|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
Cytat:
Masz racje strasznie mocne, skóre miałam okropnie przesuszoną i kremy pomagały tylko na chwilę. I ciagle jakieś niespodzanki na twarzy ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1237465591 świetny zestaw
|
|
|
|
|
#122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() bo te wszystkie toniki, głęboko oczyszczające żele - robią tak naprawdę dużo więcej szkodu - minęło trochę czasu zanim to zrozumiałam. Też popadłam w coś takiego ,że kupowałam najróżniejsze toniki/żele i moja cera była gorsza, jak odstawiłabym wszystko - jakby ręką odjął.
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
||
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dzisiaj nic mi do głowy nie wchodzi , więc z tym ciężko Jeszcze taka pogoda i głowa mi pęka Ale mam nadzieje, że jutro ktoś mi przed zajęciami pokaże o co chodzi i jakoś pójdzie ![]() No właśnie też kupowałam pełno żeli toników. A tak naprawde wystarczy dobry nawilżający krem i coś do oczyszczenia twarzy I od razu skóra wygląda inaczej.
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
a co do oczyszczania twarzy??
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę zrobić brzuszki i trochę poskakać jak będziecie grzeczne to potem powklejam troszkę zestawów
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam dwu fazowego toniku do demakijażu z Garniera i toniku do skóry wrażliwej i co jakiś czas żelu czysta skóra (ale musze go zmienić
) Cytat:
Też musze dzisiaj poćwiczyć ale to wieczorkiem A teraz lecę się zbierać MIłego dnia
|
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczeta
Ale jestem zla napisalam dlugasna wiadomosc i mi nie wyslalo,wyskoczyl error ![]() Teraz musze isc posprzatac a pozniej napisze o swojej pielegnacji
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() o już 5 stron jest
|
|
|
|
#129 |
|
Moderator
|
Czesc dziewczyny. Az mam zaległości bo tyle napisałyście.
U mnie genialna pogoda, letni płaszczyk miałam na sobie i tak mi bylo gorąco
|
|
#130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie tez ciepełko skąd jestes dokładnie ?
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Genialna pogoda? A u mnie sypie co chwile lekki snieg, do tego wieje strasznie i zimno
![]() Nie nawidze zimy!! |
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
tylkokasia to tak jak u mnie z pogodą od kilku dni jest ślicznie, tak się cieszę kocham wiosnę kiedy wszystko budzi się do życia!! Ja też wypróbowałam masę tych kosmetyków do twarzy i po jakimś czasie znów wracałam do mydełka zwykłego i kremiku i wtedy miałam najlepszą cere
Odkąd wyjechałam do UK znów się zaczęły problemy istny wysyp :/ Na razie najlepiej służy mi żel do mycia twarzy garniera i krem do twarzy brązujący olay i jest póki co ok :P Tu są okropne słabe te solaria, można by było chodzić 2 razy w tygodniu i opalenizna bardzo słaba :/ Pozatym praca nie pozwala mi na chadzanie do solarium (kiedy wszystko otwarte- ja pracuje) więc balsamy brązujące, jakoś mnie najlepiej pasuje loreala I kupiłam sobie ostatnio babyliss beach bronze (taki domowy air brush) nawet fajna sprawa powiem Wam w pracy mnie pytają czy byłam na holiday'u tzn urlopie bo taka ładnie opalona jestem :P I myślę, że na każdej skórze się to spradza koleżanka blondynka z jaśniejszą karnacją też tego używa i ma co prawda inny odcień ale też to fajnie, naturalnie wygląda Ja opalona muszę być! No i tak jak Wy mam hopla na punkcie włosów, jeśli o to chodzi chyba już wypróbowałam wszystko co dostępne, zapadło mi kiedyś w pamięć, żeby nie używać za długo jednych kosmetyków bo włosy się przyzwyczajają to kupuję za każdym razem coś innego Odkąd mieszkam w UK asortyment się znacznie powiększył więc mogę kupować, kupować kupować ciągle coś innego Eh ciężko być zakupoholiczką, prawda dziewczyny?? :P
|
#133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jakie kosmetyki do wlosow najbardziej lubisz? probowalas kiedys Toni & Guy ?
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
anusiuniaa - włoski kochana odrosną
![]() itrusta - ja uzywam plynu do zmiekczania skorek odsuwam patyczkiem a potem cążkami obcinam ![]() messinka - o matko co za zestawy <mdleje> cudne;DMartysia_ - juz ja cie dobrze rozumiem z tym zakupocholizmem dziś wydalam kase na marynarke i buciki szykuje sie na wiosne![]() Ja też nie umiem zacytowac kilka postow dlatego tak pisze mam nadzieje ze mi wybaczycie ![]() Ja ostatnio kupilam sobie balsamik brazujacy ale po 3 zastosowaniach jego zapach tak mnie zaczal draznic ze stoi nieuzywany od 2tygodni
![]() Feel sexy day by day !! Edytowane przez bastka Czas edycji: 2009-03-19 o 14:37 |
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Moja pielegnacja wyglada tak,ze raz w tyg.robie dzien tylko dla twarzy.Wtedy wykonuje mikrodermabrazje,nakladam maseczki nawilzajace etc.Musze z kosmetykami uwazac bo mam cere tzw.problemowa i do tego wrazliwa.Na codzien zel do mycia twarzy i krem nivea soft.
Cialo-balsam-mleczko Loreal Nutri Lift.Przeciw wysuszaniu,ujedrniajacy.S wietny. Biust-serum bielenda. Wlosy,tak jak wiekszosc wax,olejek ryc. etc. Paznokcie-french ,jednolite jasne kolory. Walka z cellulitem-serum extra slim -Perfecta.Polecam u mnie efekty zauwazalne. hm,jak mi sie cos jeszcze przypomni to dopisze ![]() ITRUSTA witam Martysia-oooo taaak
Edytowane przez <<livia>> Czas edycji: 2009-03-19 o 14:39 |
|
|
|
#136 |
|
Moderator
|
Mieszkam niedaleko Dublina
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() u mnie pogoda dzis cudowna. sloneczko tylko ze wieje wiatr , na szczescie nie zimny bylam na spacerku z rana no i oczywiscie nie omieszkalam wejsc do centrum handlowego(niedaleko mnie) i wyjsc z bialą bawelniana tuniczka z H&M. wczoraj tez przechodzialm kolo kosmetycznego i wyszlam z pudrem brazujacym- ale w koncu znalazlam ideal jesli chodzi o puder brazujacy. dunskiej firmy Nilens Jord niestety dosc drogie kosmetyki maja (puder okolo 90-100 pln) ale jak sprawdzilam na testerze to sie poprostu zakochalam- diory czy channele sie chowaja. piekny chlodny brazowy odcien, aksamitny na buzi, swietnie modeluje twarz, trwaly no ideal. ogolnie kocham wszelkie kosmetyki brazujace.ale moj zakupoholizm to juz chyba trzeba leczyc
|
|
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
Obiecane fotki,ktorych wczoraj nie udalo sie zaladowac
Wiekszosc z nich wklejalam na watku o Kim,ale nie wszystkie tam zagladacie ,wiec tu tez je zamieszcze
|
#139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
a co do mojej pielegnacji to:
mam fiola na punkcie wlosow- multum odzywek, maseczek. ale glownie uzywam waxa na skore glowy a na reszte wlosow waxa zmieszanego z maseczka l'oreala (chyba mleczko krolewskie- bialo zolte pudelko), czasem dodaje troche oliwy z oliwek, a w polsce zamierzam kupic olejek rycynowy bo tu nie moge dostac. + rozne kosmetyki stylizujace. na cialo staram sie raz w tygodniu peeling kawowy, ktory cudownie wygladza skore. lubie byc opalona, ale staram sie nie przesadzac z solarka- ostatnimi czasy chodze 1-2 razy na miesiac na 12 minut. uzywam samoopalacza l'oreal sublime bronze do ciala, lorela do twarzy (chyba tez sublime bronze). jak dla mnie sa swietne. no i w zeby utrzymac opalenizne balasam braz. z loreala(nutri bronze). na buzie krem hydrafresh loreala do cery normalnej. maseczka peelingujaca i maseczka z biala glinka z avonu na paznokcie odzywka wzmacniajaca,najczesciej french, bezowy, albo czerwony lakier dbanie o kondycje bieganie ( chociaz nie super regularnie ale i tak uwazam ze jest ok) |
|
|
|
#141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ten peeling kawowy mozna samemu zrobic??
|
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
a i tez jeszcze wrzuce fotki przepieknej kobiet wg mnie. uwielbiam taki latynoski typ urody...ahhh...
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
peeling kawowy, moj przepis
:dwie lyzki kawy mielonej zalac wrzatkiem tak zeby sie zrobila papka, ja dodaje odrobinke oliwy z oliwek, ale mozna tez dac oliwke kosmetyczna zeby skoera byla gladsza, szczypta cynamonu ( to niekoniecznie) zeby usprawnic krazenie skory i kofeina sie lepiej wchlonela(dzialanie antycellulitowe)tego cynamonu naprawde malutko bo moga naczynka krwionosne popekac. ja mieszam w miseczce z zelem pod prysznic i masuje zaczynajac od dolnych partii ciala do gory tak przez 5-10 minut. no i pozniej jeszcze plukanie kabiny prysznicowej bo jest cala w kawie
|
|
|
|
#144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dwa razy wacikiem przecieralam i nie bylo sladu po makijazu... kupilam niedawno puder ale za ciemny musze czekac do lata aż sie opale troszkęmialam kiedys tusz podkrecajacy tez byl dobry.. ta firma mnie jeszcze nie zawiodla Toni & Guy odzywaki uzywalam ... w takiej rozowej buteleczce SLICZNIE pachniala... ale nie byla az tak nadzwyczajnie dobra potrzebuje jakiegos balsamu super ujedrniajacego i wyszczuplajacego na brzuszek :P znacie jakis dobry?
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś Edytowane przez 2406kamila Czas edycji: 2009-03-19 o 15:18 |
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
o ostatnio wlasnie sie nad tymi kosmetykami toni&guy zastanawialam w markecie bo byly w promocji ale w koncu nie wzielam. nigdy ich nie uzywalam
kolejna porcja fotek co by sie zmotywowac
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paznokcie też uwielbiam frenchyk - zapuszczam wtedy dłuższe ,albo krótkie leciutko za opuszek w przeróżnych jednolitych kolorach
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Melduję się ! Świetny wątek
AG podglądam na okrągło Dodaje ślicznoty które mnie inspirują
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
o nutri lifta tez kiedys mialam i jest naprawde dobry
a ja mam pytanie czy uzywacie profesjonalnych farb fryzjerskich i jesli tak to jaka byscie polecily. zeby byla jak najbardziej delikatna dla wlosow? |
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Madzionia - witamy
![]()
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
2406kamila można samemu
![]() ja muszę coś z włosami zrobić. bo takie 'nijakie' mam.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

Ale mam nadzieje, że jutro ktoś mi przed zajęciami pokaże o co chodzi i jakoś pójdzie