakorzenienie
|
roxyroxy bede walczyc o moje uczucie do TZta, ale ja juz pisałam dwukrotnie ze nie chce byc z irandczykiem. jest niesamowity, dogadujemy sie itp ale to wsyzstko.jedyny szkopół to to ze przez to ze go spotkałam i sie "zauroczyła" inaczej patrzena tz'ta. i wtym tkwi problem plus to ze nie wiem gdzie znajde prace i kiedy zamieszkamy razem. zwiazki na odleglosc potrzebuja planu a my takiego nie mamy.jestem czlowiekeim planem a tu nagle mi sie plan skonczyl.i lipa. musze powalczyc i siebie i onas.
LOVELY-no kobieto gratuluje!!!!!!buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
związek zawsze można jakoś odświerzyć. Wszystko da się naprawić jak obydwoje tego będziecie chcieli. Trzymam kciuki. -------------------------------------------------------------------------------------------- Lovely gratuluję. Gdybym nie była taką jędzą podczas sylwestra to pewnie też bym była zaręczona teraz ![]()
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Roxyroxy Kropka Opiumalfa Szien Dziekuje
![]() ![]() Szien -co ma byc to bedzie.Nie martw sie , przyjdzie czas na wszystko. Z moim poprzednim bylo tak ze Ja chcialam zeby on sie zareczyl ze mna i wogole a on nie chcial. Po tamtym zwiazku mialam taki uraz ze u mnie wszystko na nie. Nie chce méza bo po co itd itd... Szczerze mówiac zawsze powtarzalam ze Ja sama bede i nikt mnie nie bedzie chcial tak na zawsze itd itd a tu masz ci los ![]() Nie ma co wyczekiwac i naciskac ![]() ![]() Opiumalfa kieruj sié szczésciem. Szczerze??? Zycze abys byla szczesliwa z Twoim obecnym TZtem. jesli jest dobry i zakochany w Tobie to na pewno bedzie Cie szanowal i powinnas to docenic. trzymam kciuki ![]()
#127 |
Zakorzenienie
|
szien, lovely-obie macie racje
dzieki, tz moze przyjedzie w nastpny weekend, jak mu dadza urlop |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Lovely GRATULUJĘ !!! śmieszna ta Twoja historia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Lovely, gratulacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
Raczej "spontaniczne" bym to nazwala
![]() Edit: wlasnie sobie przypomnialam historie mojej kolezanki, której chlopak za pierwszym razem zaréczyl sié z niá ..... wygiétym widelcem ![]() ![]() ![]()
~SZCZÉSLIWA ![]() Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2009-01-08 o 16:33 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Za to będziesz mieć oryginalne wspomnienia
![]() Ja lecę co prawda dopiero za miesiąc do szkocji, ale już wiem, że wezmę ptasie mleczko, żeby chłopak spróbował. Szerze mówiąc bardziej zwracałam uwagę będąc za granicą na to co oni mają a my nie, zamiast na to czego nie mają. Tak myślę, co by tu jeszcze zakupić? Chyba takich soków-syropów też nie ma za granicą. No i polski smalec (dla TŻ jak masło orzechowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Ehinokokusku nie maja syropow
![]() ![]() Opium trzymam kciuki za odnowe w zwiazku ![]() ps. pisalam ci kiedys juz ze strasznie mi sie twoj nick podoba ![]() ![]()
#133 |
Zakorzenienie
|
nie kropka, nie mowiłas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Lovely, mowilam, ze sie chlopak zagonil za Toba!
![]() Gratulacje ![]() Ja to jeszcze poczekam.. ![]() Co do rzeczy, ktorych nie ma w UK, to sliwki w czekoladzie Solidarnosci. Mama Tz nie jest fanka czekolady, ale sliwkami sie zajada!
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Ja piernicze, zwolnijcie troche, bo mi dnia nie starczy zeby to czytac.
Szien w football menager gral kiedys, teraz gra w war world 2 online. codziennie. a na weekend to czasami wstaje rano o 7 i bedzie gral do poznej nocy, wstaje do toalety i zeby sie napic, gdyby nie ja to pewnie by nic nie jadl. Jak juz pisalam najbardziej mnie wkurza to ze jak gada z tymi swoimi kolegami to ja musze poczekac na swoja kolej. Opium a ja powiem ze swietnie Cie rozumiem, o tak sie wlasnie zaczelo z moim TZ. Bylam zareczona, mialam wychodzic za maz i co? rozstalismy sie bo po poznaniu TZ stwierdzilam, ze moj zwiazek nie jest taki jak powinien byc.wczesniej wszystko przemyslalam, duzo rozmawialam z moim eks na temat naszych uczuc , przyszlosci, wiem,ze bardzo mnie kochal i to bylo najgorsze w tym wszytskim bo czulam sie okropnie i nie moglam podjac decyzji, jednak wiedzialam, ze nie moge go oszukiwac cale zycie a tak by byo gdybym z nim zostala, nie bylo takiej prawdziwej chemii miedzy nami. Teraz jestem bardzo szczesliwa i ciesze sie ze podjelam to ryzyko. jestem z TZ juz 3 lata i ciagle jest wspaniale. owszem wkurza mnie czasem ale to normalne w kazdym zwiazku. Ale w Twoim przypadku moze byc inaczej. Nie podpowiadam co zrobic. To Twoja decyzja, mysl o szczesciu, swoim szczesciu jak juz pisaly dziewczyny. Lovely gratulacje, z Twoich wypowiedzi widac ze TZ bardzo na Tobie zalezy, piszesz, ze narazie nie bierzesz tego na powaznie, a moze on sie tak zachowuje bo sie boi Twojej reakcji a chcialby wiedziec na czym stoi.
