![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
paulqa94 - dziękuje.
![]() ![]() a teraz prosiłabym jakieś z hip hopu. ale nie miłosne. takie, że kocham tą muzykę. <33
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Hej;P Ja tu nowa
![]() ![]() ![]() Prosze o coś ze "przyjaciólka" przez swoja zawiśc i chec bycia lepsza ode mnie zniszczyła naszą przyjaźń. Ze przyjaciółki nie postepuja tak ze np jena nie chce zeby ta druga miała takie dobr oceny jak ona. Moze byc cos takiego ze nie chce tego juz naprawiac, ze mi nie zalezy i wogóle..... Cos w stylu: " Mam swoje własne zycie, wolny wybór, to uczucie, mase ciepła i w dupie twoja przyjaźń.." I jesli mozna to jescze cos takiego ze czasem jest tak, ze ludzie których znamy godzine okazuja sie lepszymi pzyjaciółmi niz ci, których znamy kilka lat.... aanitaa14: Moge byc twym pluszowym misiem, rzucisz jak znudze ci sie... potem wrócisz. Mozesz bawić sie mna, odchodzic i wracać... I tak kiedys bedziesz tylko mój.. Pobaw sie mna i badź szczesliwy... A gdyby cos sie stało, to wróc, bede czekać.. Powracaj zawsze kiedy znów zatesknisz do mnie Zaszalej, zakreć mna i odejdź... a teraz: chcesz powtórke z rozrywki? Tyle.... Ale to chyba nie o to chodziło... nie mam weny dzis ![]()
"...Chce lecieć jak na skrzydłach wolności nad Ziemią, chcę leciec nad światem, życie zostawić pode mną. Swój strach, łzy, troski, by promień światła ogrzał Serce, które zwątpiło w istnienie dobra..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303123 Mój pazurkowy wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Macie coś o tym, że zapowiadają sie zmiany w moim życiu i trochę sie tego boję?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Taka duża dziewczynka a wciąż pyta 'dlaczego'. `uśmiechnij się!` słyszała nazbyt często. `dajcie mi jakiś cholerny powód!` - nigdy nie powiedziała im tego w twarz. `Musiała nauczyć się sama sobie radzić. Tylko nie bardzo wiedziała, jak to zrobić.` Dopisała brakujące wersy opowiadania. Happy end'u nie było Nieustannie skupiona. Do granic skoncentrowana, aby nie pokazać bólu. Śmiała się tylko twarzą. Powtarzała śmiech po innych. Było to widać.. Czasami się spóźniała. pozwólcie jej żyć marzeniami. każdy ma prawo zmarnować sobie życie. i żałowała że kiedykolwiek ufała że marzyła o ideałach Ona milczała, tylko łza cichutko Po jej policzku spływała Byliby doskonali.. Lecz wad im zabrakło.. ona.. Ona była dla niego inna.. nie wiem.. zakochana? a może tylko naiwna..? Bo ona planem 'B' byc nie chciała.. mała głupia dziewczynka, która da radę, bo musi. Ode mnie tyle.. ![]() Ja też mam prośbę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Ja mam taką prośbę o nietypowe opisy
![]() Chodzi o to że nie mam już nic tylko muzyke.... ze zbyt dużo dzieje sie do okoła a ja sobie z tym poradzić nie moge...
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
-Chodź, musimy pielęgnować te durne marzenia. -Czy one rosną? -Nie, mała. One się spełniają - czy to na prawdę zapach szczęścia? - czemu pytasz? - wiesz... ja nigdy go nie czułam, więc powiedz. - tak. właśnie tak pachnie szczęście -kochanie, czy nie uważasz, że za 10 lat słowa `kocham Cię` będą brzmieć jak kanapka z serem ? -kanapka z serem . -ja Ciebie też kanapka z serem xD -uważasz, że ja i On nie pasujemy do siebie ? -nie. po prostu myślę, że Ty i On to zupełnie dwie różne rączki od filiżanki o.O - odziwo jednak przyszłaś - że jak mnie nazwałeś ? - Pomóż stary, co mogę kupić dupie na święta? - Papier toaletowy. -Co robimy ?? -Zawieszamy lampki -Podłącz pod windowsa,same się zawieszą - Kocham cię całym sercem. - Nie kocha się sercem. Tak się tylko mówi... Kocha się umysłem, lecz nie sercem. - To dlaczego serce boli mnie za każdym razem, gdy Cię nie widzę? -moje serce jest złamane.. -złamane? a kto był taki zły i je zepsuł.? -On też ma swoje wady.. -Jakie? -Np. uzależnienie od komputera.. -Eeee tam.. zawsze można to zmienic :P możesz byc uzależniony od kogoś. -.. Już jestem. - nic o tym nie mówiłeś..od kogo? - dobrze wiesz od kogo.. - od Ciebie. ;* -Kocham