Wielbicielki Piękna - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-19, 13:35   #121
kasiaaczek
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Dziękuję
Z czego zaliczenie? Wypróbuj to masło bo naprawdę cudownie pachnie, ja kiedyś znalazłam je w Rossmanie w promocji za 9,99 zł
Nivea Visage Young - dla mnie totalna porażka, za ostre są te kosmetyki dla mojej twarzy, mówię im stanowczo NIE

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

A mogłabyś podesłać link? Byłabym wdzięczna, może mi się spodobają
Z geometrii wykreślnej.
Masz racje strasznie mocne, skóre miałam okropnie przesuszoną i kremy pomagały tylko na chwilę. I ciagle jakieś niespodzanki na twarzy

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1237465591 świetny zestaw
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 13:37   #122
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
jedyny minus tego balsamu to to ze gryzie sie ze wszystkimi perfumami dlatego jest bardziej na noc jak dla mnie
na noc jest świetny bo nawilża idealnie. W dzien stosuję Dove z drobinkami, świetnie się skóra mieni

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
Z geometrii wykreślnej.
Masz racje strasznie mocne, skóre miałam okropnie przesuszoną i kremy pomagały tylko na chwilę. I ciagle jakieś niespodzanki na twarzy

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1237465591 świetny zestaw
brzmi strasznie
bo te wszystkie toniki, głęboko oczyszczające żele - robią tak naprawdę dużo więcej szkodu - minęło trochę czasu zanim to zrozumiałam.
Też popadłam w coś takiego ,że kupowałam najróżniejsze toniki/żele i moja cera była gorsza, jak odstawiłabym wszystko - jakby ręką odjął.

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 13:42   #123
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
na noc jest świetny bo nawilża idealnie. W dzien stosuję Dove z drobinkami, świetnie się skóra mieni

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

brzmi strasznie
bo te wszystkie toniki, głęboko oczyszczające żele - robią tak naprawdę dużo więcej szkodu - minęło trochę czasu zanim to zrozumiałam.
Też popadłam w coś takiego ,że kupowałam najróżniejsze toniki/żele i moja cera była gorsza, jak odstawiłabym wszystko - jakby ręką odjął.
Nawet takie straszne nie jest jak się zrozumie Ale dzisiaj nic mi do głowy nie wchodzi , więc z tym ciężko Jeszcze taka pogoda i głowa mi pęka Ale mam nadzieje, że jutro ktoś mi przed zajęciami pokaże o co chodzi i jakoś pójdzie
No właśnie też kupowałam pełno żeli toników. A tak naprawde wystarczy dobry nawilżający krem i coś do oczyszczenia twarzy I od razu skóra wygląda inaczej.
Stary 2009-03-19, 13:45   #124
anusiuniaa
Zakorzenienie

a co do oczyszczania twarzy??
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 13:46   #125
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
Nawet takie straszne nie jest jak się zrozumie Ale dzisiaj nic mi do głowy nie wchodzi , więc z tym ciężko Jeszcze taka pogoda i głowa mi pęka Ale mam nadzieje, że jutro ktoś mi przed zajęciami pokaże o co chodzi i jakoś pójdzie
No właśnie też kupowałam pełno żeli toników. A tak naprawde wystarczy dobry nawilżający krem i coś do oczyszczenia twarzy I od razu skóra wygląda inaczej.
zdecydowanie
idę zrobić brzuszki i trochę poskakać
jak będziecie grzeczne to potem powklejam troszkę zestawów

walczę o marzenia

Stary 2009-03-19, 13:50   #126
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
a co do oczyszczania twarzy??
Ja używam dwu fazowego toniku do demakijażu z Garniera i toniku do skóry wrażliwej i co jakiś czas żelu czysta skóra (ale musze go zmienić)

Cytat:
zdecydowanie
idę zrobić brzuszki i trochę poskakać
jak będziecie grzeczne to potem powklejam troszkę zestawów
Będziemy jak aniołki

