Damskie zapachy uwielbiane przez mężczyzn... - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-06, 11:56   #121
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie
Dot.: Damskie zapachy uwielbiane przez mężczyzn...

Dobrze wiedzieć, matko nigdy bym nie pomyślała,że definicja słowa buc może być gdzieś tak obraźliwa

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-06, 14:18   #122
confusion
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
moj obiket westchnień jest totalny bucem zapachowym, większośc moich zapachów nawet nie to,że dziwnie pachnie ale śmierdzi, najczęsciej słyszalam ze jakieś babcine perfumy na siebie wylewalam, albo slodkie ulepki ;. eh co za ignorant ale czego się nie robi...
Ja o moim też tak zaczynam myśleć Ale co tam, nic mu się nie podoba, więc przestałam się wysilać i pachnę dla siebie
Aaaa, ostatnio chyba Bijana B Exquisite zaakceptował "może być" i CH 212 Sexy "wreszcie normalnie pachniesz". Lubi jeszcze na mnie CK Obsession Night "ładne, ale trochę męskie". I w ogóle to ma to gdzieś "pachnij sobie czym chcesz, ja i tak nie czuję".
Dostałam czerwoną kartkę tylko na Pure Poison i Słonia Ale i tak używam, z dala od niego. Dziwny jakiś, upośledzony węchowo, ale co zrobić
confusion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-08, 19:51   #123
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez confusion Pokaż wiadomość
CK Obsession Night "ładne, ale trochę męskie".
osobiscie lubie ten zapach, ale ten osobnik, określił go ostentacyjne,że śmerdzi ;/

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-10, 16:01   #124
Zanthia
Zadomowienie

Mi się dostają pochwały za Dark Extacy, Vanilee Orient, B*Mena, Lutki, nawet cięzką kadzidlaną niszę, natomiast brutalnie dissowana jestem za Flowerbomby w rożnych odmianach [ a kocham ], sezonówki Escady [ "borze, jak TO śmierdzi " ] i ogolnie owocowce i kwiaty.

Ale i tak głowną opinią od mojego mezczyzny na większośc zapachów jest "może byc" :P
Zanthia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-10, 17:32   #125
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Cytat:
osobiscie lubie ten zapach, ale ten osobnik, określił go ostentacyjne,że śmerdzi ;/
Czy ten osobnik nie potrafi powiedzieć o perfumach nic innego jak:
- śmierdzi
- babciane
Albo ma tak wysublimowany gust, że hoho albo za przeproszeniem nie ma większego pojęcia o perfumach, nie umie ocenić i tylko tyle przychodzi mu do głowy

A tak serio, to sam znam tylko kilka damskich zapachów, które bardzo by mi się podobały Może dlatego, że jakiejś dużej styczności z damskimi woniami nie miałem. Za każdym razem jak jestem w S. coś dziewczyńskiego na bloterku teszczę, ale jeszcze nie trafiłem na coś co by mi w 100% odpowiadało aby moja partnerka tak pachniała

Nie wiem czy polecałem do testów Sycomore, jeśli nie to warto wypróbować. Dużo ludzi porównuje do Encre Noire PH, faktycznie jest sporo podobieństw Ale jest zasadnicza różnica, wetyweria jest w obu kompozycjach diametralnie różnie podana. EN to mrok, niepokój, wilgoć, chód, a Chanel jest słoneczny, wesoły i świeży. Dla mnie to unisex najwyższych lotów
A może spróbuj podejść swego jegomościa od drugiej strony. Skoro nic damskiego mu nie podchodzi, to może męski zapach zadziała
Na pierwszy rzut proponuję French Lover i Straight to Heaven. Nie są to killery, bez trudu widziałbym w nich kobietę Do tego Kilian jest bardzo zmysłowy
I koniecznie Gustawa sprawdź , jak na niego będzie psioczył, to możesz mu dać z liścia ode mnie za zniewagę króla zapachów

Cytat:
Napisane przez Zanthia Pokaż wiadomość
Mi się dostają pochwały za Dark Extacy, Vanilee Orient, B*Mena, Lutki, nawet cięzką kadzidlaną niszę, natomiast brutalnie dissowana jestem za Flowerbomby w rożnych odmianach [ a kocham ], sezonówki Escady [ "borze, jak TO śmierdzi " ] i ogolnie owocowce i kwiaty.

