Wysokie - kobiece, modne. Jak to osiągnąć? Zapraszam wszystkie wysokie wizażanki - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-13, 13:44   #121
Pyzunia91
Zadomowienie

Dot.: Wysokie - kobiece, modne:) Jak to osiągnąć? Zapraszam wszystkie wysokie wizażan

Jejku jak się wątek rozwinął Pocieszyłyście mnie bo właśnie jestem w 2 LO i czekam na te moje kobiece kształty. A jak nie to... popamiętacie mnie sobie A co do biustu to z moim przeogromnym 70B nie mam większych problemów Już chyba wolałabym mieć problem i większe piersi... A co do wymiarów to tez mogę swoje podać 85/63/91 i chętnie wymienię 8 z przodu na 9!

Hmmm... moj styl ubierania. Nie wyróżniam się czyli rurki + tunika, na to kardigan, buty na małym obcasie, jakiś trencz i oldschoolowy szalik z czapką. Kocham fiolet! A tak poza tym czarny, szary, biały wpadający w beż, czekoladowy brąz. Chociaż w mojej szafie można znaleźć praktycznie każdy kolor.

Edytowane przez Pyzunia91
Czas edycji: 2009-03-13 o 13:54
Pyzunia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 13:56   #122
rubinka123
Raczkowanie

Dot.: Wysokie - kobiece, modne:) Jak to osiągnąć? Zapraszam wszystkie wysokie wizażan

To i ja się przyłącze

180 - 181 cm wzrostu, 55 kg, numer buta 41 - 42
I ten but mnie najbardziej wkurza, czasem muszę kupować obuwie w dziale 'duże rozmiary' A tam oczywiście 'taaaaaaaaaaki' wybór. No ludzie, jak 42 zalicza się do DUŻEGO ROZMIARU to ja naprawdę nie wiem... ale z tego co zauważyłam jest coraz więcej wysokich kobitek
Z ubraniami nie mam większych problemów, jak już to z spodniami. Bo jeśli są już odpowiednie na długość to w pasie za duże.

PS Wypatrzyłam piękne 12 cm szpilki I zamierzam je kupić!

Who is it?
rubinka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 14:12   #123
Pyzunia91
Zadomowienie

Dla mnie rozmiarówka spodni jest jakaś chora! Kto powiedział że kobieta im szersza tym dłuższa! Jeansy można jeszcze jakoś kupić, ale ja jeżdżę konno i nigdzie nie mogę kupić bryczesów bo w Polsce niestety nie ma tych spodni w wersji LONG jak np w Niemczech W pasie mam rozmiar 36 a na długość 46... chyba nie kupie spodni większych o 10 rozmiarów! Litości! Pozostają mi tylko długie skarpetki na spodnie za kolana

PS Tak, już się wyżaliłam
Pyzunia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 14:22   #124
endorfina123
Wtajemniczenie

CherieK, jestem spod Warszawy, ale w Wawie do LO chodziłam, teraz studiuję, no i ogólem pół życia spędzam w Warszawie a do klubu do siebie, chyba założę sukienkę z H&M z zamkiem, pewnie wiecie która
endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 17:06   #125
gablotka
Raczkowanie

Saya, tak jak napisała CherieK wcześniej, możesz je jakoś podpinać może pocieniować jakoś? nie ma co obcinać jeśli dobrze się w takich czujesz i są zadbane

i kupiłam sobie w bershce rurki. ostatecznie nie czarne, niebieskie, ale są dłuuugie! i na dzisiejszy wypad na piwo ze znajomymi zapewne je założę, do tego tunika w poziome paski z croppa i czarne kozaki.

na butyk.pl są faktycznie fajne buciki, ale niestety te najładniejsze tylko do rozmiaru 41 a obawiam się, że jeśli mają tam standardową rozmiarówkę, to będą na mnie małe

