|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze znaki charakterystyczne- co Was odróżnia od innych:)
MOIM ZNACZKIEM SZCZEGÓLNYM SĄ :KOŚCISTO-KOŚLAWE BIAŁE NOGI,
I SUPEROWSKI MAŁY BIUST-NIKT TAK NIE WYGLADA JAK JA!
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Poprzeczna blizna na jednej z brwi, ktora mam od dziecinstwa (majac 3 latka pobilam sie w sklepie z jakims malym chlopakiem o autko)
i kocham ja.Dosc ciemna karnacja. Krzywy maly palec lewej reki - pamiatka po jego wybiciu podczas meczu w kosza ![]() Blina na lewym kolanie po kilkunastu szwach, mam ja od podstawowki - w drugiej klasie gonilam jakiegos chlopaka, ktory sie sie wyrazil o mojej mamie i wpadlam na listwe miedzy sciana a podloga ![]() Mam zawsze dlugie wlosy. |
|
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
moje znaki charakterystyczne:
bardzo blada cera- podkreślana dodatkowo przez jasne podkłady, rumience!!!! pojawiające sie pod wpływem warunków atmosferycznych lub alkoholublizny na przedramieniu które wyglądają jak sznyty --po wypadku z szybą z dzieciństwa blizna na brwi - -pozostałość po rozciętym łuku brwiowym Edytowane przez olla83 Czas edycji: 2009-04-03 o 08:59 |
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Jasna karnacja, mocne, gęste, blond - platynowe włosy, zielone oczy - zima hehe
![]() Niski wzrost, krótkie nogi, duże rzęsy , przeważnie na obcasach, blizna na policzku po ospie, blizna na nadgarstku po bójce :P, blizna na kości piszczelowej po upadku, pieprzyk na szyji, ręce, brzuchu Biżtueria zawsze (jakieś kolczyki i łancuszek). Blizna na jednym uchu po upadku w którym uderzyłam sie o szafke, blizna na drugim uchu kiedy je przewałam zachaczając o drzewo :P Mały krzywy palec u prawej ręki (te bójkii z bratem ) no i chyba to że jestem strasznie głośna i zawsze się śmieję
Edytowane przez sendenhorst Czas edycji: 2009-04-03 o 16:37 |
|
|
|
|
#125 |
|
przyczajony tygrys
|
wysoka
włosy związane w kucyk worki pod oczami to moje znaki charakterystyczne
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
dużo blizn
![]() duże, ciemne błyszczące oczy...często są komplementowane ![]() potrafię ruszać nosem jak królik ![]() Ogólnie wszyscy, ale to wszyscy moi znajomi a także osoby nowo poznane, zawsze twierdzą zgodnie, że jestem 'inna'...że niby w pozytywnym sensie, ale nie potrafią określić dlaczego
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Kręcone ciemne włosy, duże niebieskie oczy. Ogólnie wygląd semicki + niebieskie oczy. Często ludzie pytaja mnie czy nie jestem Żydówką.
|
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
bardzo bardzo czarne brwi, których włosy są bardzo długie
nie które mają nawet ok 2,5 cm :O i nie raz jak źle się ułożę do snu, to rano mam je tak powywijane, że pożal się Bożę ! doprawdy są bardzo "inne" ![]() kiedyś ich nienawidziłam, teraz powoli się przyzwyczajam i czuje się wyjątkowa, bo nikt takich nie ma ! ![]() i jeszcze jedna jedyna biała rzęsa pośród firanki czarnych. Mam ją od kiedy pamiętam
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Moim znakiem rozpoznawczym jest to że mam taki niezły burdelik na kółkach w główce,takie wariatkowo
![]()
|
|
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
- blond włosy, teraz w 3 kolorach ponoć
![]() - kolczyki - 'zawsze na nie' - tak określiła mnie koleżanka -' dziwne ' ubrania ( dla innych)
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
moje znaki rozpoznawcze to:
-oczy, podobno jak u husky, często w dzieciństwie różni ludzie się zachwycali ich kolorem, a teraz często komplementują mnie nieznajomi faceci, niektórzy mówią, że przez kolor moich oczu się mnie boją -"ta co ma włosy do d***" - mam włosy... no do pasa ![]() -trochę kiczowaty styl ubierania, wszyscy moi znajomi poznają mnie z daleka po ubraniach -trampki - zdecydowanie z tym mnie kojarzą xD |
|
|
|
|
#132 |
|
Przyczajenie
|
pieprzyk na lewym policzku ;p nienawidze goo
|
|
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
gruba blondyna :P
|
|
|
#134 |
|
Konto usunięte
|
- wzrost wysoki
- króciutkie włoski (czarne, stojące ), oliwowa karnacja- przeważnie chodzę ubrana na czarno (glany, czarne dżinsy) - uwielbiam skórzane kurtki - wyraz twarzy mówiący "lepiej dla ciebie jak zejdziesz mi z drogi" - no i najważniejsze - bardzo ale to bardzo charakterystyczny śmiech, znajomi mówią że nikt takiego nie ma
|
|
|
|
|
#135 |
|
Konto usunięte
|
Kolorowy makijaż z mocnym linerem ;p i czerwone usta
|
|
|
|
|
#136 |
|
BAN stały
|
Piwno zielone oczy.Nie wiedzieć czemu ludzie patrzą w nie, i zastanawiają się jakiego są koloru dokładnie.Pytają jaki mam w dowodzie.Czasem pytaja czy to soczewki.
Blada cera- staram się nie opalać.Śnieżynka ![]() Kolczyk w karku- ot dwie kuleczki "wyrastające" z skóry".Najczęsciej powodują szok/zmieszanie/zdziwienie u osób postronnych. Większy biust.- taki defekt,zauważany przez większość ludzi. Ciemno czerwone paznokcie- zawsze.Nieważne czy pazurki są krótkie czy też długie.Zawsze pomalowane ![]() Bransoletka w stylu Tiffany&co na nadgarstku.Kocham wręcz ubostwiam bransoletki z zawieszkami.Moja leciutka obsesja. Najczęściej na mieśćie spotkać mnie można z słuchawkami w uszach, zawiniętą w fioletowo-czarną szaliko-arafatke
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze mnie określali jako: ta blada blondi, co zawsze chodzi na czarno ubrana...
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Dlugie, Grube blond wlosy
, piepszyk na twarzy hmm lekko nad ustami, dwa duze piepszyki na dekolcie ![]() a jak sie denerwuje.. podobno wychodzi mi zylka na czole
Kontynuuj to, co robisz i nie zatrzymuj się na chwile, by ponownie udowodnić to, co już udowodniłaś. Ludzie inteligentni zrozumieją cię od razu... Ci, którzy nie chcą zrozumieć, nie zrozumieją, choćbyś tłumaczył im to samo pięć tysięcy razy... Edytowane przez Pani Elektryk Czas edycji: 2009-10-03 o 23:22 |
|
|
|
|
#139 |
|
siedzę i myślę
|
- rumieńce
- podczas śmiechu zdarza mi się zachrumkać ![]() - plamka na prawej łydce
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Trzy razy przekłute lewe ucho, ale chyba mało kto to zauważa.
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
dodam jeszcze pooperacyjną bliznę na podbrzuszu
|
|
|
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
Moje włosy, często słyszę komplementy na ich temat a kiedyś zaczepiła mnie babka z pytaniem jaki to numer farby.
Do tego jestem bardzo drobniutka i niska. No i blizna po operacji na plecach, i ogółem krzywe plecy, chociaż nikt nie zauważa Ale to dobrze. ;'))
|
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie wyróżnia mój wzrost, wiem, że dużo jest wysokich kobietek, ale w moim otoczeniu wręcz przeciwnie, dlatego wszędzie jestem najwyższa i najwięcej się śmieję.
![]()
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
U nas na forum jest mnostwo dziewczyn wyższych ode mnie, ale ja mieszkam na prowincji, w małym mieście i tu mało jest dużych dziewczyn, więc ja też wystaję ponad innych np w kolejce w sklepie.
![]() Tylko nie wiem czy to takie fajne za kazdym razem zderzyć się z daszkiem bankomatu... (dobrze, że on jest miękki)
|
|
#145 |
|
BAN stały
|
przebarwienie którego nienawidzę, podobno niespotykanie błękitne oczy i to chyba tyle
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
heh za czasów z gim kiedy to miałyśmy z kumpelami 4-osobową paczkę ja byłam zawsze określana jako "ta wysoka blondyna" (nie jestem mega wysoka ale byłam najwyższa z nas 4 )
no albo cycata blondyna - jedno i drugie naturalne ![]() zawsze pomalowane paznokcie, raczej nigdy na jeden kolor... coś jak delikatna malinka na szyi - mam to od urodzenia a każdy myśli że malinka ![]() hmm co jeszcze... może to że jak szpilki to tylko takie mega wysokie... zawsze mam kilka pierścionków na palcach... oo i sporo pieprzyków, np na twarzy ale takich maciupeńkich, a większe (też odstające niektóre ) np 2 prosto nad biustem, tak po jednym do pary
Edytowane przez AnulaPPP Czas edycji: 2009-11-02 o 13:29 |
|
|
|
|
#147 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich! ![]() Mnie wyróżnia 1) wzrost mam (14 lat) a mierzę 1.75 cm Po 2) wszyscy śmieją się z mojego nosa ponieważ jest duży. Ale ja się nie przejmuje nosem poniewaz każdy mój nos jest kształtny do mojej twarzy! No i 3) rzecz to szczerba między zębami już się przyzwyczaiłam lecz wstydze się śmiać się lub uśmiechać ! Ale wybieram się do dentystki bardzo fajna pani która zrobi coś z tym !
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba charakterystyczne włosy-ciemny brąz,do ramion,lekko falowane,czasami to wygląda jak loki,a czasami ni to proste ni kręcone
Nie cierpię tego,ale co zrobić
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
pieprzyki w każdym miejscu na ciele [mooooooooc brązowych plamek, dosłownie wszędzie
]dziwny wyraz twarzy, ponoć zimny i pogardliwy [szczególnie oczy] - stąd każdy, który dopiero co mnie poznaje myśli, że jestem niezłą zimną sxxx - muszę się trochę napracować, żeby po spojrzeniu na moją twarz tak nie myśleli ![]() dość duża blizna po prawej stronie szyi - każdy ciągle się mnie pyta, kto zrobił mi malinkę ![]() no i na pierwszy rzut oka tego nie widać, ale znakime charakterystycznym jest długi język [gdy go wyciągnę sięga troche za brodę xD] |
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie wyróżnia duży pieprzyk na środku brody, dwa pieprzyki na obojczykach (tak symetrycznie- na wystających częściach kości) oraz blizna na środku czoła
![]() A ogólnie to znajomi opisuja mnie jako "małe, chude z dużymi cyckami"
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.

I SUPEROWSKI MAŁY BIUST-NIKT TAK NIE WYGLADA JAK JA!

i kocham ja.
pojawiające sie pod wpływem warunków atmosferycznych lub alkoholu