Ale i tak głowną opinią od mojego mezczyzny na większośc zapachów jest "może byc" :P
Dark Extacy są świetne, więc nie dziwią mnie komplementy za ów zapach
A Flowerbombek jak większość Twego otoczenia nie lubię, no nie mogę znieść tego zapachu i tyle, mdli mnie
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-10, 17:50   #126
201607111632
Konto usunięte

Mój chwali Miss Dior Cherie EDP, ale zachwyca się Alienem EDP do tego stopnia, że nie chce się ode mnie odkleić!

Za to śmierdzi mu Poison
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-10, 18:32   #127
Binoche
BAN stały

Diesel Fuel For Life ten pierwszy działał na dwóch osobników, więc jakaś grupa badawcza jest
Binoche jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-11, 07:34   #128
Gwen_
Raczkowanie

Witam! Mam prośbę do osób rozeznanych w zapachach, bo już nie mam siły szukać tego jedynego... Poszukuję czegoś w nawiązaniu do tematu co będzie podobać się mężczyzną. Moim zapachowym męskim ideałem jest bez wątpienia 1 million, jest piękny, pociągający, oryginalny, wyczuwalny np. potrafiłam powiedzieć, że u mnie w mieszkaniu była osoba, która go używała. Takiego zapachu damskiego szukam. Takiej wizytówki. Jednocześnie zależy mi, aby nie męczył otoczenia.

Pozdrawiam
Gwen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-11, 09:03   #129
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37008013]Czy ten osobnik nie potrafi powiedzieć o perfumach nic innego jak:
- śmierdzi
- babciane
Albo ma tak wysublimowany gust, że hoho albo za przeproszeniem nie ma większego pojęcia o perfumach, nie umie ocenić i tylko tyle przychodzi mu do głowy

A tak serio, to sam znam tylko kilka damskich zapachów, które bardzo by mi się podobały Może dlatego, że jakiejś dużej styczności z damskimi woniami nie miałem. Za każdym razem jak jestem w S. coś dziewczyńskiego na bloterku teszczę, ale jeszcze nie trafiłem na coś co by mi w 100% odpowiadało aby moja partnerka tak pachniała

Nie wiem czy polecałem do testów Sycomore, jeśli nie to warto wypróbować. Dużo ludzi porównuje do Encre Noire PH, faktycznie jest sporo podobieństw Ale jest zasadnicza różnica, wetyweria jest w obu kompozycjach diametralnie różnie podana. EN to mrok, niepokój, wilgoć, chód, a Chanel jest słoneczny, wesoły i świeży. Dla mnie to unisex najwyższych lotów
A może spróbuj podejść swego jegomościa od drugiej strony. Skoro nic damskiego mu nie podchodzi, to może męski zapach zadziała
Na pierwszy rzut proponuję French Lover i Straight to Heaven. Nie są to killery, bez trudu widziałbym w nich kobietę Do tego Kilian jest bardzo zmysłowy
I koniecznie Gustawa sprawdź , jak na niego będzie psioczył, to możesz mu dać z liścia ode mnie za zniewagę króla zapachów

Dark Extacy są świetne, więc nie dziwią mnie komplementy za ów zapach
A Flowerbombek jak większość Twego otoczenia nie lubię, no nie mogę znieść tego zapachu i tyle, mdli mnie [/QUOTE]

Również uwielbiam Dark Extacy, co robi ze mną ten zapach można przeczytać na KWC ;P ale jakoś jemu nie pasuje za słodko, zresztą to kolejny facet , który tego zapachu nie lubi, wcześniejszy mój znajomy też nie bardzo reagował , ale on używał subtelniejszych określenie typu"to nie jest jeszcze to "

A co to jest ten Gustaw?

Już się zaopatrzyłam w sampel French Lover i będę go testować, chociaż znając życie i czytając jego recenzje to raczej ja będę miała mokre majtki z zachwytu niż ten mój obiekt westchnien

Jeśli chodzi i męskie zapachy to lubię ostre doznania czyli zapachy w stylu Egoiste Chanela czy Pure Malt a u niego to nie przejdzie chociaż jest wielbicielem whisky, ale jeszcze musze przetestować Aqua di którą kiedyś używał.

Nie jest on może za bardzo rozeznany w świecie olfaktorycznym, ale w innych dziedzinach życia nie można odmówić mu dobrego gustu. Jak na razie tylko na Escale&Pondichery Diora oraz Amaranthine Penaligons powiedział ,że może być więc idę bardziej w strone świeżaków, rozwijam sie gdyż z takimi zapachami jeszcze nie zapoznawałam się

Edytowane przez KlatkaNaPtaszka
Czas edycji: 2012-10-11 o 09:09
Stary 2012-10-11, 10:46   #130
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gwen_ Pokaż wiadomość
Witam! Mam prośbę do osób rozeznanych w zapachach, bo już nie mam siły szukać tego jedynego... Poszukuję czegoś w nawiązaniu do tematu co będzie podobać się mężczyzną. Moim zapachowym męskim ideałem jest bez wątpienia 1 million, jest piękny, pociągający, oryginalny, wyczuwalny np. potrafiłam powiedzieć, że u mnie w mieszkaniu była osoba, która go używała. Takiego zapachu damskiego szukam. Takiej wizytówki. Jednocześnie zależy mi, aby nie męczył otoczenia.

Pozdrawiam
Ja to nie mam pojęcia co może się podobać mężczyzną
Co do One Million to kwestia gustu, ale oryginalny to on na pewno nie jest, raczej popularny jak maluch w latach 90-tych
Skoro podoba Ci się ten zapach to przetestuj na sobie, co Ci szkodzi
Tylko z tym żeby nie męczył otoczenia moim zdaniem może być problem, bo to niezły ulep. Na mnie pachnie okropnie i wywołuje migrenę, jako jedyny zapach jaki znam Ale z kolei na koledze ukłąda się bardzo przyjemnie, do tego stopnia, że jak stwierdził, że to 1000000$, to mi kopara opadła

Cytat:
A co to jest ten Gustaw?

Już się zaopatrzyłam w sampel French Lover i będę go testować, chociaż znając życie i czytając jego recenzje to raczej ja będę miała mokre majtki z zachwytu niż ten mój obiekt westchnien

Jeśli chodzi i męskie zapachy to lubię ostre doznania czyli zapachy w stylu Egoiste Chanela czy Pure Malt a u niego to nie przejdzie chociaż jest wielbicielem whisky, ale jeszcze musze przetestować Aqua di którą kiedyś używał.

Nie jest on może za bardzo rozeznany w świecie olfaktorycznym, ale w innych dziedzinach życia nie można odmówić mu dobrego gustu. Jak na razie tylko na Escale&Pondichery Diora oraz Amaranthine Penaligons powiedział ,że może być więc idę bardziej w strone świeżaków, rozwijam sie gdyż z takimi zapachami jeszcze nie zapoznawałam się
Gustaw to Gucci PH

Ale zapytam się Ciebie po raz wtóry, po co Ci to? Pachniemy dla siebie, głównie nam ma zapach uprzyjemniać życie, a nie komuś. A jak znajdziesz w końcu zapach, który jemu się bardzo spodoba, a Tobie przeciwnie, to co?

