![]() |
#121 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie do WAKACJI. :)
Cytat:
Mam na imie Ania mam 22 lata (nie klamie). Studiuje obecnie za granica (Anglia) Stosunki Miedzynarodowe i bardzo to lubie. Niestety Anglia to glupi kraj, ktory tuczy ludzi (jak tam juz ktos inny wspomnial), tzn. moze Ci sie wydawac, ze jeszcz zdrowo... ale i tak utujesz. Slowo daje, tutaj cos jest w powietrzu. To troche smieszne, ale widac po Angielkach. Przy wzroscie 174 i wadze 76kg w Polsce jestem raczej tluscioszkiem, a tutaj slysze, ze jestem szczupla. Chyba wlasnie to, ze raczej wszyscy mowia w Anglii, ze mam dobra figure, oslabia moje instynkty samozachowawcze.... Potem jade w odwiedziny do Polski i nie wiem gdzie sie schowac. Dlaczego sie odchudzam? Bo jak wazylam 65kg bylam duzo glosniejsza i fajniejsza, a na imprezie koncentrowalam sie na dobrej zabawie, a nie na wystajacek oponce. Bo w sklepach jest calaaaaa masa ciuchow, ktore wygladaja ekstra na szczuplych dziewczynach. Bo w mojej szafie jest cala masa ciuchow, ktora bedzie lepiej na mnie wygladala jak schudne. Bo ta "oponka" wcale nie powinna nalezec do mnie - czuje sie strasznie z nia obco. Do tego ogolnie mam dobra figure (nie chce tutaj zabrzmiec narcystycznie!) - jestem wysoka, w miare ladna, mam dlugie nogi, duzy biust, drobne kosci (no i gigantyczny brzuch). Jak patrze w lustro, to czuje sie tak jakbym sobie wielka krzywde zrobilam, ze przytylam ![]() No ale tak bylo od jakiegos czasu, a odchudzanie drastyczno-dramatyczne zaczynam teraz. Oczywiscie przez faceta :p Rozstalam sie jesienia z pewnym "gentlemenem", ktoremu bardzo chcialabym pokazac gdzie jego miejsce (a mozliwe, ze zobacze go w wakacje - no i mamy wspolnych znajomych). Do tego jest jeszcze inny mezczyzna, z ktorym bardzo sie lubimy ale on niedlugo emigruje do Stanow na stale, wiec tez bym sie nie obrazila gdyby jego ostatnim wspomnieniem byly moje dluuuuugie nogi w ladnych sandalkach na obcasie i sukienka podkreslajaca moja szczupla talie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Widzę, że prawie u każdej przewija się "problem" gościa
![]() A tak zmieniając temat, to troszkę przytyłam, ale słodyczy nie jem nadal NIC, a na dodatek do chlebka (niestety-makaron i chleb, choć ograniczony, są mi niezbędne) zajadam kiełki. Nie dość, że pyszne, to jeszcze same plusy-poczytajcie i spróbujcie ![]() Co do wagi, to tak naprawde zależy, jak się ktoś czuje w swoim ciele. Ja podobno wyglądam dobrze i broń Boże nie jestem za gruba, ale czuję się źle i chce się odchudzić - wszystki swoje niepowodzenia zrzucam na wage. Za to moja koleżanka jest grubsza dużo ode mnie i czuje się supersexi i zaraża tym wszystkich. Od zawsze otacza ją wianuszek gości, a ona mówi, że jest najpiękniejsza. Dlatego myślę, że odchudzać się będe, póki się dobrze w swoim ciele nie poczuje. Wróce do 49, a potem zobaczę, czy i ile chcę zrzucić jeszcze. Nie będę się męczyć na jak najmniej tylko jaknajkorzystniej :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Przymierzyłam spódniczkę i widzę różnicę już 2 guziki mogę zapiąć ![]() ![]() NŻD + nie jem słodyczy(7dni) i codziennie 50brzuszków. Jak macie ochotę na coś dobrego i słodkiego a całkiem zdrowego i sycącego to polecam kaszkę manną(zrobiona z ok. szklanki wody bez soli czy cukru) z sokiem (np.:taki co z wodą się rozrabia) + rodzynki + migdałki (lub jakieś inne bakalie). To danie i płatki Nesquik (czy jak to się piszę) z mlekiem jem sobie raz dziennie (przeważnie na kolację) i zupełnie mnie do słodyczy nie ciągnie ![]() Życzę miłego dnia i wytrwałości! p.s. już robię plany na bieganie po świętach wielkanocnych, bo tak mówicie o tym bieganiu więc ja też CHCĘ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
dzien doberek milym paniom
![]() wiem, ze pewnie wiekszosc mnie teraz zlinczuje, ale jestem na diecie kopenhaskiej, dzis dzien pierwszy ![]() tak wiec prosze o ewentualne nabranie wody w usta jesli juz, a wolalabym o wsparcie pozebrac ![]() a wszystko przez to, ze weszlam dzis na wage. owszem, 2dzien okresu, wczoraj wieczorem bylam na sporej kolacji w knajpie i od 3dni mam problem z wc, ale zalamalam sie... jeszcze nigdy takiej liczby nie widzialam na mojej wadze! myslalam ze waze 68[tydzien temu tyle wazylam!], a tu siurprajs, 72... ![]()
![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ojej podziwiam Cie.. Ja nie moge byc na tych roznych dietach.. na south beach wytzrymalam chyba 7 dni ale tak zle sie czulam ze musialam ja przerwac.. A jadlam duzo to co bylo dozwolone.. I nie kombinuje juz takimi dietami cud.. A to jak chcesz schudnac to Twoja sprawa.. I bede trzymala kciuki zeby Ci sie udalo.. ![]() Ja wczoraj mialam za to napad zlego humoru.. te studia wykanczaja ludzi.. ok 18 zjadlam ponad 200g crunch musli jablkowego.. ![]() ![]() A Wam jak idzie na diecie i z cwiczeniami..?? Dajecie rade..?? Pzdr..
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Trooskaffka podziwiam Twoje 27 dni bez słodyczy, ja bym tyle nie wytrzymała bez smakołyków - chociaż jednego ciasteczka.
Jeśli chodzi o mają diete to jakoś powoli zaczynam wątpić. Zrezygnowałam z chodzenia na siłownie, w zamian robie codziennie 200 brzuszków i spaceruje.... ale to nie to samo ![]() Poza tym mama dziś zrobiła na obiad moje ulubione danie, placki po węgiersku, wiec kalorii dzis sporo pochłone!!! Nie mam silnej woli, samozaparcia... a tak bardzo chciałabym pozbyć sie tłuszczu w który obrosłam. Jak sobie pomyśle ze nie bede nigdy taka jak kiedyś to az mi sie płakać chce. Wraz ze smukła sylwetką straciłam uśmiech, radość , wiare w siebie. Kiedyś byłam pewna siebie, przebojowa, towarzyska a teraz przez kompleksy niszcze swój związek. ![]()
![]() |
#127 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a ta wysoka waga to moze dlatego ze masz okres. ale nie zalamuj sie ! bedzie dobrze. no wlasnie wiosna za oknem to i ja musze zaczas znowu biegac , bo brakuje mi tego tak szczerze mowiac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
i tyle mojej kopenhaskiej
![]() doszlam do wniosku, ze juz wole jesc same warzywa i owoce niz ta diate stosowac, glownie dlatego, ze stwierdzilam ze nie ma sensu. jak juz mam jesc malo to chociaz tego co mi smakuje, a ja a) nie jem miesa b)nienawidze jajek i szpinaku, a salate lubie tylko w salatkach, solo jest fuj! c)pomidory o tej porze roku sa bez smaku. tak wiec nie wiem, narazie chyba tylko mż robie, poki czegos nie wymysle... chcialabym wrocic do sb, ale jak tylko pomysle o wiesniaku czy omlecie to zbiera mi sie na wymioty, a przez pierwsze dwa tygodnie nie ma zbyt duzego wyboru posilkow, szczegolnie dla wegetarian... dobrze, ze chociaz biegam, wiecie jaka frajda? juz zapomnialam jak to odpreza! w ogole to chyba zainwestuje w tego nike +, tylko nie wiem czy ten zestaw bedzie kompatybilny z iphonem ![]() za to widzialam ta brazoletke nike+ na allegro, ale wolalabym ze sklepu, bo pewniej... tylko jak ma kosztowac np 3stowy to ja dziekuje ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
BAN stały
|
Na początek oczywiście się do was przyłączam
![]() Ale,mam pytanko o co chodzi z tymi ćwiczeniami a6w ![]() bo nie mam pojęcia ![]() Na czym to polega??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapraszamy. Opowiedz coś o sobie ![]() ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- Cytat:
Jak masz okres to pamiętaj żeby się nie forsować. To dni kiedy należy nam się odpoczynek. Jak nie jemy słodyczy czy czekolady to należy wspomóc się magnezem albo pojeść szpinak czy cokolwiek co ma magnez i żelazo. A jesz ryby? Bo jak tak to tuńczyk, mógłby być podstawą diety (takiej własnej). Ja staram się jeść bardziej różnorodne rzeczy bo wtedy łatwiej mi zjeść mniej. Jeszcze nigdy nie byłam na żadnej diecie bo wydaje mi się że bym niewytrwała choć znalazłam taką dietę: http://fitness.magicsport.pl/927,die...erpliwych.html i się zastanawiam czy po świętach wielkanocnych nie zastosować, ale muszę to przemyśleć bo strasznie dużo planuję zacząć po świętach ;] zaczynam widzieć efekty i zaczynam się czuć znacznie lepiej w swoim ciele. Choć wczoraj dostałam okres więc cała jestem spuchnięta ;] W takim stanie ciężko zauważyć efekty ale moje samopoczucie jest dobre ![]() ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Cytat:
![]() POZDRAWIAM!! DAMY RADĘ!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Ojej, tyle madrych rzeczy zescie dziewczyny powiedzialy, ze gdybym probowala wszystko cytowac, to zajelabym chyba cala strone.