Też musze dzisiaj poćwiczyć ale to wieczorkiem A teraz lecę się zbierać MIłego dnia
Stary 2009-03-19, 13:55   #127
<<livia>>
Rozeznanie

Witam dziewczeta

Ale jestem zla napisalam dlugasna wiadomosc i mi nie wyslalo,wyskoczyl error
Teraz musze isc posprzatac a pozniej napisze o swojej pielegnacji

<<Piękno jest tym, co czujesz wewnątrz i co odbija się w twoich oczach>>

<<livia>> jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 13:58   #128
Soph
Zakorzenienie

witam

o już 5 stron jest

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 14:04   #129
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam

o już 5 stron jest
Czesc dziewczyny. Az mam zaległości bo tyle napisałyście.
U mnie genialna pogoda, letni płaszczyk miałam na sobie i tak mi bylo gorąco

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 14:15   #130
2406kamila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny. Az mam zaległości bo tyle napisałyście.
U mnie genialna pogoda, letni płaszczyk miałam na sobie i tak mi bylo gorąco

u mnie tez ciepełko
skąd jestes dokładnie ?

17.12.2007 Love
31.07.2010 Zaręczyny
11.06.2011 nasz Slub

zbliża się

14.09.2011 Dzidziuś

2406kamila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 14:16   #131
itrusta
Zadomowienie

Genialna pogoda? A u mnie sypie co chwile lekki snieg, do tego wieje strasznie i zimno
Nie nawidze zimy!!
itrusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 14:21   #132
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

tylkokasia to tak jak u mnie z pogodą od kilku dni jest ślicznie, tak się cieszę kocham wiosnę kiedy wszystko budzi się do życia!! Ja też wypróbowałam masę tych kosmetyków do twarzy i po jakimś czasie znów wracałam do mydełka zwykłego i kremiku i wtedy miałam najlepszą cere Odkąd wyjechałam do UK znów się zaczęły problemy istny wysyp :/ Na razie najlepiej służy mi żel do mycia twarzy garniera i krem do twarzy brązujący olay i jest póki co ok :P Tu są okropne słabe te solaria, można by było chodzić 2 razy w tygodniu i opalenizna bardzo słaba :/ Pozatym praca nie pozwala mi na chadzanie do solarium (kiedy wszystko otwarte- ja pracuje) więc balsamy brązujące, jakoś mnie najlepiej pasuje loreala I kupiłam sobie ostatnio babyliss beach bronze (taki domowy air brush) nawet fajna sprawa powiem Wam w pracy mnie pytają czy byłam na holiday'u tzn urlopie bo taka ładnie opalona jestem :P I myślę, że na każdej skórze się to spradza koleżanka blondynka z jaśniejszą karnacją też tego używa i ma co prawda inny odcień ale też to fajnie, naturalnie wygląda Ja opalona muszę być! No i tak jak Wy mam hopla na punkcie włosów, jeśli o to chodzi chyba już wypróbowałam wszystko co dostępne, zapadło mi kiedyś w pamięć, żeby nie używać za długo jednych kosmetyków bo włosy się przyzwyczajają to kupuję za każdym razem coś innego Odkąd mieszkam w UK asortyment się znacznie powiększył więc mogę kupować, kupować kupować ciągle coś innego Eh ciężko być zakupoholiczką, prawda dziewczyny?? :P
Stary 2009-03-19, 14:31   #133
2406kamila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Martysia_ Pokaż wiadomość
tylkokasia to tak jak u mnie z pogodą od kilku dni jest ślicznie, tak się cieszę kocham wiosnę kiedy wszystko budzi się do życia!! Ja też wypróbowałam masę tych kosmetyków do twarzy i po jakimś czasie znów wracałam do mydełka zwykłego i kremiku i wtedy miałam najlepszą cere Odkąd wyjechałam do UK znów się zaczęły problemy istny wysyp :/ Na razie najlepiej służy mi żel do mycia twarzy garniera i krem do twarzy brązujący olay i jest póki co ok :P Tu są okropne słabe te solaria, można by było chodzić 2 razy w tygodniu i opalenizna bardzo słaba :/ Pozatym praca nie pozwala mi na chadzanie do solarium (kiedy wszystko otwarte- ja pracuje) więc balsamy brązujące, jakoś mnie najlepiej pasuje loreala I kupiłam sobie ostatnio babyliss beach bronze (taki domowy air brush) nawet fajna sprawa powiem Wam w pracy mnie pytają czy byłam na holiday'u tzn urlopie bo taka ładnie opalona jestem :P I myślę, że na każdej skórze się to spradza koleżanka blondynka z jaśniejszą karnacją też tego używa i ma co prawda inny odcień ale też to fajnie, naturalnie wygląda Ja opalona muszę być! No i tak jak Wy mam hopla na punkcie włosów, jeśli o to chodzi chyba już wypróbowałam wszystko co dostępne, zapadło mi kiedyś w pamięć, żeby nie używać za długo jednych kosmetyków bo włosy się przyzwyczajają to kupuję za każdym razem coś innego Odkąd mieszkam w UK asortyment się znacznie powiększył więc mogę kupować, kupować kupować ciągle coś innego Eh ciężko być zakupoholiczką, prawda dziewczyny?? :P

a jakie kosmetyki do wlosow najbardziej lubisz? probowalas kiedys Toni & Guy ?

17.12.2007 Love
31.07.2010 Zaręczyny
11.06.2011 nasz Slub

zbliża się

14.09.2011 Dzidziuś

Stary 2009-03-19, 14:34   #134
bastka
Rozeznanie

GG do bastka

anusiuniaa - włoski kochana odrosną

itrusta - ja uzywam plynu do zmiekczania skorek odsuwam patyczkiem a potem cążkami obcinam

messinka - o matko co za zestawy <mdleje> cudne;D

Martysia_ - juz ja cie dobrze rozumiem z tym zakupocholizmem dziś wydalam kase na marynarke i buciki szykuje sie na wiosne

Ja też nie umiem zacytowac kilka postow dlatego tak pisze mam nadzieje ze mi wybaczycie
Ja ostatnio kupilam sobie balsamik brazujacy ale po 3 zastosowaniach jego zapach tak mnie zaczal draznic ze stoi nieuzywany od 2tygodni

Feel sexy day by day !!

Edytowane przez bastka
Czas edycji: 2009-03-19 o 14:37
bastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 14:37   #135
<<livia>>
Rozeznanie

Moja pielegnacja wyglada tak,ze raz w tyg.robie dzien tylko dla twarzy.Wtedy wykonuje mikrodermabrazje,nakladam maseczki nawilzajace etc.Musze z kosmetykami uwazac bo mam cere tzw.problemowa i do tego wrazliwa.Na codzien zel do mycia twarzy i krem nivea soft.
Cialo-balsam-mleczko Loreal Nutri Lift.Przeciw wysuszaniu,ujedrniajacy.S wietny.
Biust-serum bielenda.
Wlosy,tak jak wiekszosc wax,olejek ryc. etc.
Paznokcie-french ,jednolite jasne kolory.
Walka z cellulitem-serum extra slim -Perfecta.Polecam u mnie efekty zauwazalne.

hm,jak mi sie cos jeszcze przypomni to dopisze

ITRUSTA witam

Martysia-oooo taaak

Edytowane przez <<livia>>
Czas edycji: 2009-03-19 o 14:39
Stary 2009-03-19, 14:44   #136
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez 2406kamila Pokaż wiadomość
u mnie tez ciepełko
skąd jestes dokładnie ?
Mieszkam niedaleko Dublina

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 14:50   #137
tequilla.sunrise
Zadomowienie

dzien dobry 5 stron- fajnie
u mnie pogoda dzis cudowna. sloneczko tylko ze wieje wiatr, na szczescie nie zimny bylam na spacerku z rana no i oczywiscie nie omieszkalam wejsc do centrum handlowego(niedaleko mnie) i wyjsc z bialą bawelniana tuniczka z H&M. wczoraj tez przechodzialm kolo kosmetycznego i wyszlam z pudrem brazujacym- ale w koncu znalazlam ideal jesli chodzi o puder brazujacy. dunskiej firmy Nilens Jord niestety dosc drogie kosmetyki maja (puder okolo 90-100 pln) ale jak sprawdzilam na testerze to sie poprostu zakochalam- diory czy channele sie chowaja. piekny chlodny brazowy odcien, aksamitny na buzi, swietnie modeluje twarz, trwaly no ideal. ogolnie kocham wszelkie kosmetyki brazujace.
ale moj zakupoholizm to juz chyba trzeba leczyc
tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 14:55   #138
<<livia>>
Rozeznanie

Obiecane fotki,ktorych wczoraj nie udalo sie zaladowacWiekszosc z nich wklejalam na watku o Kim,ale nie wszystkie tam zagladacie ,wiec tu tez je zamieszcze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PicImg_Kim_Kardashian_at_40ef.jpg (29,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Op+Celebrity+Launch+Party+PkKhc4N2dY5l.jpg (38,2 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ent065.jpg (19,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kim-reggie-new-year-bash-5.jpg (46,9 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kim kardashian white dress bad.jpg (22,6 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 101508_kardashian_400X400.jpg (34,3 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0000233-are-kim-kardashian-and-reggie-bush-engaged.jpg (18,6 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kardashian1_en.jpg (31,7 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kim+kardashian+silver+face.jpg (21,6 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kim-kardashian-before.0.0.0x0.306x495.jpg (26,8 KB, 32 załadowań)

Stary 2009-03-19, 15:00   #139
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Cytat:
Napisane przez 2406kamila Pokaż wiadomość
a jakie kosmetyki do wlosow najbardziej lubisz? probowalas kiedys Toni & Guy ?
Póki co to była jakaś promocja na kosmetyki tresemme i nakupowałam takich o pojemności 1000 ml i mama krzyczała zużyj to a potem kupuj inne :P Z tych typowo dostępnych w UK to póki co próbowałam kosmetyków Mark Hill, mam nawet prostownicę z różowymi płytkami :P I John Frieda serum ale bez rewelacji. No właśnie się czaję na tego Toni & Guy'a ale chwilowo musiałam zabukować bilety do Polski i coś odłożyć żeby mieć co wydawać w PL :P A Ty używałaś coś typowo z UK? Podziel się wrażeniami
Stary 2009-03-19, 15:02   #140
tequilla.sunrise
Zadomowienie

a co do mojej pielegnacji to:
mam fiola na punkcie wlosow- multum odzywek, maseczek. ale glownie uzywam waxa na skore glowy a na reszte wlosow waxa zmieszanego z maseczka l'oreala (chyba mleczko krolewskie- bialo zolte pudelko), czasem dodaje troche oliwy z oliwek, a w polsce zamierzam kupic olejek rycynowy bo tu nie moge dostac. + rozne kosmetyki stylizujace.
na cialo staram sie raz w tygodniu peeling kawowy, ktory cudownie wygladza skore. lubie byc opalona, ale staram sie nie przesadzac z solarka- ostatnimi czasy chodze 1-2 razy na miesiac na 12 minut. uzywam samoopalacza l'oreal sublime bronze do ciala, lorela do twarzy (chyba tez sublime bronze). jak dla mnie sa swietne. no i w zeby utrzymac opalenizne balasam braz. z loreala(nutri bronze). na buzie krem hydrafresh loreala do cery normalnej. maseczka peelingujaca i maseczka z biala glinka z avonu
na paznokcie odzywka wzmacniajaca,najczesciej french, bezowy, albo czerwony lakier
dbanie o kondycje bieganie ( chociaz nie super regularnie ale i tak uwazam ze jest ok)
Stary 2009-03-19, 15:09   #141
2406kamila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tequilla.sunrise Pokaż wiadomość
a co do mojej pielegnacji to:
mam fiola na punkcie wlosow- multum odzywek, maseczek. ale glownie uzywam waxa na skore glowy a na reszte wlosow waxa zmieszanego z maseczka l'oreala (chyba mleczko krolewskie- bialo zolte pudelko), czasem dodaje troche oliwy z oliwek, a w polsce zamierzam kupic olejek rycynowy bo tu nie moge dostac. + rozne kosmetyki stylizujace.
na cialo staram sie raz w tygodniu peeling kawowy, ktory cudownie wygladza skore. lubie byc opalona, ale staram sie nie przesadzac z solarka- ostatnimi czasy chodze 1-2 razy na miesiac na 12 minut. uzywam samoopalacza l'oreal sublime bronze do ciala, lorela do twarzy (chyba tez sublime bronze). jak dla mnie sa swietne. no i w zeby utrzymac opalenizne balasam braz. z loreala(nutri bronze). na buzie krem hydrafresh loreala do cery normalnej. maseczka peelingujaca i maseczka z biala glinka z avonu
na paznokcie odzywka wzmacniajaca,najczesciej french, bezowy, albo czerwony lakier
dbanie o kondycje bieganie ( chociaz nie super regularnie ale i tak uwazam ze jest ok)