cię, Elizo. -Nie ! nie podoba mi się. -Dlaczego ? -To tak, jakbyś przystawił mi pistolet do skroni. To tylko sposób na zmuszenie kogoś do wypowiedzenia czegoś, czego prawdopodobnie nie myśli. Cóż innego mogę odpowiedzieć ja czy ktokolwiek inny jak tylko, że "Ja też cię kocham? - Wszystko O.K.? - Nie. K*rewsko daleko od O.K. - dziewczynoo.?! co Ty robisz - chce zwymiotowac moje serce - dlaczego . ? - bo ono tylko rani - kochany Święty Mikołaju przynieś mi lalkę.! - a mi sanki.! - a Ty czego chcesz dziewczynko.? - ja.? ja chcę tylko odzyskać utraconą nadzieję , wiarę w miłość i drugą połówkę swego serca. moje: -mówiłaś przecież .. -tak wiem mówiłam, że się nigdy w Tobie nie zakocham. - a jednak.. nigdy nie mów nigdy. - Dzień dobry, co podać.? - Miłość. - Wzajemną.? - Tak... - Niestety, już nie ma... - A kiedy jest.? - Często. - To dlaczego ja nigdy na nią nie trafiam.? - Nie wiem... - Szkoda, że nie mogę zamówić świerzej dostawy miłości...ale wzajemnej.! i z filmów: - ja o pani nigdy nie zapomne. może pani mi zaufac. -nie składaj obietnic których nie możesz dotrzymać. -nasze uczucie się przeterminowało. - ale my niejesteśmy twarożkiem.
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
IronicalPrinces----->dzięki wielkie;***
Proszę o więcej takich!! |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a dialogowe jakieś mam ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
daga0204 dziękuję ślicznie ;** i proszę dalej o anglojęzyczne.
Np takie jak: I start to live the dream. / Zaczynam żyć marzeniami ... ...and I'm wondering what you're dreaming. / i zastnawiam się o czym śnisz.. |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
a ja proszę o takie, że TŻet jest dla mnie wszystkim, całym światem i że gdy nie ma go obok to świat staje się bezbarwny
![]()
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
IronicalPrincess:
`Jest wiele zbrodni na świecie, ale największą jest zabić przyjaźń. `Zniszczyć przyjaźń nienawiścią - tylko Ty to potrafisz. `Milczenie - przyjaciel, który nigdy mnie nie zdradzi chyba o to chodziło. ![]() buzii. ![]()
#133 |
Zakorzenienie
|
nieliczylamwcalesie:
muzyka ta sprawia, że serce bije mocniej. tak czy siak, to nasz rap wyciera tobą podłogę. tylko takie mam ;/
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2009-01-11 o 16:54 Powód: błąd w nicku =o |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
dziewczęta ;* ... macie coś w stylu : a gdybym była snem czy chciałbyś dłużej śnić.?
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
Jak by ktos mial jeszcze tego typu opisy to bardzo prosze
#136 |
Raczkowanie
|
PannaLolka - dziekuje
![]() I prosze o wiecej jakby ktos jeszcze miał ![]() Hot Lady (postaram sie cos wymyslic chociaż moja wena cos ciezko ostatnio...) 1. Jesteś dla mnie całym swiatem, słoncem wiatrem wodą latem.. 2. Kiedy Ciebie nie ma smutno płynie czas, nie ma gwiazd na niebie, nawet ksiazyc zgasł... 3. Kiedy ciebie nie ma- nie ma pieknych słow i wciaz tylko czekam by ujrzec cie znów.. 4. Moje tesknota zaczyna sie 3 kroki od Ciebie... 5. Gdy jestes koło mnie, moje serce bije w szalenczym tempie... 6. Jestes dla mnie wszytskim, wszystkim czego w zyciu chce... 7. To miłosc, choruje na nia. Nie chce wyzdrowieć bo jestes mą fantazja... 8. Rozkwitasz w moich myslach i wznosisz mnie nad chmury... 9. Miłosc zycia- własnie ty, z toba chce wygrywać. 9. Nie ma Ciebie, nie ma mnie- prosta matematyka!!! 10. Chciałabym kazdego dnia szeptać ci po cichu: KOCHAM CIE ANIOŁKU-nadałes sens zyciu... 11. Musze czuc Twą obecnosc. Jestes moim aniołem i wiem to napewno. 12. Oswietlasz mi drogę, prowadzisz i jesteś, Nie potrzebuje nikogo wiecej. No chyba na tyle..... Troszke sie rozpisałam ![]() ![]()
"...Chce lecieć jak na skrzydłach wolności nad Ziemią, chcę leciec nad światem, życie zostawić pode mną. Swój strach, łzy, troski, by promień światła ogrzał Serce, które zwątpiło w istnienie dobra..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303123 Mój pazurkowy wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
b. mi miło.
