![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od kasownika do pełnej szczeny. Jak wytrwać z wyjcem nie tracąc weny :)
Ja znow pol dnia na dworze bylam
![]() ![]() a Majka caly czas nie spi - dzis kimnela sie przed szczepieniem jakies 15 minut (bo dluzej nie zdazyla - do przychodni za blisko), a potem spacerek i spala jakies 1,5h. ale jak sie obudzi to nie marudzi tylko gada albo obserwuje otoczenie ![]() dzis u nas bylo jakies 5 stopni ale wialo mocno, wiec mloda nadal w kurtce i spiworku. a w przyszlym tygodniu zima znow, mam nadzieje ze na krotko. poki pamietam najlepsze zyczonka dla Igi ![]() ![]() a teraz spadam bo mloda marudzi - czas na kapiel. |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
nie..no buty z allegro wygraly
![]() ![]() A ja wlasnie sporzadzam manu dla bobasow first time ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Na takie małe słoiczki (ok. 200 gramowe) to wystarczy 10 minut od zakipienia.
#124 |
Zakorzenienie
|
ale tu ruch ostatnimi czasy
![]() ![]() wczoraj położyłam Tymka przed 21 i wstał po 8, wow ale wyspana byłam ![]() ![]()
#125 |
Zakorzenienie
|
Te sandały na all są paskudne
![]() ![]() Mała. dzięki za odpowiedź ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anitka, a jak zawekujesz te słoiki to ile czasu one się nadają do spożycia? Znaczy nie słoiki tylko zawartość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
melduje sie
![]() ![]() leleth chórek super, ja musze nakręcić moją mamę kiedyś z ukrycia to będzie ubaw ![]() ![]() MaladT pytanko do Ciebie bo masz atlantica, w spacerówce te pasy którymi sie zapina dziecko, te na dole, bo szelkami jej nie zapinam w ogóle, ale te na dole tez masz takie krótkie? moja teraz ma je na styk wiec jak przytyje to jej nie zapnę ![]() Rusalko jaka Lila duza!! widze ze tez zrobiłaś przesiadkę do nowego wózka. Ja cały czas sie zastanawiam jaki kupić, ale mam nadzieje ze do lata damy rade w atlanticu a co u nas? nadal bez zębów ![]() ![]() ![]() zastanawiam sie nad jezdzikiem -pchaczem, mozecie coś polecić. Myślę usilnie nad tym z fischer prica z piłkami, ma któraś? ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- zapomniałam jeszcze dodac ze Wiki jest teraz na etapie podciągania sie, siedziec juz nie chce, raczkowanie tez ją nudzi, teraz chce stać. Jak na razie dwa razy walnęła banką, raz o lustro , drugi raz o dyktę z kanapy. Zauwazyłam tez ze jak upadnie lub cos podobnego sobie zrobi to najpierw patrzy na reakcję innych, jak sie śmiejemy to ona również, a jak do niej lece od razu to wtedy zaczyna płakać, myślałam ze to starsze dzieci tak robią
#127 |
Wtajemniczenie
|
Taka sobie i masz racje jedz na sloikach
![]() ![]() Cestia takie zawekowane to moga troche postac z tydzien mysle. A se tak podsumowalam czy sie oplaca tak generalnie patrzac na czas przygotowania mycia sloikow, obieranie tego wszytskiego, nei mam blendera bo (zaraz papek juz nie beda jadly a na cholere mi koleiny sprzet..)i sie sitkiem dzis bawilam..ale to ostatni raz bo super wychodzi tluczkiem do kartofli ![]() ![]() ![]() Dobra to se pogadalam...ale i tak sie nei poddaje mimo wiekszej ilosci przyrządzania jedzenia na raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
ostatnio w pracy powiedziałąm ze moje dziecie tylko obiadki ze słoików je to jeden koleś na mnie tak spojrzał ze az mi sie głupio zrobiło. No ale trudno, wyrodna matka jestem, jakbym do pracy nie chodziła to bym gotowała a tak z moim systemem zmian nie mam szans, tzn szanse są ale kosztem spania, a na to ja sie nie piszę, te 6-7 godzin musze spac bo inaczej sie przewróce w pracy
![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2009-03-05 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
A co on złego widzi w słoikach?
![]() Ja gotuję, ale u mnie to jest raz dwa i po sprawie. Bo po 1 młoda mało je... a po 2 mam wielkiego Zeptera do gotowania na parze i z jednego mojego gotowania wychodzi z 7 słoiczków. Do tej pory je mroziłam, ale mnie okropnie wnerwia rozmrażanie (zwłaszcza jak Matylda udaje że jest straaaaasznie głodna ![]() ![]() A słoiki jak mam to daję... robią fajniejsze rzeczy niż ja jestem w stanie ugotować ![]() ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2009-03-05 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Anisia właśnie doczytałam o Wawie, super ta wystawa musi być, szkoda ze tak daleko, a Ty tam specjalnie na nią jechałaś czy przy okazji? no i spotkanie z Werstą
![]() ![]() a zdjęcie przesle na maila, ale nie dzis, musze te najnowsze przerzucic z aparatu a dzis nie mam weny
#131 |
Wtajemniczenie
|
Taka sobie Ty to olej ze komus sie nei podoba ze sloiki dajesz chyba po to one sa
![]() Jak ja zapowiedzialam gdzies w rodzinie ze bede od poczatku gotowac bo zdrowe i pewne...pokali sie w glowe i pytali po co mam tracic czas, ze pozniej to spoko ale czy czasowo to mi sie opłaca ![]() ![]() Nie chce mi sie chrzanic serio caly wieczor..chyba se ulatwie menu poszukam sposobu co by raz dwa i po strachu. ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- No wlasnie Cestia madrze gadasz polac Tobie winiacza? ![]() Kurna a Ty jeszce mrozilas, popatrz i znow czas pozera odmrazanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Cestia to koleś któremu zona wszystko robiła a on nie musiał w domu palcem kiwnąć i zawsez sie tym szczycił ze on MA taką kobietę, az do czasu kiedy złożyła pozew o rozwód, chyba juz miała dość. On mi zawsze dogaduje i wytyka ze leniwa jestem bo ja mam troche inne poglądy i nie widzę nic złego w tym ze facet powinien tez miec swoje obowiązki w domu, a ze zna mojego TZ to zawsze go głośno żałuje ze na mnie trafił, eh szkoda słów, taki burak a zgrywa sie na inteligenta wielkiego.
a co do słoików to ja ostatnio kupiłam te po 6 miesiącu i dzis małej dałam, zauwazyłam ze to juz nie jest taka papka tylko są grudki wuczuwalne zeby dziecko przyzwyczajało sie do rozdrabniania pokarmów. Moja to słoiki uwielbia, zresztą czego ona nie uwielbia, wszystko tak pochłania ![]() ![]()
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wekowanie fajna sprawa ![]() taka sobie, buhahaha aaaa to ten typ... to olej ciepłym moczem ![]() ![]() Ja też właśnie ostatnio dałam Mati te po 6 miechu... i nawet nie protestowała że grudy są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
nosz co za karaluch nei facet
![]() ![]() A te grudki wlasnie jak tez ostatnio zobaczylam to mysl o blenderze minela tak szybko jak si epojawila, tluczek wystarcza ![]() Robin ostatnio przetestowal suchara ale chrupalo fajnie od zabkow jak chomicek Edytowane przez anita00079 Czas edycji: 2009-03-05 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Yyyyyy... jeden dzień mi się gdzieś zapodział
![]() ![]() W takim razie spadam na mój serial... do jutra baby EDIT Aaaa... i melduję że wstawiłam niu foty młodej. Tak że zapraszamy chętnych do oglądania ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2009-03-05 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
Cestia doniesienia z frontu!!
Nie wkladaj za duzo jedzenia jek bedziesz wekowac...bo..jedzenie mi sie podnioslo do gory i sie zakretki wszystkie pootwieraly ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
NO ja ostatnio właśnie kupuję te gotowe mrożonki z hortexa tylko czytam skład. i z tego co wyczytałam to nasze dzieci mogą już jeść wszystko co zawieraja te zupy, kupiłam już jesienną, wiosenną, barszcz ukraiński a pozatym jeszcze dorzucam do nich ziemniaki brukselki mrożone, kalafior brokuły itd. osttanio zamiast kleiku ryżowego dałam ryż ale potem jak jechałam mikreserm to się rozciaplał, następnym razem wrzucę ryż na końcu
![]() Tylko po czymś Tymka wysypuje, podejrzewam seler no albo brukselka, kalafior lub brokuły. do następej zupy ich nie wrzucę i się zobaczy. Przetrzymałam wyjca do 20:35 ![]() ![]()
#138 |
Zakorzenienie
|
uff, wystawiłam wózek na all. ciekawe czy się w ogóle sprzeda
![]() u mnie też głównie domowe zupy ale słoiki ale czasem daję - np. ostatnio rybę po grecku. samej mi się nie chce ryby gotować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Wiki jadła wczoraj rybę po grecku gerbera az jej sie uszy trzęsły
![]() gdzie te foty wstawiacie? bo ja cały czas zaglądam do klubu a tam zadnych nowych
#140 |
Zakorzenienie
|
ooo Judi, widze ze twoj to jak moj
![]() ![]() Cestia, Mati bosska ![]() Anita, gratuluje wekowania ![]() ![]() Taka Sobie, tak specjalnie jechalismy na te wystawe, przyznam ze warto, ale mam niedosyt... dlatego w maju jedziemy do Berlina bo ma byc wystawa Guntera von Hagena ![]() a Werstusia mrrr laseczka ![]() ![]() leleth obejrzalam sobie filmiki twojego brzdaca, kurcze jaki on fajniusi, a jaki kumaty ![]() ![]()
#141 |
Wtajemniczenie
|
Jowisz kobito
![]() tak sie zastanawiam na co ostatnio mam ochote i czego jeszce nei robilam ostatnimi miesiacami, i to wlasnie ryba po grecku!!!!A to szkocik sie ucieszy. W sumie gotuje nei ze mam parcie ale lubie jak mu oczy wylaza z zadowolenia smaku i experymentow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Ania dzie foty w perłach
![]() fajnie, że na Piterka pajac dobry. to z 5-10-15 a oni mają zaniżone te rozmiary z tego co zauważyłam. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-03-05 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Kalifornijskie rozowe
![]() ![]() Wiecie az nei chce sie przyznawac ile tu wina kosztuja..czasem tansze jak bełty ![]() ![]() ![]() Normalnie alkoholizm czyha na kazdym rogu ![]() Czyha?nie?jakos nigdy nei pisalam tego slowa tylko słyszalam, no moze w podstawowce byl jakis sprawdzan z tym słowem, ale serio nei pamietam, a w google nie cche mi sie patrzec...no bo kurna bez googli to nei dlugo nie pojde na kasztana..No same powiedzcie co bysmy zrobily bez googli ![]() no dobra to ostatnia lampka... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
aaaaa, dziękujemy za życzenia
![]() to dzisiejszy Igulec wcinający jabłko: http://picasaweb.google.pl/BMagdalen...81087685349666 8 miechów i zero raczkowania. mój mały leń ![]() edit. na filmie przez 2 sekundy widać mojego kota ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-03-05 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
kobieta za ladą
|
alocha
boszszsz ale mi dupsko przewiało na dworzu!!!! masakra jak wiało cała fryzura w p..u poszła ![]() ja gotuje nie wekuje bo i nie widze potrzeby...zawsze se upichce coś na 2 dni i spoko luzik w przyszłym tyg testuje....pomidorówkę obaczym ![]() ![]() a i już nie blenduje warzywka siekam na mało-więkzse kawałki to samo miesko i git ![]() piszta tu coś bo zostałam oddelegowana na wizaż w celach relaksacyjnych ![]()
#146 |
Zakorzenienie
|
ja lece na Housa a potem będę sie spełniac jako żona
![]() ![]() dobrej nocki
#147 |
Wtajemniczenie
|
powinnam zaczac sie pakowac bo jutro o 11 powinnam juz w szczecinei byc i nei ma czasu na poranne pakowania..a tak mi sie nei chce...
a jutro mam dzien tak wypelniony ze dzieci zobacze powenie po 20 ![]() szkot zostaje jak zwykle sam na miejscu bo ma robote, zastanawiam sie tylko czy wtacham je jak ostatnio sama na 4 pietro...najwyzej wezme nosidlo na brzuchol i drugie w foteliku po reszte waliz wroce jak je poloze do lozka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
kobieta za ladą
|
a ja mocze dzioba
![]()
#149 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Mamusie
Mam pytanie:Czy pozwolicie mi zapuścić korzonki u Was?Na Wizażu jestem prawie nowa i tak jak kot z pęcherzem latam i szukam takich zakręconych mam jak Wy.Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.