![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Damskie zapachy uwielbiane przez mężczyzn...
Dobrze wiedzieć, matko nigdy bym nie pomyślała,że definicja słowa buc może być gdzieś tak obraźliwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Aaaa, ostatnio chyba Bijana B Exquisite zaakceptował "może być" i CH 212 Sexy "wreszcie normalnie pachniesz". Lubi jeszcze na mnie CK Obsession Night "ładne, ale trochę męskie". I w ogóle to ma to gdzieś "pachnij sobie czym chcesz, ja i tak nie czuję". Dostałam czerwoną kartkę tylko na Pure Poison i Słonia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
osobiscie lubie ten zapach, ale ten osobnik, określił go ostentacyjne,że śmerdzi ;/
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Mi się dostają pochwały za Dark Extacy, Vanilee Orient, B*Mena, Lutki, nawet cięzką kadzidlaną niszę, natomiast brutalnie dissowana jestem za Flowerbomby w rożnych odmianach [ a kocham
![]() Ale i tak głowną opinią od mojego mezczyzny na większośc zapachów jest "może byc" :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
- śmierdzi - babciane Albo ma tak wysublimowany gust, że hoho albo za przeproszeniem nie ma większego pojęcia o perfumach, nie umie ocenić i tylko tyle przychodzi mu do głowy ![]() A tak serio, to sam znam tylko kilka damskich zapachów, które bardzo by mi się podobały ![]() ![]() Nie wiem czy polecałem do testów Sycomore, jeśli nie to warto wypróbować. Dużo ludzi porównuje do Encre Noire PH, faktycznie jest sporo podobieństw ![]() ![]() A może spróbuj podejść swego jegomościa od drugiej strony. Skoro nic damskiego mu nie podchodzi, to może męski zapach zadziała ![]() ![]() Na pierwszy rzut proponuję French Lover i Straight to Heaven. Nie są to killery, bez trudu widziałbym w nich kobietę ![]() ![]() I koniecznie Gustawa sprawdź ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A Flowerbombek jak większość Twego otoczenia nie lubię, no nie mogę znieść tego zapachu i tyle, mdli mnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Konto usunięte
|
Mój chwali Miss Dior Cherie EDP, ale zachwyca się Alienem EDP do tego stopnia, że nie chce się ode mnie odkleić!
![]() Za to śmierdzi mu Poison ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
BAN stały
|
Diesel Fuel For Life ten pierwszy działał na dwóch osobników, więc jakaś grupa badawcza jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Witam! Mam prośbę do osób rozeznanych w zapachach, bo już nie mam siły szukać tego jedynego...
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37008013]Czy ten osobnik nie potrafi powiedzieć o perfumach nic innego jak:
- śmierdzi - babciane Albo ma tak wysublimowany gust, że hoho albo za przeproszeniem nie ma większego pojęcia o perfumach, nie umie ocenić i tylko tyle przychodzi mu do głowy ![]() A tak serio, to sam znam tylko kilka damskich zapachów, które bardzo by mi się podobały ![]() ![]() Nie wiem czy polecałem do testów Sycomore, jeśli nie to warto wypróbować. Dużo ludzi porównuje do Encre Noire PH, faktycznie jest sporo podobieństw ![]() ![]() A może spróbuj podejść swego jegomościa od drugiej strony. Skoro nic damskiego mu nie podchodzi, to może męski zapach zadziała ![]() ![]() Na pierwszy rzut proponuję French Lover i Straight to Heaven. Nie są to killery, bez trudu widziałbym w nich kobietę ![]() ![]() I koniecznie Gustawa sprawdź ![]() ![]() ![]() Dark Extacy są świetne, więc nie dziwią mnie komplementy za ów zapach ![]() A Flowerbombek jak większość Twego otoczenia nie lubię, no nie mogę znieść tego zapachu i tyle, mdli mnie ![]() Również uwielbiam Dark Extacy, co robi ze mną ten zapach można przeczytać na KWC ;P ale jakoś jemu nie pasuje za słodko, zresztą to kolejny facet , który tego zapachu nie lubi, wcześniejszy mój znajomy też nie bardzo reagował , ale on używał subtelniejszych określenie typu"to nie jest jeszcze to " ![]() A co to jest ten Gustaw? Już się zaopatrzyłam w sampel French Lover i będę go testować, chociaż znając życie i czytając jego recenzje to raczej ja będę miała mokre majtki z zachwytu niż ten mój obiekt westchnien ![]() Jeśli chodzi i męskie zapachy to lubię ostre doznania czyli zapachy w stylu Egoiste Chanela czy Pure Malt ![]() ![]() Nie jest on może za bardzo rozeznany w świecie olfaktorycznym, ale w innych dziedzinach życia nie można odmówić mu dobrego gustu. Jak na razie tylko na Escale&Pondichery Diora oraz Amaranthine Penaligons powiedział ,że może być ![]() ![]()
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2012-10-11 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Co do One Million to kwestia gustu, ale oryginalny to on na pewno nie jest, raczej popularny jak maluch w latach 90-tych ![]() Skoro podoba Ci się ten zapach to przetestuj na sobie, co Ci szkodzi ![]() Tylko z tym żeby nie męczył otoczenia moim zdaniem może być problem, bo to niezły ulep. Na mnie pachnie okropnie i wywołuje migrenę, jako jedyny zapach jaki znam ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale zapytam się Ciebie po raz wtóry, po co Ci to? Pachniemy dla siebie, głównie nam ma zapach uprzyjemniać życie, a nie komuś. A jak znajdziesz w końcu zapach, który jemu się bardzo spodoba, a Tobie przeciwnie, to co? Ja się trochę zdystansowałem do zapachów których używam. Uważam, że nie jest to kluczowa rzecz dla wizerunku. Wykluczyć nie mogę, ale na 99% nie poprzez zapach swój poznam miłość swego życia, lepszą pracę, czy zyskam grono nowych znajomych. Ja nie przykładam do zapachu aż tak wielkiej wagi i nie wymagam aby perfumy działały cuda. Jeśli macie się ku sobie, to sam fakt, że On nie jest przekonany do Twoich perfum na pewno niczego nie przekreśla ![]() Zabierz go do perfumerii, niech sobie powącha damskich zapachów i określi czy mu coś podeszło ![]() ![]() Ja bym się na taką wyprawę z wielką ochotą wybrał ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37018702] Co do One Million to kwestia gustu, ale oryginalny to on na pewno nie jest, raczej popularny jak maluch w latach 90-tych
![]() Skoro podoba Ci się ten zapach to przetestuj na sobie, co Ci szkodzi ![]() Tylko z tym żeby nie męczył otoczenia moim zdaniem może być problem, bo to niezły ulep. Na mnie pachnie okropnie i wywołuje migrenę, jako jedyny zapach jaki znam ![]() ![]() [/QUOTE] Mój dziewiętnastoletni bratanek dostał ode mnie na urodziny setkę One Million i podobno zlewa się nim od stóp do głów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37018702]
Ale zapytam się Ciebie po raz wtóry, po co Ci to? Pachniemy dla siebie, głównie nam ma zapach uprzyjemniać życie, a nie komuś. A jak znajdziesz w końcu zapach, który jemu się bardzo spodoba, a Tobie przeciwnie, to co? [/QUOTE] To jest tylko preteks aby poznawać nowe zapachy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37018702] Ja bym się na taką wyprawę z wielką ochotą wybrał ![]() To kiedy wybieramy sie na tą olfaktoryczną orgię ;P
![]() |
#133 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko ta odległość, z Okolic Lublina troszku daleko ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Zauważyłam pewną prawidłowość - najwięcej komplementów dostaję za Shalimar Guerlain'a od przystojnych mężczyzn ok 40tki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo dobre reakcje budzi Rare Pearls Avon, slyszalam komentarze, ze to zapach... seksu ![]() Ostatnio kupilam Kate Moss Kate i slysze opinie, ze jest sliczny ![]() A meski number one, ktory uzywalam to Escada Desire Me... zawsze budzil zachwyt. http://shopix.bg/img/products/orig/1..._413036213.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Szanowne Panie które zapachem swym chcą doprowadzać mężczyzn do szaleństwa- na nic Diory i Chanele, Kiliany i Lutensy
proponuję upiec ciasto z dyni. Link
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Poszukuje perfum, które będą podobać się mężczyznom.A szczególnie temu jednemu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Marszałkini II RP
|
Wielu używałam zapachów, ale bezapelacyjnie najbardziej podobał się Narciso Rodriguez For Her.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"U mnie jest kilka(nascie) takich zapachow, ktore za kazdym razem sa komplementowane kiedy mam je na sobie (i nie mowie tu o ostatnio komplementowanych zapachach, ale generalnie o stalych pewniakach), sa to m.in Gucci edp (mistrz)Flowerbomb edp, Chergui Lutens, Womanity, Crazy Kiwi Oriflame, London Burberry, Innocent, Rodriguez for her edp, Puressence by Ecobeauty Oriflame, Loverdose, Chance Tendre/Fraiche i nie byloby dnia zeby ktos sie nie zachwycal kiedy mam je na sobie. A pojedynczy komplement dostalam dzisiaj za Love Intense Chloe, zwyczajny, bo "ladnie pachniesz" ale zawsze" Poza tym na sobotniej imprezie dwoch kolegow zachwycalo sie Si Lolitą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Konto usunięte
|
Klasyczny Fendi, 'klasyczne' waniliowe perfumy Burberry, a także maślane Chanel No. 5, migdałowe Le Bain
i kadzidlany kosmos Shalimar. ![]() Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2015-02-19 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Konto usunięte
|
Czasem dostaję komplementy od mężczyzn odnośnie różnych perfum. Ale zdecydowana większość z nich dotyczyła... Pani Walewskiej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
W moim przypadku nieodmiennie Fendi Theorema i Organza Indecence
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Już w jednym wątku to wpisywałem, u mnie wygrywa zdecydowanie Cacharel i amor amor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Hot Couture edt, Narciso Rodriguez for Her edt, J. Choo edp, Le Secret Elixir, Lady Vengeance, Kors tuberozowy, L'Imperatrice, Clean'y np klasyk edt czy Warm Cotton
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Ten o http://www.fragrantica.pl/perfumy/Mi...hael-2416.html
![]() Jest tez edt, ale niedost w Pl http://www.fragrantica.pl/perfumy/Mi...Kors-2418.html Sa podobne, oba bardzp trwale Edp jest tuberozowo-bananowa, a edt tuberozowo-kokosowa Tzn ten efekt bananowosci i kokosowosci robi sie w tle ![]()
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
To ja powiem, ze moj chlopak za kazdym razem jak ich uzylam prosil bym ich nie uzywala, a paradoks jest taki, ze sam mi go kupil
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
to ja chyba go znam, on jest taki lekko słonawy ? mam gdzieś końcówkę odlewki z rozbiórki
![]() jeśli to ten to mnie się podoba przypomina mi Central Park South ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.