![]() mój obecny: "powiedz jak bardzo tęsknisz, jak zniszczony jest Twój pamiętnik."
#138 |
Raczkowanie
|
Bini6 mam tylko coś takiego , ale myślę, że jest to kopalnia takich opisów ; )
Są takie chwile, kiedyś czyjaś pomocna dłoń jest niezbędna; czyjaś obecność jest ratunkiem, wybawieniem, otuchą, pocieszeniem. Jak dobrze, że jest ktoś, do kogo możesz zwrócić się o pomoc. Jak dobrze, że ty jesteś, by komuś przyjść z pomocą, po prostu przy nim być, gdy tego potrzebuje. Jak dobrze, że jesteś.. Jeśli macie jeszcze jakieś prośby , to piszcie, postaram się coś wymyślić ; )
#139 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
hh ma dusze, nie duszę się w chmurze, naćpam się hh, który ma duszę. 2.dla mnie HipHop to szczerość i czysty przekaz. 3.jeden kocha plastik, a ja hh kulturę Cytat:
2.Nie wiem skąd przeczucie, że to on, i skąd pewność, że tylko on. Warto było czekać. 3.życiem moim jesteś.<3 4.jak już Ty jesteś, to już teraz wszystko jest dobrze... 5.Kiedy pytasz mnie czym jest miłość mówię 'o Tobą jest.' <3 6.Ale musisz wiedzieć , że tylko Ty. nikt więcej. moze takie? ![]() 6..
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
A macie troszkę takie obrażające facetów ?:P
#141 |
Rozeznanie
|
Ja mam
![]() - No to ... zdzwonimy się. - Ale nie wzięłaś ode mnie numeru telefonu... - Yyy... to nic nie szkodzi, znajdę Cię. Moja wróżka potrafi cuda. Wierność? Chłopie o czym Ty mówisz, wierność wymarła razem z mamutami. Skoro faceci są z marsa... to niech tam kurde wracają! Ja cudowna? Cudowna to jest woda z Lichenia Moje życie było jak piękna zielona łąka... a Ty byłeś wielkim i śmierdzącym krowim plackiem na środku tej zielonej łąki ŻADEN facet nie jest wart moich łez... no chyba że umrze -Dywanik... -A nie, dziękuję, ja wolę gołe podłogi -Marek Dywanik... - Ale co mam mu powiedzieć?! - Powiedz że sedes do ciebie gada. - Ale jak to gada?? - No normalnie, kiedys rura wpadla mi w rezonans i odbierala radio maryja .. ide i slysze "zaluj za grzechy” -Jaki piękny muchomor! -Co mówiłaś Myszko? -Yyy... może chcesz grzybki kochanie? Ona: Włosy mi wypadają. On: To sobie nogi zakryj. „-Dobrze im tak - powiedział ks. proboszcz po ślubie wracając z kościoła..." Jak by wyglądał świat bez mężczyzn? Byłby pełen szczęśliwych grubych kobiet No niby jesteś fajny ale... na torebkę od Prady bez wahania bym Cię zamieniła Chłopcze... Za wysokie progi na twe śmieszne, grube nogi Faceci rozwijają się do 5 roku życia. Potem już tylko rosną Tak, zostawiłeś u mnie swoje rzeczy... Możesz poszukać ich na allegro A gdy poczuję że brak mi miłości... kubeł zimnej wody i zaraz przejdzie. A żebyś tak sobie kostkę skręcił jak znów będziesz za nią ganiać! Jesteśmy od was gorsze tylko w piłce nożnej i w jeździe autem. A to tylko dlatego że tych dwóch rzeczy nie da robić się w szpilkach Nie dotkniesz mnie już. Jeszcze mi opaleniznę zetrzesz Nie wierzycie w bajki? Przecież każda z was może być śnieżką i mieć swoich 7 pajaców... znaczy się krasnali. Gdyby frajerstwo dodawało skrzydeł już dawno byś odleciał A co Ty kurcze HEYAH reklamujesz że kochasz wszystkie i dzwonisz do wszystkich?! Zrobisz dla mnie wszystko? Ok, na początek udowodnij że można żyć na marsie. na WŁASNYM przykładzie. Jak Ciebie widzę to do oczy cisną mi się łzy. Takam wrażliwa na ułomność bliźnich! Ty Księciem?? No szczerze Ci się przyznam, że mi bardziej wyglądasz na Gargamela Chłopie skąd Ci się bierze takie bajerowanie?! Przez całe dzieciństwo oglądałeś MANGO TV, czy jak?! Kiedyś znajdę męża i urodzę mu dzieci... na dzień dzisiejszy jednak z moją głową jeszcze wszystko w porządku. - Co mam zrobić żebyś mi wybaczyła? - Kup mi jacht - Eeee... ale ... po co Ci jacht? - No jak mnie wkurzysz to sobie popłynę Moje dzieci