![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny wątek SUPER!!! Gratuluję pomysłu!!!
![]() ![]() Minister Infrastruktury ostrzega: Kierowco! Paląc gumy na szosie, popierasz Samoobrone Jeśli zapomniałeś wziąść proszek nasenny, to właśnie Ci przypominam. Jest już dawno po północy. Kiedy Cię widzę rano to pragnę Cię poprostu zlizać... mój twarożku na rogaliku. Jestem taki gorący, a Ty mnie dotykasz. Lubię gdy pieścisz moje uszko. Twój kubek. Jeśli nie chcesz mojej zguby, daj mi banknot, ale gruby. Mieszkasz ze mną tylko dlatego, że pasujesz do moich firanek. Lubie prace. Praca mnie fascynuje. Moge siedzieć i patrzeć na nią całymi godzinami. Zamienię 36-letnią żonę, na dwie po 18. Ile jest prawd?; 3! - Prawda; - Tylko prawda; - Gówno prawda. Uwaga! to jest świński opis! Czytasz go na swoją odpowiedzialność - Chrum, chrum, chrum. Jeśli nie chcesz mojej zguby, daj mi banknot, ale gruby. Ale rudy ją kocha-ale ona to zmieni XD Nie chcę już księcia z bajki...Chcę Rumaka!!! Niekiedy z każdej strony słychać wrzask jakiejś wrony Najmilsza chwila poranka papieros, kawa i 3 ryski antka ;] Gdyby Bóg nie miał poczucia humoru to na świecie nie byłoby mężczyzn Wszystko co dobre jest niemoralne, nielegalne albo powoduje tycie ;P Libelle ![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg / tylko śmieszne.
Kocham Was <3
![]() *szkola jest jak komisariat...wciąż pytają a ty nic nie wiesz *nauczyciel jest skarbem więc powinniśmy go głęboko zakopać ![]() *Nie potkinij sie gdy wpadniesz na pomysł ![]() *Popatrz tylko nie mam opisu ![]() ![]() *Bez kitu, to szyby z okien lecą ![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Jaka jest róznica między zwykłym zającem a zającem latającym? Latajacy ma na plecach orła.
Radiowóz to jest najmniejsze gospodarstwo - kogut i dwa psy w budzie. Lubię eksperymentować w łóżku, tylko dotacji na badania wciąż brak... Przerwa obiadowa u nas w biurze to moment przełomowy. Do obiadu nikt nie pracuje, a po obiedzie wszyscy odpoczywają. Nowy przypadek: Wymiotownik (po czym? po ilu?). Nastały takie czasy, że coraz częściej skrót mgr oznacza "magazynier" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mgr Inż. - Można G... Robić I Nieźle Żyć Kobieta jest jak szampan - słodka, a po wstrząśnięciu wybucha. Facet jest jak śrubokręt - niby potrzebny, choć nie wiadomo po co....
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2009-02-05 o 09:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
Bo wypadek to rzecz dziwna..
Nigdy go nie ma,dopoki sie nie wydarzy ![]() Zgwłcę Twoją pewność siebie ![]() Skoro i tak skończę w piekle,to po drodze mogę trochę zaszaleć ![]() Posprzątałam tak,że aż roztocza z wrażenia popadały ![]() Nowe odcinki"skazana na prace" już od poniedziałku do piątku ![]() Jeden facet do końca mych dni??? Panie Boże uchroń ![]() Blacharz,stolarz czołgista,sadysta ![]() Nie lubie Twojej dziewczyny... Myślę że potrzebujesz nowej ![]() Zsyłam na ziemię potop mój mały Noe.. mój ptysiu miętowy... ![]() Poszłam się powiesić... jak coś spier..lę,będę wieczorem ![]() takie smiesznostki ode mnie dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
I jeszcze dwa moje ulubione najulubiensze:
"Marzy mi się taki kozacki wilkołak ![]() "Kupię tanio wilkołaka interaktywnego ![]() narazie tyle pozdrawiam cieplutko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Facet rozwija sie do 6 roku życia, potem juz tylko rosnie
![]()
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Drobna dokładka
![]() Lives make you a feminist or lesbians ![]() Szukam Tygryska i obiadu. I niekoniecznie w tej kolejności ![]() Tego kwiatu jest pół światu, a 3/4 h*ja warte. Kiedy dziewczyna ma piętnaście lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich chętnie by wymordowała, a w dwa lata później rozgląda się, czy któryś przypadkiem nie ocalał. Jeśli kobieta mówi, że jest zmęczona życiem, znaczy to, że kogoś zamęczyła na śmierć. Ja, ja, ja - jakie to męczące! Nawet prosiaczek w stumilowym lesie może okazać się świnią...
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Dominet Bank...-do czego??
![]() mysle,ze tego jeszcze nie bylo(^^,) pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Tu Radio Maryja.Po naciśnięciu"ROZMOWA"
możesz się wyspowiadać ![]() Stosunkowo udana noc ![]() Będę walczyć o pokój aż poleje się krew!! ![]() Każdy powinien mieć ustawowe prawo do odstrzelenia swojego wroga ![]() Życie zaczyna się po setce... a jeszcze lepiej po dwuch.. ![]() KUPIĘ TANIO STATEK!!! Mama kazała mi się ustatkować ![]() A gdyby wonsz zjadł pajonka,to pajonk by ugryzł wensza od wnetrza??? Masowa hodowla czterolistnej koniczyny przyniosła mi szczęście ![]() Nie jestem marudna z natury... muszę się starać na bierząco ![]() Zaproś mnie smsem na piffo to będę szybciej niż raport ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
poszukuję chętnego wariata na wyprawę walcem dookoła świata!
![]() najkrótsza droga do serca mężczyzny? nożem przez klatkę piersiową! bo w życiu trzeba widzieć precelek a nie dziurkę. ;P soczysta brzoskwinka czeka na czułą konsumpcję ;] kici kici bądźmy nieprzyzwoici ;] tak patrze po miesiącu...no i kurde...szału nie zrobił... ![]() bo ja jestem z serii limitowanej! schamiały świat. nawet motylki jakieś bardziej ironiczne. ciasteczkowy potwór wygląda z szafy na ubrania kobieta wie, że 2+2 zmieni się w 5, jeżeli będzie długo płakać i zrobi awanturę ![]() nie patrz tak na mnie, jakbym Ci ciastka obiecała :P świat należy do mnie!! <kupiłam globus> przytulę Cię tak mocno aż Ci oczka z oczodołów wyjdą ![]() jak robię tak <zasłania oczy> to mnie nie widać ;D mam nadzięję, że nic się nie powtórzyło i że sobie coś wybierzecie ![]()
Edytowane przez grin ti Czas edycji: 2009-02-06 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
Bierz przykład z czajnika: wrzątek podchodzi mu do gardła, a on nie przestaje śpiewać.
![]() Zycie to nie bajka, raz pijesz wódkę, a raz tymbarka. Przeżywasz jak stonka wykopki ![]() Miłość to rodzaj służby wojskowej. Nie martw się! Miłość przecież przechodzi jak poimprezowy kac ![]() Prędzej uwierzę w koniec "mody na sukces" niż w te brednie... ![]() Dziś jest dziś, jutro jest jutro natomiast jutro dziś jest wczoraj a jutro jest dziś. ![]() Niech będzie błogosławiony ten kącik dżungli w każdym z nas" Bo ogólnie chodzi o to, żeby nie być idiotą.
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez AnnGabi Czas edycji: 2009-02-08 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Na wszystko znajdę odpowiedź... Na Ciebie znajdę sposób.'
![]() życie nie jest usłane różami...czasami po podłodze walają się puste puszki po piwie.' ![]() sub. ![]()
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Wyglądasz jakby cie przez telefon robili i zabrakło inpulsów
Będę za chwilę tylko pies skończy wysyłać e - maila Wyślij SMS o treści: CHWDP pod numer 997,a otrzymasz wycieczkę radiowozem
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Idzie dziadek do piwnicy... a w słoikach ciemno
![]()
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
sub
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Z mojej kolekcji - śmieszne przysłowia...
![]() - Nie taka kobieta straszna... jak się umaluje. - Ten się śmieje ostatni... kto wolniej kojarzy. - Kto pod kim dołki kopie... ten szybko awansuje. - Nie pożądaj żony bliźniego swego... nadaremno. - Jak cię widzą...to pracuj. - Tym chata bogata... co ukradnie tata. - Kto rano wstaje ten... idzie po bułki. - Nie ma tego złego... co by nam nie wyszło. - Jak sobie pościelisz... to mnie zawołaj. - Takich trzech jak nas dwóch... nie ma ani jednego. - Gość w dom... żona w ciąży! ![]() Może przydadzą się komuś ![]()
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
A macie moze jakies smieszne ta temat SAMOTNYCH Walentynek?
Zeby nie bylo off topa: Seks to działka, którą zacofani uprawiają ręcznie. ![]()
Czarodziejka ![]() -15 ![]() Edytowane przez Kiciunia21 Czas edycji: 2009-02-10 o 08:41 Powód: DOPISEK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Spadłem z krzesła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Na ulicach tyle czerwonych serc,ze mam wrazenie,że jestem na after-party WOŚP ![]()
![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trochę wyszperanych: Miłość to światło życia, a małżeństwo to rachunek za prąd... Doba ma 24 godziny, a skrzynka 24 piwa...Przypadek ? ;P Naśladujmy Rosjan: 40° to nie mróz, 40 km to kawałek, a 40% to nie wódka ![]() Polska jako jedyny kraj posiada kopię prezydenta. Z prądem byle gówno płynie, ale pod prąd tylko szlachetna ryba pójdzie ![]() Dokąd idziesz Polsko? ... a w PiS\'du idę sobie... Antywalentynkowo: Uwaga - pisanie miłosnych smsów grozi martwicą palca. Młodzież w stanie nietrzeźwym może spowodować potomstwo. W odczuciu mężczyzn, raj polegał na tym, że Ewa nie miała się w co ubrać... ![]() Nowe przypadki: Intymnik - kto? z kim? Przyp******nik - komu? w co? ![]()
![]() |
![]() |
#147 | ||
Zadomowienie
|
Cieszę się bardzo
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
może to jej urok... może to photoshop. ;d
![]() |
![]() |
#149 |
BAN stały
|
Świetny wątek
![]() Życie jest jak transwestyta. Niby pięknie ładnie a tu ch.uj. [z wizażu] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Trzeba być twardym jak żelki z "Biedronki"
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.