![]() |
#121 | |||
BAN stały
|
Dot.: Mamy w uk
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
To moze i ja sie przylacze jesli mnie przyjmiecie.
![]() ![]() W UK, dokladniej w Londynie mieszkam od 5 lat. Mam pieciomiesieczna coreczke Olimpie, urodzila sie oczywiscie tutaj. ![]() Jak czytam ile placicie za mieszkania/domy to nie wiem czy sie smiac czy plakac. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
![]()
A oczywiscie ze mozna CARE SVQ LEVEL1 i angielski dla zaawansowanych ten drugi to chyba wezme na lato bo pierwszy mam na fula i sie nie wyrobie mysle ze dostane dofinansowanie na to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
widze, ze tu sami londynczycy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaliyah hehe to placisz tyle prawie co ja , zdolować sie mozna jaki rozrzut cen Tylko ze ja na zadupiu hej hej daleko od londka , takze ceny inne. Fajny taki 5 miesieczny szkrabik, moj ma ponad 2 i pol a jest taki czasem meczacy , dzis mnie tak wienil u dentyski, ze mu powiedziałam, jak zobacze pierwsza lepsza cvyganke to go oddaje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() no o cenach za wynajem i tych roznicach to juz nie chce wiecej czytac ![]() AgaMilli - wierze ze sie denerwujesz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moj kochany szkrabik jest bardzo fajny. ![]() ![]() Gratuluje zdrowych zabkow u maluszka! EDIT: Ejva ja sie z Toba zawsze chetnie w realu spotkam! Ale i w sieci milo. ![]() Domyslam sie, ze z dwoma maluchami to ciezko zorganizowac wychodne... Ja moge Olimpie powierzyc pod opieke taty na jakis poranek lub popoludnie jakby co... Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2009-03-31 o 22:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Aaliyah ehhh też lubie duże miasta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mysle o kupnie calej serii harrego pottera i zaczac mu czytac na dobranocke, chyba za ciezkie nie bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Ejva jakies postepy butelkowe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aha, ale teraz to bys musiala na ta prowincje do mnie sciagnac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze dzis nie nadazam z odpisywaniem ![]() Angie - zmotywowalas mnie swoim postem ze musi sie udac byle tylko wrzaski przetrzymac i wiesz co i juz wczoraj mu podalam butle na dobranoc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz to chyba ide sie modlic zeby Konrad znow w nocy tak mi pieknie butle wypil ![]()
A+E=JKD Heal my heart and make it clean Open up my eyes to the things unseen Show me how to love like you have loved me Edytowane przez Ejva Czas edycji: 2009-03-31 o 23:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z Potterem to bym uwazala, gdzies tak pod koniec drugiego tomu to sie krwawo robi... ![]() Cytat:
![]() Ja sie na taka majowke pisze bo slowo koktail to dla mnie jak lep dla muchy....Zartuje...:hahah a: Moja Olimpia to w maju i tak daleko sama nie odejdzie, pewnie dopiero bedzie siedziec bez asekuracji. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Aaliyah czyli razem z tz-tem pracujecie w waszej firmie? czy któres z was ja prowadzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak wszyscy marudza o gp a co myslicie o dentystach? ceny to juz totalnie powalaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
BAN stały
|
Ejva to zycze zdrowia dla maluchow i obu synek ladnie mleko zjadl.
A ja sie moge na majowke wprosic? Tez mieszkam w Kencie wiec mam blisko ![]() ![]() ![]() A ja tez jestem w tych niemiastowych. Mieszkalam ponad rok w Londynie ale juz sie tam dusilam i mnie wywialo a razem ze mna pociagnelam meza ktory nie byl zbyt zachwycony ta przeprowadzka, ale juz sie przywyczail (chyba). Jak dla mnie w Londynie za duzo ludzi jest, za ciasno i na wszystko sie dlugo czeka. Ludzie nie maja kultury, nikt mi w ciazy nie ustepowal miejsca w autobusie a co innego tu gdzie teraz mieszkam. Nie wiem czy jakis "czarny" tu mieszka, sami anglicy (i Polacy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do dentysty to latam do Polski - kolejne zboczenie. Przyjaciolka mojej mamy jest dentystka i od lat do nikogo innego nie chodze... No poza chirurgiem szczekowym, tez w Polsce. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Aga wiadomo ze duze miasta maja równiez swoje minusy. Co do ludzi o sa ludzie i ludziska niezaleznie od miejsca zamieszkania
![]() Aaliyah hehehe u nas byla by klótnia kto komu szefuje, moj tz to tyran a nie szef, takiego to bym ubila golymi rekami. Potrafi czlowieka wyprowadzic z rownowagi ![]() Czytałyscie o tej polskiej rodzinie , gdzie im wybili drzwi, meza pobili, jakies gowniarze. Szok normalnie ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Aga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ejva a co ci dzieciaczki choruja bo cos doczytałam teraz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Ja od roku (dokładnie 2.04.2008) mieszkam w Anglii. Co prawda nie mamusia... ale się bardzo staramy o potomstwo. (min. leczę się) Jestem z Hrabstwa North Yorkshire ![]() ![]() Wpuścicie mnie do swego grona?? ![]()
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
![]()
witaj piwusia5
Pewnie ze dolaczaj rady mamus zawsze ci sie przydadza w przyszlosci ![]() ![]() Ejva super,ze ci sie udalo malymi kroczkami do przodu nawet sie nie obejrzysz a przespi cala noc ![]() ![]() ![]() Ja to mam tak z laptopem jak wszyscy sa online i chcialabym sobie pogadac to moj sterczy nade mna bo wlasnie cos musi sprawdzic i tak sprawdza do 1 w nocy az ja pojde spac . ![]() ![]() Tak czytam wasze wypowiedzi o dentystach to az mnie trzesie nie nawidze chodzic nawet na sprawdzenie chyba uraz z dziecinstwa SZKOLNA DENTYSTKA Boze ty moj ta to miala wyczucie ![]() Tu bylam pare razy u dentysty nawet w ciazy polecialam z bolem babka mowi ze do wyrwania no dobra jeden mniej ale przy okazji dala mi liste co ona by jeszcze tam sobie podziubala w tym moim uzebieniu i cena£250 a za wyrwanego zabka £50 sie nalezy.Zaplacilam zwialam i wiecej nie wrocilam ale za ubezpieczenie place co miesiac to tak na wypadek jakby z malym trzeba isc ![]() Sluchajcie mam pytanie czy wam po ciazy tez tak wlosy ? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() angie mi zawsze wypadaly wlosy, po porodzie bardziej ale teraz normalnie, juz sie przyzwyczailam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
![]()
Wlasnie pytalam mojego moze sniadanko by zjadl bo cieplutkie bagietki kupilam polecialam jak lysy burek do greggsa z ranca bo jeczal ze go cos blecy bola no to pomyslalam ze sniadanko mu polepszy humorek a on ze nie chce bo jeszcze bedzie spal
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
A moze choc raz oni by zrobili dla nas jakies sniadanko? tylko balabym sie wpuscic mojego do kuchnii bo wszystko byloby wyciagniete caly zlew garow i pewnie cos przypalone!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() na szczescie mamy uklad. ja gotuje,on zmywa ![]() ************************* jestem wsciekla!!!!!!!!!! dostalam kolejny mandat. 10 min dluzej na parkingu,a limit byl 90 min. najelpsze, bo szkolenie mialam w tym czasie,a zaklad pracy nie posiada parkingu,wiec pod Aldim zostawilam. pytam sie za co ????????? ![]()
![]() |
![]() |
#144 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Aga, angie chyba mowila o moim i jej tzcie bo sie o nich wypowiedzialysmy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
![]()
Dokladnie . Nie uogolniam wszystkich tz-etow bo wielu robi sniadania i nawet przynosza do lozka. ale nie moj i nie tz agimili-niestety
![]() maatra wlasnie dlatego nie posiadam prawa jazdy mnie to by zaraz szlag trafil nie mowiac juz o bezmyslnych kierowcach i korkach w miescie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rzabbocop
|
Z tymi parkingami to jakas masakra jest
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() niby tak,ale autem wygodniej. poza tym w mojej pracy wymagany jest pojazd. Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez maatra Czas edycji: 2009-04-01 o 10:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
![]()
Aga wiem ze wygodnie nie musisz sie martwic o autobusy czy ciezkie siaty nie raz bylam juz u kresu sil i twierdzilam ze ide na prawko ale zawsze moj mi tlumaczyl ze sie nie nadaje bo na samym wstepie to bym egzaminatora zezarla z butami niestety mam ciezki charakterek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
parkingi takie drogie ![]() Czy moglybyscie mi powiedziec ile czekalyscie na CHB i CTC bo ja wlasnie miesiac temu zlozylam i zastanawiam sie ile to jeszcze potrwa.
![]() |
#150 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() Samochod to dla mnie duze ulatwienie z dwojka dzieciakow, tym bardziej ze to ja robie zakupy ale po mojej wysepce to sie spokojnie jezdzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.