Granice w bliskosci z TZ - potrzeby fizjologiczne - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Pokaż wyniki sondy: Co ZDARZA Ci sie robic przy TZ?
siusiu 34 46,58%
ee 14 19,18%
depilacje 29 39,73%
wspolna kapiel badz prysznic 61 83,56%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 73. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-07, 16:32   #121
Olila9
Raczkowanie

Dot.: Granice w bliskosci z TZ - potrzeby fizjologiczne

Tez nie do konca podoba mi sie moda na pelny naturalizm. W zyciu sporo przelezalam w szpitalu i przyanje sie bez bicia - wolalam dostac nocnik od pielegniarki, wolalam tez byc myta przez obca osobe, nie kogos z rodziny. Strasznie sie czulam skrepowana. W domku mamy z zasadzie trzy lazienki, wiec naprawde nie musimy z TZtem wlazic sobie podczas siusiania. Wcale sie tez nie zamykamy i ze dwa razy wszedl jak siusialam i nie mam z tym problemu, ale zeby specjalnie zostawiac drzwi otwarte, zeby mogl popatrzec - to nie, ja chyba jednak dziekuje, nie mam takiej potrzeby. Wspolna kapiel moze byc nawet fajna, ale depilacja przy kims - szczerze mowiac wole depilowac wszystko w gabinecie, jeszcze odwiedzajac go razem z przyjaciolka, i z nia sobie pogadac, a nie gadac z TZtem podczas depilacji bikini. Tak samo z porodem, nie planujemy dzieci, ale nie chcialabym rodzic prz TZcie czy kims z rodziny. Ja rozumiem, ze to wazna chwila, zle z drugiej strony, bardzo malo estetyczna, a ja na takie rzeczy wrazliwa jestem.
Olila9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 16:33   #122
Budyniek
Rozeznanie

w takim razie skoro czuje dyskomfort gdy nie moge byc sama na tronie to jestem moherem?

bo inne rzeczy pasują
Stary 2009-01-07, 16:34   #123
HollyG
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maalwaaa Pokaż wiadomość
Ale co ma oddawanie swoich potrzeb fizjologicznych przy partnerze do innych wymienionych przez ciebie spraw? Nie zbaczajmy z kursu bo to nie o tym wątek.
to, ze kazdego o którymś z tych poglądów nazywa się chociaży "panienką ze średniowiecza" itp

Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr
Moherowy beret opanuje świat.

"Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek."
~Kłamczucha

HollyG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 16:35   #124
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

tak sie zastanawiam co ma poczucie bliskosci z TŻ do kupkowania badz siusiania w jego obecnosci???

poczucie bliskoci to ja mam gdy budzi mnie pocalunkiem mowiac dzien dobry kochanie albo troszczy sie o mnie a ja o niego w ten czy inny sposob

no chyba ze chodzi o aspekt odleglosci miedzy lustrem przed ktorym on sie goli a kibelkiem na ktorym siedze

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 16:38   #125
Maddie
Wtajemniczenie

Aniko, chodzi chyba o to, że - wg niektórych - prawdziwa bliskość jest wtedy, kiedy nie masz przed TŻ absolutnie żadnych tajemnic. No wiesz, nic co ludzkie.., i dalej w ten deseń.
Choć moim zdaniem załatwianie swoich potrzeb fizjologicznych w obecności ukochanego z ową bliskością niewiele ma wspólnego.
Maddie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 16:42   #126
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

aahhaa

Stary 2009-01-07, 16:44   #127
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maddie Pokaż wiadomość
Choć moim zdaniem załatwianie swoich potrzeb fizjologicznych w obecności ukochanego z ową bliskością niewiele ma wspólnego.
no nie ma nic...

ale z drugiej strony jak mi facet powie, ze seksu nie bedzie ze mna uprawial bo mam okres, to go do diabla posle. To samo jak nie bylby w stanie isc mi kupic tampony, tabletki antykoncepcyjne...

do pewnych granic swoja fizjologie trzeba akceptowac...ale w ramach granic

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-07, 16:46   #128
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Napisane przez syntagma Pokaż wiadomość
no nie ma nic...

ale z drugiej strony jak mi facet powie, ze seksu nie bedzie ze mna uprawial bo mam okres, to go do diabla posle. To samo jak nie bylby w stanie isc mi kupic tampony, tabletki antykoncepcyjne...

moj TŻ powiedzial ze moze kupowac mi tampony...ze go to nie zawstydza....ale pytam po jaki grzyb ma to robic????

sama dbam o swoj asortyment

Stary 2009-01-07, 16:51   #129
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hera Andrzejewski Pokaż wiadomość
No dobra... spedzacie wieczor w domu z TZ, jest zblizenie i idziecie sie myc - zabki, soczewki, dekakijaz, czas mija a Wam sie zachciewa siusiu... a tu TZ czeka na wspolna kapiel. I co? Wypraszacie go z lazienki?
A w czym problem? Mówię: wyjdź na moment, załatwić się chcę. Albo: spadówa od łązienki, ja pierwsza

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość
szczerze mówiąc - dla mnie to dosć naturalny problem

bo np. jak już się pracuje i np. i kobieta i TZ śpieszą sie do pracy a TZ musi wskoczyć do toalety nie wiem - przeczesac włosy czy cos - no a w małych mieszkaniach nie ma mowych o odzielnej łazience i wc to cóż - siłą rzeczy się może zdarzyć że po prostu wejdzie, czasem niechcący bo ko by przy TZ drzwi do lazienki zamykał na kluczyk..

dlatego ja właśnie dąże do tego by w przyszły życiu nie mieć tego typu problemu i po prostu mieć oddzielną łazienkę i oddzielne wc żeby nikt nie miał problemów

kolejna sprawa - to wlasnie ta "sexualnosc" - to tak jak mieć ochotę na słodycze ( czyli facet ma ochotę na nas bo go kręcimy) i sobie włączyć zdjecie obleśniej grubej i pakudnej osoby ( kobieta sikająca i "czar prysł"..) - jak dla mnie ten sam typ reakcji już niech on mnie lepiej w bieliźnie albo i bez ogląda no bo bez przesady, że mieszkając razem to się staje "koniecznością" jakąś - ja rozumiem przypadkiem czy coś to się przecież nie popłaczę ani awantury nie zrobię

kolejna sprrawa bo ktos wspomniał - wymioty. Średnio przyjemny temat ale niestety choruję na migrenę w dość odtrej postaci a mój TZ zawsze jest przy mnei jak mi źle ( nie wspominając o tym, że ogólnie widzimy sie codziennie z wyjątkami sporadycnzymi) i cóż ja wtedy ani nie mogę siedzieć w toalecie ani do niej biec nie mogę więc cóż czy chcę czy nie zdarzało się. No ale choroby się nie wybiera.. poza tym - mi w druga strone to też nie wadzi bo mimo wszyskto w ciężkich chwilach liczy się dla mnie bycie z TZ i wspierani się nawzajem a nie jakieś odczucia estetyczne
Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Nigdy nie miałam tego typu problemów, uważam, że nic co ludzkie nie jest mi obce, nie wstydziłam się gdy podczas załatwiania moich potrzeb fizjologicznych mój były mąż w tym czasie wszedł do toalety.

To jest normalne.

Gdy byłam w szpitalu dość poważnie chora, sam podkładał mi "nocnik" i nie było w tym nic dziwnego, a potem jeszcze mnie podmywał.

Gdy kochamy naprawdę, to nie obrzydza nas ciało naszego partnera, przecież chcemy być z tą osobą już na zawsze, na dobre i na złe.... no czasem sie nie udaje, ale to inny temat.
I macie rację, natomiast założycielka wątku opisała sprawę dość specyficznie Odebrałam to tak, że oni oboje są w chory sposób zafascynowani swoim wzajemnym wypróżnianiem się.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 16:53   #130
HollyG
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
moj TŻ powiedzial ze moze kupowac mi tampony...ze go to nie zawstydza....ale pytam po jaki grzyb ma to robic????

sama dbam o swoj asortyment
no np moj tata mając liste zakupów, ma napisane "podpaski" i sam doskonale wie któe ma kupować dla mnie i mamy mój tż też tak będzie musiał

Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr
Moherowy beret opanuje świat.

"Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek."
~Kłamczucha

HollyG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 16:54   #131
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
no nie ma nic...

no to moj akurat podpaski mi sam kupuje nie pyta jakie, tylko gdy zupelnie nie ma dzwoni i pyta czy na razie moze mi kupic grubsze/zapachowe...
Ba! Czasem nawet sam wie ze zaraz ciocia przyjezdza i na pewno bede potrzebowac :P
TO jest bliskosc! I to ze robi wtedy kakao i kazda inna zachcianke okresowa spelni.

Po grzyba? Nie wiem, ale wiem ze on sam wiedzial (mimo ze przede mna dziewczyn nie mial, mama jego takich cudow nie uzywa) ze jesli decyduje sie w wieku 20 lat na tampony, to nalezy kupic najmniejsze i z aplikatorem, bo moge sobie nie radzic.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2009-01-07 o 16:56
SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-07, 16:56   #132
Maddie
Wtajemniczenie

Cytat:
no nie ma nic...

Ale to już nieco inna sprawa Mój TŻ tampony kupuje bez szemrania, spróbowałby nie Chodzi właśnie o te granice, niektóre są dla mnie po prostu nieprzekraczalne i tyle.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10385900]
I macie rację, natomiast założycielka wątku opisała sprawę dość specyficznie Odebrałam to tak, że oni oboje są w chory sposób zafascynowani swoim wzajemnym wypróżnianiem się.[/QUOTE]

Choć podejrzewam, że i tacy chodzą po ziemi..
Stary 2009-01-07, 16:57   #133
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10385900]A w czym problem? Mówię: wyjdź na moment, załatwić się chcę. Albo: spadówa od łązienki, ja pierwsza

I macie rację, natomiast założycielka wątku opisała sprawę dość specyficznie Odebrałam to tak, że oni oboje są w chory sposób zafascynowani swoim wzajemnym wypróżnianiem się.[/quote]

chyba tak skoro Jej TŻ pokzaywal je swoje EEEi kazal patrzec

Stary 2009-01-07, 17:04   #134
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
no to moj akurat podpaski mi sam kupuje nie pyta jakie, tylko gdy zupelnie nie ma dzwoni i pyta czy na razie moze mi kupic grubsze/zapachowe...
Ba! Czasem nawet sam wie ze zaraz ciocia przyjezdza i na pewno bede potrzebowac :P
TO jest bliskosc! I to ze robi wtedy kakao i kazda inna zachcianke okresowa spelni.
ooooo to, to wlasnie ...
I to ON ma ustawiony alarm w zegarku, zeby pamietac, ze musze wziac tabletke, bo ja wiecznie zapominam o wszystkim. I zawsze gdy wyjezdzamy gdzies, juz na miejscu lece do niego przerazona: "kochanie calkowicie zapomnialem tabletek spakowac" i on mowi, ze przeciez on spakowal, do swojego bagazu...

eeeh, po prostu ide do watku rozstaniowego, beczec po ex..

Stary 2009-01-07, 17:14   #135
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Niektóre panie w ramach pełnej swobody zmieniają przy partnerze podpaski czy się depilują. No cóż, co kto lubi
No, na przykład ja się depiluję bez najmniejszego skrępowania, a parę razy nawet on mnie depilował bo chciał (ale teraz już mu nie pozwalam, bo to trwa wtedy dwa razy dłużej, sama robię to sprawniej ) i nie wiem czemu to niby takie okropne? Po pierwsze on nie jest głupi by nie wiedzieć, że "tam" rosną kobietom włosy, po drugie i tak wie jak wyglądam, więc...? Nie łapię czemu to jakieś wstydliwe ma być

Co do załatwiania potrzeb, to raczej unikam, ale wysiusianie się w jego obecności nie stanowi wielkiego kłopotu, jeśli akurat oboje chcemy coś z łazienki.

Kąpiemy się częściej razem niż osobno

Z wyproszeniem z łazienki nie mam kłopotu, drzwi zamykam na zamek jeśli czuję taką potrzebę i zabraniam się dobijać

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2009-01-07 o 17:29
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 17:56   #136
Blondiineczka
Raczkowanie

wszystko wszystkim ale są pewne granice bo chwalenie sie co się zrobiło na tronie jest troche nie na miejscu jednak nie wstydze sie siusiac przy nim

wspólne kapiele też wchodza w gre i nie mam z tym problemów
Blondiineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 18:07   #137
irie18*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
No, na przykład ja się depiluję bez najmniejszego skrępowania, a parę razy nawet on mnie depilował bo chciał (ale teraz już mu nie pozwalam, bo to trwa wtedy dwa razy dłużej, sama robię to sprawniej ) i nie wiem czemu to niby takie okropne? Po pierwsze on nie jest głupi by nie wiedzieć, że "tam" rosną kobietom włosy, po drugie i tak wie jak wyglądam, więc...? Nie łapię czemu to jakieś wstydliwe ma być

Co do załatwiania potrzeb, to raczej unikam, ale wysiusianie się w jego obecności nie stanowi wielkiego kłopotu, jeśli akurat oboje chcemy coś z łazienki.

