|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Meridianki łączmy się!
Cześć dziewczynki
![]() Jak tak oglądam Wasze zdjęcia to powiem ze wyglądacie super chciałabym już tak wyglądać .. niestety daleka droga mnie czeka. Na razie stoje w miejscu- koncze 2 opakowanie lindaxa15- schudłam 10kg. z tym ze przez grudzień 8kg a od początku stycznia 2kg. w poniedziałek ide do lekarza- badania i ciąg dalszy odchudzanka. mam nadzieje ze do wakacji jeszcze cos zrzuce kg Mam nawet taka fajną kiecke- rozmiar 46- to jest mój cel, musze sie w nią zmieścić do wakacji Na razie to moge sobie na nią popatrzeć Wogóle to mam sesje, dzisiaj byłam w szkole, miałam 2 egzaminy... wogóle to z tych nerwów rozbolała mnie głowa. aa i ostatnio boli mnie żoładek, zastanawiam się czy to ze stresu czy od tabletek. Wiem ze czasem bierze sie jakies osłonkowe leki przy silnych tabletkach, ale nie wiem jak to jest przy kapsułkach. Oj chyba w poniedziałek zasypie lekarza pytaniami ![]() Cały czas śledzę co Wy tu kobietki piszecie- chce być na bieżąco - ale nie zawsze mam natchnienie żeby coś napisac;D Fajny pomysł z tym nowym plotkowym wątkiem![]() Zmykam, bo jestem strasznie zmęczona-nie spie od 6- moze dzisiaj zasne wcześniej (ostatnio północ to najwczesniejsza pora o której się kłade spać, a tak to 1, 2, 3 w nocy Trzymajcie się cieplutko
|
|
|
|
|
#122 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo nie lubię ale na pewno dobrze działa hihih nie daj się jej bądź konsekwentna bo na głowę Ci wejdzie fajnie mi się mówi nie?![]() Cytat:
ja też nie zawsze mam co napisać ale jak widzisz piszę hahaahah super że już -10kg! to bardzo dużo! więcej niż ja na pewno różnice już widać, trudno żeby nie po takich efektach powodzenia na uczelni, dobranoc i powodzenia w diecie!
|
|
|
#123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bolący brzuch-pewnie jakiś probiotyk by nie zaszkodził... ew. jogurt naturalny 30 minut przed tabletka. a jaki rozmiar nosisz teraz? do wakacji tyle czasu, że może uda się i więcej zrzucić. trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() ja jestem taki żandarm domowy dla całej rodziny dziw bierze, jak oni z tym mogą żyć...też smykam, do wanny a potem spać kładę się dzień w dzień o 2 a córa-budzik pobudkę robi o 7.. dobrze, że nie o 5 ![]() buziaki dziewczynki
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
oj nie słodź tak nie słodź
ja też uwielbiam z wami pisać.... zdałam sobie sprawę z tego że od 14 albo i wcześniej siedzę cały czas na wizażu a to już jest PRZE-SA-DA! kolorowych snów
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dalacin też jest w kapsułkach ajeśli chodzi o wątrobę to ma fatalne skutki i probiotyk jest bardzo wskazany ![]() Tak więc jak Ci pisała mamaNiny kup sobie jogurcik naturalny aby odbudowac florę ![]() i To wystarczy
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
właśnie zjadłam śniadanie zrobione przez sis... naleśniki zgodne z dietą mm no i z dżemem słodzonym fruktozą mniam kurcze waga ostatnio coś mi mało spada.... tak ładnie szło... ale nie dziwię się wczoraj wypiłam 2 kawy z mlekiem, 1 żelka i 1 ciasteczko... dzisiaj już nic nie grzeszę żeby waga bardziej spadła ![]() miłego dnia
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a później pojechałam z chłopakiem na basen...ale się wyszalałam ![]() Padam na ryjek ![]() Noi teraz zjadłam obiadek niestety jajeczko i 6 uszek z kapustą i grzybkami polane cebulką ![]() No może mało wartościowe ale cóż jem to co domownicy jestem teraz u swojego boya nie będę wybrzydzać ![]() Na kolcaję będę robiła sałatkę warzywną
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() wstawiam fotki przed odchudzaniem i obecnie...straciłam ok 7-8kg, dzisiaj waga pokazała 73 same zobaczcie
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#132 | |||||||
|
Zadomowienie
|
melduję, że bawię się dobrze
Cytat:
A ja mam oliwkowo-ziemisty odcień skóry i unikam słońca i dobrze mi z tym I tak niestety do bladych mi daleko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kawa fakt, goni do łazienki, ale też wypłukuje z wielu pozytywnych substancji, wiec przesadzać nie można, a u Ciebie jeszcze to MM... ![]() Cytat:
