![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowiecke Panny Młode cz. II
Suknie które mi sie podobaja
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
I kolejne
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam kolejny projekt tym razem w kolorze złotym. Chciałam sprawdzić jak się będą zachowywać te moje nowe pisaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Kurcze zarąbiste jednym słowem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym
![]() Bo wtedy będą wyglądały bardzo ładnie. Kuzyn męża ma ślub dopiero we wrześniu więc mam jeszcze sporo czasu. A poza tym oni chcieli by to mieć jak najtaniej a ja od nich za robociznę pieniędzy nie wezmę na pewno, więc wyjdzie ich to taniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Ojej podziwiam Cię naprawdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Tekst w środku pewnie będzie drukowany, bo raczej nie dam rady napisać ręcznie tyle zaproszeń w miarę ładnym, jednakowym pismem. Ale reszta - to się okaże, po konsultacjach, choć ja ich będę namawiać na ręczne, bo takie bardziej mi się podobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Świetne te zaproszenia. Agnieszka masz talent!
![]() |
#132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Znowu mam dwie wiadomosci pod soba ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-02-15 o 17:28 Powód: proszę nie pisać post pod postem, do tego służy funkcja "edytuj"! takie są zasady forum |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
O jaaaaaaa
![]() ![]() A korzystając z okazji...Dziewczyny: ogromu Miłości Wam życzę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Marcia23 Czas edycji: 2009-02-14 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mam w ogóle czasu teraz na sprawy związane ze ślubem. Spadło na nas nieszczęście a tu tyle rzeczy jeszcze do załatwienia. Zgodnie z waszymi sugestiami udało mi się dziś telefonicznie umówić do ''Marty", zapisałam się do p.Agnieszki A. na godz 10. Na makijaż umówiłam się do pani Gabrysi na Iłżeckiej na godz.12. Ślub mam o 16. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tam u Was z pogodą walentynkową? U nas napadało śniegu, że hoho ![]() A dużo ślubów jest dzisiaj w Gorlicach z wiadomej okazji ![]() ![]() Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-02-14 o 08:53 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, mam trochę głupie pytanie. Gdzie się kupuje te kwiaty do wpięcia we włosy? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Chodzi o to gimnazjum koło Zusu? My chcemy się zapisać na parę lekcji w kwietniu, bo dopiero wtedy będziemy mieli czas. Myślisz, że można tak? Czy trzeba na cały kurs się zapisywać
![]() To jest ta szkoła koło Chreptowicza, dawna 2 a w tej chwili nie wiem, jakieś gimnazjum, ale szczerze to nie zwróciłam uwagi na szyld nad wejściem z pospiechu ![]() ![]() ![]() Walentynki u mnie zapowiadaja się gorzej niż myślałam, a to dlatego że mój TŻ ma dzis egzaminy na uczelni i teraz siedzi tam beze mnie w Kielczech ![]() ![]() Edytowane przez Marcia23 Czas edycji: 2009-02-14 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny my mamy slub o 14 (niestety taki byl tylko termin)
czy jak umowilam sie do kosmetyczki na 11 to za pozno? Fryzjera planuje na 9 ale nie wiem ile mi zejdzie z czesaniem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-02-14 o 09:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Azakowana dzięki. Aniaa22 twoja suknia jest przepiękna! wiesz może jak się ten model nazywa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Ja myslałam, ze bede miec fajne walentynki. A tu wszystko na odwrót. TZ na delegacji, wróci w nocy, ja chora, dodatkowo mam @.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja jeszcze raz wypowiem się na temat cukierni HEKA. Moja kuzynka w tym tygodniu zamówiała tam tort dla swojej córeczki, miał być w kształcie Kubusia Puchatka - niestesty mało go przypominał, w smaku tez taki sobie (za słodki). Więc jeszcze RAZ ODRADZAM tą cukierrnię!!!!!
#144 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zaproszenia po prostu super!!! Cytat:
![]() http://www.slubzbostonem.pl/ Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
azakowana zaproszenia śliczne
![]() co do walentynek to ja już od wczoraj jestem u mojego TŻ, przyjechał po mnie wieczorem i już jesteśmy razem ![]()
#146 |
Wtajemniczenie
|
W Krakowie zasypalo...... az nie da sie wyjechac z osiedla...wiec dzis spedzamy walentynki w domu
![]() Tydzien temu bylam na targach slubnych i bardzo fajne torty byly z cukierni Buczek- nie wiem tylko czy w Ostrowcu mamy. Ale naprawde fajnie wygladaly i smakowaly. Mam ulotke wiec postaram sie sfotografowac i zalaczyc. Ja slyszalam ze w Przystani mamy tort gratis wiec przynajmniej ten problem z glowy ![]() http://www.pieczywo-buczek.pl/s_tort_wes.htm na zywo wygladaly jeszcze ladniej ![]() Estrella gdzie znalazlas ta bizuterie ktora zalaczylas na 4 stronie? Aniaa22 twoja suknia jest przepiękna! wiesz może jak się ten model nazywa? Juz tej sukienki nie ma w Krakowie- byla jedna do kupienia z wystawy a nie chcą już ich sprowadzać bo to stara kolekcja z 2008 roku. Chcieli ja sprzedać bardzo tanio no ale z wystawy tez sie nad nia zastanawialam bo bardzo ladna jest, ale nie chcialam przymierzanej sukni ![]() Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2009-02-14 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Aniaa22 a ile kosztowała twoja sukienka?
Waniliaania2009 fajne te torty, smakowite ale wątpię czy w Ostrowcu ktoś by umiał taki upiec ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
ania22 na Twoim miejscu poszukałabym innej cukierni! Nie wiem jakie robią torty weselne ale urodzinowe są okropne. Jak chcesz mogę Ci podesłać zdjęcie toru urodzinowego mojej córeczki z cukierni HEKA i z cukieni POD TELEGRAFEM (gdzie teraz zawsze tam torty zamawiamy) - to porównasz sobie wykonanie!
#149 |
Zadomowienie
|
ania22 baardzo mi się podobają te butki, które pokazałaś !
![]() Estrella Twoja suknia też mi sie podoba i ta biżuteria tez piękna i pasuje do sukni ![]() Jeśli idzie o welon to czytałam, że powinien być napewno dłuższy niż włosy ![]() domelowa my też na Stawkach mamy ślub, i zastanawiam sie nad tą dekoracją.ale to trzeba by się dogadać z innymi parami ![]() Dziewczyny a jak to u Was po ślubie będzie z tym mówieniem ,,mama" ,,tata"? Bo ja to chyba bedę mieć problem z tym. Czekacie aż Wam teściowie to sami zaproponują, czy już po ślubie będziecie tak mówić? ![]() ![]() Piszecie o Luizie fryzjerce tam obok Gromady, a to chtyba o tą Luizę co pracowała wcześniej w Ewie na Waryńskiego, miała blond długie włosy.. Ja to do kosmetyczki mam zamiar umówić się dzień wcześniej przed ślubem na pazurki (dłonie i stopy), a w dzień ślubu fryzjer i kosmetyczka do make-upu
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2009-02-14 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
dla tych ktore nie znalazly jeszcze sukienki - mi sie wiele podoba z tej strony
![]() ![]() http://www.justinalexanderbridal.com...=0&totlines=-1 oraz http://www.sophiatolli.pl/index.php?...nid=17&page=17 Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2009-02-14 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.