![]() |
#121 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cieszę się z tego Edynburga bardzo, wprawdzie daleko od TŻ ale tylko 2 miesiące, zleci jakoś (chyba ![]() Biedny psiak, to dbajcie o niego. A ja lecę zaopiekować się TŻ bo wrócił już na szczęście.
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gotowane jabłuszko bądz z piekarnika ![]() Ostatnio jadłam jabłko na ciepło z piekarnika pycha- ale do tego nadają się tylko szare renety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
wpadłam zobaczyć, co u L_V a tu lipa
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
ja też czekam
![]() A jak u Ciebie ![]() Przemyślałaś już jak postąpić z TZ? |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pójdę chyba we wtorek rano, bo później do pracy jadę... Lemoorze, mam nadzieję, że wyniki hormonów nie wpłyną na to czy zostaniesz mamą czy nie. Trzymam kciukasy straaasznie mocno ![]() Dziewczyny, chyba muszę się leczyć. Mam to samo, co Dorinka - zakupoholizm! Pojechałam z TŻ na egzamin...ale żeby nie siedzieć na uczelni wstąpiłam co CH... i wyszłam z bluzką, sweterkiem i chustą...skandal..a niby oszczędzam... ![]() Co do Pratchetta, to ja przeczytałam 3 książki, a potem już było dla mnie za dużo fantastyki, chyba jednak nie przepadam za takim typem książek. Z moich ukochanych, to mogę polecić Adrian'a Mole'a, prawie wszystkie książki J. Carrolla, no i najnowsze odkrycie - totalnie WSZYSTKIE książki Christophera Moore'a. Takie właśnie uwielbiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Jejku
![]() W pracy jestem sama jeszcze do polowy przyszlego tygodnia, nie mowiac o tym ze w piatek mialam sajgon ![]() Zaro duzo zdrowka dla Twojego Tzta i niech lepiej dzien lub dwa pobedzie na diecie ![]() Lv trzymam kciuki zebys miala ta prace ![]() Butter, szukalam przepisu na to Twoje ciasto i znalazlam ![]() ![]() Lemmorko podleczysz sie i zobaczysz ze niedlugo bedziesz sie nam chwlic dobra nowinka ![]() Miskowa wierze ze miedzy Wami sie ulozy , widac ze Tz zalezy, chodzi na terapie, oby tak dalej, trzymaj sie ![]() Haniu moze z ta silownia to dobry pomysl, zycze ci zebys obudzila tego zwierzaka ktory spi w Twoim Tztcie zimowym snem i zeby byly tylko posty o tym ze jestes w pelni zaspokojona przez swojego malza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
Hello ja tylko na chwilkę
![]() Cytat:
![]() Pratchett jest genialny ![]() ![]() Polecam "Dobry omen". Posikasz się ![]() Prezent dla koleżanki super ![]() Mąż wie o koszulce ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-03-07 o 20:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
melduję się z katowic.
Tż pokarało - skręcił nogę i się kuruje biedak w krakowie. Nie mógł rano na nodze stanąc,żeby do mnie przyjechać..jutro idziemy gdzieś prześwietlić. Ale wszystko w porządku, kocham go bardzo. U fryzjera byłam, fryzik mam taki sam jak małam, tylko jeszcze pani kasia zrobiła mi brwi (regulacja) i płukanką umyła włosy. Są ciemniejsze, taki ciepły brązik, ze złotym połyskiem, który się ma sprać za parę myc do karmelowego blondu, a przynajmniej zblizonego do tego. PS: nie lubię sama spać;( nie mogę zasnąć...
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Dziewczyny Wszystkiego Najlepszego W Dniu Naszego Święta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
a jak spędzacie dzień kobiet? jakoś szczególne swieto?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | ||||
Rozeznanie
|
Lemoorko, Anitko- dzięki, TŻ już dobrze się czuje. Wczoraj wieczorem było z nim już bardzo marnie i miał 39 gorączki, pani z promedisu kazała zbić pyralginą albo paracetamolem, udało się i już jest ok.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Carrolla to ja ubóstwiam nad życie!! Przeczytałam wszystkie książki po kilka razy! Moore'a muszę zapoznać ![]() Cytat:
![]() Ok, kupię pewnie zaraz przez neta ![]() ![]() No to jak wie to się chyba wykaże ![]() ![]() Super ![]() ![]() Cytat:
![]() Też nie znoszę spać sama.. Ostatnio przyzwyczajam organizm do spania z termoforkiem, może zapamięta że jak jest termoforek to ma zasnać nawet bez TŻta ![]() Cytat:
Wzajemnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teść mnie obudził dzwoniąc z życzeniami ![]() A na imprezie było kapitalnie, gardło se zdarłam ale pośpiewałam jak warjot, bo to karakoke było ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-03-08 o 12:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie, dla mnie to zwykły dzień ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do Moore'a, jakbyś się decydowała, na początek polecam Brudną robotę. Wypas ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |||
Zakorzenienie
|
Nie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnią jaką przeczytałam parę miesięcy temu, to "Zakochany duch". Dziecko na niebie nie czytałam ![]() Dorinko wklejam moje włosy, bo byłam wczoraj u fryzjera. Ogólnie jestem zadowolona.Chciałam żeby braz dominował i tak chyba jest ![]() EDIT.Jak to ze zdjęciami bywa, jak zaszło słoneczko, to kolor wyszedł trochę inny ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-03-08 o 14:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A już na pewno dużo większym niż ja! Też Krainę Chichów oczywiście (przez jakiś czas po przeczytaniu chorowałam na białego bulteriera oj młoda wtedy byłam ![]() Miałam wszystkie książki na własność, ale większość pożyczyłam jeszcze w LO koledze i są nie do odebrania ![]() ![]() Dziękuję, na pewno przeczytam ![]() Cytat:
Hehe ![]() Ja właśnie przejrzałam allegro w poszukiwaniu kogoś (księgarni), kto miałby i Dobry omen i Brudną robotę, niestety znalazłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Zakochany duch podobał mi sie już trochę mniej niż reszta. Ładne włosy Ci (albo raczej pani fryzjerce ![]() ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-03-08 o 14:21 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj naj naj z okazji Dnia Kobiet pojawiam sie i znikam
![]() doczytalam wszystko uciekam na film bo juz calkiem calkiem dobrze z oczami mymi, a malzon wlasnie winko otwiera ![]() milego wieczorku |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry poniedziałkowo.
Obiecałam relację z mojej rozmowy o prace - nie miałam szans dorwać się do kompa w weekend. Rozmowa była długa, ok godziny. bardzo szczegółowa. Rozmawiałam z panią dyr tej firmy, zadawała dużo konkretnych pytań, bez lania wody. na wszystkie wyczerpując odpwoiedziałam. W pewnym momencie stwierdziła, ze już nie wie o co mnie pytać. Potem była seria moich pytań dot. ich firmy i specyfiki pracy, także dostałam wyczerpujące odpowiedzi. No i muszę czekać 2 tyg na ich decyzję. I tu mam zgryz. Ja osobiście nie mam sobie nic do zarzucenia, wiem że to może zabrzmi jakbym się przechwalała, ale mieliłam nasza rozmowę w mysłach już ze sto tysięcy razy i wydaje mi się, ze wybrnęłam ze wszystkich pytań. Wiem tez ze dyr HR w och firmie wyjechała na 2 tyg na urlop, wiec tłumaczę sobie, z że moze ta przerwa w oczekiwaniu na decyzję jest spowodowana właśnie tym, ale już sama nie wiem. W głowie mętlik, a w sercu ogromne nadzieje. |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
u mnie czas nadrabiana zaległości przez tż, robi wszystko, co kiedyś obiecał a z czym zwlekał z różnych powodów. Dostaję regularnie kwiaty, tż praktycznie codziennie mnie przeprasza. Zaczynam powoli pękać, ale boję się jednocześnie, że powinnam ostrzej, że to nie będzie wystarczająca nauczka EDIT: cześć L_V, pozostaje więc tylko czekać i nie gdybać za bardzo, ten okres oczekiwania jest niezależny od ciebie, może faktycznie nie ma osoby decyzyjnej, może chcą pogadać z innymi ludźmi jeszcze. Trzymam kciuki, żeby się udało i żebyś miała sensowną pracę, gdzie cię docenią Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2009-03-09 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Bry
![]() Witam się i lecę, dorwę Was znów wieczorem dopiero. L_V, jeszcze za wcześnie na gratulacje, ale jestem dobrej myśli ![]() ![]() ![]() ![]() Miśku, ja bym TŻtowi nie popuszczała chyba tak od razu, no może lekko ![]() Trzymajcie się cieplutko i nie piszcie setek postów ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć...i znowu poniedziałek
![]() Cytat:
Najważniejsze, że jesteś z siebie zadowolona... ![]() Trzymam kciuki, żeby zadzwonili z najlepszą dla Ciebie informacją ![]() Cytat:
Jak wiesz, że są na pewno szczere, to ja bym nie trzymała go na dystans na siłę. Skoro Tobie też dalej zależy, to dla Ciebie jest to tak samo trudne. Powiedziałabym mu, że dalej jest Ci ciężko, bo bardzo Cię zranił, ale zależy Ci na nim i chcesz mu dać szansę..ale że jeśli tym razem ją zaprzepaści, to będzie już koniec. Takie jest moje zdanie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
L_V no to teraz tylko wystarczy czekać na info kiedy zaczynasz - jeżeli jesteś zadowolona z rozmowy to moim zdaniem nową prace masz w garści ![]() super że dobrze Ci poszło, teraz troszkę nerwów związanych z oczekiwaniem ale potem... satysfakcja ![]() czy u Was też taka potworna pogoda? Sypie i leje na zmianę ehhh...
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co myślicie o kosmetykach IsaDory?
Mam na myśli głównie ten podkład, dostałam próbkę i wydaje mi się bardzo fajny. L_V, co o nim myślisz? https://wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=2900 |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wreszcie relacja, L_V rzeczywiście dziwny ten czas oczekiwania na decyzję, skoro jdnego dnia odbyli z Tobą dwie rozmowy, to raczej nie jest praktykowane ![]() ![]() Ja myślę, że będzie dobrze i zadzwonią na pewno z informacją , że TAK ![]() L_V rozumiem, że ta praca spełnia wszystkie Twoje oczekiwania i TY już się zdecydowałaś ? ![]() Gosia dzięki za zdjęcia, faktycznie podobny kolor, tylko bardziej zimny ![]() ![]() Dostałam na Dzień Kobiet Grę Anioła ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry,
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() L_V nie pozostaje ci nic innego jak tylko czekać. A jak by wyglądała sprawa odejścia z poprzedniej pracy? (okres wypowiedzenia)Jaką masz umowę na czas nieokreślony? miśkowa, to chyba dobrze zaczyba się dzieć u ciebie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale zmiany na wizażu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
[quote=L_V;11351422]Butter, nie otwiera mi się link.
Tak, Dorinko, to jest miejsce w którym ja się widzę ![]() 2 tygodnie i juz mnei nie ma. Ale zmiany na wizażu ![]() No to czekamy z Tobą na telefon ![]() Ale zmiany, jeju a już się tak przyzwyczaiłam i znowu inaczej.....jakoś tak agresywnie bardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |||
Zakorzenienie
|
U nas nie sypie, ale pada rzęsisty deszcz
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zmiany straszne.Myślałam, że pomyliłam strony ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Cześć....
Chyba dopadło mnie zapalenie zatok ( pierwszy raz w życiu). Głowa mi pęka, z nosa leci krew, gardło boli...fatalnie. Chciałam iść do lekarza- ale mój dyro mnie wyprzedził. Zadzwonił do biura rano że ma chore zatoki i co najmniej do środy go nie będzie- świetnie ![]() L_V spokojnie...za 2 tygodnie podpiszesz umowę o pracę ![]() ![]() Miśku oby te zmiany nie były tymczasowe....życzę Ci tego z całego serca. Cholera nie mam siły pisać ![]()
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hania biedactwo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.