#136 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje dziewczyny
![]() Wenedko nigdy nic nie wiadomo ![]() ![]() ![]() Sylwunia chodzi o to ze to ze mna jest problem. ja na ogól nie ufam ludziom a co do mézczyzn to nigdy mi sie nikt wczesniej nie oswiadczal. w ostatnim zwiazku bylam 3 lata i nie dalo sie z nim pogadac o slubie ..no i ogolnie o przyszlosci. Wogole w swoim zyciu nie spotkalam mézczyzny któremu bylo by spieszno do slubu ![]() ![]() ![]() ![]()
#137 |
Zadomowienie
|
No to 'Fussy"
![]() ![]() ![]() Ja wczoraj troszkę rozmawiałam z Chłopakiem o zaręczynach (akurat jego znajomi się zaręczyli). Hmm... jednak dla nas jest trochę za wcześnie, bo spotykamy się ok. pół roku. Chcę go lepiej/dobrze poznać zanim miałoby cokolwiek nastąpić. Zresztą nie zaręczyny są ważne tylko uczucie. a tak btw to jemu do stabilizacji jeszcze daaaleko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Witam kobitki moje kochane !!!
Ja dalej nie urodzilam ![]() ![]() ![]() Tak was ciagle podczytuje ale nie mam siły na pisanie... Widze ze temat zareczyn... A u nas nie było zareczyn ![]() no a ja bardzo chciałam mieć pierścionek zaręczynowy, Wiec tz kupił mi go razem z obraczką... no i chciał mi go dac od razu jak wyszlismy od jubilera... Ale sie nie zgodziłam.. bo jak juz był pierscionek to chciałam zeby sie mnie zapytał czy chce byc jego żona...? hihihhi powiedziałam e jak tego nie zrobi to na ślubie nie zgodze sie .... no biedny mój tz (troche jest wstydliwy jesli chodzi o te sprawy) dzien przd slubem na kolanchach poprosił mnie o reke.. ![]() łezka mi sie wtedy zakreciła.... ![]() ![]() ![]() ochhh..... Miłego dzionka !!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny,
nie wiem jak u Was ale u nas za oknem jest szadź ![]() możecie mnie pochwalić. Wygarnęłam wczoraj Tż'owi wszystkie bóle. Wkurzył mnie po południu, więc poszłam na spacer i liczyłam że mi przejdzie. Ale nie przeszło, kupiłam więc butelkę wina, paczkę chrupek i czekoladki. Przyszłam do domu, nawet nie mogłam na niego patrzeć więc zamknęłam się w sypialni z całym moim sklepowym dobytkiem ![]() ![]() A teraz Wam powiem o co poszło. Agencja napisała, że chce nam przysłać dwie dziewczyny, które już to byly wcześniej. Jedna z Holandii, która była w porządku. Co mnie ucieszyło i ... tą od mleka. Będę ją nazywać Butelką teraz ![]() Ehhh... Mam nadzieję, że zrozumiał. Przynajmniej wyglądał jakby się przejął. Ale i tak nadal mi smutno. Tak między nami, nie miałam odwagi nikomu powiedzieć ale... poszłam do lekarza i on powiedział, że dla niego to wygląda na depresję. Że jestem jedną z tych silnych osób, które cierpią latami ale sądzą, że sobie same poradzą i w pewnym momencie sięgają już maximum tego co mogą ścierpieć. ![]()
#140 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
TZ przyjezdza do PL w srode w nocy. bedziemy rozmawiac...
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Szien, skoro juz bylas u lekarza, to dobry poczatek na to, by sobie pomoc..
I ciesze sie, ze sie przelamalas, by wylac Tz-owi swoje smutki. Jak zaczniesz nad soba pracowac, to nadejda takie dni, ze bez skrupolow bedziesz mowila o tym, co Cie gnebi i smuci ![]() A ja musze pochwalic Tz. Zaczelam uczyc go polskiego jak sie nalezy. I nie jest glupi- rozumie rodzaje i rozroznia ![]() Wie, ze jak sie zapytam Jakie? , ma odpowiedziec Glupie, a nie Glupia ![]() I w ogole zaczyna lapac ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Wtajemniczenie
|
trzymam kciuki
![]() Cytat:
![]() Mój Tż przestał już się tak przykładać do nauki. Mówi do mnie "małY" zamiast mała,a potem bezczelnie mi wmawia, że powiedział coś innego ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
aaaaa, ale Dziewczyny pędzicie z wątkiem, kiedyś się wypowiedziałam w pierwszej części, daaaawno daaawno ... i jakoś później nie zaglądałam
![]() ![]() ![]()
#145 |
Zakorzenienie
|
Margotko, witaj
![]() I gratuluje nadchodzacego slubu ![]() I zagladaj czesciej ![]() szien, metode 'wmowie ci, ze zle uslyszalas tez znam', ale juz mu nie odpuszczam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Dziękuję wenedka, pamiętam Cię z poprzedniej częsci
![]() Btw. Mój TŻ też potrafi troszke po polsku, aż dwa słowa : TAK i DOBRA, hehe ... resztę powolutku trenujemy, ale ma tendencję powtarzać wszystko co usłyszy ![]() ![]()
#147 |
Zakorzenienie
|
Mnie bys nie pamietala?! Wyjadaczki watkowej?
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
tz jest chory..
ma kaszel i 36.9 stopni ![]() ![]() faceci jednak sa do siebie tacy podobni.. niewazne z kad pochodza.. szien garuluje decyzji ![]() ps. zapomnialam zaznaczyc ze jest chory obloznie ![]() ![]()
#149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy znasz reklamy WKD? jedna z nich fajnie pokazuje mężczyznę na łożu śmierci ![]() podsyłam linka: http://uk.youtube.com/watch?v=xMAwRxnZrXs
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
to jest lepsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.