Edytowane przez gablotka
Czas edycji: 2009-03-13 o 17:07 Powód: literówka
gablotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 18:40   #126
kapucynka
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny, dopisuję się do listy obecności! Mam 181 cm wzrostu, ważę różnie, od 66 w porywach nawet do 68, trochę przytyło mi się tej zimy, ale nie jest źle, dużo ludzi wciąż wmawia mi, że jestem za szczupła:P Moje wymiary to mniej więcej 89 - 66 - 98? (po przytyciu). Wygląda to masakrycznie, ale tak naprawdę nie jest źle, bo uprawiam dość dużo sportu i mam szczupło - umięśnioną sylwetkę, choć nie obraziłabym, gdyby mi zeszło parę cm tu i ówdzie A biodra mam w rzeczywistości wąskie, tylko pupę wystającą, ale ją lubię.

I co to za bzdury z kompleksami dotyczącymi wzrostu! Faceci - i ci niscy, i wysocy - szaleją za wysokimi dziewczynami! Przecież wszystkie modelki też są wysokie. Kiedyś też miałam kompleksy z tym związane i tymi, które mnie dołowały, były zawsze niskie koleżanki. Dużo ludzi pytało mnie jednak, czy jestem modelką. Na brak zainteresowania płci męskiej nie narzekam, a miałam chłopaków i bardzo wysokich i duuużo niższych. Z takiego wzrostu trzeba być dumnym!

Co do ubrań, najgorsza sprawa jest u mnie z butami i elegancką odzieżą. Mam rozmiar stopy 41 - 42 i do niedawna śmigałam głównie w sportowym obuwiu, ale teraz rozpoczynam pracę, gdzie obowiązuje oficjalny ubiór. Mam kilka par balerinek, ale jeszcze na nie za zimno:/
No i jeszcze kłopot z eleganckimi koszulami, bo jak na długość dobra, to na szerokość jak worek. Z rękawami nie mam specjalnie problemu, a spodnie kupuję zazwyczaj w Terranovie (choć baardzo kiepskiej jakości, ale długaśne nogawki), a z droższych Miss Sixty i Killah.
Jesli chodzi o mój styl, uwielbiam krótkie sukienki i spódnice, już nie mogę doczekać się lata!
Stary 2009-03-13, 20:33   #127
parabolka
Raczkowanie

no to dziewczyny z tymi wlosami to mnie zdecydowanie zaskoczyłyscie!! bo to przecież "małe" długich włosów nosić nie powinny bo je dodatkowao pomniejszaja, tak twierdzą znajmomi styliści, tak czytałam juz jako młoda dziewczyna w ksiązkach i necie, ba! wiem to nawet z doświadczenia!!

muszę dodać ze długie ale nie taki proste "przylizane" nie na panią z Adamsów ;D

http://uroda.onet.pl/1168378,2049,19...dne,wlosy.html pierwsza lepsza strona ;p jakie fryzury dla kogo;p

Edytowane przez parabolka
Czas edycji: 2009-03-13 o 20:56
parabolka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-13, 23:24   #128
CherieK
Zadomowienie

[quote=sonia1981;11422634]Cześć dziewczyny!!
Zgłasza się kolejna wysoka wizazanka.quote]
Hej Hej Wizazanko
Cytat:
Napisane przez ruumi Pokaż wiadomość
Ja mam 171cm,waże 56kg;\
Szerokie biodra, szerokie ramiona;\, numer buta 40

A co do butów których zdj umieszczone jest wyżej uważam że są świetne i ciesze się ze ostatnio pojawiły się buty na mniejszych obcasach
zalozylam je dzis w sklepie na nozke i aaach, zakochalam się musze je kupic tylko... ja mialam zlamany palec u nogi i.. paznokiec w polowie nie przyrasta z boku do skory jak mam buty na obcasie to sie lamie a te troszke gniota mnie wlasnie w ten paznokiec

Cytat:
Napisane przez Saya Pokaż wiadomość
Z tą wagą to mam kompleksy ponieważ wiecznie słyszę jaka to jestem chudziuteńka Ale jak tak przeglądam wątek to widzę, że nie jest źle A ja cieszę się, że nie jestem najszczuplejsza tutaj baa nawet poprawiło mi to humor
Te zdjęcia w albumie to są już po ścięciu włosków? Ładnie Ci