ten peeling kawowy mozna samemu zrobic??

17.12.2007 Love
31.07.2010 Zaręczyny
11.06.2011 nasz Slub

zbliża się

14.09.2011 Dzidziuś

Stary 2009-03-19, 15:09   #142
tequilla.sunrise
Zadomowienie

a i tez jeszcze wrzuce fotki przepieknej kobiet wg mnie. uwielbiam taki latynoski typ urody...ahhh...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a-EvaMendes-wire.jpg (19,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg eva_mendesPIC.jpg (111,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mendes2_narrowweb__300x396,2.jpg (21,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mendes_gal1.jpg (31,5 KB, 24 załadowań)
Stary 2009-03-19, 15:14   #143
tequilla.sunrise
Zadomowienie

peeling kawowy, moj przepis:
dwie lyzki kawy mielonej zalac wrzatkiem tak zeby sie zrobila papka, ja dodaje odrobinke oliwy z oliwek, ale mozna tez dac oliwke kosmetyczna zeby skoera byla gladsza, szczypta cynamonu ( to niekoniecznie) zeby usprawnic krazenie skory i kofeina sie lepiej wchlonela(dzialanie antycellulitowe)tego cynamonu naprawde malutko bo moga naczynka krwionosne popekac. ja mieszam w miseczce z zelem pod prysznic i masuje zaczynajac od dolnych partii ciala do gory tak przez 5-10 minut. no i pozniej jeszcze plukanie kabiny prysznicowej bo jest cala w kawie
Stary 2009-03-19, 15:17   #144
2406kamila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Martysia_ Pokaż wiadomość
Póki co to była jakaś promocja na kosmetyki tresemme i nakupowałam takich o pojemności 1000 ml i mama krzyczała zużyj to a potem kupuj inne :P Z tych typowo dostępnych w UK to póki co próbowałam kosmetyków Mark Hill, mam nawet prostownicę z różowymi płytkami :P I John Frieda serum ale bez rewelacji. No właśnie się czaję na tego Toni & Guy'a ale chwilowo musiałam zabukować bilety do Polski i coś odłożyć żeby mieć co wydawać w PL :P A Ty używałaś coś typowo z UK? Podziel się wrażeniami
uzywalam no7 .. mleczko do demakijazu..BOSKIE dwa razy wacikiem przecieralam i nie bylo sladu po makijazu...
kupilam niedawno puder ale za ciemny musze czekac do lata aż sie opale troszkę
mialam kiedys tusz podkrecajacy tez byl dobry.. ta firma mnie jeszcze nie zawiodla

Toni & Guy odzywaki uzywalam ... w takiej rozowej buteleczce SLICZNIE pachniala... ale nie byla az tak nadzwyczajnie dobra

potrzebuje jakiegos balsamu super ujedrniajacego i wyszczuplajacego na brzuszek :P znacie jakis dobry?

17.12.2007 Love
31.07.2010 Zaręczyny
11.06.2011 nasz Slub

zbliża się

14.09.2011 Dzidziuś

Edytowane przez 2406kamila
Czas edycji: 2009-03-19 o 15:18
Stary 2009-03-19, 15:27   #145
tequilla.sunrise
Zadomowienie

o ostatnio wlasnie sie nad tymi kosmetykami toni&guy zastanawialam w markecie bo byly w promocji ale w koncu nie wzielam. nigdy ich nie uzywalam
kolejna porcja fotek co by sie zmotywowac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg amanda_santos_outtake.jpg (31,9 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gator_girls-82.jpg (50,9 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jennifer2-2.jpg (42,1 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jessica14.jpg (22,4 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mallika28.jpg (39,4 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg payalrohatgi16.jpg (29,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg roxanne3.jpg (57,5 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg usc_girls-114.jpg (40,9 KB, 43 załadowań)
Stary 2009-03-19, 15:27   #146
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez <<livia>> Pokaż wiadomość
Moja pielegnacja wyglada tak,ze raz w tyg.robie dzien tylko dla twarzy.Wtedy wykonuje mikrodermabrazje,nakladam maseczki nawilzajace etc.Musze z kosmetykami uwazac bo mam cere tzw.problemowa i do tego wrazliwa.Na codzien zel do mycia twarzy i krem nivea soft.
Cialo-balsam-mleczko Loreal Nutri Lift.Przeciw wysuszaniu,ujedrniajacy.S wietny.
Biust-serum bielenda.
Wlosy,tak jak wiekszosc wax,olejek ryc. etc.
Paznokcie-french ,jednolite jasne kolory.
Walka z cellulitem-serum extra slim -Perfecta.Polecam u mnie efekty zauwazalne.

hm,jak mi sie cos jeszcze przypomni to dopisze

ITRUSTA witam

Martysia-oooo taaak
Loreal Nutri Lift - cudowny jest, używałam go przez długi czas, na razie zastąpiłam Garnierem takim żółtym ujędrniającym.
Paznokcie też uwielbiam frenchyk - zapuszczam wtedy dłuższe ,albo krótkie leciutko za opuszek w przeróżnych jednolitych kolorach

walczę o marzenia

Stary 2009-03-19, 15:37   #147
Madzionia
Raczkowanie

Melduję się ! Świetny wątek
AG podglądam na okrągło
Dodaje ślicznoty które mnie inspirują
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1315212.jpg (30,4 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dcdg9c.jpg (71,4 KB, 210 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg normal_038.jpg (55,4 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_26003239416d8574b45cf296e1589f42.jpg (60,2 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_96dffaca08485e6f7be874944fde04ab.jpg (36,0 KB, 60 załadowań)
Stary 2009-03-19, 15:40   #148
tequilla.sunrise
Zadomowienie

o nutri lifta tez kiedys mialam i jest naprawde dobry
a ja mam pytanie czy uzywacie profesjonalnych farb fryzjerskich i jesli tak to jaka byscie polecily. zeby byla jak najbardziej delikatna dla wlosow?
Stary 2009-03-19, 15:42   #149
messinka
Zakorzenienie

Madzionia - witamy

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zestaw30.jpg (32,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw31.jpg (28,9 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw32.jpg (36,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw33.jpg (36,2 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw34.jpg (68,8 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw35.jpg (48,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw36.jpg (28,3 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw37.jpg (40,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw38.jpg (65,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw39.jpg (32,0 KB, 29 załadowań)

walczę o marzenia

Stary 2009-03-19, 15:42   #150
Soph
Zakorzenienie

2406kamila można samemu

ja muszę coś z włosami zrobić.
bo takie 'nijakie' mam..

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości