|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pielęgnacja, kolorówka, perfumy - C. Klein Revlon Dermacol Ziaja Joanna Avon E
cos u mnie za:
Feather Finish, puder w kamieniu, 06 Translucent, 20 g - raz użyty przeze mnie, raz przez mamę. Również nie ma na zdjęciu, ale jeśli któraś chce zdjęcia to pisać! [/color] Essence, Kredka Smokey Eyes, czarna- nie używam, maźnęłam się może 2 razy. Avon, Planet SPA - Eksfoliująco-rozgrzewająca maseczka do twarzy Gorące piaski Ziaja Intima, ziołowy płyn do higieny intymnej szałwia lekarska. ktores z wód avon
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Pielęgnacja, kolorówka, perfumy - C. Klein Revlon Dermacol Ziaja Joanna Avon E
Dax Cashmere mousse make-up, mus-podkład korygujący, 02 naturalny beż, 15 ml
Always - też jakoś 1/7 nie ma, też jakoś szczególnie nie polubiłam. To chyba jakaś woda toaletowa? Coś mi się kojarzy, że edycja na lato bezalkoholowa w 100 ml buteleczce. zestaw fig Sloggy, cos u mnie?
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Always - też jakoś 1/7 nie ma, też jakoś szczególnie nie polubiłam. To chyba jakaś woda toaletowa? Coś mi się kojarzy, że edycja na lato bezalkoholowa w 100 ml buteleczce.
cos u mnie? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.