CherieK wyczytałam, że masz dzisiaj egzamin tak więc powodzenia
cooo TY, to przed obcieciem odejmij jeszcze 5-6 cm

Cytat:
Napisane przez rubinka123 Pokaż wiadomość
To i ja się przyłącze

180 - 181 cm wzrostu, 55 kg, numer buta 41 - 42
I ten but mnie najbardziej wkurza, czasem muszę kupować obuwie w dziale 'duże rozmiary' A tam oczywiście 'taaaaaaaaaaki' wybór. No ludzie, jak 42 zalicza się do DUŻEGO ROZMIARU to ja naprawdę nie wiem... ale z tego co zauważyłam jest coraz więcej wysokich kobitek
Z ubraniami nie mam większych problemów, jak już to z spodniami. Bo jeśli są już odpowiednie na długość to w pasie za duże.

PS Wypatrzyłam piękne 12 cm szpilki I zamierzam je kupić!
Witaaamyyyy

Cytat:
Napisane przez gablotka Pokaż wiadomość
Saya, tak jak napisała CherieK wcześniej, możesz je jakoś podpinać może pocieniować jakoś? nie ma co obcinać jeśli dobrze się w takich czujesz i są zadbane

i kupiłam sobie w bershce rurki. ostatecznie nie czarne, niebieskie, ale są dłuuugie! i na dzisiejszy wypad na piwo ze znajomymi zapewne je założę, do tego tunika w poziome paski z croppa i czarne kozaki.
a ba mnie bershka ma za krotkie spodnie

CherieK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 23:32   #129
CherieK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kapucynka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, dopisuję się do listy obecności!
Witam masz fajne wymiary ja w talii jestem grubsza a chcialabym jak Ty do tego -miesnie waza duuzo
Cytat:
Napisane przez parabolka Pokaż wiadomość
no to dziewczyny z tymi wlosami to mnie zdecydowanie zaskoczyłyscie!!
http://uroda.onet.pl/1168378,2049,1992,,,fryzu ry_wiecznie_modne,wlosy.h tml pierwsza lepsza strona ;p jakie fryzury dla kogo;p
no tak tylko mi strasznie podobają się upięcia i uwazam ze dlugie proste wloski wydluzaja sylwetke widzialam wiele dziewczym ktorym taka fryzura dodaje smuklosci i z daleka wydaja sie wyzsze a tak naprawde byly sporo nizsze ode mnie

ZDAŁAM 4!!!!!
Dziękuję za kciuki to teraz baaal

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
CherieK, jestem spod Warszawy, ale w Wawie do LO chodziłam, teraz studiuję, no i ogólem pół życia spędzam w Warszawie a do klubu do siebie, chyba założę sukienkę z H&M z zamkiem, pewnie wiecie która
ja nie wiem pokaaz

ja tez nie jestem z W-wy przyjechalam tu w wieku 15 lat by zamieszkac bez rodzicow i rozpoczac nauke w LO a gdzie studiujesz?

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Pyzunia91 Pokaż wiadomość
Dla mnie rozmiarówka spodni jest jakaś chora! Kto powiedział że kobieta im szersza tym dłuższa! Jeansy można jeszcze jakoś kupić, ale ja jeżdżę konno i nigdzie nie mogę kupić bryczesów bo w Polsce niestety nie ma tych spodni w wersji LONG jak np w Niemczech W pasie mam rozmiar 36 a na długość 46... chyba nie kupie spodni większych o 10 rozmiarów! Litości! Pozostają mi tylko długie skarpetki na spodnie za kolana

PS Tak, już się wyżaliłam
echs ja sie na tym nie znam.. ale wydaje mi sie, ze jesli chodzi o sport to w ogole powinni przewidywac takie sytuacje
Cytat:
Jejku jak się wątek rozwinął Pocieszyłyście mnie bo właśnie jestem w 2 LO i czekam na te moje kobiece kształty. A jak nie to... popamiętacie mnie sobie A co do biustu to z moim przeogromnym 70B nie mam większych problemów Już chyba wolałabym mieć problem i większe piersi... A co do wymiarów to tez mogę swoje podać 85/63/91 i chętnie wymienię 8 z przodu na 9!

