![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Meridianki łączmy się!
Cześć dziewczynki
![]() Jak tak oglądam Wasze zdjęcia to powiem ze wyglądacie super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wogóle to mam sesje, dzisiaj byłam w szkole, miałam 2 egzaminy... wogóle to z tych nerwów rozbolała mnie głowa. aa i ostatnio boli mnie żoładek, zastanawiam się czy to ze stresu czy od tabletek. Wiem ze czasem bierze sie jakies osłonkowe leki przy silnych tabletkach, ale nie wiem jak to jest przy kapsułkach. Oj chyba w poniedziałek zasypie lekarza pytaniami ![]() Cały czas śledzę co Wy tu kobietki piszecie- chce być na bieżąco ![]() ![]() Zmykam, bo jestem strasznie zmęczona-nie spie od 6- moze dzisiaj zasne wcześniej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hihih nie daj się jej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() super że już -10kg! to bardzo dużo! więcej niż ja ![]() ![]() powodzenia na uczelni, dobranoc i powodzenia w diecie! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bolący brzuch-pewnie jakiś probiotyk by nie zaszkodził... ew. jogurt naturalny 30 minut przed tabletka. a jaki rozmiar nosisz teraz? do wakacji tyle czasu, że może uda się i więcej zrzucić. trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() ja jestem taki żandarm domowy ![]() ![]() też smykam, do wanny a potem spać ![]() ![]() buziaki dziewczynki ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
oj nie słodź tak nie słodź
![]() ja też uwielbiam z wami pisać.... zdałam sobie sprawę z tego że od 14 albo i wcześniej siedzę cały czas na wizażu a to już jest PRZE-SA-DA! ![]() kolorowych snów ![]()
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dalacin też jest w kapsułkach ajeśli chodzi o wątrobę to ma fatalne skutki i probiotyk jest bardzo wskazany ![]() Tak więc jak Ci pisała mamaNiny kup sobie jogurcik naturalny aby odbudowac florę ![]() i To wystarczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() właśnie zjadłam śniadanie zrobione przez sis... naleśniki zgodne z dietą mm ![]() ![]() ![]() kurcze waga ostatnio coś mi mało spada.... tak ładnie szło... ale nie dziwię się wczoraj wypiłam 2 kawy z mlekiem, 1 żelka i 1 ciasteczko... ![]() ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a później pojechałam z chłopakiem na basen...ale się wyszalałam ![]() Padam na ryjek ![]() Noi teraz zjadłam obiadek niestety jajeczko i 6 uszek z kapustą i grzybkami polane cebulką ![]() No może mało wartościowe ale cóż jem to co domownicy jestem teraz u swojego boya nie będę wybrzydzać ![]() Na kolcaję będę robiła sałatkę warzywną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
hej
![]() wstawiam fotki przed odchudzaniem i obecnie...straciłam ok 7-8kg, dzisiaj waga pokazała 73 ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |||||||
Zadomowienie
|
melduję, że bawię się dobrze
![]() Cytat:
A ja mam oliwkowo-ziemisty odcień skóry i unikam słońca i dobrze mi z tym ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kawa fakt, goni do łazienki, ale też wypłukuje z wielu pozytywnych substancji, wiec przesadzać nie można, a u Ciebie jeszcze to MM... ![]() Cytat:
![]() ![]() a żebyś wiedziała :P normalnie jestem taką mała encyklopedią antykoncepcji hormonalnej dla znajomych, ale też jestem maniakiem robienia wszytskiego pod przepis/receptę/ulotkę więc wiadomo że będę wiedziała różne rzeczy, których nikomu się nie chce czytać ![]() Cytat:
![]() rooiboos jest mniam, zwłaszcza waniliowa ![]() z odchudzających dobrze mi się piło to trójstopniowe odchudzanie/oczyszczanie i cośtam, ale oczywiście nie wytrzymałam do końca. Smaczne nawet było. Trochę jak rumianek z pu-erh ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dokładnie ja mam to samo...więc twierdzę że to nie jest regułą...że jak się ma dobrą przemianę materi to się chudnie...Tylko się zastanawiam dlaczego akurat te najgorsze odstępstwa od reguły musza padać na mnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
Witam!
ooo widze nowe zdjecia ![]() ![]() Mama Niny- jesli chodzi o rozmiar to różnie. Spodnie- 52 a bluzki 48-50. Bo ze mna jest tak że powyżej pasa nie jest jeszcze tak źle, gorzej jest z udami i pupą ![]() ![]() Może kiedyś się odważę to załącze jakieś fotki ![]() A póki co jutro wyruszam do lekarza, może dowiem się czegoś nowego ![]() Trzymajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (a napewno będzie jeszcze lepiej!) Cytat:
![]() ja tyję proporcjonalnie-wszędzie ![]() u mnie otyłość jest dziedziczna. mama waży ok 140kg przy wzroście 159cm... jest po resekcji żołądka i nic nie pomaga.. trochę jest to wynik skłonności do tycia, ale częściowo zaniedbania i niewiary w to, że schudnąć można (babcia też była otyła). widzę jak się męczy i cierpi, a lekarze nie wiedzą, co robić.. jak zaczęłam pisać na meridii, to zdaje się tereska zjechała mnie, że nie mam wskazań do stosowania M, bo moje bmi wynosiło 28 a nie 30... ja rozumiem różnicę, między wagą 100kg a 70kg. tak sobie myślę, że gdyby wiedziała ile wysiłku wkładałam w to, żeby waga stała na tych 73kg i nie rosła, to może zmieniłaby zdanie. zresztą ważne, żeby w ogóle walczyć z nadwagą i stawiać sobie realne cele. Blondyna ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
hey Dziewczyny
![]() powrocilam ... pilam za nasz sukces ... no ale niestety nie wyszlo mi to na dobre, ogolnie to mam mocna glowe, a wczoraj to byla jakas totalna masakra, wypilam 1 drinka - sex on the beach , pol piwa, 0,25 wodki (w drinkach ze spritem) no i pozniej doslownie umieralam, az do teraz, moze dlatego ze mniej jem to mnie tak zlapalo, nie wiem ;///, do tego poklocilam sie z przyjaciolka (u ktorej mialam nocowac), i wyszlam z klubu, ale na szczescie przyjechal po mnie chlopak i u niego nocowalam ... dzisiaj to doslownie nie moge na jedzenie patrzec (nie zarzylam dzisiaj Meridii ...), nic nie zjadlam, jedynie jakies tam piciu wypilam ... jestem naprawde strasznie zdziwiona ... ;/// no ale to tyle moich smutow ![]() odwiedze watek jutro, jak sie bede lepiej czula. buziaki Dziewczyny ;*
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a w ogóle wisienko ile teraz ważysz? bo my tak piszemy a Ty nic ![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
nom wlasnie o to chodzi ze nie namieszalam
![]() ![]() aktualnie 67,5 jesli sie nie myle :p wazenie w przyszlym tygodniu bedzie ![]()
![]() |
![]() |
#139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() na starych zdjęciach masz masakrycznie niedobrany stanik, podjeżdża Ci aż na łopatki, co oznacza, że i obwód za luźny i miseczki za małe ![]() w wątku meridiowym wrzuciłam link do kalkulatora, pomierzcie się laski, mi dobrze dobrany stanik i cycki na właściwej wysokości odjęły parę kilo i zrobiły talię, a tak miałam takie pacnięte na brzuchu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Blondyna20 ---> mi wlasnie to nie szkodzi, po za tym napilam sie kilka lykow doslownie na koniec ;/
![]() |
![]() |
#142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze mam słabą główkę do picia ale tylko gazowanego...typu piwo czy szampan...tak to wódki potrafię dość sporo w siebie wlać i nic mi nie jest ![]() To kuruj się bo meridia czeka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to super że się dobrze bawisz i baw się dalej a nie przesiaduj na wizażu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() coś o tym wiem ![]() na początku może się wydawać że stanik jest za ciasny (bo jesteśmy/byłyśmy przyzwyczajone do dużo luźniejszych obwodów) ale potem jest ok ![]() ![]() ![]() Blondi Ciebie porównują do bliźniaczki a mnie do starszej siostry (starsza tylko o rok i byłysmy zawsze traktowane jak bliźniaczki) i wiecznie słyszłąam że ona jest inteligentniejsza, że szczuplejsza, że ma silną wolę a ja nie.... teraz się to odwróciło... i nie ma brać sobie do siebie tych uwag... ![]() zgrzeszyłam ;( jest mi z tym źle... ale jakoś mam humor nie taki jak powinien ![]() ![]() p.s. nie piszcie tak dużo ![]()
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I też mnie do niej własnie porównywali:P Moja siostra jest 3 lata starsza:P U nas kiedyś tak było a teraz odwrotnie siostra jest szczupła ![]() Ale też się odchudzała 2 lata...więc wypracowała sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ah to sorryyy to MamaNiny była... mówiłam że mi się mylicie ![]() ![]() tak to chyba jest z rodzeństwem że zawsze się dzieci porównuje mimo że nie powinno bo każde dziecko jest inne.... ale cóż... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
możemy sobie pisać smsy :P Cytat:
![]() współczuję ![]() ja jestem burżuj przede wszystkim, jak wydam dużo kasy na herbatę dobrej firmy to później na ogół mi smakuje ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() fajnie, ze macie rodzeństwo. a ja taka sama... ![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
czesc, mam do was pytanko, bo wiekszosc osob mowi ze te tabletki przynosza efekty uboczne i sa niebezpieczne dla organizmu, jak wy sie po nich czujecie??
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.