![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik u Buzichocho
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
masz moze jakies zdjecie cieni revlon? Jaki maja nr?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
moze coś u mnie?
![]() za: -Czarna kredka do oczu PUPA true eyes -raz temperowana -Sephora crayon yeux eyes pencil -kolor czarny, raz temperowana -Czarna kredka Chanel Le Crayon Khol -raz temperowana -Złoty cień Lancome Color Design Pose Mettalic -ubytek 1/4 - paleta trzech cieni Catwalk Trio Eyeshadow BeYu (odcień 10 -jasny beż, ciemny beż, brąz) -ubytek minimalny -cienie IsaDora Eye Shadow Quartet, odcień 35 Pearls -ubytek widoczny na fotce -Paleta do smokey eyes Kanebo Deep Eyes- ubytek minimalny -Paleta 9 mini Color Focus Lancome -ubytek widoczny na foto, niektóre cienie pokruszone -Paleta 8 cieni Estee Lauder Pure Color Eyeshadow- ubytek minimalny -Wielofunkcyjna paleta do makijażu Sephora -ubytek widoczny na zdjęciu -podkład La Roche-Posay Toleriane (odcień 11 -jasny beż) -ubytek ok 1/3 -podkład Nouba Hydrostress -odcień 1 -ubytek minimalny
O ODPOWIEDŹ PROSZĘ W MOIM WĄTKU! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309649 ZAPRASZAM na wymianę-kosmetyki, torebki, ciuszki, biżuteria! ![]() Edytowane przez asianecik Czas edycji: 2009-02-12 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
niestety tylko cienie mi sie podobaja..
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do swojego kramiku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=311036
![]() Nie jestem pewna ale chyba masz podkladzik EL ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry,
A czy możesz napisać mi który kolorek i jaka pojemność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
to odcien fresco -ale napewno nie jest jasny, ja mam srednia karnacje i dla mnie jest ok. Podkład jest praktycznie nowy, użyłam go tylko raz
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
To rezerwuje Paco Elle dla Ciebie
![]() Edit: Jesli oczywiscie jestes chetna.. Piszmy u Ciebie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
BAN stały
|
- paleta trzech cieni Catwalk Trio Eyeshadow BeYu (odcień 10 -jasny beż, ciemny beż, brąz) -ubytek minimalny
-sypki cień APC -odcień 6 (ciemne złoto) -tylko wypróbowany na dłoni -sypki cień APC -odcień 30 (ciemny brąz) -tylko wypróbowany na dłoni -sypki cień APC -odcień 12 (ciemna zieleń) -tylko wypróbowany na dłoni -sypki cień APC -odcień 17 (jasna zieleń) -tylko wypróbowany na dłoni -sypki cień APC -odcień 11 (biało-złoty) -tylko wypróbowany na dłoni -sypki cień APC -odcień 10 (grafit) -tylko wypróbowany na dłoni -Cienie Inglot soft matt (kolory: brąz, pomarańcz, żółty) -ubytek minimalny -Paleta do smokey eyes Kanebo Deep Eyes- ubytek minimalny -Wielofunkcyjna paleta do makijażu Sephora -ubytek widoczny na zdjęciu znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podkład kupiłam dokładnie w na poczatku stycznia, otworzony dwa tyg temu, wiec jest świeżutki ![]() Cytat:
Clinique, City Block, Sheer Shimmer Inglot, Krem do rąk, zapach owocowy, nowy! Estee Lauder, Graphic Color Eyeshadow Quad, wersja kolorystyczna 02 Lovely Grey : biel, lila, czerń, szary. cienie są nowe, nieużywane. kod: AA4 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napiszesz mi kod z ELDW ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Estee, zapomniałam dodać tylko że nie mam juz cieni beyu i mapki inglota (poleciały do rapcandy)czy nie wybrałabys czegos innego w zamian za nie?
Czy Twoje cienie maja pojemnosc standardowa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a kod to AC7 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie masz może jakiś pędzelków? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
mam dwa pedzelki do cieni sephora 7 i 26
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
to ten:
http://www.makeupalley.com/product/s...r/Ideal_Matte/ Ten ideal matte jest przeznaczony głownie do cery mieszanej a która kredke bys chciała? PUPA? czy sephora? Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2009-02-15 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zależy mi ![]() poza wątkiem mam błyszczyki Clinique, Lancome, Dior, Nuxe oraz miniaturkę Clinique dwójek róż z brązem Mochaberry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oraz *Isadora, puder matujący, super oceny na KWC, kupiony przeze mnie w Galerii Centrum, używany minimalnie, kolor Sheer Nougat |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
puder chętnie wymienię
mam pytanie, czy Clinique to pełny wymiar czy miniaturka? jakbym chciała jedynie Clinique, to jak byś widziała wymianę? poza wątkiem mam jeszcze lotion Kenzo Amour ok. 1/3 opakowania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lotionem niestety nie jestem zainteresowana EDIT: wersja pełnowymiarowa ma 2,2 g a ta ma 2 gr Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2009-02-15 o 15:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
niestety nic..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.