|
|
#121 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: Co o tym myślisz? Dobre recenzje w KWC...
Cytat:
żartujesz? chociaz jak się czyta niektóre recenzje to rzeczywiście można odnieśc takie wrazenie...
|
|
|
#122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To jak mam to traktować - śmiertelnie poważnie ? Powinnam? Zabawa, czyli przyjemność. Tak myślę... Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-01-14 o 20:05 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Jestem raczej na nie, szczegolnie nie odpowiada mi pomysl zeby recenzje najlepiej ocenione byly na paczatku, sama chce zdecydowac co przeczytac...
Zgadzam sie z wizazankami, ktore pisaly o umieszczeniu ikonki typu "zly post", "zla recenzja" i w ten sposob szybko zglaszaly brak zgodnosci recenzji z regulaminem modowi.
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To po prostu przyjemność. Gdyby uczestniczenie w forum, napisanie recenzji filmu, swojego zdania o jakimś produkcie, podzielenia sie wrażeniami np. na temat zapachu nie było przyjemnością- nikt by na Wizażu nie siedział.
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-01-15 o 19:22 |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
Ooo fajny pomysł
będzie dużo łatwiej dostrzec dobre recenzje i zasugerować się nimi ![]() ale pomysł ze "złą recenzją" też jest ok.
Edytowane przez okrucha Czas edycji: 2009-01-30 o 11:17 |
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
KWC to dla mnie strona nr1 gdy zastanawiam się nad kupnem jakiegoś kosmetyku.
Moim zdaniem... jednak takie ocenianie jakoś mi się nie podoba. Coś czuję, że nie będzie to zbyt dobre, do tego ta lista 'najlepszych recenzentek' na samym początku... Masowo zaczną pojawiać się recenzje w KWC tylko po to by dostawać oceny ![]() Trochę kojarzy mi się to z karmą i z KWA ![]() Również edycja recenzji powinna być możliwa- zabranie tego jest kompletnie bez sensu. Sama bardzo często dopisuję po np. pół roku jak sprawuje się dany kosmetyk. Odebranie tej możliwości tak naprawdę jest niekorzystne dla KWC- dziewczyny nie będą chciały wtedy np. zmienić recenzji z 5* na np. 1* bo okazało się, że dany kosmetyk np. strasznie niszczy skórę. Cytat:
Na MakeUpAlley jest właśnie taki napis, a dziewczyny osiągające najwięcej potwierdzeń przydatności recenzji otrzymują jakiś tam znaczek przy nicku.
|
|
|
#127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dodanie znaczka "zla recenzja" tak jak mamy "zly post" rozwiazalby problem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

żartujesz? 

? 
będzie dużo łatwiej dostrzec dobre recenzje i zasugerować się nimi 
i z KWA