![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki pielęgnacyjne, kolorowe, w tym kilka nowych!
znalazłabyś coś u mnie za:
4. Wellaflex, Lakier do włosów os Połysk i trwałość 250ml - nowy 1. Dove Summer Glow krem nawilżający na dzień do twarzy do jasnej karnacji 50ml - użyłam go raz ???? zależy mi ![]() 3. Pantene Pro-V "Proste i gładkie" Odżywka bez spłukiwania 300ml - została 1/3 opakowania odpisz proszę u mnie, pozdrawiam ![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
w sumie mogę wziąć coś innego niż ten tonik. Odcień pudru Mayblline jest jasny,średni czy ciemny? I czy wchodzi bardziej w róż czy żółty?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
witaj, interesowało by mnie:
6. Olay Gentle Cleaners Emulsja do demakijażu oczu 100ml oraz Dove summer Glow dla jasnej karnacji. wieczorem sprawdze ile dokładnie mam tej lady vintage, najlepiej wkleję fotkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
może jeszcze jeden olay, ewentualnie kuracja naczynkowa, ale wolalabym jeszcze jeden olay
![]() ![]() i oddam wszystko o czym pisałaś próbki (próbki po 1-2ml z tym, że femme fabryczna 2ml) i lady (nie ma daty ważności, gdyż nie mam kartonika, ale kupiłam ją wiosną, chyba w maju 2008, a na pewno nie wcześniej niż koniec kwietnia) edit: data 052010 lady vintage ubytek taki, że poziom perfum idealnie dotyka spodu napisu słowa "lady", jakby linia po której został napisany. próbki femme (2ml) Burberry Brit (2ml) Paco Rabanne Pour Elle (1ml) Valentino Rock'n'Rose Couture (2ml) D&G, The One EDP (1ml) Gucci by Gucci EDT (2ml) Halloween J del Poso (1ml) Hot Couture Givenchy (1ml) Emmanuel Ungaro Apparition (2ml) Samsara (2ml) Edytowane przez Marei Czas edycji: 2009-03-20 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
Widzę że kremu już nie ma, a toniki jaką mają datę ważności, bo kupilam ostatnio dwa więc trochę minie zanim je zużyję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki pielęgnacyjne,kolorowe,ki lka nowych i jedna EDP
niestety nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
ok-to ruszamy z tą wymianką?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Ruszamy, napisz mi co chcesz dokładnie i co chcesz mi za to dokładnie dać od siebie
(dołożyłam jeszcze dziś kilka próbek i dwie odlewki) Acha, i mam trochę fiolek po próbkach i odlewkach, także mogę przysłać na ewentualnie robione próbki czy odlewki, jeśli nie będziesz miała w czym ich zrobić ![]() Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-03-24 o 00:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
NU i Aquolina za ming shu i ew. euphorie??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
14. Próbki (z wymianek) - C.K. Eternity, C. K. Obsession Sheer, BLV Notte Pour Femme, Acqua di Gio, te próbeczki mnie interesują a mogłabys jeszcze podać objętości?
![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- a to NU to jestes pewna ze nuz nie bedziesz miała ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Essence, Longlasting Eye ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Te to mają na oko między 1 ml a 1,5ml: C. K. Obsession Sheer, BLV Notte Pour Femme, Acqua di Gio (ta próbka ma chyba trochę więcej, choć nie jestem pewna)
Eternity ma na pewno więcej, jest w większej fiolce (musiałabym sprawdzić dokładnie ile) Nu już jakiś czas temu zarezerwowałam dla innej Wizażanki i nie chcę już tego odwoływać, bo jestem w trakcie wymianki z nią. Kredkę Essence też bez problemu mogę dołożyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Tak myślałam, może aqualina i te próbeczki wraz z kredką za miniaturki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
OK, zgadzam się. Będę czekać jutro na twoją ostateczną odpowiedź.
Jeśli się zdecydujesz, to możesz pisać od razu na PW. Jeśli nie, to proszę daj znać u mnie na wątku. Ja też, wszystko co chciałaś, wstępnie dla Ciebie rezerwuję. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
mi się podoba:AA Winter Delice, Nu, balsam dove,St.Ives-balsam,tonik garniera i puder Essence.
w zamian za: 5ml Fantasy 3ml Tsun Lai 2ml Baby Doll 3ml Lolity 2ml Terracoty 1ml L LL ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko dobrze, tylko czy zamiast Tsun Lai możesz mi dać troszkę więcej L LL? Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-03-24 o 23:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
szczerze powiedziawszy L LL mam już niewiele. Poza tym jest droższe. Może być bez tsun lai,a 3 ml LLL?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Ziaja, Szampon "Wygładzanie Zaprogramowane" 200ml - została ponad połowa
12. Ives Rocher, Nature - odlewka, ok. 5ml - z wymianki 13. Atomizer, Sephora - (plastikowy, pojemność na oko to 10ml, nie była napisana na opakowaniu, więc dokładnie nie wiem) - użyłam go raz 2. Perfecta Cera Wrażliwa Tonik oczyszczająco-łagodzący 175ml - również 1/5 opakowania zużyta coś u mnie?
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
5TH AVENUE ELIZABETH ARDEN nowa, 75 ml, w pudełku zafoliowana tylko czy ty znalazłabyś coś jeszcze u mnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
chyba nic nie znajdę wiecej, chciałabym za tą wodę inny zapach
![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
hm...jednak podziękuję
![]()
![]() |
![]() |
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() jest kod - FE081 kupiłam i otworzyłam go 2 miesiące temu niestety nic za niego nie wypatrzyłam ![]()
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
No właśnie, tak się zastanawiałam co ja w ogóle od Ciebie chciałam, bo w Twoim wątku nie znalazłam niestety nic. Ale chyba proponowałaś mi coś poza nim, wspominałaś o książkach bodajże? Data ważności perfum to 02.2011.
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
byłabym zainteresowana tymi tytułami:
"Piąta góra" "Weronika postanawia umrzeć" "Zwierzenia pielgrzyma" (Juana Arias/Rozmowy z Paulem Coelho) Nie wiem jak widziałabys wymianę? Moze dwa tytuly za perfumy?
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Anetko odpisałam u ciebie na wątku
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.