mi lekarz powiedział, że meridia sama z siebie tak może działać, a wcześniej mogłam się z lekka nadpsuć braniem cilestu od paru lat. Więc myślę, że nie ma co panikować, ja naprawdę brałam cilest długo i tym mogłam sobie naszkodzić ![]() a żebyś wiedziała :P normalnie jestem taką mała encyklopedią antykoncepcji hormonalnej dla znajomych, ale też jestem maniakiem robienia wszytskiego pod przepis/receptę/ulotkę więc wiadomo że będę wiedziała różne rzeczy, których nikomu się nie chce czytać ![]() Cytat:
![]() rooiboos jest mniam, zwłaszcza waniliowa i pu-erhy są mniam (brat mi odstatnio podpijał!)z odchudzających dobrze mi się piło to trójstopniowe odchudzanie/oczyszczanie i cośtam, ale oczywiście nie wytrzymałam do końca. Smaczne nawet było. Trochę jak rumianek z pu-erh
|
|||||||
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dokładnie ja mam to samo...więc twierdzę że to nie jest regułą...że jak się ma dobrą przemianę materi to się chudnie...Tylko się zastanawiam dlaczego akurat te najgorsze odstępstwa od reguły musza padać na mnie Ale cóż idzie się przyzwyczaić Co złego to do mnie a co Przecież na czole mam wypisane...HIOB
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
ooo widze nowe zdjecia Szpurka wyglądasz extra! widac ogromną róznice Mama Niny- jesli chodzi o rozmiar to różnie. Spodnie- 52 a bluzki 48-50. Bo ze mna jest tak że powyżej pasa nie jest jeszcze tak źle, gorzej jest z udami i pupą I zawsze jak chudne to najpierw widac po twarzy, później ramiona i na koncu dół... Także jeszcze troche czasu minie zanim bede wyglądac jak mi się marzy... Chce ważyć 75kg no ewentualnie 80 mam 172cm wzrostu. Teraz waże ponad 100kg (nadal!) Wiem tylko na pewno że nigdy nie będę szczupla... Nie wymagam zebym wyglądała jak modelka, chce sie poczuć lżej, chce kupic sobie coś modnego w normalnym rozmiarze, chce się poczuć atrakcyjnie, bo na razie to jestem przewrażliwiona na każde spojrzenia ludzi- wydaje mi sie że mna pogardzaja (w niektórych przypadkach tak jest)Może kiedyś się odważę to załącze jakieś fotki ![]() A póki co jutro wyruszam do lekarza, może dowiem się czegoś nowego Trzymajcie się
|
|
|
|
|
#135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję! (a napewno będzie jeszcze lepiej!) Cytat:
trzymam za to kciuki!ja tyję proporcjonalnie-wszędzie ale też najpierw chudnie mi twarz. są tacy, co pogardzają każdym, kto nie ma niedowagi.. miałam takie koleżanki w podstawówce.. nie ma co się nimi przejmować.u mnie otyłość jest dziedziczna. mama waży ok 140kg przy wzroście 159cm... jest po resekcji żołądka i nic nie pomaga.. trochę jest to wynik skłonności do tycia, ale częściowo zaniedbania i niewiary w to, że schudnąć można (babcia też była otyła). widzę jak się męczy i cierpi, a lekarze nie wiedzą, co robić.. jak zaczęłam pisać na meridii, to zdaje się tereska zjechała mnie, że nie mam wskazań do stosowania M, bo moje bmi wynosiło 28 a nie 30... ja rozumiem różnicę, między wagą 100kg a 70kg. tak sobie myślę, że gdyby wiedziała ile wysiłku wkładałam w to, żeby waga stała na tych 73kg i nie rosła, to może zmieniłaby zdanie. zresztą ważne, żeby w ogóle walczyć z nadwagą i stawiać sobie realne cele. Blondyna ja też czasem czuję się jak Hiob mam siostrę bliźniaczkę a ona chuda jak patyczak hehe, bo przydała się do rodziny tatusia ) od urodzenia jesteśmy porównywane i to wprost.. a nie za plecami... PORAżKA normalnie
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
hey Dziewczyny
![]() powrocilam ... pilam za nasz sukces ... no ale niestety nie wyszlo mi to na dobre, ogolnie to mam mocna glowe, a wczoraj to byla jakas totalna masakra, wypilam 1 drinka - sex on the beach , pol piwa, 0,25 wodki (w drinkach ze spritem) no i pozniej doslownie umieralam, az do teraz, moze dlatego ze mniej jem to mnie tak zlapalo, nie wiem ;///, do tego poklocilam sie z przyjaciolka (u ktorej mialam nocowac), i wyszlam z klubu, ale na szczescie przyjechal po mnie chlopak i u niego nocowalam ... dzisiaj to doslownie nie moge na jedzenie patrzec (nie zarzylam dzisiaj Meridii ...), nic nie zjadlam, jedynie jakies tam piciu wypilam ... jestem naprawde strasznie zdziwiona ... ;/// no ale to tyle moich smutow ![]() odwiedze watek jutro, jak sie bede lepiej czula. buziaki Dziewczyny ;*
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówka życzę a w ogóle wisienko ile teraz ważysz? bo my tak piszemy a Ty nic
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
nom wlasnie o to chodzi ze nie namieszalam
naprawde moge duzo wypic i mi nic nie jest, a wczoraj to byla doslownie masakra ... ![]() aktualnie 67,5 jesli sie nie myle :p wazenie w przyszlym tygodniu bedzie
|
|
|
#139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko że kiedyś było na odwrót![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mogę? prooszę ![]() na starych zdjęciach masz masakrycznie niedobrany stanik, podjeżdża Ci aż na łopatki, co oznacza, że i obwód za luźny i miseczki za małe Na nowym nie umiem ocenić.. ale:w wątku meridiowym wrzuciłam link do kalkulatora, pomierzcie się laski, mi dobrze dobrany stanik i cycki na właściwej wysokości odjęły parę kilo i zrobiły talię, a tak miałam takie pacnięte na brzuchu
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Blondyna20 ---> mi wlasnie to nie szkodzi, po za tym napilam sie kilka lykow doslownie na koniec ;/
|
|
|
#142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze mam słabą główkę do picia ale tylko gazowanego...typu piwo czy szampan...tak to wódki potrafię dość sporo w siebie wlać i nic mi nie jest ![]() To kuruj się bo meridia czeka
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szpurko! ślicznie wyglądasz! wydawałoby się że 7-8 kg to nie aż tak bardzo dużo ale jednak to baardzo po Tobie widać!!!!! jakbyś schudła z 15!! ślicznie! gratuluję to super że się dobrze bawisz i baw się dalej a nie przesiaduj na wizażu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wybredna jestem ![]() Cytat:
damy razem radę! trzeba tylko trzymać się swoich postanowieć, swoich zasad dietowych a wszystko powoli będzie zbliżało nas do celu! powodzenia i czekamy na odwagę żebyś pochwaliłą się zdjęciami ![]() Cytat:
ale kobieto nie mieszaj takich alkoholi hahaha nie dziwę się że źle się czułaś Cytat:
coś o tym wiem ![]() na początku może się wydawać że stanik jest za ciasny (bo jesteśmy/byłyśmy przyzwyczajone do dużo luźniejszych obwodów) ale potem jest ok ja teraz nie wyobrażam sobie innych stanichów jak mam teraz! wywaliłam te stare bo nie potafię w nich chodzić!!! spróbuj !! Blondi Ciebie porównują do bliźniaczki a mnie do starszej siostry (starsza tylko o rok i byłysmy zawsze traktowane jak bliźniaczki) i wiecznie słyszłąam że ona jest inteligentniejsza, że szczuplejsza, że ma silną wolę a ja nie.... teraz się to odwróciło... i nie ma brać sobie do siebie tych uwag... zgrzeszyłam ;( jest mi z tym źle... ale jakoś mam humor nie taki jak powinien eh dlaczego muszę zajadać humorki.... jutro odpokutuje... bo będzie cały dzień biegania.... p.s. nie piszcie tak dużo
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam bliźniaczki:PI też mnie do niej własnie porównywali:P Moja siostra jest 3 lata starsza:P U nas kiedyś tak było a teraz odwrotnie siostra jest szczupła ![]() Ale też się odchudzała 2 lata...więc wypracowała sobie |
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ah to sorryyy to MamaNiny była... mówiłam że mi się mylicie przepraszam tak to chyba jest z rodzeństwem że zawsze się dzieci porównuje mimo że nie powinno bo każde dziecko jest inne.... ale cóż... my z siostrą do siebie jesteśmy bardzo podobne tylko że ja +20kg ale cóż ogólnie to ją uwielbiam więc co za różnica ale mimo to porównywaniu mówimy zdecydowanie NIE
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#148 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
możemy sobie pisać smsy :P Cytat:
![]() współczuję ja jestem burżuj przede wszystkim, jak wydam dużo kasy na herbatę dobrej firmy to później na ogół mi smakuje ![]() Cytat:
ja pierniczę jak ludzie (ja!) czasem nie myślą...
|
|||
|
|
|
|
#149 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() fajnie, ze macie rodzeństwo. a ja taka sama...
|
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc, mam do was pytanko, bo wiekszosc osob mowi ze te tabletki przynosza efekty uboczne i sa niebezpieczne dla organizmu, jak wy sie po nich czujecie??
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

Mam nawet taka fajną kiecke- rozmiar 46- to jest mój cel, musze sie w nią zmieścić do wakacji
Na razie to moge sobie na nią popatrzeć

za to jest pyszna, taki smak ma jakby korzenny (a może raczej cynamonowy..?)
fajnie mi się mówi nie?

dzisiaj już nic nie grzeszę żeby waga bardziej spadła 

81->
75->72.5

i twierdzą, że takich rozmiarów nie ma. 
- 60(28.07) - 59 -58 - 57 - 56 - 55!

mogę? prooszę