Ja się trochę zdystansowałem do zapachów których używam. Uważam, że nie jest to kluczowa rzecz dla wizerunku. Wykluczyć nie mogę, ale na 99% nie poprzez zapach swój poznam miłość swego życia, lepszą pracę, czy zyskam grono nowych znajomych. Ja nie przykładam do zapachu aż tak wielkiej wagi i nie wymagam aby perfumy działały cuda.

Jeśli macie się ku sobie, to sam fakt, że On nie jest przekonany do Twoich perfum na pewno niczego nie przekreśla
Zabierz go do perfumerii, niech sobie powącha damskich zapachów i określi czy mu coś podeszło Niech się ciut wysili, a nie samymi fujami rzuca
Ja bym się na taką wyprawę z wielką ochotą wybrał
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-11, 20:51   #131
Daffodilka
Zakorzenienie

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37018702] Co do One Million to kwestia gustu, ale oryginalny to on na pewno nie jest, raczej popularny jak maluch w latach 90-tych
Skoro podoba Ci się ten zapach to przetestuj na sobie, co Ci szkodzi
Tylko z tym żeby nie męczył otoczenia moim zdaniem może być problem, bo to niezły ulep. Na mnie pachnie okropnie i wywołuje migrenę, jako jedyny zapach jaki znam Ale z kolei na koledze ukłąda się bardzo przyjemnie, do tego stopnia, że jak stwierdził, że to 1000000$, to mi kopara opadła
[/QUOTE]
Mój dziewiętnastoletni bratanek dostał ode mnie na urodziny setkę One Million i podobno zlewa się nim od stóp do głów. Dawno nie widziałam, żeby ktoś tak bardzo się cieszył z prezentu. To podobno najmodniejszy zapach na jego roku I pomyśleć, że ja go nie znam
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-11, 21:05   #132
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37018702]

Ale zapytam się Ciebie po raz wtóry, po co Ci to? Pachniemy dla siebie, głównie nam ma zapach uprzyjemniać życie, a nie komuś. A jak znajdziesz w końcu zapach, który jemu się bardzo spodoba, a Tobie przeciwnie, to co?

[/QUOTE]

To jest tylko preteks aby poznawać nowe zapachy ja i tak na codzien będę swoich ulubieńców używać, a to ,że widząc się z nim raz na jakiś czas będę odpowiednio pachnieć nie zaszkodzi

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37018702]

Ja bym się na taką wyprawę z wielką ochotą wybrał [/QUOTE]

To kiedy wybieramy sie na tą olfaktoryczną orgię ;P

Stary 2012-10-12, 11:41   #133
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Mój dziewiętnastoletni bratanek dostał ode mnie na urodziny setkę One Million i podobno zlewa się nim od stóp do głów. Dawno nie widziałam, żeby ktoś tak bardzo się cieszył z prezentu. To podobno najmodniejszy zapach na jego roku I pomyśleć, że ja go nie znam
To wpadnij do bratanka i obniuchaj go

Cytat:
To jest tylko preteks aby poznawać nowe zapachy ja i tak na codzien będę swoich ulubieńców używać, a to ,że widząc się z nim raz na jakiś czas będę odpowiednio pachnieć nie zaszkodzi
Rozumiem

Cytat:
To kiedy wybieramy sie na tą olfaktoryczną orgię ;P
Zawsze jestem na takie przygody gotów
Tylko ta odległość, z Okolic Lublina troszku daleko
Stary 2012-10-13, 06:52   #134
Monday Blues
Raczkowanie

Zauważyłam pewną prawidłowość - najwięcej komplementów dostaję za Shalimar Guerlain'a od przystojnych mężczyzn ok 40tki, Caleche - od jeszcze starszych, pozostałe grupy wiekowe reagują na zapachy delikatne, kwiatowe lub swieże typu Chloe, Scent, Pure Poison. Panie najczęściej komplementowały Pradę Amber.
Monday Blues jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-15, 13:47   #135
Black_Rose
Zadomowienie

GG do Black_Rose

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Mój chwali Miss Dior Cherie EDP, ale zachwyca się Alienem EDP do tego stopnia, że nie chce się ode mnie odkleić!

Za to śmierdzi mu Poison
Poison jest trudnym zapachem, ale wielu mezczyzn zazwyczaj z ciekawosci pyta co to i ze bardzo dobrze je zna... ze sa czegos wspomnieniem, ze takie wyjatkowe...

Bardzo dobre reakcje budzi Rare Pearls Avon, slyszalam komentarze, ze to zapach... seksu

Ostatnio kupilam Kate Moss Kate i slysze opinie, ze jest sliczny

A meski number one, ktory uzywalam to Escada Desire Me... zawsze budzil zachwyt.
http://shopix.bg/img/products/orig/1..._413036213.jpg
Black_Rose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-16, 14:26   #136
Trzy_Ryby
Zakorzenienie

Szanowne Panie które zapachem swym chcą doprowadzać mężczyzn do szaleństwa- na nic Diory i Chanele, Kiliany i Lutensy
proponuję upiec ciasto z dyni.
Link
Stary 2013-09-01, 21:36   #137
Felis pardina
Raczkowanie

Poszukuje perfum, które będą podobać się mężczyznom.A szczególnie temu jednemu. Zależy mi, żeby nie były one ciężkie, mocne czy duszace. Chciałabym delikatny zapach. Czytając niektóre wątki natrafilam na Bruno Banani 'not for everybody'. Słyszałam wiele dobrego o ym zapachu, jednak dla mnie jest zbyt mocny.Będę wdzięczna za jakieś propozycje. Jedna osoba na wątku wspomniała o ciasteczkowych zapachach, tylko nie bardzo wiem czy są takie perfumy.
Felis pardina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-02, 09:41   #138
Niebieskooka arystokratka
Marszałkini II RP

Avatar Niebieskooka arystokratka

Wielu używałam zapachów, ale bezapelacyjnie najbardziej podobał się Narciso Rodriguez For Her.
Niebieskooka arystokratka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-02, 15:08   #139
LilyLauraIsabelle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Felis pardina Pokaż wiadomość
Poszukuje perfum, które będą podobać się mężczyznom.A szczególnie temu jednemu. Zależy mi, żeby nie były one ciężkie, mocne czy duszace. Chciałabym delikatny zapach. Czytając niektóre wątki natrafilam na Bruno Banani 'not for everybody'. Słyszałam wiele dobrego o ym zapachu, jednak dla mnie jest zbyt mocny.Będę wdzięczna za jakieś propozycje. Jedna osoba na wątku wspomniała o ciasteczkowych zapachach, tylko nie bardzo wiem czy są takie perfumy.
Kopiuje swoj wpis do watku o komplementowanych zapachach:
"U mnie jest kilka(nascie) takich zapachow, ktore za kazdym razem sa komplementowane kiedy mam je na sobie
(i nie mowie tu o ostatnio komplementowanych zapachach, ale generalnie o stalych pewniakach), sa to m.in Gucci edp (mistrz)Flowerbomb edp, Chergui Lutens, Womanity, Crazy Kiwi Oriflame, London Burberry, Innocent, Rodriguez for her edp, Puressence by Ecobeauty Oriflame, Loverdose, Chance Tendre/Fraiche i nie byloby dnia zeby ktos sie nie zachwycal kiedy mam je na sobie.

A pojedynczy komplement dostalam dzisiaj za Love Intense Chloe, zwyczajny, bo "ladnie pachniesz" ale zawsze"

Poza tym na sobotniej imprezie dwoch kolegow zachwycalo sie Si Lolitą
LilyLauraIsabelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-13, 20:05   #140
201605091004
Konto usunięte

Klasyczny Fendi, 'klasyczne' waniliowe perfumy Burberry, a także maślane Chanel No. 5, migdałowe Le Bain
i kadzidlany kosmos Shalimar.

Edytowane przez 201605091004
Czas edycji: 2015-02-19 o 16:03
201605091004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-03, 17:28   #141
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

Czasem dostaję komplementy od mężczyzn odnośnie różnych perfum. Ale zdecydowana większość z nich dotyczyła... Pani Walewskiej Zdecydowana, nieproporcjonalna i ogromna większość. W niczym innym nie zdarzyło mi się wzbudzać takiego zainteresowania. Co jest dziwne, bo nie widziałam ani jednej pozytywnej opinii o Pani Walewskiej zostawionej przez kobiety
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-03, 19:28   #142
Daffodilka
Zakorzenienie

W moim przypadku nieodmiennie Fendi Theorema i Organza Indecence
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-04, 10:17   #143
asnaebaem
Przyczajenie

Już w jednym wątku to wpisywałem, u mnie wygrywa zdecydowanie Cacharel i amor amor
asnaebaem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-04, 14:03   #144
pozzzziomka
Zakorzenienie

Hot Couture edt, Narciso Rodriguez for Her edt, J. Choo edp, Le Secret Elixir, Lady Vengeance, Kors tuberozowy, L'Imperatrice, Clean'y np klasyk edt czy Warm Cotton
Stary 2015-03-07, 11:18   #145
Ania_november
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pozzzziomka Pokaż wiadomość
Hot Couture edt, Narciso Rodriguez for Her edt, J. Choo edp, Le Secret Elixir, Lady Vengeance, Kors tuberozowy, L'Imperatrice, Clean'y np klasyk edt czy Warm Cotton
a który to Kors tuberozowy?? Woman?

szukam chętnych do rozbiórki Rose America

Ania_november jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-07, 11:37   #146
pozzzziomka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ania_november Pokaż wiadomość
Ten o http://www.fragrantica.pl/perfumy/Mi...hael-2416.html Ta wersja to edp i jest dost w D.
Jest tez edt, ale niedost w Pl
http://www.fragrantica.pl/perfumy/Mi...Kors-2418.html
Sa podobne, oba bardzp trwale Edp jest tuberozowo-bananowa, a edt tuberozowo-kokosowa Tzn ten efekt bananowosci i kokosowosci robi sie w tle
Stary 2015-03-07, 11:52   #147
LilyLauraIsabelle
Zadomowienie

Cytat:
To ja powiem, ze moj chlopak za kazdym razem jak ich uzylam prosil bym ich nie uzywala, a paradoks jest taki, ze sam mi go kupil jednak na mnie ten zapach pachnie brzydko, tak konkretnie woda po kiszonych ogorkach i stwierdzilo to juz kilka osob, w tym panow sama tez mialam takie odczucie i je sprzedalam i nie zaluje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-07, 12:03   #148
pozzzziomka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilyLauraIsabelle Pokaż wiadomość
To ja powiem, ze moj chlopak za kazdym razem jak ich uzylam prosil bym ich nie uzywala, a paradoks jest taki, ze sam mi go kupil jednak na mnie ten zapach pachnie brzydko, tak konkretnie woda po kiszonych ogorkach i stwierdzilo to juz kilka osob, w tym panow sama tez mialam takie odczucie i je sprzedalam i nie zaluje
Na mnie slicznie tuberozowo i to byly komplementy i od znanych mi osob i od nieznanych
Stary 2015-03-07, 12:49   #149
Ania_november
Zakorzenienie

to ja chyba go znam, on jest taki lekko słonawy ? mam gdzieś końcówkę odlewki z rozbiórki
jeśli to ten to mnie się podoba przypomina mi Central Park South oprócz D. jest też w hebe

szukam chętnych do rozbiórki Rose America

Ania_november jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-07, 12:59   #150
LilyLauraIsabelle
Zadomowienie

Cytat:
to ja chyba go znam, on jest taki lekko słonawy ? mam gdzieś końcówkę odlewki z rozbiórki
jeśli to ten to mnie się podoba przypomina mi Central Park South oprócz D. jest też w hebe
taki slonawo-skisły
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości