|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zupełnie nowy wątek - perfumy, pielęgnacja, kolorówka, apteczne i inne dobra :)
Znajdziesz coś jeszcze za Elle?
|
|
|
|
#122 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zupełnie nowy wątek - perfumy, pielęgnacja, kolorówka, apteczne i inne dobra :)
Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;10759192]mam genetyczny wstret to rozowego koloru, wiec bezowy . szczerze CI powiem, ze cien jako tako koloru intensywnego nie daje. to bardziej cien rozsiwetlacz, cos a'la pryzmy. probowalam znalezc w internecie zdjecie, ale jest dosc ciezko. z tego co wiem to w 2002 roku ten odcien byl dostepnym w osmiokolorowej palecie ( to byla jakas limitowanka na rynek amerykanski). Standardowego, duzego cienia do tej pory nie bylo z tego co mama powiedzialam. Ten pojedynczy byl zakupiony w komplecie (byly dwa cienie, rozowa paskude wziela mama, mi wyslala ten) w zeszlym tygodniu w Japonii. wizaz ma dzis trudny dzien chyba i sie chwilowo zaden link u Ciebie nie otwiera. moze cienie Pupy bo z tego co pamietam to mi sie podobaly?[/quote] Wiesz co, w sumie mam w zapasie jeszcze dwa takie beżowe rozświetlacze do powiek, jeden nawet nie otwarty Więc nie potrzebuję następnego ![]() Właściwie po namyśle zrezygnowałabym też z paska mam ich już trochę a noszę raz na ruski rok Zależałoby mi najbardziej na spodniach, ale rozumiem jeśli taka wymianka jest dla ciebie niewygodna ![]() Cytat:
![]() nic narazie nie znalazłam
|
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na mnie mnie drażni Więc niestety podziękuję, i przepraszam że tak długo czekałaś ![]() Wąchałam, Mania kompletnie nie dla mnie Nie udało mi się dorwać obcego nie było u mnie ani w Sephorze ani w Douglasie testera
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Oj, Kochana Maupeczko Biała, nie znalazłam ja klocków, mało tego, to nie mogę znaleźć słonia.... Może u teściowej jest, jutro z rana pojadę i oblukam... Mam natomiast inne skarby: chicco takie grajdełko - tez na baterie , bardzo fajna zabawka edukacyjna i głośna
![]() Oto krowa, jest dość fajnych rozmiarów. Krowa kosztowała ok 90 zł, szeleści, grzechocze i wydaje dźwięki inne. Mam także: 10 par gaci nowych chłopięcych na 128 cm (7-8 lat), na zdjęciu widać. Kupiłam je bo była okazja, a zapomniałam o nich... i już za małe ![]() To samo z nowymi skarpetami dziewczęcymi - na ok 1-2 latka. 6 par, zarówno majtaski i skarpetaski kupione w Anglii. Na allegro dość sporo ich było w cenie po 30 zł za 5 par. Chętnie oddam, bo nie mam dzieci w tych rozmiarach.
|
#125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chicco chętnie zobaczę, daj linka w sieci Co do krowy to muszę pomyśleć, bo takich zabawek tego typu co szeleszczą itp to mam parę, m.in wielkiego krokodyla Tolo myślę, że mały jak zacznie się tym interesować to mu wystarczy ![]() Co do gaci to u mnie niestety kompletna porażka tzn romiar akurat, ale mój przerośnięty 5-latek jest pieluchowany i raczej, chyba że cud jakiś w medycynie nastąpi, nie zanosi się na poprawę w tej kwestii ![]() No a skarpetki, różowe w kwiatki dla chłopaka...
|
|
#126 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ze masz córke hihihi no nic tooo, ta zabawka chicco to takie pianinko, nie widze tego modelu w katalogu chicco obecnym, bo po priomo moja córa już 4 lata ma a kupiłam to w Niemczech jak miała roczek... ale raczej płaska zabawka z wystającymi dźwiękami różnymi, jutro pstrykne bo muszę juz uciekać - obowiązki
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
a powiedz jeszcze w jakim wieku masz dzieci
- ten młodszy to jeszcze raczkujący?
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Małpeczko
![]() Gdybyś była zainteresowana - mam FdR Caron ( bez 3-4 psików testowych, więc stan niemal idealny), 30 ml. Pozdrawiam
|
|
|
|
#131 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;10774303]ja jestem zainteresowana Macami, wiec moze dobierzesz cos do spodnii?[/quote] Nie wiem co, tunika jak rozumiem to za dużo ? bo ja nic innego już dla siebie nie widzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
A co byłabyś skłonna oddać?
![]() A poważnie sama nie wiem, bo raczej cierpię na klęskę urodzaju i wszystko co mi do szczęścia potrzeba raczej mam . U Ciebie zauważyłam Midnight Poison, ewentualnie L'instant i Juicy.. ale może masz jakieś nie do końca polubione niszaki o podobnej pojemności, bo nie wiem czy taka wymiana by Ci odpowiadała. |
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi się Elle YSL, Paco Rabanne Black XS pour elle, Lolita Lempicka, Guerlain L’instant magic- jeśli pozwolisz sprawdzę w perfumerii i dam Ci znak
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
oto chicco, chyba guzik z konikiem nie działa - reszta stak ok, dość duży
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
tunika w rezerwacji
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-02-02 o 18:22 |
|
|
|
#137 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do Code mam mieszane uczucia, musiałabym go znowu przetestować ale teraz nie bardzo będę miała kiedy ![]() Cytat:
Cytat:
Nasz jest jeszcze starszy bo ma 10 lat ale wszystko działa ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;10787974]tunika w rezerwacji[/quote] To ja już nie mam pomysłu
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
małpeczko, czy za Annick Goutal, Folavril zechciałabyś angel violet?
|
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
No to maupeczko nie wiem... torba jest śliczna, niestety ja za niska i gine z nia.. a słoń nie został odnaleziony, żółwia macie, pociąg macie.... buuuuu
a ja tak diorka pragne
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Rozumiem
![]() W takim razie, jak już pisałam w Twoim wątku, podoba mi się Midnight Poison i ewentualnie Juicy Couture, Chance oraz L'instant Magic. Edytowane przez marzfrost Czas edycji: 2009-02-02 o 20:59 |
|
|
|
#141 | |
|
Zadomowienie
|
Oj nie, dzięki, miałam i szybciutko oddałam
![]() Cytat:
tym bardziej, że ja znowuż miałam kiedyś przezwisko "ciocia wieża" dla odmiany więc dla mnie byłaby idealna ![]() Jeszcze dziś lub jutro przejrzę twój wątek na spokojnie a ty też jeszcze pomyśl. Ewentualnie może się skuszę na tą zabawkę dla niemowlaka, daj mi chwilę
|
|
#142 |
|
Konto usunięte
|
ja niestety tez nie wiem jak to rozwiazac, choc na Macach mi bardzo zalezy.
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-02-02 o 21:02 |
|
|
|
#143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam pod dostatkiem hihihi
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
Witaj,
interesują mnie te zapachy: Hermes, Le Jardin sur Le Nil, 100 ml bez kilku-kilunastu psików, ale nie wiem czy chcę oddać, chyba że za coś super , kartonik,Estee Lauder, Pure White Linen Light Breeze edp, brakuje ok. 5-10 ml z 50 ml, Guerlain, L’instant magic, edp, 30 ml, nowa w folii, mam do oddania Flower by Kenzo ok. 70-75ml z kartonikiem. Pozdrawiam. |
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
Małpeczko jestem zainteresowana najbardziej Elle, YSL, edp, 50 ml, nowa w folii- czy odpowiada Ci taka zamiana? dodam Ci do kompletu żel i balsam Givenchy Absolutely Irresistible oraz oczywiście kartonik
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
pomyślałaś
?
|
#148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
No nie wiem, może wezmę torbę, krowę i te gacie ? może się przydadzą
jak oceniasz stan krowy ?
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
stan krowy dobry, szeleści nadal, gra nadal...
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

Więc nie potrzebuję następnego
nie było u mnie ani w Sephorze ani w Douglasie testera