nigdy nie będą Twoimi... to tak jakby lwica urodziła prosię. Nie możesz o mnie decydować. No chyba że mnie stworzysz w The Sims Ty się nie zmienisz. Bo widziałeś kiedyś żeby z chwasta wyrosła stokrotka? Że Ty i ja?! No bez smutów Mdli mnie na Twój widok więc następnym razem weź ze sobą aviomarin Przez facetów się nie płacze, moja droga. Z nich się śmieje Z Tarzana to masz chyba tylko małpi wygląd, a nie żadne bohaterstwo czy siłę Telewizja nie kłamie. Przecież jedynym wiernym facetem w niej jest pan Lucjan z "M jak miłość'. Zabieraj swoje zabawki i wynocha z mojej piaskownicy! Niektórzy czują motylki w brzuchu... mi na Twój widok odbija się kotletem Będziesz o mnie walczyć? A co to ja zamek w Malborku?! Fakt, kiedyś mi się podobałeś. no ale przecież wiecznie ślepa nie będę! Ty nasze spotkanie nazywasz przeznaczeniem... ja bym powiedziała że to pech A Ty to kto? Kolejna postać Tolkiena? Nie jestem feministką. Po prostu uważam, że szczury trzeba tępić Ja i Ty? Powiedz mi, a czy piękna Julia pasuje do Shrek'a? Wcale o Tobie nie zapominam. Nie piszę nic bo.. szkoda mi ścierać literek z klawiatury -Myślę o Tobie... -Nie kłam. -No naprawdę... -Nie rób ze mnie idiotki, przecież obydwoje dobrze wiemy że nie potrafisz myśleć Upierdliwyś jak czkawka, odrażającyś jak bekanie Wszystkie od AnnWroc Genialna dziewczyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
- Jedyną myślącą częścią ciała mężczyzny jest to czym myśleć nie powinien . - "Kochajmy mężczyzn, tak szybko głupieją.." - Prawdziwi mężczyźni są jak dinozaury - już nie istnieją. - Czym różni się facet od papieru toaletowego ? Papier się rozwija ; ) - F jak facet F jak frajer F jak feministka .
#143 |
Przyczajenie
|
A macie coś w stylu:
*pobaw się, rzuć w kąt... a kiedy bedziesz chciał sie jeszcze pobawić to wróc i baw się dalej . Proszę ![]() Ponawiam prośbę!!!! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- bądź. rozkochaj. porzuć. - ja i tak będę wyczekiwać Twego powrotu. - mogę być Twoją zabawką, byle być T w o j ą . Tylko to przychodzi mi na myśl. Mam nadzieję, że coś się spodoba ..
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
nyaa06---->dzięki wielkie;*
Proszę o więcej takich!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- wpatrzona w Ciebie jak w obrazek .. Ale teraz to już bez znaczenia.. - piękne chwile.. ulotne chwile.. - wszystko sypie się szybciej niż domek z kart.. - Początki bywają trudne,ale to nic w porównaniu z końcem .. ![]() - Szczęście prysnęło jak bańka mydlana ... - Zbytnia pewność siebie? Nie..To los jest na mnie cięty. - Było tak kolorowo,a nagle wszystko straciło swoje barwy. Hihu.. Mam nadzieję, że i tym razem coś przypadnie do gustu ; )
![]() |
#148 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() co do twojej prośby coś takiego zapamiętałam: dwa palce w górę, każdy kto kocha tę kulturę Hip Hop, czuję radość w tych dźwiękach. . Cytat:
Poszukać paru lepszych chwil... a moją super extra cud miód i cukierki miłość szlag trafił. Nie zapomniałam tych momentów kiedy zycie nabierało sensu. Cytat:
Nie widzisz? Ona umiera z miłości do Ciebie.. Kupiła bilety na koniec tęczy Szukała swojego anioła, kiedy szczęście powiał wiatr. ona chwyta każdy banalny moment... Błądzi sama pośród szarych myśli. Stracony czas. Oszukana, jednak nie głupia. Radę sobie da. On ją swą dłonią objął i dawał jej ciepło lecz była pochodnią. She's too invested in the hours that pass her by. za dużo zainwestowała w godziny, kóre przeminęły |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
dziewczynki, coś o tym że jest dla mnie bardzo ważny, że dziękuję mu za to, że jest przy mnie, że jest moim szczęściem
![]() ;***
#150 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.