![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: odchudzanie od 10.o3
i
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
dzieki Kahlan za podpowiedz....tego wlasnie chce sie pozbyc, okropne sadlo i grube nogi, zalaczam takie rozneglizowane bo w ubraniu nie wygladaloby to az tak strasznie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
o a tak w ubranku, przynajmniej teraz bede sobie porownywac na zdieciach jak wygladam i jak po dietce bede wygladac....czyli gdzies w czerwcu ehhh, ale jak to mowia dlugie odchudzanie, dlugotrwaly efekt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Ja uważam tak jak KahlanAmnel, że nóg nie masz aż takich grubych.
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
tylko sie tak wydaja, jakbym zdiecie brzucha zrobila z naprzeciwka i z dalszej pozycji tez by nie wygladal az tak zle, ale dzieki, bede walczyc o ladny brzuszek, moze sie uda...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Ja również nie zrezygnowałam, tylko dziecko mi zachorowało i nie mam czasu na pisanie.Teraz śpi.Nie wiem czy odważę się sfotografować swoje sadło.Po prostu brzydzę się go.Dziś się zważyłam i.. znowu mnie troszkę ubyło.Może lepiej by było gdybym ćwiczyła ale w tym miesiącu nie mam czasu.Praca, dom, szkoła, przedszkole, czasem lekarz.I tak cały czas w biegu.Nie moge sie zmusić Do ćwiczeń bo jestem wykończona.Ale w kwietniu wróci mój mąż to znajdę czas na aerobik i basen.
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]()
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie byłam tak wymęczona, że położyłam się na 2 godzinki wstałam po 11 ![]() ![]() Właśnie jestem po 2 śniadanku ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
U mnie znów waga trochę poleciała w dół, mam za sobą już (albo dopiero) 2 kg...
![]() Dzisiaj poćwiczę trochę napewno sama, wczoraj byłam na aerobiku i nawet nie złapałam zadyszki ![]() Kahlan - zdaj relację z rowerków, bo sama się chciałam kiedyś wybrać, a boję się czy podołam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
a dzis moj 6 dzien i imprezka.....ale ja bede sobie siedziala ze szklanka wody i spogladala na alkohol i pysznosci, ale sie nie dam, nie dam....jeszcze 7 dni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdaję relację... Na aerobiku też nie mam zadyszki i daję radę, a po rowerach... miałam wątpliwości czy byłam na rowerach czy może na basenie w ubraniach ![]() ![]() ![]() Lilka będę za Ciebie trzymała kciuki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
No a mi jak narazie waga stoi w miejscu, ale mam nadzieje, ze poleci jeszcze w dół. No a co do ćwiczeń to się troszkę rozleniwiłam bo już drugi czy trzeci dzień nie ćwicze no ale jutro mam zamiar ruszyc te swoje 4 litery i troche poćwiczyć
![]()
![]() |
#134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Buty muszę sobie kupić takie do treningów ogólnie, bo moje są już trochę rozjechane, ale to już w kwietniu jak oszczędzę... Dziewczyny, jak będziecie jadły przez święta? Nadal dieta? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jaka dieta? O czym Ty w ogóle do mnie mówisz.. głowa Cię nie boli ![]() Ogólnie rzecz ujmując to ja planuję wyjazd do domu tak... Do soboty jeszcze nie jeść zadnych słodkości, ale w niedziele, poniedziałek i wtorek jak najbardziej ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
No ja tak samo do soboty bede stosowała dietę no a w niedziele wielkanocną jestem zaproszona na 50 lat po ślubie i ma być duża impreza tak więc sobie pojem no i mam nadzieje, że chociaż troche tego co zjem wytańcze
![]()
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
Ja się chyba będę całe święta odchudzała, poza tym zostałam głównodowodzącą świątecznego gotowania więc pewnie zrobię rzeczy smaczne i trochę dietetyczne dla siebie a dla innych normalnie - baby, mazurki te sprawy
![]() Odmawianie sobie idzie mi co raz lepiej więc nie czuję, że jak nie zjem w święta to będę jakoś bardzo cierpieć... cierpieć to ja bym mogła jakbym się objadła w święta i moja dieta spłełzłaby na niczym... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
a ja znow bylam na imprzie...i wode pilam i nic nie jedlam....tylko mam problem jestem na 7 dniu kopenhaskiej, od wczoraj dusi mnie w szyi kilka razy dziennie, czasami podchodzi po mostek, niepokio mnie to troche, bo choruje na nadczynnosc tarczycy, teraz jestem 8 miesiecy po radiojodzie, ktory mial ja zredukowac, sprawic ze zniknie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja Ci niestety nie pomogę ![]() Dzisiaj wieczorem się zważyłam i mam 0.6 kg mniej i nie wiem czy się cieszyć czy nie... z drugiej strony pocieszam się, że ważyłam się wieczorem po jedzeniu, czyli jakbym tak zrobiła to rano może było by 1kg mniej, jak myślicie? Dzisiaj dzień jak zwykle, bez rewelacji, jutro jadę na konferencje to muszę zabrać trochę prowiantu ze sobą co by z głodu nie paść i pociąg o 5:50 to jest normalnie znęcanie się nad ludźmi... Jak tam Wasze rezultaty?
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Dziś rano się zważyłam i... Od 10 marca schudłam ponad 3,5 kilograma.Przez ostatni tydzień ubyło mnie centymetr w biodrach i w pasie.Suuuper
![]() ![]()
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję kilogramów i cm ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Dzięki. Myślałam, że tylko ja o tej porze siedzę na forum.Myślę, że nie wytrwałabym tak długo w tym odchudzaniu gdybym nie miała wsparcia.Mam tylko nadzieję, ze przez tarczyce moje wysiłki nie zmarnują się. Prawdopodobnie w maju czeka mnie operacja usunięcia tarczycy i boję się, ze po niej mogę przytyć.
BYŁO ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane przez ilion77 Czas edycji: 2009-03-27 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Ilion77 po operacji napewno nie przytyjesz....wkoncu Ci sie hormony ureguluja i w tym momencie tycie lub chudniecie zalezy od ciebie a nie od tarczycy, ja jestem po radiojodzie po ktorym mzna przytyc np jesli pomyli sie malutko w dawce ale jakas nie pamietam abym przytyla z tego powodu...tylam bo jadlam opakowanie gum pakowane np po 20 w 20 min, opakowanie ciastek, czasami o 22 golabki i takie tam...wiec sie nie ma co dziwic i zwalac na tarczyce, chociaz napewno jest nam ciezej, to fakt, ale jesli sie odhudzasz mysle ze powinnas skonsultowac to z lekazem, abys sobie problemu nie narobila...bo jak cos bedzie nie tak to mozesz nie kwalifikowac sie do operacji...
KahlanAmnel....a Ty sie waz z rana!!! wtedy masz odpowiednia wage...zwlaszcza jesli jestes po odwiediznach prezesa, wieczorem zawsze jest inaczej np 1 l wody= 1 kg etc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#145 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Także mam nadzieję, że w tę sobotę waga pokaże znacznie mniej ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymam za Ciebie kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Mi chyba też waga stanęła chwilowo, ale się nie martwię - kiedyś ruszy... zwłaszcza że od środy nie ćwiczyłam bo trochę choruję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
![]()
[QUOTE=KahlanAmnel;1167507 0]To ja wiem, ale nie mam wagi na mieszkaniu i waże sie w klubie a tam chodzę wieczorami tylko w soboty rano, a że wczoraj nie mogłam bo miałam wyjazd to zrobiłam to w piątek wieczorem, dzis już poznałam powód mojej większej wagi... dostałam okres, a przed miesiączką więcej się waży, bo zbiera sie woda + to że ważyłam się wieczorem...
Także mam nadzieję, że w tę sobotę waga pokaże znacznie mniej ![]() Wiec odejmuj sobie od 0,7-1kg zawsze ![]() i sie nie goraczkuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
No moje kochane
![]() ![]() ![]()
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
U mnie też ruszyło - już jest 3 kg mniej od wczoraj
![]() tylko boję się, że w święta wszystko spapram, no ale muszę się pilnować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.