Prawda! Pomyslmy sobie, ze teraz sie przemeczymy i juz potem nie bedzie trzeba. I nie odchudzajmy sie dla nikogo, zadnego faceta, tylko dla nas ![]() Musze sie pochwalic przy okazji. Strasznie sie balam, ze przytyje znowu podczas sesji, ale schudlam ![]() Waze 75kg teraz, wiec zostalo mi "tylko" 10 (ale jak pomyslec o tym inaczej to od polowy stycznia zrzucilam 7kg). Jak zrzuce nastepne 5, to juz bedzie widac roznice, wiec staram sie o tym myslec "na raty". Teraz akurat sie cieplej zrobilo, to chce ladniej wygladac w letnich ciuchach. Juz drugi dzien jestem na SB, jak na razie nie czuje sie jakbym byla znowu na diecie, zobaczymy jak to bedzie pozniej ![]() Caluje! Edytowane przez Skowronek na dachu Czas edycji: 2009-03-20 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
shellma dziekuje za wsparcie
![]() nie poddam sie, chce znów czuć sie dobrze sama ze sobą ![]()
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
sa czasem takie momenty ze mam dosc tej calej diety i wogole, ale jak sobie pomysle ja bede wygladala na wakacje jesli wytrwam to mobilizuje mnie to
![]() nie mozemy sie poddawac dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;11540663]
nie mozemy sie poddawac dziewczyny ![]() Zgadzam się w 100%! Jeśli tylko naprawdę się chce, to wszystko jest możliwe. Ja nigdy bym nie pomyślała, że wytrzymam choćby 2 dni bez słodyczy, a tu proszę- już tyle czasu się trzymam, a co dziwne, coraz mniejszą chętkę na słodkości mam. Co prawda ciągnie mnie trochę jak zajadają się moi znajomi, ale wiem, że coś obiecałam nie tylko przed sobą, ale i przed Wami i mam zamiar się nie złamać. Dziękuję Wam właśnie za obecność, bo dzięki opisywaniu postępów pilnuje się i nie czuję sama w tym, co robie. Dziś "złamała" się druga z nas czterech, które sobie obiecałyśmy sobie przez post nie jeść słodyczy... Zawsze myślałam, że to ja mam słabą wolę, a tu wciąż jestem w grze :P mam nadzięję, że wytrzymam do świąt... Oczywiście po świętach diety ciąg dalszy, ale przynajmniej czasem na gorszy humor coś sobie skubnę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny!
![]() dołacze sie do Was, w grupie raźniej. a wiec... trufelka ma 22 lata, jest mała krepa niewywrotna i chce zrzucic 7 kg. Rok temu mi sie to udało nawet, podobałam sie sobie i było kolorowo, jednak od grudnia przybyło mi znów to 7 kg. pamietam, ze przerobiłam juz kopenhaską [o dziwo wytrzymałam] i jogurtowa [jednak nabrałam na jakis czas obrzydzenia do jogurtów... ![]() tak wiec od teraz juz zaraz - bez słodyczy ![]() ![]() co do slodyczy - to jest straszne ![]() ![]() powodzenia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja dziś mam strasznie ciężki dzień za sobą. Albo płakałam albo chciałam płakać albo oczy mnie bolą od płakania. I powiem Wam że czuję się wielka bo byłam na zakupach będąc oprócz tego wszystkiego głodna i .... nie kupiłam NIC słodkiego!! Wiecie co sobie pomyślałam: że jak dam radę dziś to dam radę zawszę i że czekolada nie rozwiąże moich problemów za to przybędzie mi nowy tłuszczyk na bioderkach ;] Pomogło. Ciągle jest mi ciężko (przemęczenie wychodzi, a no i okres dostałam) ale jestem z siebie dumna -> 9dzień bez słodyczy! Dziś: przynajmniej godz. chodzenia zaliczona (ładna pogoda więc łaziłam). zjadłam dziś: pół banana, gotowane kabanosy z bułeczkami (brzmi może groźnie ale wcale nie jest dużo protein, tłuszczyk się wygotował, a bułeczki były domowej roboty-marchewkowe z ziarenkami słonecznika ![]() ![]() A brzuszki też zrobiłam ale chyba zrobię jeszcze 50 na wieczór, a co!! Pozdrawiam serdecznie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
no no, widze ze wam dziewczyny ladnie idzie bez slodyczy, ja sie musze wkoncu z tym jedzeniem zawziac!
![]() a poki co dzis zrobilam tatuaz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Konto usunięte
|
tez mialam postanowienie ze prze post nie bede jadla slodyczy ale niestety nie wytrwalam
![]() ![]() ![]() blonndee - pochwal sie tatuazem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
ooo, tatuaz
![]() ![]() dzis dzien w miare udany, nie tak zle jak na poczatek. kolejny dzen licze ze bedzie jeszcze lepszy ![]() swoja droga - zaczełam a6w. ktoras z Was dobiła moze do końca kiedys? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
Hej wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Ja tez dzis zaczełam a6w, zaczynam po raz trzeci i niestety nigdy nie udało mi sie dojść do końca (najdłużej wytrwałam 33dni), ale tym razem mi sie uda
![]() Jak juz publicznie sie przyznałam, że zaczynam to tak jakoś głupio by było sie nie wywiązac!
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
trufelka, mam to samo
![]() pewnie, chociaz tatuaz troche rodem z 'jestem emo 16latka', ale naprawde mi sie spodobal, zreszta juz od roku nad nim myslalam ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1237635989 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1237635989 oczywiscie to ten na biodrze, na nadgarstku juz stary i do poprawki bo kiepski tusz byl i mi wyblakl cholera...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
o, ja wąłsnie tez trzeci raz zaczynam, mam ambitny plan dobic do konca tym razem.
dobrze, ze juz wiosna sie zbliza, bedzie mozna czesciej wychodzic z domu ![]() blonndee malutki tatuazyk! ale musze przyznac, zejaskółka mi sie bardziej podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Konto usunięte
|
no fajne tatuaze a ten na nadgarstku to misie szczegolnie podoba
![]() ![]() rowniez jak Wy dziewczyny jak jestem w domu to wiecej jem ;/ faktycznie z nudow. musze dzis znalezc troche wolnego czasu i isc pobiegac , bo brakuje mi tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Czy można ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chciałabym powoli osiągnąć do wakacji jakieś 60 kg ![]() hmm ... a z ciekawości co to a6w ? ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Ten na nadgarstku bardzo ładny a na biodrze oryginalny. Takiego jeszcze nie widziałam
![]() Ja się boję trwałych ozdób na ciało, gdyż jestem niezdecydowana i miałabym problem, gdyby wzór po jakimś czasie przestał mi się podobać :P Co do diety, to wage trzymam, choć wczoraj i dziś na obiad mam pizze... Prawdą jest, że w domu się tyje, gdyż mamy wtedy cały czas myśleć o zapasie jedzenia, które jest w zasięgu ręki. "NA mieście" lub w szkole dostępu do jedzonka zbytnio nie ma no i czasu, żeby kombinować, co by się tu zjadło... U mnie jest przeważnie tak, że to, co zrzuce od poniedziałku do piątku, w sobotę i niedzielę nadrabiam... Ale staram się - pizze zjem, ale prócz tego będę się mocna ograniczać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wczoraj miałam wieczór pochłaniania wszystkiego co miałam. No ale odliczanie dni bez słodyczy muszę zacząć od nowa bo popcornu to w żaden sposób wytłumaczyć się nie da ![]() Mi też się bardziej podoba tatuaż na nadgarstku, jest świetny. Sama na tatuaż się nie skuszę ale u innych mi się podoba, szczególnie takie subtelne. Serdecznie pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
A ja dzisiaj zjadłam za dużo na obiad. I nie wiem czy coś jeść jeszcze czy już nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.