![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmiany na lepsze.... ?
te cwiczenia to 8min abs bodajze
![]() powiem ci ze jestem na dobrej drodze, cialo sie ujedrnilo i zniknela pomaranczowa skorka ![]() i polecialy 2 kg w dol ! od jutra znowu ![]()
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
No to za***iście i gratuluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
a jak idzie tobie ?
ja wczoraj umieralam i nie cwiczylam ( kurcze dzien w plecy ) bo bylam cala obolala po depilacji pach woskiem ![]()
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
pozbyłam się już pierwszego kilograma więc mam większą motywacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
I ja się dołączam do Was laseczki
![]() Moje postanowienia : 1->nie opuszczam żadnego treningu (nawet wtedy gdy mam mega lenia i doła) 2->nie jem słodyczy (2x w tyg. po treningu może być 50-60 g czekolady gorzkiej 70-90%kakao) 3->Jem 5-6 posiłków dziennie z ogranicznikiem kaloryczności do 1600na dzień 4->staram się odganiać czarne myśli ->niestety ale mam tendencję do łapania doła zawsze i wszędzie;P ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
Łojej...ale może lepiej dla zdrowia jednak ten nałóg rzucić..nawet kosztem początkowego utycia 2kg ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Witamy w naszych skromnych progach no i oczywiście powodzenia
![]() Z tym paleniem to nie na takiej zasadzie, że specjalnie tylko po prostu nie da się rzucić z dnia na dzień tym bardziej, że każdy u mnie w pace pali ![]() Aaa i byłabym zapomniała jestem na dobrej żeby nie powiedzieć bardzo dobrej(nie chce zapeszać) drodze, żeby pozbyć się łojotoku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam tak ze słodyczami.Jak nikt przy mnie nie je...to jest ok.Ale jak ktoś się zajada...to już nie ok;/ A jaki to sposób na pozbycie się łojotoku?;D;D;D;D;D;D;D;D ;D;D
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
bardzo dobry szampon i nic więcej;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Humor coś mi siadł.
Popatrzyłam na siebie w lustrze dość krytycznie...i widzę,żemoje sadełko na brzuchu ...jest rzeczywiscie pokaźne ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Nie załamuj się. Postaraj się, żeby Cie to motywowało. Zacznij a6w i odliczaj dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem poa6w ;-) Trenuję tez bardzo dużo(3x trening siłowy na siłce z trenerem plus codziennie ostre kardio) ,więc z tym problemów nie mam;-) Problem jest w tym,że choć jem tylko zdrowe jedzenie(parowane,chude , złożone węgle ,zdrowe tłuszcze),to moje porcje są chyba zbyt duże bo waga stoi a tłuszcz nie spada.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
hmm pewnie tak jak wsiowy_gupek wcześniej pisała mięśnie u Ciebie tyle ważą. Skoro regularnie ćwiczysz to napewno masz dobrze wyrobione. No i nie moge rozkminić tego tłuszczyku teraz. Pogadaj z trenerem, on Ci coś tam napewno poradzi
![]() A ja dzisiaj biegałam ![]() ![]() A jutro 1,5-2h sks-u i potem od razu po zajęciach biegać się wybieram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Czytam moje postanowienia i tak....
Komentuje na fioletowo czego nie robie. Cytat:
![]() Ale koniec tego od dziś znowu zaczynam się ostro trzymać tych postanowień ![]() Boże daj siłe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
wsiowy_gupek do nas wróciła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
![]() Wróciłam! ![]() Ale dziś upiekłam bułeczki-świnki i dalej nici z diety... Ale były takie piekne, że musiałam je upiec, ale zrobiłam ich mało i TŻ zjadł prawie wszytskie a ja tylko 3 małe świnki, więc mogę czuć się rozgrzeszona ![]()
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
A ja grzesze i to od trzech dni
![]() ![]() Od jutra znowu się za siebie biore. Żadnej czekolady przez miesiąc. I zero piwa. o! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Bułeczki świnki musiały wyjść czadowo;D ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
Kochana wracaj na "dobrą drogę;-)"!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Staram się powrócić. Po tych chwilach słabości nie chce się wracać do ćw tym bardziej, że pogoda się spieprzyła, ale... mniej jem od nowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I tak trzymaj!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Ja jadę na tydzień w góry ![]() ![]() ![]() 3mam kciuki mocno za Was laseczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
juupi
![]() ![]() Niestety tylko starsza się czepia ost, że rzekomo nic nie jem i wmusza we mnie:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
A ja...nie jadłam NIC wczoraj...
![]() Kac morderca nie ma serca... ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
haha kurewska abrakadabra czachy mówisz
![]() ja dzisiaj piwko i chipsy ale wiadomo koleżanki ur to nie ma co sobie żałować i czuje się w pełni rozgrzeszona. No i paliłam ale no taka zdenerwowana byłam, że szok. Kolega z paki mi się nadział na te takie ostre od płotu w szkole i miał szytą noge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
wrocilam z urlopu
![]() ![]() ![]() ![]() jak wam idzie dziewczynki ? i witam nowa kobitke w naszym gronie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
hejo;p ej co dziewczyny nic nie piszecie? Mi brak czasu ost, żeby wchodzić na forum, nauki od cholery. Oczywiście ulegam ciągle swoim pokusom ale no ćwiczeniom stawiam taki opór, że normalnie przechodzi to ludzkie pojęcie. ZNOWU zaczynam a6w. Zaznaczam, że znowu bo nigdy nie dociągnełam nawet do połowy. Dzisiaj drugi dzień i normalnie zdychałam bo tak zaniedbałam brzuch
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Ja od dziś pije koper na porost biustu
![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Ty nie no pomysł zarąbisty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Miałam zakładać wątek na wizażu typu kto ze mną pije koper na porost biustu..Ale stwierdziłam że sie nie przyłączy nikt i tylko mnie wyśmieją
![]() Stosuje jeszcze masaż, medytacje i autosugestie ![]() Cm jeszcze nie widac ale zdecydowanie lepiej się z moimi cyckami czuje ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Co do picia ziółek na biust, to ponoć owszem pomagają, ale to efekt jedynie na okres popijania naparów. I tak nie można spodziewać się żadnych spektakularnych efektów, co jest chyba oczywiste
![]() Ale koniecznie daj znać, jak zobaczysz jakieś efekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do 6weidera zrobiłam ją dwa razyw swoim życiu i więcej nie mam zamiaru :P ale cienko u mnie z cwiczeniami, nie ma czasu - praca, szkola, i inne przyjemnosci ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.