Hmmm... moj styl ubierania. Nie wyróżniam się czyli rurki + tunika, na to kardigan, buty na małym obcasie, jakiś trencz i oldschoolowy szalik z czapką. Kocham fiolet! A tak poza tym czarny, szary, biały wpadający w beż, czekoladowy brąz. Chociaż w mojej szafie można znaleźć praktycznie każdy kolor.
hehe ja sie doczekałam nie byly to wielkie efekty ale zawsze cos zobaczysz, jeszcze podziekujesz Bogu za male piersi widze moje kolory

CherieK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 00:35   #130
gablotka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CherieK Pokaż wiadomość
a ba mnie bershka ma za krotkie spodnie
to są pierwsze spodnie z bershki, które są dobre na długość. a mierzyłam tam trochę sama jestem zdziwiona, bo z pewną nieufnością tam wchodziłam. a tu proszę - siurprajs. pierwsze dorwane spodnie i dobre. i w dodatku całkiem fajnie leżą

gratuluję zdanego egzaminu!
gablotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 08:45   #131
dominikowa
Wtajemniczenie

gratuluje zdanego egazminu

a ja wczoraj wybrałam się na zakupy, szukałam butów na wiosnę i nic nie znalazłam, chodziłam prawie cały dzień i nic jak juz był rozmiar to za szerokie , chyba bede musiała się wybrać do Krakowa a tak chciałam tego uniknąć

30 w 2016
dominikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-14, 11:31   #132
Miriam19
Raczkowanie

GG do Miriam19

no gratulacje Kornelio
a ja się muszę z Wami podzielić zabawną sutuacją, która mnie dzisiaj spotkała
idę sobie na zakupy przez miasto, idę, idę, idę no i w moją stronę zbliża się policja, patrzą na mnie i jeden z nich nagle wypala: "ja panią chyba muszę zatrzymać", ja "???", a on na to: "ma pani nieprzepisowo długie nogi"
i jak tu nie być wysoką?
Stary 2009-03-14, 13:09   #133
szalM
Raczkowanie

Miriam19 następnym razem bedziesz miała chody przy przekroczeniu jakichkolwiek przepisów
szalM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 14:30   #134
Kaluch
Rozeznanie

haha Miriam śmiesznie bardzo miło by mi się zrobiło w sumie

i gratuluję zdanego egzaminu!!

-z czystym sumieniem stwierdzam, że jestem szczęśliwa.

sty-love.blogspot.com

Kaluch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 15:39   #135
rebushnik
Raczkowanie

.

Edytowane przez rebushnik
Czas edycji: 2014-01-16 o 18:03
rebushnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 16:02   #136
Kaluch
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rebushnik Pokaż wiadomość
witam wszystkie wysokie wizażanki
dołącza kolejna wysoka,181 cm, waga ok 70kg( przydałoby się zrzucić jeszcze z 5)
rozmiar buta 40, więc jeszcze nie jest tak źle.
Kompleksy dawniej były ogromne, z czasem zaakceptowałam to że niższa nie będę i jest ok. TŻ mam niższego o jakieś 1-2 cm
Co do ubrań to bardzo często mam za krótkie rękawy, ale spodnie mam w sam raz,chociaż czasami trzeba się nalatać aby znaleźć idealne
Fajnie że jest nas aż tyle. Może zaczniemy wklejać swoje fotki i pochwalimy się swoimi długimi nogami
Witaj
własnie zastanawiałam się nad tym pomysłem, zebysmy wklejały swoje zdjęcia)
Jak się ubieramy, jak wyglądamy hmm )

sty-love.blogspot.com

Stary 2009-03-14, 19:52   #137
corka_rosy
Wtajemniczenie

dziewczyny, dołączam do Was. Będę raczej z tych niżych, bo mam "tylko" 175 cm, waże 59 (przybyło mi 3 kg od regularnego chodzenia na aerobik) i wymiary" 90/66/90.

