|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PERFUMY i nie tylko nowy wątek
jasne ze sie orientuje w wartosci rynkowej ale no nie to tu jest czynnikiem decydujacym albo sie na cos godze albo nie albo mi cos odpowiada i przymykam oko na wartosci bo np zapachu poszukuje itp
wiec tak gucci mialam pierwotnie 74 ml / 75 i dalej jest go 72 leciutko jutro wieczorkiem mogę fotki na zyczenie wkleic jak znajde czas ( pomnijeszanie formatu itp) bo fotka to pikus tylko jej zaladowanie tutaj. pisalam 50 bo oddajac go mialam w planie zostawic sobie odleweczke na "wszelki wypadek" ale widze ze ja tego pieprzu malinowego na sobie nie ponosze zbytnio wiec odpsikanie kilku mililitrow dosłownie na "wytrawne dni" mnie zadowoli. Czyli powiedzmy ze jak odpsikne max 10 ml to 62 sa do Twojej dyzpozycji rozumiem ze bardziej zalezy ci na gucci II bez dwóch zdań wiec ja za live luxe którego jest wiecej się chętnie wymienie Szkoda wielka trzyałam go sobie długo nie wrzucając na targ bo go lubię ale nie na sobie powąchać owszem ale cały dzień z nim to jak posypana pieprzem niech zatem ktos korzysta w pełni to co PW ? ale jutro dam znać bo dzis juz padam na łeb |
|
|
|
#122 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() I wiesz co? Mam ochotę tego pieprzyku z malinką spróbować na sobie..... ![]() Ponieważ Live Luxe jest więcej, ale Twój droższy i też - skoro mówisz, to dostanę 62 ml. to nie ma już co dywagować na tym - JESTEM ZDECYDOWANA na wymiankę na 100% ![]() PW Tylko zaczekam jeszcze z przejściem na PW do momentu, aż się odezwiesz, bo może w nocy coś przemyślałaś, coś się zmieniło, przyśnił jakiś protest itd... ![]() EDIT: Tak na marginesie - co Wy kurcze, Dziewczyny... po nocy później zamiast spać, to na wizażu buszujecie... macie zdrowie jak nic.. i to przed poniedziałkiem, zazdroszczę
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-06-08 o 09:23 |
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha nic nie przemyslalam nie sa moje zdecydownie mimo ze łądne poza tym czesto zmieniam perfumy jedynie Prade i Flowerbomby spiłam do dna tylko kurcze nie gniewaj sie i błagam o cierpliwośc bo nie bede w stanie wyśłać ich przed piatkiem rano wyjezadzam wracam w piatek a w nocy ja buszuje ( aczkolwiek rzadko) bo caly dzien tyram a ze ucze w szkole to trakcie pracy nie mam szans sledzic wizazu jak pozostale wizazanki wiec pozostaje nocka na odstresowanie słowem ja an wymianke chetna na 100% rezerwacja zrobiona nie rozmysle sie ale male szanse ze uda mi sie jutro to nadac przede mna pakowanie na wyjazd itp myslalam ze wczesneij sie dzis uporam z wszystkim ale jednak nie to do piatku najdalej odezwe sie na PW no chyba ze w miedzyczasie ustrzelisz cos extra to spoko ja nie mam nic przeciwko Live Luxe lubie ale tak jak i inne zapachy wiec nie jest to jakis must have po prostu lubie i przymierzalam sie do ponoszenia ( ciekawe jak długo ponosze) pozdrawiam papa |
|
|
|
|
#124 | |
|
|
Cytat:
Sama sobie je musiałam wstawiać, fajnie nawet było ![]() Ja też często zmieniam perfumki, co zresztą widać No jedynie zakochana jestem niezmiennie na zabój w Eclat D'Arpege i Rumeur 2 Rose ![]() No dobra.. czyli zrozumiałam z tego tasiemczego tekstu ( ), że jesteś pewna w 100% co do wymianki ![]() A żeby Ci Live Luxe nie uciekła to ja ją dla Ciebie rezerwuję i na 99% jest Twoja i raczej extra okazja za nią się nie zdarzy Na razie aż tylu chętnych na nią nie ma ![]() Spokojnie, nie spiesz się, ja Ci zostawię też do piątku dane na PW , Ty spokojnie sobie wszystko porób co masz zrobić i nie musimy niczego wysyłać przed piątkiem..zresztą i tak Boże Ciało jest we czwartek więc dzień by przesyłka w sortowni leżała, a po co.... ![]() Zaczekam cierpliwie na Twoje dane, w razie czego - przypomnę się, tylko z kolei Ty pamiętaj,że Gucci II są dla mnie! I tak masz maleńko przekupek, więc poprosze abyś wysłała swoje perfumki pierwsza... więc spokojnie z danymi - zaczekam ![]() Pewnie pisałaś w pośpiechu, to widać, właściwie to współczuję takiego zabiegania, ale z kolei ja chciałabym mieć tyle sił co niektóre wizażanki aby zerkac tu w nocy ![]() No to pozdrawiam i cierpliwie czekam na dane od Ciebie na PW
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-06-08 o 22:32 |
|
|
|
|
#125 |
|
|
Nic extra za Live Luxe nie ustrzeliłam, jest Twoje
![]() Jak będziesz mogła to zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami - daj znać i zostaw swoje dane na PW
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Boudoir edp miniatura Serendipitous LALIQUE Le Parfum 1ml ?
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj, przykro mi bardzo na prawdę ale nic z zapachów nie znalazłam ewentualnie czy wchodzi w grę zamaiana na coś z kolorówki jeśli tak to zasugeruj w jakim mniej więcej przedziale cenowym czy też co byś była skłonna za to oddać bo ciężko mi wycenić nawet na oko wartość tych któree u mnei ci się podobają mnie interesowałyby takie rzeczy jak cień lub błyszczyk te sprawy
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boudoir edp miniatura ( jaka pojemność? ) Serendipitous odlewka 10 ml za coś miłego nie będę wybredna lub jako dodatek na wyrównanie relacji pojemność -cena itp PRÓBKI ORYG NIE UŻYWANE : Narciso Rodriguez For Her EDT LALIQUE Le Parfum 4 razy po 1ml Za te rzeczy mogłabym Ci zaproponować albo któryś z cieni Orlane (srebrny, lub złocisty beż), albo spoza wątku błyszczyk Estee Lauder - Pure Pops Granny Apple (raz przetestowany).
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdr |
|
|
|
|
#130 |
|
|
Nooo...... zanim moja przesyłka do Ciebie doleci do powiem Ci , że z chęcią uwolniłabym Cię też od Apparition
![]() Tylko czy dałoby się....nie chcesz może Showtime albo...no czegoś tam...?
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Boudoir edp Apparition EDP Serendipitous |
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby korci nina ale za apparition chyba nie oddasz |
|
|
|
|
#134 |
|
|
No raczej tej Ninki za Appartion nie oddam... to rarytas
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
szukałam, szukałam ale nic nie znalazłam niestety
![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
poszukaj czegoś za Serendipitous odlewka 10 ml proszę
![]() dołożyłam próbki L'Artisan... pozdrawiam! Edytowane przez .domi Czas edycji: 2009-09-09 o 23:21 |
|
|
|
#138 |
|
BAN stały
|
witaj
![]() czy znajdziesz cos u mnie w obu watkach w zamian za: * Podkład Clinique STAY TRUE odcień 27 stay nude neutralny beż kość słoniowa bez różu bez żółtego odcienia 3 razy użyty dla mnie za jasny odcień * baza Sephora Profesionnel zero brilance matująca raz użyta # Kylie Minogue Darling 30 ml raz psiknięte z pudełkiem # Apparition EDP 60/90 ml nie będę wybredna ? ![]() odpisz prosze u mnie |
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdr |
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za Gucci i Panstika?
|
#141 |
|
BAN stały
|
cos u mnei? |
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
coś za darling?
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Za J.Lo Liver Lux coś znajdziesz u mnie ?
|
#145 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Rachel, znajdziesz cos u mnie?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

niech zatem ktos korzysta w pełni to co PW ?