Kąpiemy się częściej razem niż osobno

Z wyproszeniem z łazienki nie mam kłopotu, drzwi zamykam na zamek jeśli czuję taką potrzebę i zabraniam się dobijać
no moj tez glupi nie jest i wie ze rosna, ale ja jednak wole pokazac mu sie juz w wersji udoskonalonej poza tym wszelkie czynnosci lazienkowe lubie wykonywac w samotnosci, nawet za wspolna kapiela czy prysznicem nie przepadam. lubie sie polozyc sama w wannnie i w spokoju zrobic peeling, maseczke, depilacje itp. to sa po prostu takie chwile dla mnie
Stary 2009-01-07, 18:21   #138
Jacek0x
Raczkowanie

a) ani ja, ani moja Piękna nie czujemy potrzeby bycia obok siebie w tym "ważnym momencie"
b) zgadzam się - toaletka to taka enklawa
c) problem małych mieszkań i pospiechu - rzeczywiście tkwi w tym szkopuł... no cóż jest jedno rozwiązanie - wstawanie o 10 minut wcześniej [choć wiem,że to bolesne]
d) załatwianie potrzeb fizjologicznych jest krępujące w towarzystwie... a jeśl inie jest to wygodne, to po co to robić?

...nocnym pociągiem aż do końca świata.
Jacek0x jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 18:23   #139
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość

Tampon czy podpaska przy tż? Chyba w ekstrymalnych warunkach w dżunglii amazońskiej, kiedy nie miałabym wyjścia, a i tak byłoby władcze 'odwróć się, i to już"

w dzungli podpaska i tampon -esh ty nie eko jestes ;-) tam to tylko skork aod banana lub lisc bambusowy :-D

Cytat:
A co do kupkania, to ja mam swoje rytuały, i nie chce żeby mi w kontemplowaniu pasty do zębów lub składu kremu do depilacji (z którego nic nie rozumiem),
widze ze nie jestem same :-D

najgorzej ze w wc jest szafka z kosmetykami TZ -ja mam swoja wielka w łazience -co prawda juz moje pacholęcie 9 letnie mi sie tam upycha ale sie nie daje ;-) wiec sklady znam tylko meskich kosmetykow :-D

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-07, 18:26   #140
Maddie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
w dzungli podpaska i tampon -esh ty nie eko jestes ;-) tam to tylko skork aod banana lub lisc bambusowy :-D
Rozumiem, że liściem bambusowym można się ewentualnie podetrzeć, ale co zrobić ze skórką od banana?
Stary 2009-01-07, 18:28   #141
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maddie Pokaż wiadomość
Rozumiem, że liściem bambusowym można się ewentualnie podetrzeć, ale co zrobić ze skórką od banana?
podrzucic jakies małpie ;-)

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 18:29   #142
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
No, na przykład ja się depiluję bez najmniejszego skrępowania, a parę razy nawet on mnie depilował bo chciał (ale teraz już mu nie pozwalam, bo to trwa wtedy dwa razy dłużej, sama robię to sprawniej ) i nie wiem czemu to niby takie okropne?
No to mówię przecież - CO KTO LUBI. Ja nie lubię z tych powodów, o których już tu pisano.