Muszę się pochwalić, że ost kupiłam szpilki 9,5 cm - to moje najwyższe, bo często chodzę w takich 5-6 cm. Jednak mam problem, żeby się przełamać, żeby założyć te bardzo wysokie. A z drugiej str skoro i tak jestem wyższa od większości populacji, to co za różnica czy o 5 czy o 10 cm ;p

buziaki

21.04.2013.
corka_rosy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 20:32   #138
q_kaska_q
Zadomowienie

a znacie moze jakies strony internetowe lub sprxzedawcow na allegro ktorzy maja buty w duzych rozmairach tj 42 i wiecej? kilka strron znalazlam ale zazwyczaj sa to brzydkie buty lub bardzo drogie

koty
q_kaska_q jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 20:40   #139
201711060955
Konto usunięte

176cm, 54kg, rozmiar buta 38.

spodnie z odpowiednią długością nogawki zawsze znajdę w zarze, wranglerze, lee.
problem mam czasem z długością bluzek/kurtek, by nie było widać brzucha, a także z ich szerokością. im dłuższa, tym szersza. eh...
dlatego często kupuję dłuższe bluzki i po prostu je zwężam.
201711060955 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-15, 19:46   #140
kiciaaa
Rozeznanie

ostatnio przymierzam w Pretty kurtke z eko skórki z ściagaczami ale co? ZA KRÓTKA jak zawsze a taka ładna... i tak jest z kazda kurtką
kiciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 20:22   #141
Makrela w kapeluszu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szalM Pokaż wiadomość
Ja się przyłącze Witam
Mam 178 cm, ważę 68 kg wiem strasznie dużo no ale cóż próbuje sie pozbyć zbędnych kilogramów jednak nie jestem wytrzymała ;( Na obcasach nie chodzę ( mam jedne studniówkowe ) jednak wydaje mi się że to źle wygląda i do tego mam kilka malutkich koleżanek wiec wyglądała bym przy nich jak mutant aCieszę się że powstał taki temat
DUŻE JEST PIĘKNE
Nie wazysz za duzo! Idealna waga przy tym wzroscie (wg licznika BMI- na jakiejs stronie sprawdzalam, bo tez mam 178) to niby 69.
Ja przy 66 czuje sie idealnie- szczuplo akurat i wlasnie do tej wagi teraz daze- jakies 2, 3 kg mnie od tego dziela..
Duze jest piekna o ile o siebie zadba
Rozstepy na posladkach mam, ale nie rzucaja sie za bardzo w oczy (moze dlatego ze nieczesto wpatruje sie w swoj wlasny tylek ) i nie mam z powodu nich kompleksow, tym bardziej, ze TZ chyba nawet nie wie ze mam jakies rozstepy
pomysl z wklejaniem zestawow ciuchowych - extra! Czekam na inspiracje od Was

Haneczka 22/08
Makrela w kapeluszu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 20:27   #142
201607280909
Konto usunięte

hehe... wszystkie czekają na inspiracje, ja też czekam
ciekawe czy któraś się odważy wkleić swoje zdjęcia?
201607280909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 20:34   #143
Makrela w kapeluszu
Raczkowanie

Cytat:
Dla mnie rozmiarówka spodni jest jakaś chora! Kto powiedział że kobieta im szersza tym dłuższa! Jeansy można jeszcze jakoś kupić, ale ja jeżdżę konno i nigdzie nie mogę kupić bryczesów bo w Polsce niestety nie ma tych spodni w wersji LONG jak np w Niemczech
Kocham konie!!!!!! Moj wujek ma prywatna hodowle i nieraz u niego jezdze

Haneczka 22/08

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-15, 22:26   #144
rebushnik
Raczkowanie

.

Czas edycji: 2014-01-16 o 18:03
Stary 2009-03-16, 07:59   #145
Kaluch
Rozeznanie

Cytat:
nigdy jeszcze nie zamieszczałam zdjęć swoich zestawów ,chociaż już od dłuższego czasu przeglądam MSD. Nie wiem czy to może być jakaś inspiracja dla Was ale dodam coś od siebie. Nic innego nie mam na kompie,może w najbliższym czasie postaram sie coś zrobić,ale prawdę mówiąc ubieram sie normalnie i raczej nikt nie będzie czerpał inspiracji z moich zestawów
drugie zdjęcie mi się podoba sama nigdy nie nosiłam takich sukienek, ani latem ani zimą dlatego dziś chyba wyciągne mame do lumpka, bo tm można znaleźc wyjatkowo ładne kiecuszki

dobra to teraz ja wrzucam na razie standardowe zestawy, ubieram sie raczej w to w czym mi wygodniena codzien i chyba nie ma w tym wiekszej inspiracji dla was, bo to zwyklaki jak bd miala aparat to cyknę coś niecodziennego )
zdjęcia uciachane, bo w wiekszym gronie było i były bardzo duże z Tżetem i w pokreconych włoskach na codzien mam proste to tak dla naświetlenia wyglądu i figury

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_0497.jpg (66,6 KB, 157 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (16,3 KB, 158 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu3.jpg (26,8 KB, 165 załadowań)

sty-love.blogspot.com

Stary 2009-03-16, 09:03   #146
Makrela w kapeluszu
Raczkowanie

Qurcze, ale z Was laski!!!
Rebushnik - w tej malej czarnej total sexy!
Kaluch, ladna z Ciebie dziewczyna, swietny kolor wloskow (mi sie dzis snilo ze bylam u fryzjera na farbowaniu (od lat sie na blond robilam, teraz od roku mam naturalne, b.ciemny blond i chce na lato znow sie rozjasnic) i taka masakre mi zrobila, zolty kurczakowy blond i wielkie odrosty <od razu po farbowaniu> ), ciuszki tez bardzo fajne, ladnie Ci w takim ciemnym rozowym
Jestem teraz przez 2 miechy poza domem, a na kompie ktory tu mam nie posiadam zadnych fotek. Jak wroce do domu, moze cos wrzuce

Haneczka 22/08
Stary 2009-03-16, 09:55   #147
oLLeM
Zakorzenienie

Witam!
To i Ja się dołączam
175cm wzrostu , waga 62 kg trochę Mi się przez zimę przytyło
rozmiar buta 39
Zawsze miałam kompleksy na punkcie swojego wzrostu , zawsze nosiłam płaskie buty , miałam wrażenie , że się ludzie na Mnie patrzą :P Lecz muszę się pochwalić , że od jakiegoś czasu kupuję buty na obcasie hyhy... Pozdrawiam
oLLeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 10:02   #148
rebushnik
Raczkowanie

.

Czas edycji: 2014-01-16 o 18:02
Stary 2009-03-16, 10:48   #149
oLLeM
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki za miłe opinie
w swojej szafie posiadam tylko dwie sukienki( ta ze zdjęcia z Reserved) i jedną spódnicę
kupiłam je niedawno, bo dopiero od listopada zaczęłam zakładać coś innego niż spodnie
nie lubię swoich kolan i stąd te uprzedzenia
ale jakoś się zaakceptowałam
dodaję kolejny zestaw, już trochę bardziej przemyślany
o wow Super zestaw . Ja niestety nie mogę nosić takich spódnic z wysokim stanem, bo ... Mam oponę ratunkową
oLLeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 10:55   #150
Kaluch
Rozeznanie

Cytat:
dzięki za miłe opinie
w swojej szafie posiadam tylko dwie sukienki( ta ze zdjęcia z Reserved) i jedną spódnicę
kupiłam je niedawno, bo dopiero od listopada zaczęłam zakładać coś innego niż spodnie
nie lubię swoich kolan i stąd te uprzedzenia
ale jakoś się zaakceptowałam
dodaję kolejny zestaw, już trochę bardziej przemyślany
Wooow
świetnie wyglądasz! i masz bardzo zgrabne nóżki

super)

Makrelo dziekuję ślicznie cmok

sty-love.blogspot.com

Edytowane przez Kaluch
Czas edycji: 2009-03-16 o 10:57
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości