|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze sposoby na "zabicie" głodu
Cytat:
a kisiel jest ekspresowy. broń boże,nie jestem dysrtybutorem kisielu nie reklamuję "mojego produktu".pisze jak jest
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, ja wcale nie gotuje siemienia!
wsypuje do kubka ziarenka i zalewam je wrzatkiem (a czasem zwykla woda) i zostawiam na kilka godzin "kisiel" i tak sie robi, a ziarenek nie trawimy do konca, wiec bez obawy o przytycie (siemie lniane jest kaloryczne) po jablku apetyt moze sie zwiekszac, gdyz zoladek zaczyna wytwarzac wiecej enzymow trawiennych, a brzuch "wywala", poniewaz podczas trawienia jablek powstaja gazy, ktore "uwiezione" w jelitach widac jako wielki balon, czyli nasz brzuch (ale opis )inne sposoby: oczywiscie woda, woda z sokiem z cytryny, woda z octem jablkowym pzdr ;-) |
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
mnie jakoś nie przeraża jedzenie o później porze
jem gdy tylko mam ochotę , a to jakiś owoc czy jogurcik a to jakieś ciasteczko itd. zdarza się ,że o 23 jak mam ochotę coś pochrupać wyjmuję paczkę moich ulubionych chipsów [lays'y paprykowe] i jem bez opamiętania . Nie przejmuję się wagą : ) jak mówi mój TŻ linia powinna być gruba i wyrazista ; )i właśnie taka poczuszka laysów , jogurcik czy jakiś owoc to sposob na zabicie głodu
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Moje sposoby:
1/4 zupki chińskiej (ok 70 kcal) 1 tabletka plusz-trzymamy w buzi poki sie nie rozpuści (ok 9 kcal) szklanka bardzo zimnego napoju z lodem (np. Lift - 1 szklanka to ok 2 kcal) pita powolutku (zamraża głód-tak sobie tłumaczę) kilka żelków ale nie gryźć tylko ssać małe bardzo twarde jabłko powoli dokładnie zjeść wafel ryżowy (ok 35 kcal) zadziwiające ale nieraz mnie uratował przed napadem na lodówkę. 2 kulki lodów (ok 80 kcal) tak, tak - też zamrażają głód. Słyszałam że anorektyczki łykają kostki lodu ale nie polecam - to niezdrowe. gorący kubek (ok 80 kcal) tylko że ma dużo sodu a on zatrzymuje wodę i utrudnia chudnięcie 2 gripexy + mocna kawa. Ale tylko z rana bo nie mozna po tym spać. Gwarantuje zanik głodu na ok 5-6 godzin i dużo energii. Jeszcze lepszy był Tussipect ale jest na receptę bo za dużo dziewczyn się nim truło. Ten sposób też jest niezdrowy, radzę stosować nie częściej niż raz na miesiąc. Kieliszek wina. Ułatwi zaśnięcie a jak śpimy to nie jemy. Tabletka nasenna w ostateczności jeśli z głodu nie można zasnąć. Gorąca herbata z łyżeczką miodu. Kapuczino 2 łyżki musli Batonik musli Batonik czekoladowy. Będzie miał ponad 200 kcal ale lepsze to niż napad na lodówkę i pochłonięcie 1000 kcal! A pozatym zmniejsza poczucie krzywdy jaką jest zakaz jedzenia. Kawałek czekolady. Ssać powoli. To moje sposoby. Każdy mi pomógł przynajmniej raz. Jeśli komuś też pomogą i uchronią przed porażką w diecie to cieszę się. |
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Słodka gorąca herbata
mnie się nie chce po niej już nic jeść.
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sposób jak cholera.
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ostatnio się zapycham błonnikiem
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Potwierdzam!
Mam tak samo. ;> Wypiję trochę gorącej, słodkiej herbaty i mi to całkowicie likwiduje głód. ;>
|
|
|
#129 |
|
BAN stały
|
Dla mnie jedynym sposobem jest zjedzenie czegoś
![]() Bogu dziękuję,że nie muszę się w ogóle starać o kalorie,bo obdarzona jestem nienaganną sylwetką niezależnie od tego co jem To po mamie i tacie
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu jeść regularnie, wtedy nawet nie będzie co zabijać.
|
|
#131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Gdy w czasie sesji chodziłam spać około 4 to po północy zjadałam taki normalny obiad
Chyba umarłabym z głodu gdybym trzymała się wskazań dietetyków i nic nie jadła od 18![]() A tak poza tym kiedy chce mi się jeść a nie mogę w tym momencie -> dużo ciepłej, bardzo słodkiej herbaty Cytat:
Gdybym miała napisać co naprawdę myślę o podkreślonych przeze mnie Twoich sposobach, które jeszcze reklamujesz nie skończyłoby się prawdopodobnie tylko na punktach. Tussipect , Gripex i tym podobne leki są BARDZO SZKODLIWE przy przedawkowaniu w połączeniu z kawą tym bardziej. Ja spróbowałam tego raz jeden i skończyło się tylko na utracie przytomności, traceniu kontaktu ze światem i przeraźliwym zimnie. Ale ja przynajmniej swojej głupoty nie reklamuję. |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Przedstawiłam moje sposoby na pozbycie się głodu odpowiadając na tytuł wątku. Wyraźnie napisałam, że nie polecam niektorych stosowanych przezemnie sposobów ze względu na to, że szkodzą zdrowiu. Nie jest to więc reklama.
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No bez przesady, dziewczyna podzielila sie wiedza, o ktora pytano w temacie, wiec nie rozumiem skad takie swiete oburzenie? Zreszta Kikiki napisala, ze niektorych sposobow nie poleca ze wzgledu na zdrowie.
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
mi zawsze pomaga guma do żucia
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
kawa
jabłko kubek zielonej herbaty
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Papieros. Nie żebym polecała
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
nie jeść po 18 :/ ???
kolację jem 20-22 a jak później zrobię się głodna, to jem coś na szybko np. kromka z marmoladą |
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
mój sposób
![]() godny polecenia nie jest, jednak niewątpliwie skutecznie zabija apetyt
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
PIZZAAA
![]() żartowałam ![]() Woda niegazowana z cytrynką, pita powoli, małymi łyczkami
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Co do metod NATURALNYCH, ZDROWYCH i GODNYCH POLECENIA, to kupiłam sobie tabletki Hoodia, zawierają wyciąg z kaktusa i inne NATURALNE, GODNE POLECENIA składniki np guaranę.
Nie wiem czy to moja wiara sprawiła, ale czuję że działaja i faktycznie nie czuję głodu. No ale wiara czyni cuda. TO NIE JEST REKLAMA!!! |
|
|
|
|
#142 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
)- ale jest dostępny tylko w sklepach ze zdrową żywnością, albo jakiś inny bezcukrowy sok-np. jabłkowy- tylko trochę, dla poprawy smaku- mniej więcej w proporcji 1:5 z wodą. A potem jak najszybciej spać
|
|||
|
|
|
|
#143 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym w porównaniu do innych sposobów w tym wątku pomysł przedawkowywania leków zawierających pochodne amfetaminy i zapijanie ich kawą jest bardzo dziwny. Celem tego wątku jest przecież dzielenie się sposobami na to żeby nie obżerać się przed snem, a po tych sposobach na pewno się nie śpi. |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

)

Sposób jak cholera.