|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
Pokaż wyniki sondy: Podforum "Kosmetyki mineralne" TAK czy NIE? | |||
TAK, jestem za zalozeniem nowego podforum |
![]() ![]() ![]() ![]() |
210 | 90,52% |
NIE, takie podforum jest zbedne |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 9,48% |
Głosujący: 232. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe podforum - Kosmetyki mineralne
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251530 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136698 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234081 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=297398 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=291047 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207409 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=223900 Edit A że jest to wątek o kosmetykach mineralnych, nie znaczy jeszcze, że nie można zgłaszać innych propozycji związanych z kosmetykami, to wszystko się łączy i wpada do wspólnego wora "kosmetyki" ![]() Edytowane przez Fresa Czas edycji: 2009-01-20 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Organizatorka
|
No własnie nawet tu widać jak duża jest nieswiadomość co to są KOSMETYKI MINERALNE i jak jest potrzebny ten rozdział. Myślę ze portalowi to nic nie ujmie a wprost przeciwnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#124 |
Organizatorka
|
A co smaruje się wierzch pędzlem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
kiedy my nie chcemy działu kosmetyki tylko kosmetyki mineralne. konkretne podforum dotyczące kosmetyków wytwarzanych z konkretnych rzeczy.
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez rozwielitka Czas edycji: 2009-01-20 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Organizatorka
|
Z "mojej" listy juz zawiązał się wątek buff'd i myślę, że te najpopularniejsze i z przyzwoitą ceną przesyłki oraz próbek będą wzbudzać coraz większe zainteresowanie. Dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Myślę, że kwestia Avonu i Oriflame'u to zupełnie osobny problem i powinien być rozważany w innym wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tej sondzie "walczymy" o podforum na temat osobnego trendu w kosmetyce kolorowej - mineraly (tylko i wylacznie). Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-01-20 o 22:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
no mineraly a avon i oriflame to zupelnie inna dzialka, wiec nie widze sensu w samym pytaniu o to w tym watku.
mylic sie to ludzka rzecz, tylko przyznac juz trudniej
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Jestem za osobnym podforum o kosmetykach mineralnych w dziale 'pytania do wizażystki'.
Freso takie działy są. Pytania do wizażystki - kosmetyki kolorowe do malowania się, pytania do kosmetyczki - kosmetyki do pielęgnacji itd. ciała, biochemia - różne wynalazki, bardziej skomplikowane zabiegi niż maseczka na twarz. Mamy też osobny dział dla pielęgnacji włosów. Podforum 'Kosmetyki' byłoby więc trochę bezsensowne. Wątek o jednej firmie produkującej różne kosmetyki trudno będzie podzielić. Mi taka forma jak np. wątek Oriflame odpowiada (w większości pojawiają się tam pytania dot. konsultantek). Jeśli ktoś widzi potrzebę oddzielnej dyskusji o kolorówce i pielęgnacji Ori no to przecież opcja załóż nowy wątek zabroniona nie jest.
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Zagłosowałam na tak. Kosmetykami mineralnymi interesuję się od bardzo niedawna, ale fajnie będzie "pobuszować" w podforum tylko o tej tematyce, a nie nurkować w kilkunastiu wątkach po kolei
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Też jestem zainteresowana podforum o kosmentykach mineralnych.
Mój głos jest za. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Jestem jak najbardziej za
![]() Już nie mogę się doczekać mineralnego podforum ![]()
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Jestem za
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Jestem : za !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Pytanie do szanownej redakcji o jakis okruch informacji na temat powstania, badz nie nowego podforum
![]() Na wizazystce watki mineralne powstaja jak grzyby po deszczu, burdel na kolkach sie zrobil, niedlugo cala pierwsza strona wizazystki zostanie opanowana, co wielbicieli tradycyjnej kolorowki zacznie lada moment doprowadzac do pasji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
to jest portal o kosmetykach i wizażu przede wszystkim .. więc jeżeli powstają działy nie związane z tym to ten na pewno też powstanie ... uważam to za świetny pomysł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Także popieram pomysł utworzenia forum kosmetyków mineralnych.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Nie ukrywam, ze mnie w ogóle ten pomysł bardzo zdziwił. Rozumiem Waszą argumentację, że chciałybyście mieć wszystko w jednym wybranym miejscu. Obawiam się tylko, że to jest prosta droga do petycji typu - chcę podforum o kwasach, czy o cellulicie
![]() Naprawdę uważacie, że tematyka wymaga nowego forum? Nie można tego opanować w kilku dedykowanych wątkach?
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
To ja zapytam z innej strony, to po co została wyodrębniona biochemia? Przecież to kosmetyki do pielęgnacji i o tym jest całe forum pyt. do kosmetyczki. A jednak biochemia została utworzona i bardzo sprawnie funkcjonuje.
Już prawie 200 wizażanek wyraża chęć uczestniczenia w nowym podforum mineralnym, może warto to przemyśleć i dać nam szansę? Z minerałami jest związana cała otoczka, to zupełnie coś innego niż zwykłe kosmetyki. To w pewien sposób inne spojrzenie na świat kosmetyków kolorowych, dokładnie tak jak biochemia jest innym spojrzeniem na świat kosmetyków do pielęgnacji. Tutaj też mamy samoróbki itp. Temat szeroki i wymagający, zdecydowanie nie wystarczy kilka wątków w których już tworzy się bałagan. Proszę pamiętać, że jesteśmy nadal w fazie rozwoju ![]() Ja bym jeszcze zgłosiła inny postulat. O utworzenie mineralnego KWC, bo teraz umieszczanie podkładów mineralnych i zwykłych to małe nieporozumienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Ines-ka Czas edycji: 2009-01-26 o 16:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Hanneke, w pełni się zgadzam. Jak widać, dziewczyny już mają strasznie dużo pomysłów związanym z nowym podforum, powstają nowe wątki a bardzo dużo siedzi jeszcze w naszej wyobraźni i wkrótce postają. Jeśli tematy te nie zostaną rozdzielone, to niedługo trudno będzie odnaleźć coś o tradycyjnej kolorówce wśród wątków mineralnych. Dziewczyny, które interesują się minerałami, są w większości aktywnymi wizażankami a minerały nie traktują jako mody a inwestycję na lata i coś, co warto propagować ze względu na liczne plusy ich stosowania. Wiele z nich stosuje także inne ekologiczne, naturalne produkty, są wegetariankami i fankami przyrody. Dlatego minerały wpisują się w swoistą filozofię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Organizatorka
|
Ja tez napiszę z innej strony: oczywiście, że łatwiej szukać w osobnym podforum, i niby kazdy dzial by je chciał, ale nie o to tu chodzi- my "użytkowniczki mineraów" jesteśmy na internet skazane, bo tylko w sklepach internetowych, z których 90% jest w USA, 1 w Polsce możemy je zakupić. Musimy zaplacic w dolarach, liczyc sie z clem, zaginionymi przesylkami itd. Podstawowa sprawa jednak to dobór wlasciwych formuł i kolorow. Każda firma ma od 60-80 rodzajów (kolor i formula) podkladow i kolor trzeba dobrac po opisie angielskim, kolorze swatcha w indywidualnym ustawieniu monitora,
nie kazdego stac na kikakrotne zamawianie probek juz nie mowie ze nim sie dowiemy czy nastepne są trafione to mijaja 3-4 tygodnie. O "przyjazny środowisku" i wellnes i filozofi zgody z naturą juz nie będe pisać. Wizaz powinien być zadowolony że najwięcej w języku polskkim można o minerałach przeczytac tu.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:20.