Dziwne zdarzenie... O.o - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-26, 12:19   #121
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek
Dot.: Dziwne zdarzenie... O.o

Elianna takmam jeszcze chyba 2avy z nim,jak ten mi się znudzi,dam nowy[btw,szkoda,że ostatnio nie mam czasu oglądać "Powrotu do życia"-juz2odc mi przepadły,a coś czuję,że jutrzejszy także pójdzie...].
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-27, 16:55   #122
ToAmuse
Rozeznanie

GG do ToAmuse
Unhappy Dot.: Dziwne zdarzenie... O.o

Kochane, jednak nie ma ucieczki od smutku ;(
Myślałam że będzie łatwiej...myliłam się.Teraz dopiero poczułam jak cholernie jestem sama, nikt juz mnie nie przytula, nikt mnie nie pocałuje...
Płacze, mysle, rozpamietuje, wspominam, ogladam zdjęcia i znowu płaczę.
Nasze zdjęcie ciągle stoi na stoliku. Nie mam odwagi by je usunąć.
Na łóżku leży miś od niego, w rękach trzyma serce z napisem "I love You"...ten którego dostałam na walentynki. TO było zaledwie kilka dni temu...Wczoraj jeszcze miałam tyle siły...chciałam zacząć budować swoje życie od nowa. Dziś? spadłam na ziemie przypomniało mi się że jestem przecież tylko marnym pyłem, o którym on zapomni w kilka dni, znajdzie następną i bedzie sobie z nią uprawiał seks. Ja z nim seksu nie uprawiałam, ponieważ nie chciałam.
Nikt już nie napisze "dobranoc skarbie ;*" ani "milego dnia myszko ;*" mimo wszystko nadal Go kocham... zostałam sama. Znienawidziłam weekendy, wtedy nie ma wokół mnie ludzi, przyjaciółka jest daleko, zobacze ją w niedziele, a ja siedze sama w pokoju i płacze, bo i co innego miałabym robic?
Każdy dzień jest taki sam...
Nie daje już rady.
Niech to się w końcu skończy...

Wiecie co, teraz mi sie taki tekst przypomniał:
"(...)A czerwień mojej krwi to tylko jakiś żart.
I zapominać chce tak czesto jak sie da.
Że nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart ..."
Pasuja idealnie. Wyraża wszystko co teraz myśle i czuje...

Edytowane przez ToAmuse
Czas edycji: 2009-02-27 o 17:22
ToAmuse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-27, 17:23   #123
kosheen
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ToAmuse Pokaż wiadomość
Kochane, jednak nie ma ucieczki od smutku ;(
Myślałam że będzie łatwiej...myliłam się.Teraz dopiero poczułam jak cholernie jestem sama, nikt juz mnie nie przytula, nikt mnie nie pocałuje...
Płacze, mysle, rozpamietuje, wspominam, ogladam zdjęcia i znowu płaczę.
Nasze zdjęcie ciągle stoi na stoliku. Nie mam odwagi by je usunąć.
Na łóżku leży miś od niego, w rękach trzyma serce z napisem "I love You"...ten którego dostałam na walentynki. TO było zaledwie kilka dni temu...Wczoraj jeszcze miałam tyle siły...chciałam zacząć budować swoje życie od nowa. Dziś? spadłam na ziemie przypomniało mi się że jestem przecież tylko marnym pyłem, o którym on zapomni w kilka dni, znajdzie następną i bedzie sobie z nią uprawiał seks. Ja z nim seksu nie uprawiałam, ponieważ nie czułam pewności że to TEN.
Nikt już nie napisze "dobranoc skarbie ;*" ani "milego dnia myszko ;*" mimo wszystko nadal Go kocham... zostałam sama. Znienawidziłam weekendy, wtedy nie ma wokół mnie ludzi, przyjaciółka jest daleko, zobacze ją w niedziele, a ja siedze sama w pokoju i płacze, bo i co innego miałabym robic?
Każdy dzień jest taki sam...
Nie daje już rady.
Niech to się w końcu skończy...
Wiem, ze na pewno Ci ciezko. Nie wiem nawet jak Cie pocieszyc, może powiem tylko tyle, że ból kiedyś minie a Ty spotkasz kogoś lepszego, kto znów będzie Cię przytulał i całował i przede wszystkim będzie Ciebie wart I Ty też tak musisz myśleć
kosheen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-27, 19:05   #124
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Nigdy nie jest łatwo,ale pomyśł sobie,że oprócz miłych smsów i misia na Walentynki tak naprawdę on nie dawał Tobie nic-nie spotykaliście się,bo zawsze coś wymyslał,nie szanował Cię zbytnio i do końca mu na Tobie nie zależało,prawda?Więc nie warto nad kimś takim płakać.
Kilka dni wytrzymaj,a wszystko się ułoży.
Nie masz jakiejś koleżanki/przyjaciółki,żeby z nią pogadac,pójść do kina,spędzić babski wieczór?
Stary 2009-02-27, 19:08   #125
ToAmuse
Rozeznanie

GG do ToAmuse

O Matko, juz mi lepiej. Dużo lepiej. Pogadałam z przyjaciółką na gg. Jutro pojade sobie na zakupy, w niedziele po koleżanki. Wierze że dam rade. Doszłam do wniosku że byłam współuzależniona. Jak dobrze że nie poszłam z nim do łóżka.
On ma 24 lata, ja 18. Myślał że znalazł głupią i naiwną. Mylił się. Trzeba się szanować.
Dziękuję dziewczyny ;****

Stary 2009-02-27, 19:26   #126
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Jak będziesz w potrzebie,pisz
Stary 2009-02-27, 19:27   #127
Elliannia
Zakorzenienie

Posluchaj sobie Ballady dla śpiącej królewny Anity Lipnickiej

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-01, 20:34   #128
ToAmuse
Rozeznanie

GG do ToAmuse

Kochane jesteście
Piosenka jest cudna, tekst niesamowity, przed tem tylko kilka razy w życiu ją słyszalam i kojarzylam tylko refren. Dziękuję

Jutro lub we wtorek zobacze się z Damianem, ponieważ niezwracając uwagi na to że z nami koniec przyslal rano smsa "Zobaczymy sie jutro lub we wtorek, z przewagą na wtorek".
Chce to niech przyjezdza powiem mu prosto w twarz co o nim myśle.

Smutno mi wiecie ale dam rade.

Stary 2009-03-01, 20:47   #129
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane jesteście
Piosenka jest cudna, tekst niesamowity, przed tem tylko kilka razy w życiu ją słyszalam i kojarzylam tylko refren. Dziękuję

Jutro lub we wtorek zobacze się z Damianem, ponieważ niezwracając uwagi na to że z nami koniec przyslal rano smsa "Zobaczymy sie jutro lub we wtorek, z przewagą na wtorek".
Chce to niech przyjezdza powiem mu prosto w twarz co o nim myśle.

Smutno mi wiecie ale dam rade.

Dasz sobie radę, na pewno nie daj się mu omamić, bo może mieć miliony wymówek, wytłumaczeń z palca wyciągniętych

Z takich piosenek jeszcze mogę Ci polecić ONA - Drzwi, i A. Chylińska - Gorąca prośba

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-01, 20:47   #130
malamiiii
Przyczajenie

boze dobrze ze skasowalam to co napisalam na poczatku;p
sluchaj bedzie dobrze! ja sobie bylego nie moglam odzalowac z rok... ale mi przeszlo i naprawde znajdziesz kogos wartego Ciebie

Edytowane przez malamiiii
Czas edycji: 2009-03-01 o 20:54
malamiiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-03, 18:42   #131
ToAmuse
Rozeznanie

GG do ToAmuse

Przepraszam że nic nie pisałam ale w sumie to nie bylo o czym pisać.
Damian dzis przyjechał. Zachowywał się jakby nigdy nic się nie stało. Poszliśmy na spacer, potem poszlismy do auta, zaczął się do mnie dobierać. Powiedziałam mu stanowczym tonem "bierz tą rękę" nie reagował, powtórzyłam głośniej, spojrzał na mnie i...kazał wysiadać z auta O.o powiedziałam ze nie wysiąde bo mam mu jeszcze coś do powiedzenia. Zaczęłam mówić że nie życzę sobie takiego traktowania, że nie jestem jego własnością, że mam dosyć tego w jaki sposób ze mną rozmawiał...bla, bla, bla. On powiedział "w takim razie możemy się juz wcale nie spotykać i tyle. Znowu powtórzyłam że nie zycze sobie takiego traktowania, odpowiedział "juz cie nie bede tak traktował" odpowiedziałam "wiem" a on mi "juz cie wcale nie bede traktował" "to tez wiem" na zakończenie powiedział że "nie będzie siedział z takim dzieckiem" na co ja mu powiedziałam "słoncze, ty popatrz na siebie" i poszłam do domu. W domu oczywiscie rodzicom calą relacje zdałam i ogolnie...smutno mi. Cholernie smutno. Buuuuuuu ;((((((((((((((

Stary 2009-03-03, 18:47   #132
_Emi_
Zakorzenienie

Cytat:
Damian dzis przyjechał. Zachowywał się jakby nigdy nic się nie stało. Poszliśmy na spacer, potem poszlismy do auta, zaczął się do mnie dobierać. Powiedziałam mu stanowczym tonem "bierz tą rękę" nie reagował, powtórzyłam głośniej, spojrzał na mnie i...kazał wysiadać z auta O.o powiedziałam ze nie wysiąde bo mam mu jeszcze coś do powiedzenia. Zaczęłam mówić że nie życzę sobie takiego traktowania, że nie jestem jego własnością, że mam dosyć tego w jaki sposób ze mną rozmawiał...bla, bla, bla. On powiedział "w takim razie możemy się juz wcale nie spotykać i tyle. Znowu powtórzyłam że nie zycze sobie takiego traktowania, odpowiedział "juz cie nie bede tak traktował" odpowiedziałam "wiem" a on mi "juz cie wcale nie bede traktował" "to tez wiem" na zakończenie powiedział że "nie będzie siedział z takim dzieckiem" na co ja mu powiedziałam "słoncze, ty popatrz na siebie" i poszłam do domu. W domu oczywiscie rodzicom calą relacje zdałam i ogolnie...smutno mi. Cholernie smutno. Buuuuuuu ;((((((((((((((
Ja bym wysiadła i nie rozmawiała dalej po tym, jak kazał Ci wysciasc z samochodu. Ale dasz rade Będzie dobrze.
_Emi_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-03, 23:12   #133
DeBourbon
Wtajemniczenie

Cytat:
Przeczytałam cały wątek od początku do końca i bardzo dobrze zrobilas. podziwiam Cie za odwage ze to zakonczylas, ja niestety nie potrafie mam chlopaka prawie 4 lata i nie umiem sie od niego uwolnic. raz postanowilam ale zamienil moje zycie w pieklo on ma schize raz jestem najcudownijesza na swiecie a po 4 minutach suką szmatą i kur..
DeBourbon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 15:29   #134
ToAmuse
Rozeznanie

GG do ToAmuse

Wczoraj wieczorem czułam się tak pusto, jakby nic juz nie mialo sensu, jakby wszystko co ma sie wydarzyć nic nie znaczyło... do czasu. Kolo 21 Damian przysłał mi smsa "i co teraz mnie weźmiesz na wyczekanie co?? Ojjjj Marta......." najgorsze w tym wszystkim że kiedy przeczytalam tego smsa mimo woli zaczelam sie usmiechać......

Stary 2009-03-04, 15:53   #135
DeBourbon
Wtajemniczenie

no przeciez go kochasz wiec nic dziwnego ze sie usmiechasz , ale moim zdnaiem nie powinnas miec do niego zaufania szczegolnie po sylwestrze i walentynkach
Stary 2009-03-04, 15:56   #136
ToAmuse
Rozeznanie

GG do ToAmuse

Ale co on chciał powiedzieć przez tego smsa wczorajszego?

Edytowane przez ToAmuse
Czas edycji: 2009-03-04 o 16:06
Stary 2009-03-04, 16:03   #137
kasienka21
BAN stały

wygląda na to że twój boy pomylił za pierwszym razem numer , chciał wysłać do innej kobiety a przez przypadek poszło do Ciebie ... wychodzi na to iż Cię zdradza
kasienka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 16:06   #138
DeBourbon
Wtajemniczenie

wg. mnie moze Ci nie zdradza ale mogl to napisac to jakiejs dobreeej KOLEZANKI. wiesz co on ma 24 lata i pisze ze wzielas go na wyczekanie? niech działa a nie pisze smsy. on ma 5 lat czy co?
Stary 2009-03-04, 16:23   #139
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale co on chciał powiedzieć przez tego smsa wczorajszego?
Zakładam,że szukał kontaktu i myślał,że z czasem odpiszesz,przeprosisz i będziesz prosiła księciunia o wybaczenie
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 16:36   #140
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Zakładam,że szukał kontaktu i myślał,że z czasem odpiszesz,przeprosisz i będziesz prosiła księciunia o wybaczenie
myśle, że on bagatelizuje sytuacje i będzie udawał, że nic się nie stało aprzynajmniej, że to on nic złego nie zrobił..

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 16:41   #141
ToAmuse
Rozeznanie

GG do ToAmuse

Tez tak mi sie wydaje, on pomyslal że to taka typowa sprzeczka, potem nagle okazalo sie ze ja sie nie odywam więc przełamał swoją dumę i napisał jako pierwszy......

Stary 2009-03-04, 16:50   #142
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tez tak mi sie wydaje, on pomyslal że to taka typowa sprzeczka, potem nagle okazalo sie ze ja sie nie odywam więc przełamał swoją dumę i napisał jako pierwszy......
A Ty w tym momencie bądź twarda i go olej,nic nie odpisuj, absolutnie nic
Jesteś mądrą dziewczyną,dasz radę to przetrwać
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 16:58   #143
wrzosoweniebo
Raczkowanie

nie wplątuj się dalej w jakieś rozmowy z nim itd. Będzie Ci ciężko ale chyba sama widzisz że taki związek z takim człowiekiem nie potrwałby za długo. Pomyśl ze jeszcze nie raz się zakochasz i spotkasz wspaniałego faceta. Powinnaś kopnąć go w tyłek i najlepiej jak urwiesz z nim kontakt ( zero odpisywania na smsy itd) a sama weź przyjaciółe i idzcie poszaleć gdzieś na imprezkę Uwierz w to że na twej drodze prędzej czy później pojawi sie facet ktorego pokochasz ze wzajemnością, bo przecież każdy zasługuje na szczeście.
wrzosoweniebo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 20:51   #144
ToAmuse
Rozeznanie

GG do ToAmuse

...

Edytowane przez ToAmuse
Czas edycji: 2014-11-02 o 23:55
Stary 2009-03-04, 21:06   #145
wrzosoweniebo
Raczkowanie

musisz tez okres jakoś przetrwać.... w Twoim wieku miałam podobną sytuację, myślałam ze świat się skończył , płakałam nawet w autobusie jadąc do szkoły.... wiedz jedno... ze taki okres ci minie i niedługo znów będziesz uśmiechnięta dziewczynka z ułożoną fryzurką i nienapuchniętymi oczkami a z tej sytuacji będziesz się śmiała.....ja jak sobie przypominam siebie sprzed 4 lat to się śmieje i stwierdzam ''boże jak ja mogłam być taka głupia " .Teraz podchodzisz do tego bardzo emocjonalnie ale czas leczy rany z dnia na dzień będzie coraz mniej Twych wylanych łez i do sprawy podejdziesz bardziej z dystansem. Trzymam kciuki!
wrzosoweniebo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 21:35   #146
DeBourbon
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie daje juz rady, kompletnie sie nie trzymam. Rycze, kłade sie na łóżku zaciskając pięści na poduszce i nadal rycze, potem wstaje wchodze na komputer (z telefonem ciągle w ręce) sprawdzam czy nie ma zadnych wiadomosci, oczywiscie nie ma wiadomosci, więc znowu rycze, temu wszystkiemu towarzyszą ciągłe nowe natłoki myśli od "już nigdy go nie przytule" poprzez "juz nigdy nie uslysze jego glosu" aż do "mielismy jezdzic w lato nad jezioro i do lasu" i znowu rycze bo zdaje sobie sprawe ze już nie ma żadnej nadziei. Nic sie nie liczy. Chodze w rozczochranych włosach, z opuchniętymi powiekami, a tusz do rzęs spływa ciurkiem po policzkach.....
wiem jak to boli a teksty "zostaw go" nie pomagaja
Stary 2009-03-04, 21:43   #147
ToAmuse
Rozeznanie

GG do ToAmuse

Ale co on chce mi powiedzieć przez słowo "wyczekanie"? że jeszcze nie koniec?

Mam dosyc

Stary 2009-03-04, 21:50   #148
DeBourbon
Wtajemniczenie

Wydaję mi się ze on myśli że to zwykla sprzeczka, jakiś Twój foch... :/
Stary 2009-03-04, 22:31   #149
patbar
Zadomowienie

Cytat:
Ale co on chce mi powiedzieć przez słowo "wyczekanie"? że jeszcze nie koniec?

Mam dosyc
Nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji i nie wierzy, ze go mozesz zostawic.
patbar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 23:56   #150
marmi
Raczkowanie

GG do marmi

Boże, dziewczyno, uciekaj od niego ile sił w nogach...
Jak przeczytalam o tym, ze nie pojedziesz do niego w walentynki bo sie zdenerwuje, to jakbym czytala o swoim bylym dreczycielu... Mialam wtedy 18 lat i bylam naiwnie zakochana a on świetnie to wykorzystywał. Tez siedzielismy ciagle w domu, z prostego powodu - na miescie moglismy przeciez spotkac laski, z ktorymi spotykal sie na boku... Kiedy cos podejrzewalam i pytalam, robil mi takie awantury i tak zrecznie odwracal sytuacje, ze to ja nagle czulam sie winna... Czulam sie podle ale nie mialam sily tego skonczyc. Zrobil to on, a ja do dzis mam ochote cofnac sie w czasie, skopac mu tylek i odejsc z godnoscia Zrob to za mnie, prosze

Badz twarda i zrob wszystko, zeby nie dac mu satysfakcji, ze nad Toba góruje. To Ty go rzuc i nie wdawaj sie z nim w niepotrzebne dyskusje!
Uwierz mi , zapomnisz o nim
marmi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości