![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiedz to tutaj.
Głupi tępy ch**u!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Mamo
Tato przepraszam, ze jestem taka beznadziejna i Was zawiodlam... |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jejku uwielbiam Was za to. Do niego: Mam nadzieję, że będziesz bardzo zdziwiony tym, że mnie tam nie będzie! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
D., nie rozdrapuj starych ran.
gdy mi jest dobrze moja dusza mruczy. M.Peszek Edytowane przez Hedonia Czas edycji: 2009-02-05 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
DO u. No spoko zlewaj mnie sobie dalej. Jak do końca dnia nie wyjaśnisz o co CI chodzilo to chyba cie zaciukam.
Do d. brakuje mi czegoś. |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
mam ochote powiedzieć mojemu byłemu a wręcz wykrzyczeć a że zrobic tego nie moge to napisze to tutaj: życze Ci z całego serca zeby ktoś kiedyś upokorzył i zranił Cie tak jak Ty mnie!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Tak bardzo bym chciałaaa... żebyś mnie w końcu zabrał na to piwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Znowu ja(mam nadzieje,że tak można
![]() Nie chcę być zawsze sama! Do B.: nie chcę zawracać sobie Tobą głowy,nie chcę,żebyś wprowadzał zamieszanie w moje życie-masz narzeczoną!I wreszcie się zdecyduj,o co Tobie chodzi,bo ta sytuacja coraz bardziej mnie denerwuje!Jakies konkrety albo w ogóle ochłodzenie stosunków,bo takie zawieszenie i Twoje dziwne zachowania w momentach,kiedy sobie już wszystko zaczynam układać,jest nie do zniesienia. Dlaczego zawsze trafiam na takich niezdecydowanych?Boicie się mnie czy co???Frajerzy,nie wiecie,ile tracicie! Autorko wątku,dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
odczep się od moich bliskich,zajmij się swoim życiem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() To do was ![]() a teraz do A: Czekam na Ciebie. Ty wiesz, ze to jest jak w tej piosence, nie musisz pytac czy otworze. Jesli sie zjawisz ja juz w progu bede stac...
#132 |
Wtajemniczenie
|
do P.- ale Ty mnie czasami wkurzasz!!!!!!!!!
a czasami potrafisz być przemilusi ![]() do Ł. -Słonko, i co dalej?
https://www.facebook.com/ICONYcompl http://blog.icony.com.pl/ Whatever works for you! ![]() Edytowane przez perelka-20 Czas edycji: 2009-02-05 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
do siebie: do nauki i to już! a nie z tigerem pogawędki urządzać!
do B: za cienki boluś jestes dla mnie:P do P: nie mam nic do powiedzenia i tak nie słuchasz |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Do siebie: weź się w końcu porządnie za szukanie tej pracy bo praca sama cię nie znajdzie!!!!
Również do siebie: Jak się odchudzasz to się odchudzaj a nie podjadaj co chwilę słodycze!!!! ![]() Do K: Skończ wreszcie tę szkołę, zmień wreszcie tę pracę i zacznij myśleć o przyszłości!! ![]() Do Wagi: Ruszyłabyś się łaskawie i zaczęła spadać w dół!!!!!! ![]() Do Psa: Kiedy ty się wreszcie cholera nauczysz sikać na polu a nie w domu??? ![]()
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
do syntagma
boski avatar ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
X: nie potrafię Ci zaufać, bo boję się, że mnie zranisz
![]() Y: mimo wszystko to były piękne chwile. ale to co było między nami to czas przeszły. doceniam, że Ty ciągle na mnie czekasz, że tak bardzo się starasz i każdego dnia o mnie pamiętasz. Nigdy Ci tego nie powiem, ale tęsknię za Tobą. Nie mów mi więcej o swoich uczuciach. Masz swoje miejsce w moim sercu, ale nie zostawię X bo go kocham. Przepraszam, że jestem taka oschła w stosunku do Ciebie. Z: przepraszam. Nie mogę Wam tego zepsuć. |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
![]() Do ALIGIO Prawie zniszczyles to na co pracowalam kilka lat...obys nigdy nie zaszedl mi drogi bo ci nogi z dupy powyrywam ty kupo kału!!!!! ![]()
#139 |
Przyczajenie
|
M: Mam nadzieje ze ona ci sie nie podoba bo rozszarpie :[:[:[ a pozatym to kocham cie najmocjniej na swiecie i przestan w koncu bo mnie ranisz..
K: daj sobie spokoj, on jest moj, a ty nie jestes ostatnia osoba na ktora mam ochote patrzec, za to co mi zrobilas mam ochote cie conajmniej zamordowac. Do wszystkich wrednych panienek: MY NIE DZIELI SIE NA TRZY !!! WIEC WARA OD MOJEGO CHŁOPAKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SLEPE TEMPE LASKI !! Do zycia: jestes posrańcze, za co?! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Mam was wszystkich gdzieś!
To nie do was wizazanki ![]()
#141 |
Raczkowanie
|
Gdzies w srodku czuje ze podjelam wlasciwa decyzje...choc caly czas sie miotam...
To byl dlugi i ciezki czas przeplatany chwilami wielkiego szczescia...Ale dluzej nie mozna tak upadlac siebie nawzajem! Zawalilismy tyle spraw a mimo to nadal nie potrafimy porozmawiac od serca... Wszystko to bylo potrzebne abym stala sie tym kim jestem teraz. Zycze Ci abyc tez wreszcie przejrzal na oczy i zrozumial co w zyciu najwazniejsze. A moze juz zrozumiales i dlatego tak to sie konczy... Zegnaj. A jesli rzeczywiscie bylismy sobie przeznaczeni i ta historia miala nigdy sie nie skonczyc, wierze ze jeszcze kiedys sie spotkamy, ale juz madrzejsi..... Do Autorki- Gratuluje pomyslu na watek! |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Do pewnego natreta: odczep sie w koncu!!! Blagam! Nie, nie bylabym z Toba szczesliwa. Owszem, kocham mojego TZta, i to, ze nie chcemy dzieci i nie przyjmuje jego nazwiska nie ma z tym nic wspolnego. Nie cieszyszlabym sie, gdybys zadzwonil do mojej pracy i kazal mi mniej pracowac, bo bylibysmy "biedniejsi ale szczesliwsi". Ja bym nie byla. I nie, jest mi przykro, ze nie pracujesz, i ze podobno przymierasz glodem, ale je nie jestem instytucja charytatywna wiec nie pros mnie non stop o pieniadze. I nie wymyslaj, co to nas podobno laczy. Nie kocham cie, nie pokocham, nigdy nie robilam ci zadnych nadziei, raz z toba pogadalam w pociagu. Nie wydzwaniaj do mnie. Nie pisz smsow. Nie wyj w sluchawke "I love you". Nie blagaj o pieniadze. Nie szukaj mojego domu. Powtarzam ci to niemal codziennie i jedyny powodu, dla ktorego jeszcze nie bylam na policji, to to, ze z takim wpisem do kartoteki nie masz juz zadnych zyciowych szans. Ale nie mecz mnie juz. Blagam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Tęsknię.
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Bo żeby być prawdziwym facetem trzeba mieć coś w spodniach - u Ciebie mój "kochany" z tym raczej kiepsko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
do wszystkich - patrz moj podpis
NA TWARZY UŚMIECH ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
DO ŻOŁĄDKA I JELIT: NIENAWIDZE WAS!!! OBY WAM RAK KOŚCI POPRZETRĄCAŁ!!!!! WY CHOLERY JEDNE!!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
do kota Worka
ty cholero stara zawsze musisz chciec isc na dwor o tej porze??? ![]()
#148 |
Raczkowanie
|
Do J.
Tęsknię za Tobą okrutnie, choć jesteś na wyciągnięcie ręki.
![]() |
#149 |
Paul's girl
|
do Wysokich Komisji: na prawie nie ma specjalizacji głąby jedne! i nie ma takiego kierunku jak prawo karne, administracyjne itd.
do A.: oddaj wreszcie tą kasę cholerna żmijo! z grobu Cię wykopię a nie odpuszczę. |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Do E.J. - nie kracz dziewczyno!
![]() Do siebie : masz rodzinę, masz przyjaciół, wiele osób Cię docenia za to jaką jesteś, twoje życie może być takie jak sobie wymarzyłaś bo należy Ci się to za cały syf, który się do tej pory przypałętał. TYLKO UCZ SIĘ NA BŁĘDACH, KOBIETO! Do niego : jeśli nie ogarniesz się w najbliższej przyszłości to wiedz, że później powrotów nie będzie. Do życia- daj mi choć chwilę szczęścia do jasnej ciasnej!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.