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2009-01-07 o 18:31
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 18:30   #143
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10385900] I macie rację, natomiast założycielka wątku opisała sprawę dość specyficznie Odebrałam to tak, że oni oboje są w chory sposób zafascynowani swoim wzajemnym wypróżnianiem się.[/quote]

A właśnie znalazłam coś w temacie fekalnym

Koprofilia
- Dewiacja w której bodźcem seksualnym jest kał i czynności związane z nim.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 18:30   #144
Maddie
Wtajemniczenie

Cytat:
podrzucic jakies małpie ;-)
Stary 2009-01-07, 18:55   #145
Rena
Zakorzenienie

Tagi watki wymiataja

Uwazam, ze to sprawa dwojga osob co robia, a czego nie robia razem. Problem pojawia sie dopiero wtedy, gdy jedna strona sobie nie zyczy, a druga tego nie uszanuje. Jak para chce razem chodzic takze do wc, to naprawde jest ich sprawa. Aczkolwiek jezeli by nie mogli pojsc osobno i akurat o to zabiegali - w sensie - wspolna toaleta to wazna zyciowa sprawa, to jak dla mnie sygnal ze cos jest nie tak.

Zlotym srodkiem jest nie przywiazywac do tego jakies wielkiej wagi. Typu jak by sie zdarzylo, to sie zdarzylo i tez nie ma co dramatyzowac. Zdrowy naturalizm i wyczucie intymnosci to chyba najlepsze podejscie.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 19:02   #146
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:

widze ze nie jestem same :-D

najgorzej ze w wc jest szafka z kosmetykami TZ -ja mam swoja wielka w łazience -co prawda juz moje pacholęcie 9 letnie mi sie tam upycha ale sie nie daje ;-) wiec sklady znam tylko meskich kosmetykow :-D
Liścia jako podpaske rozumiem, ale skórka od banana jako tampon zdecydowanie odpada
My używamy tego papieru Velvet 'Nigdy się nie kończy' - i to na nim pisze. W sylwestra kumpel po dłuzszym posiedzeniu w WC wyskakuje z pytaniem - 'Ej, a gdzie wy taki zadżebisty papier kupujecie, co go można CZYTAĆ '

Przypomniał mi się kawał:
Jaś: Małgosiu, włóż mi rękę w majtki
Małgosia: Nie no, co Ty
J: No proszę Cię
M: No dobra ( i wkłada)
J: Ciepłe?
M: Tak
J: Grube?
M:Bardzo
J: Ach, dawno się tak nie zes*ałem

Wybaczcie, ale jakby mój tż mnie zawołał do łazienki 'Chodź Kochanie i popatrz jakie duże dzisiaj', żebym pokontemplowała wielkość i zapach, to bym mu chyba z liścia przyłożyła (nie bambusowego )

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 19:10   #147
Budyniek
Rozeznanie

Cytat:
Liścia jako podpaske rozumiem, ale skórka od banana jako tampon zdecydowanie odpada
My używamy tego papieru Velvet 'Nigdy się nie kończy' - i to na nim pisze. W sylwestra kumpel po dłuzszym posiedzeniu w WC wyskakuje z pytaniem - 'Ej, a gdzie wy taki zadżebisty papier kupujecie, co go można CZYTAĆ '

Przypomniał mi się kawał:
Jaś: Małgosiu, włóż mi rękę w majtki
Małgosia: Nie no, co Ty
J: No proszę Cię
M: No dobra ( i wkłada)
J: Ciepłe?
M: Tak
J: Grube?
M:Bardzo
J: Ach, dawno się tak nie zes*ałem

Wybaczcie, ale jakby mój tż mnie zawołał do łazienki 'Chodź Kochanie i popatrz jakie duże dzisiaj', żebym pokontemplowała wielkość i zapach, to bym mu chyba z liścia przyłożyła (nie bambusowego )
umarlam

""kochanie sprawdzmy stadium strawienia w tym okazie""

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-07, 19:20   #148
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Budyniek Pokaż wiadomość
umarlam

""kochanie sprawdzmy stadium strawienia w tym okazie""

Zróbmy konkurs, kto zrobi potężniejsze Czyli długość dzielona przez grubość

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-07, 19:30   #149
Budyniek
Rozeznanie

Cytat:
Zróbmy konkurs, kto zrobi potężniejsze Czyli długość dzielona przez grubość
podobno rozmiar nie ma znaczenia moze znaczenie ma technika, ale czego? produkcji, czy wydania ?
Stary 2009-01-07, 19:40   #150
hathayoga
perfumove love

Siusianie bez problemu, ale "dwójeczki" przy kimś zrobić bym nie mogła. Ani uczestniczyć przy czyimś wypróżnianiu się. Są sfery, gdzie zwykła fizjonomia robi z nas z księżniczki...

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości