![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: 25 rocznica-jaki prezent?
Nie macie żadnych pomysłów dziewczęta i chłopcy??
![]() |
#122 |
Konto usunięte
|
Pomysł mam jeden: skorzystaj z wyszukiwarki, jest kilka szelenie obszernych wątków o prezentach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
skorzystałam
![]() i nie znalazłam w nich żadnego interesującego pomysłu
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
może bukiet z 25-ciu róż??
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
Nie znalazłaś pomysłu i to jest powód do zakładania wątku o takim temacie, który już jest? Fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
25 Rocznica SLubu Rodziców
Już za 2 miesiące 25 rocznica ślubu moich teściów...nie mam żadnego pomysłu na prezent...Poradżcie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 25 Rocznica SLubu Rodziców
skoro to teściowie, to moze zapros ich razem z mezem na jakis uroczysty i dobry obiad do was, albo do restauracji.
a co do prezentu: to moze jakis album, ksiazka, obraz. trudno powiedziec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
My kupiliśmy obraz, a brat zastawę stołową.
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Jest już wątek zbiorczy o prezemtach na rocznice
![]() ![]() Wątki łączę ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Chciałam się podzielić z Wami pomysłem na prezent, który podarowaliśmy z rodzicami na 1 rocznicę - czyli papierową.
Wymyśliliśmy, że damy Im książkę o origami, i specjalnie kartki do składania origami ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Co kupić rodzicom??????
Chciałam sie Was poradzic co moge kupic rodzicom z okazji ich 20-stej rocznicy slubu????? od razu mowie ze fundowanie jakiejs romantycznej wycieczki odpada gdyż nie zarabiam jeszcze. bardzo prosze o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co kupić rodzicom??????
Zastanów się czy potrzebują np. kieliszków do wina. Ja swoim kupiłam własnie 12 pięknych kieliszków do wina czerwonego. Koszt około 300 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Ale dziewczyna pisała, że jeszcze nie zarabia, więc i te 300 złotych może być za dużo. Może jakaś kolacja w nie bardzo ekskluzywnej, ale miłej i klimatycznej knajpce plus dwa bilety do kina czy teatru?
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
Ja na 30 rocznicę ślubu zrobiłam rodzicom album ze zdjęciami,ponieważ wszystkie ich stare zdjęcia porozwalane były w szufladzie w wielkim nieładzie... kupiłam na pchlim targu stary ładny album, który kosztował kilkadzisiąt złotych, pozbierałam od rodziny i znajomych rodziców ich zdjęcia i powklajałam w miare chronologicznie, od ich narodzin poprzez narzeczeństwo, ślub, narodziny brata i moje aż do teraz. Włożyłam w to troche pracy ale rodzice bardzo się ucieszyli i to było dla mnie najważniejsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Ja polecam na prezent cos oryginalnego - portret
http://www.allegro.pl/item283095535_...a_prezent.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z pewnością znajdziesz tam coś ciekawego. Witam na forum ![]() Przed założeniem wątku skorzystaj, proszę, z wyszukiwarki (klik!) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Kolacyjka czy bilety oczywiście bardzo fajne, ale może rodzice woleliby mieć pamiątkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Konto usunięte
|
a jaka pamiątka jest lepsza niż wspólnie spędzone, piękne chwile..?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki prezent na rocznicę ślubu ? - zbiorczy
![]() dziewczyny! za 2 tygodnie moja 3 rocznica ślubu. dotychczas bywało tak, że zawsze z meżem się pokłóciliśmy i była lipa! w tym roku chcę zrobić coś dla niego tak żeby był mile zaskoczony! myślałam o jakiejś fajnej bieliżnie czy przebraniu.. ale nie mam pomysłu może któraś z was przetestowała już takie ciuszki i może mi coś doradzić w tym kierunku ![]() ![]()
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
![]()
jest masa pomysłow jakie mozna wykozystać :
portrety, kolacje,noc w hotelu, kino, dzień w spa, kolaze ze starych fotografi, obrazy, wazy , rzeźby, sexy bielizna, nawet słyszałam o ksiazce " Kamasutrze"w prezencie; u jakiegos piekarza , czy tam cukiernika zamowic czekolade z imieniem ukochanej lub rodzicow lub ukochanego, czy nawet portret w czekoladzie, fontanienka z ktorej wypływa czekolada, kalendarze ze zdjeciami, bizuteria, terapia u psychiatry, porzadek w domu ( u mnie by sie przydał ) , zegarki, impreza, dziecko lub wnuczek ..... mam dalej wymyślać??? romantyczna kapiel ( platki roz, sole itp. ), posciel, wycieczka, kwiatek doniczkowy ktory na listkach ma napisane cos ... , płyta z relaksacyjna muzyka, striptiz, tort, perfumy ......... naszyjniki, ksiazki, koszulki ze zdjeciami, poduszki czy cała posciel, albumy, karykatury, lampki na nocne szafki, graffiti na bloku ktory widac z okna, lot samolotem,kubki ze zdj., tatuaze, kasa, odnowienie przysiegi malzenskiej, msza w kosciele za tescow czy tam rodzicow ( ![]() chyba wyczerpały mi sie pomysły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
nooo to teraz mam w czym wybierac ;D
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
ja polecam prezent uniwersalny, dla każdego, na rocznicę itp.
Ramka cyfrowa z mnóstwem zdjęć - cieszy oko, można ją postawić w domu lub w pracy i wracać do najpiękniejszych chwil. Nie jest też złym pomysłem fotoksiążka - taki dziennik wspomnień w pięknej formie. Oba prezenty to wydatek od 90 do 400 zł - w zależności od zasobności portfela. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
na rocznicę polecam ręczniki z dedykacją !! są cudne
![]() <ciach reklama> Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2015-02-03 o 11:24 Powód: usunięcie reklamy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
odświeżam
![]() siostra ze szwagrem za chwilę będą obchodzić 10 rocznicę ślubu.. macie jakieś ciekawe pomysły na prezent? ..odpadają tylko hafty i wszelakie nadruki, bo prowadzą firmę która się tym zajmuje..
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
co prawda nie byl to prezent slubny tylko na rocznice zwiazku ale pomysl byl doskonaly. mianowicie dostalam bransoletke z firmy Lilou, zawieszka serce z grawerem od mojego chlopaka. super prezent, nie tylko na okazje rocznicy ale moze byc na urodziny albo nawet na komunie. co chwila zamieszczaja jakies nowe elementy wiec jest duzy wybor. polecam kazdemu!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.