Fast Slim New Generation? Czy ktoś to stosował? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-14, 15:51   #121
czarna1331
Przyczajenie

Dot.: Fast Slim New Generation? Czy ktoś to stosował?

DIETA KAPUŚCIANA dla zainteresowanych in.Dieta tygodniowa jest dietą dla osób z nadwagą, które naprawdę powinny schudnąć kilka kilogramów. Jej podstawowym elementem jest zupa, która pomaga spalać kalorie.

Oto przepis na nią:

6 dużych cebul; 1 lub 2 puszki koncentratu pomidorowego; duża gtówka kapusty; 2 zielone papryki; 1 duży seler; rosół (kostka rosołowa)

W sklepach są mrożonki o nazwie "Zupa prezydencka", która ma skład podobny do tej, proponowanej przez nas. Zupę należy doprawić solą, pieprzem, curry i pietruszką. Pokrój warzywa na małe i średnie kawałki i zalej wszystko wodą. Gotuj na dużym ogniu przez 10 minut. Potem zmniejsz ogień i gotuj aż do momentu, kiedy warzywa będą odpowiednio miękkie. Zupę tę możesz jeść codziennie w dowolnych ilościach, bo dostarcza bardzo niewiele kalorii. Im więcej jej zjesz, tym więcej stracisz na wadze. Jeśli wychodzisz na cały dzień, zabierz ją ze sobą w termosie. Jeśli chodzi o pozostałe posiłki, musisz ściśle trzymać się planu gdyż dopiero wtedy dieta siedmiodniowa będzie skuteczna.

Dzień 1

Jedz tylko zupę i wszystkie owoce oprócz bananów. Pij nie słodzoną herbatę i wodę.

Dzień 2

Warzywa. Jedz do syta warzywa surowe i z puszki. Staraj się, aby wszystkie warzywa były świeże i unikaj potraw z suszonego grochu, fasoli, kukurydzy. Warzywa jedz razem z zupą. Na kolację możesz sobie pozwolić na pieczonego ziemniaka z masłem. Zapomnij o owocach.

Dzień 3

Jedz tyle zupy, owoców i warzyw, na ile tylko masz ochotę, Jeśli przez te trzy dni nie przerwałaś diety, straciłaś już od 2 do 3 kilogramów.

Dzień 4

Banany i odtłuszczone mleko. Zjedz trzy banany, pij jak najwięcej wody oraz posilaj się zupą. Banany i mleko bogate są w kalorie i węglowodany. Tego dnia twój organizm będzie potrzebował potasu, węglowodanów, białka, wapnia, aby zmniejszyć zapotrzebowanie na słodycze.

Dzień 5

Wołowina i ziemniaki. Możesz zjeść stek 200-300 g, pomidory puszkowane lub do 6 swierzych pomidorów. Postaraj się wypić 6 do 8 szklanek wody, aby oczyścić organizn z kwasu moczowego. Zjedz chociaż talerz zupy.

Dzień 6

Wołowina i warzywa. Jedz tyle wołowiny i warzyw, na ile masz ochotę. Możesz zjeść nav 2 - 3 steki z warzywami (z zielonymi liśćmi). Nie jedz pieczonego ziemniaka. Nie zapomnij, że raz dziennie musisz spożywać zupę.

Dzień 7

Ryż pełnoziarnisty, nie słodzony sok owocowy i warzywny. Znów najedz się do syta. No i pamiętaj o zupie.

Pamiętaj!!!
Nie przekraczaj siedmiu dni diety: jeśli to zrobisz, na pewno będziesz niedożywiona!!! System trawienny każdego człowieka działa inaczej, dlatego trudno przewidzieć dokładnie, ile kilogramów stracisz, ale powinnaś schudnąć o 4 do 6 kilogramów. W czasie diety nie wolno pić alkoholu, jeść chleba i pić napojów gazowanych. Pij soki bez cukru i odtłuszczone mleko. Jednego dnia możesz zastąpić wołowinę rybą albo gotowanym kurczakiem. Po trzecim dniu odczujesz, że masz więcej energii! Po skończeniu diety powoli wracaj do normalnego jedzenia, ale nie nadrabiaj natychmiast wszystkich zaległości!!!
-------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam
czarna1331 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-14, 21:47   #122
fortune13
Raczkowanie

Cześć kobiety,
jak wspominałem wcześniej informuję o moich rezultatach
z 97kg zjechałem od owego czasu na 92,8kg i jadę dalej.
O efekty jestem spokojny bo to nieuniknione i duże chęci mam
Dodam, że codzień 2 browary wypijam wieczorkiem, co mi raczej nie pomaga, ale człowiek jedne nerki ma
Mały problem mam, bo mi się pirogronian wapnia skończył,
ale już sobie zamówiłem 2 opakowania u znajomego znajomego w Anglii,
chcę spróbować może ich da jeszcze lepszy efekt niż nasz megabol'u.
Olekk jak pisałaś wyżej że grałaś po 1,5h w kosza, to żal że nie zażywałaś pirogronianu wapnia, bo przy koszu jest najlepszy efekt - z własnego doświadczenia gadam
Po 30-50 minutach gry gdy tracimy zawartość glikogenu w organiźmie czyli pojawia się zmęczenie, pirogronian przerabia naszą tkankę tłuszczową na glikogen, czyli mamy siłę gdy inni słabną a do tego tkana się spala (piękna sprawa),
Osobiście wiem, przynajmniej na mój organizm tylko pirogronian działa, a reszta to ściema, wierzę też w to co opowiadała koleżanka powyżej,że działają środki niedozwolone, bo są na bazie efydryny - czytaj pochodnej amfetaminy i
u nas traktowane jako niedozwolone sterydy w innych krajach dopuszczalne,
pokusęspożyć miałem ale u nas ciężko dostępne są,
więc zostałem przy dopuszczalnym suplemencie pirogronian wapnia,
który działa rzecz jasna tylko z wysiłkiem fizycznym i dietą.
Odalszych postępach poinformuję jak się tylko pojawią a parę kilo jeszcze zamierzam zrzucić,
pozdro,
fortune!!!
fortune13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-15, 07:41   #123
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Hmmm nie wiem czy można na tym forum rozmawiać o niedozwolonych "suplemento-wspomagaczach" ale ja już sobie zamówiłam jeden taki na efedrynce... W tamtym roku na prawdę schudłam z 10kg bez efektu jojo. Po całej zimie, świętach jednych i drugich przybrałam może 3kg, to chyba jest nieuniknione, że na zimę się przybiera troszkę tłuszczyku żeby było cieplej
Dzisiaj jest już mój trzeci dzień na diecie kopenhaskiej. Nie mam żadnych efektów ubocznych, czuje ze mam więcej energii (może to ta świadomość mnie napędza, że niedługo będę chudsza i siadając brzuszek nie zwinie mi się w rulonik)
Mam 171 cm wzrostu i aktualnie ważę 68kg. Mam zamiar te 8 kg zrzucić. Teraz jest kopenhaska na oczyszczenie, a później SB do uregulowania swojej diety i wykluczenie złych nawyków żywieniowych. Oczywiście wysiłek fizyczny jest nieodzownym elementem mojej przemiany

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Co do kapuścianki to kiedyś poprosiłam moją siostrę, żeby mi ugotowała (bo ja mam dwie lewe rączki do gotowania, albo po prostu mi się nie chce i na pewno tego nie lubię) to stała na kuchence przez 4 dni nietknięta, a w piąty dzień moja mama wylała ją do sedesu. Mój sedes wtedy bardzo schudł żartuje
Stary 2009-05-15, 09:43   #124
aneta 1983
Przyczajenie

witam
Ja od dziś zaczynam stosować ten ,, cudowny" środek. mógł by ktoś napisać jakie są efekty po zastosowaniu całego opakowania. dodam że przed ciążą ważyłam 60 kila a teraz 80.
pozdrawiam
aneta 1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-15, 10:43   #125
Olekk
Raczkowanie

już trzeci dzień wczoraj miałam masakrę- dwa zaliczenia z przedmiotów wiodących i jeszcze do tego dostałam okres:/ nic prawie nie zjadłam, wieczorem tylko poszłam do meksykańskiej restauracji żeby odreagować. nie wiem czy to się tak jakoś złożyło z tym okresem i zaliczeniami czy to cudowne działanie wstrętnych żółtych tabletek- w każdym razie nie chce mi się jeść tzn chce ale tak tylko w normalnych porach powiedzmy te 3-5 posiłków dziennie bez podjadania w międzyczasie i porcja do najedzenia się też wystarcza mi mniejsza a u Was jak? stosujecie dietę?

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Fortune : jak bym wiedziała że takie cuda istnieją to z pewnością bym zastosowała...a teraz to już przepadło, bo nawet jak bym chciała zapodać sobie taką kurację to nie mam czasu ten rok studiów jest masakryczny- jak przeżyję to będzie cud!! no i mam problem też taki, że bardzo szybko przybywa mi tkanki mięśniowej na udach a tłuszcz nie koniecznie chce z nich uciekać...:/ więc za dużo ćwiczyć też nie mogę bo nie chcę wyglądać jak atleta :/
co do efedryny to ludzie!! ogarnijcie się!! to nie dość że uzależnia to jeszcze wyniszcza organizm!! nie tylko ubywa Wam tłuszczu ale też serce od walenia non stop bez wysiłku fizycznego w końcu Wam wysiądzie. jest mnóstwo skutków ubocznych, jeżeli komuś potrzeba to sięgnę do książki z farmy i umieszczę odpowiedni post na ten temat. ja osobiście raz wzięłam słynni tusipekt (kiedyś był bez recepty) i nie czułam się po nim dobrze- brak koncentracji, dreszcze, rozkojarzenie, łomoczące serce... nie mam ochoty tego powtarzać i Wam również nie polecam
Olekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-15, 11:29   #126
Ilena
Zakorzenienie

jak ktoś mi mówi że nie ma czasu ćwiczyć to sz*** mnie trafia .. zamiast siedzieć na wizażu można sobie zrobić http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287047 i zawsze to coś dla ciała ... same jedzenie takich rzeczy bez zmiany nawyków na zawsze nic wam nie da bo i tak będzie efekt jojo jak będziecie robić i jeść to co przedtem .. żeby codziennie ćwiczyć wystarczy 20 minut chociaż ( przypuszczam że tyle czasu spędzacie na wizażu)

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...96860&page=136 polecam też wątek z ćwiczeniami do robienia w domu
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-15, 18:08   #127
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Olekk efedryna nie uzależnia. To po pierwsze.
Po drugie jak brałaś tussipect to wcale się nie dziwię, że tak koszmarnie się czułaś. Tussipect zawiera tez inne substancje, które w połączeniu z kofeiną mogą powodować złe samopoczucie w najlepszym wypadku. Nie polecam nikomu Tussipectu. Jak już masz ochotę na efedrynkę, to lepiej kupić coś lepszego co zawiera ją w min.80%.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-15, 19:13   #128
Olekk
Raczkowanie

napisać że na pewno ktoś przesadza jak mówi że nie ma czasu ćwiczyć jest proste bo łatwo kogoś ocenić... ja po prostu nie mam siły zebrać się do jakiś sportów i machania rękami bo po całym dniu tyrania jestem jak wypluta nie każdy pracuje 40h tygodniowo. teraz nie ma szans że zacznę ćwiczyć- sesja dyszy mi na karku i nie będę się zajmować ćwiczeniami. w wakacje owszem w zeszłym roku miałam więcej czasu to katowałam się prawie codziennie teraz- po prostu nie. staram się, jeżdżę na rowerze na zajęcia (to wychodzi 3 razy w tyg po godzinie) ale to się skończy lada moment.... a po super tabletkach (wracając do wątku ) czuję jakoś więcej energii do np dźwigania zakupów do domu czy jechania na tym rowerze na zajęcia co prawda nie jest tak że jak już usiądę to mam super dużo energii, ale nie chce mi się za dużo jeść

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

a co do efedryny to piszę to, co jest w książce : jest sympatykomimetykiem, działa na wszystkie typy receptorów, czyli powoduje m.in. przyspieszenie rytmu serca, nasilenie siły skurczu, kurczy naczynia wieńcowe, skórne i płucne. wynika zatem z tego że powoduje zmniejszoną dostawę tlenu i substancji odżywczych do tkanek, czyli do serca też, które wykonuje pracę dwa razy większą niż zwykle (czyli powinno dostawać dowóz tego wszystkiego większy a nie mniejszy); skoro zwiększa ciśnienie to nadwyręża cały układ krwionośny. no i ponadto faktycznie zwiększa gliko- i lipolizę, czyli powoduje chudnięcie. jak ktoś ma niedociśnienie to spoko, ale osoby z już granicznie wysokim ciśnieniem... no i działania niepożądane : gonitwa myśli, euforia, bóle i zawroty głowy, bóle wieńcowe, kołatanie serca, znaczne podwyższenie ciśnienia. moim zdaniem trzeba się ciężko zastanowić zanim się zacznie to brać, trzeba rozważyć za i przeciw i stosować tylko indywidualnie (jeśli już) a nie polecać wszystkim jako świetny środek na odchudzanie.
Stary 2009-05-15, 19:21   #129
Ilena
Zakorzenienie

nie mam czasu a nie mam siły po całym dniu to co innego .. nienawidzę tłumaczenia nie mam czasu bo ja potrafię znaleźć wiele sytuacji gdzie człowiek miał by czas .. jak ktoś pisze ze nie ma siły to rozumiem bo wiele ludzi żyje w biegu i jest zmęczona po całym dniu , ale to nie to samo co nie mieć czasu 10 minut dziennie
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-16, 07:16   #130
fortune13
Raczkowanie

Wiem co Olekk dolega, bo też to przerabiam
lenistwo - dlatego wytłumaczenia szuka,
wszyscy albo większość wiemy co sesja znaczy i chwila zmęczenia fizycznego daje nam tylko psychiczne odprężenie i odpoczynek od rycia nikt nie kuje non stop.
Czasem sie po prostu nie chce,
wracam po 12h roboty i mi się sakramencko nie chce, ale schodzę na 40 minut na dół na siłownię, choć oj jak się nie chce, a pokusa relaksiku na fotelu z browarkiem jest ogromna
Olekk nie migaj się tylko organizuj sobie 30 minut i walcz !!!
Stary 2009-05-16, 08:00   #131
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Olekk masz 100% racji w tym co napisałaś o efedrynie. Działa tak jak napisałaś! Ale nie uzależnia. Efedryna jest pochodna amfetaminy, a jak wiem amfetamina fizycznie nie uzależnia.
Jeśli ma ktoś zamiar zastosować efedrynę to przeczytać wpierw post od Olekk. Mądre rzeczy!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-16, 10:01   #132
Olekk
Raczkowanie

szczerze mówiąc to trochę mi się nie chce, trochę jestem leniwa, a najbardziej to nie mam siły... jak mam chwilę czasu to kładę się po prostu spać... niestety piłują nas ostro, wiem że wiele z Was nie było na ciężkim kierunku i nie wie co to znaczy maksymalne przemęczenie z przeuczenia. w zeszłym roku miałam większy luzik to też inaczej patrzyłam na ludzi to niebawem minie te moje męczarnie i wezmę się w wakacje bo raczej jestem osobą która albo się bierze i ćwiczy codziennie czy tam co 2 dni po godzinie albo wcale, niestety nie potrafię tego przełamać :/
biorę magiczne tabletki już...czwarty dzień zdaje się i powiem szczerze że jedyne co obserwuję to to, że nie bardzo chce mi się jeść, coś tam w siebie wciskam ale to bardziej z rozsądku i naprawdę niewielkie porcje, no i mam jakby więcej siły na jakiś wysiłek fizyczny. nic więcej się nie dzieje, nie mam co prawda wagi ale na oko to nie schudłam ani gram- moje ubrania o tym wiedzą....

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

aaaa jeszcze co do efedryny to nie miałam na myśli uzależnienia fizycznego tylko psychiczne widziałam już wiele razy jak koledzy czy koleżanki nie potrafią wstać rano bez chociaż jednej tableteczki... smutne to ale prawdziwe. jak się zauważy, że na tym się świetnie jedzie i człowiek jest taki, jak inni by chcieli, żeby był, to będzie brał bez opamiętania niestety [coś skomplikowane to ostatnie zdanie ;P ]
Stary 2009-05-16, 22:53   #133
Pumaaaaaaa
Przyczajenie

Smile Dot.: Fast Slim New Generation? Czy ktoś to stosował?

Witam wszystkich wracając do tematu Fast slim.. to ja stosuje go 4 dzień i wskoczylam dzis na wage i jakims cudem mam 4 kg mniej zaczynam wieżyc w ten srodek ale okaze sie jak bedzie dalej.. Ale juz mam nadzieje Pozdrawiam
Pumaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-17, 07:54   #134
czarna1331
Przyczajenie

Chyba cię zmartwię dalej waga już nie zleci - przynajmniej ja tak miałam (i w dodatku będąc na diecie rozdzielnej) i kilka z nas...
Ten cały Fast Slim to lipa wierutna szkoda kasy bo ten sam skład ma BIO CLA a kosztuje o połowę mniej. Ale nie poddawaj się może tobie się jednak uda nie wiem od czego to zależy ale na niektóre z nas w ogóle to "cudeńko" nie podziałało - może metabolizm???
Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia
czarna1331 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-17, 09:17   #135
Olekk
Raczkowanie

cholera ja już chyba 5 dzień jestem na tym czymś... szkoda że nie mam wagi ale wydaje mi się że raczej nie schudłam... moja super siła i brak ciągoty do jedzenia też jakoś odpłynęły... więc wnioskuję że to nie była cudowna moc tabletek tylko zbieg okoliczności jak tylko będę miała okazję to wskoczę na wagę i doniosę o "postępach"
Stary 2009-05-17, 10:37   #136
Dotka3
Przyczajenie

Witam Wszystkich grubasków!Chciałam coś napisać o fastslim, o tym niby zlotym środku na odchudzanie. Znalazłam, połakomiłam się i zamówilam. ńie wiem narazie czy dobrze zrobiłam ale po pięciu dniach stosowania moja waga stoi w miejscu. Mam wrażenie że na mnie to nie zadziała i że to raczej podpucha. Jem normalnie, apetyt mam jak zwykle, nie ćwiczę czyli jest tak jak pisało, że może obejść się bez rygoru, a i tak tysiące kobiet-czyli ponoć ja też-będą zadowalone.Narazie zadnego zadowolenia nie odczuwam!Chyba tylko to, że dałam się nabrać!!!!!!!!!Wkrótce napiszę jeszcze. Pozdrawiam.
Dotka3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-18, 08:30   #137
Olekk
Raczkowanie

nie mam wagi więc wymyśliłam, że się zmierzę : ani centymetra nie schudłam!!
Stary 2009-05-18, 15:45   #138
xSepsa
Przyczajenie

Witam wiecie, bore ten specyfik od jakiegoś miesiąca, i muszę szczerze powiedzieć, że na poczatku schudłam 1 kg po tygodniu, potem może troszke z brzuszka mi tłuszczyku ubyło.Ale od tamtej pory nic, kompletnie, a co gorsza, apetyt mi się strasznie zwiększył. Nie mam problemów z nadwaga, lecz mam pare zbędnych kg ;] Przy wzrośnie 173 cm waże 66 kg. Staram się biegać, ale bez efektów. A jeszczce do fastSlim-to okropnie się czasem odbija po niej, ma nie miły zapach.
Brałam już różne środki, linea, bio Cla z zieloną cherbatą, i jesczce jakiś fast box kupiony w sklepoie z odrzywkami, lecz nic mi te preparaty nie pomogły ;/
Ps Cierpie na nałogowe odchudzanie i nie umiem już nad tym zapanować, ma ktoś radę??
Buziaki dla Was ;*
xSepsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-18, 17:50   #139
Dotka3
Przyczajenie

Dziewczyno, przy tym wzroście, ktory podajesz, ważysz idealnie-mogę się nawet pokusić o slowa, że masz niedowagę. Musisz nad tym zapanować, bo czasem takie chroniczne odchudzanie może skończyć się źle. Pewno jesteś młodą nastolatką, która chce się podobać. Uważam, że z Twoją wagą jest ok, a Ty przesadzasz. Pozdrawiam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-18, 18:50   #140
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

xSepsa mam tak samo jak Ty. Nałogowe odchudzanie to jest coś co i mnie doskwiera... Ciąle trzeba coś zrzucić, ciągle coś mi się nie podoba, ciągle hamuję się przed jedzeniem i ciągle mam mocne postanowienia poprawy... Czy i Tobie to dolega?

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Widzę też, że nasze proporcje wagi do wzrostu są chyba takie same, bo ja mam 171 i ważę 68kg aktualnie. Chciałabym schudnąć te 8kg, a Ty ile przy tym "uzależnieniu" chcesz schudnąć?
Stary 2009-05-19, 08:25   #141
pacia22
Przyczajenie

Witam Wszystkich, czytam to forum i widze że dużo pytacie o fast slim otoz moge dużo powiedziec na ten temat bo uzywam to cudenko, czytajac wypowiedzi ze ten srodek nie działa nie wierze. Jezeli ktos zamowił te tabletki je tak jak jadł do tego nic nie robi to nie ma sie co dziwic ze nie pomogło bo jak!!!!!!. Opowiem swoją hisorie zamowiłam te tabletki zaczełam brac jednoczesnie w ten sam dzien zwazyłam sie miara zmierzyłam swoje wymiary zapisałam. moje odchudzanie razem z tabletkami polegało na tym : rano kawa ze śmietanką i cukrem potem tabletka popita duza iloscia wody i marsz do pracy, około godziny 15 obiad( łatwo wytrzymac bo po tych tabletkach nie chce sie jesc0 na obiadek gotowane miesko warzywka zrezygnowałam z ziemniakow pieczywa) przed obiadkiem druga tabletka, pod wieczor ewentualnie jakis owoc czy jogurcik około godziny 20 ostatnia trzecia tabletka. Do tego wszystkiego dużo sie ruszalam wymyslałam sobie sprzatanie w domu w ogrodzie itd. poprostu żeby sie ruszac a nie siedziec. co tydzien sie warzyłam i mierzyłam i po miesiącu kuracji bo na tyle starczy to opakowanie wiecie ile mniej zgadnijcie?????20 kg mniej możliwe DLATEGO

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

DLATEGO WIECEJ WIARY W SIEBIE I DO ROBOTY IDZIE LATO. Wiadomo ze kazdy organizm innaczej reaguje ale po mnie zaczela to brac moja kolezanka tylko ze jadla trzy posilki dziennie ale dietetyczne i schudła 14,5 kg w miesiąc to działa naprawde:jupi :
pacia22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-20, 07:55   #142
Donnaa
Przyczajenie

Pacia22 sorry ale nie wierze w to, to jestem nie możliwe. A jak już to teraz pewnie jesteś "obwiśnięta", bo skóra na pewno w miesiąc nie potrafi się skurczyć po utracie 20kg. W sumie to nic nie wspominasz o tym jak wyglądasz po tej kuracji?!
Mi to wygląda na reklamę tego środka!

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Jadzkaaa a jak Tobie idzie odchudzanie? Cudowny środek działa tak jak na koleżankę?
Donnaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-20, 08:44   #143
Dotka3
Przyczajenie

Przecież zapewniano nas, że nie musi się stosować żadnej diety, a i zreklamowana pani Maria zapewniala, że nie cwiczyła, bo nie lubi i tak schudła. Jeżeli chodzi o ilość tabletek, to jest ich tylko 60, a to wystarcza na 20 dni, a nie na miesiąc. Ja stosuję fastslim 8 dni bez żadnego efektu. Jak już pisałam żadnej diety nie stosuję. Jak mi czas pozwoli(co 2, 3 dzień)jeżdżę na rowerze-nie ćwiczę.Więc cudów nie ma w tym przypadku, nie ma sie co okłamywać-szkoda pieniędzy, bo przecież są tańsze środki, sprawdzone i pewne źrodła-apteka-.Jak sama nazwa wskazuje, to tylko wspomagacze w odchudzaniu-ruch i dieta są potrzebne. Kiedyś nie bylo tego typu środków, a i tak jak ktoś chciał, to się bez nich odchudził.Dajemy zarobic firmom farmaceutycznym niezłą kasę. Jesteśmy naiwni, a przynajmniej ja. Jeżeli kogoś obraziłam, to sory.Dla fastslim z mojej strony ANTYREKLAMA!!!!!!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-20, 14:30   #144
koliberekkk
Przyczajenie

witam wszystkich
czytam wasze wypowiedzi i mam maly metlik w glowie widze ze tabletki roznie dzialaja na wszytskich. jednym pomagaja odrazu innym w pozniejszych dniach... chcialabym podbnie jak wy troche schudnac nie za wiele bo jedyne 5-6kg.nie wiem wlasnie czy kupic sobie to "cacko". moze macie jakies inne dobre srodki pozdrawiam serdecznie

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

i jeszcze jedno pytanko skad to zamawiacie ?
koliberekkk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-20, 23:05   #145
Olenka86
Przyczajenie

Witam wszystkie te mniej i bardzie j puszyste. Ja odchudzam się mniej więcej od roku... I.. nic
Jak większość używałam wielu specyfików, tych tanich i tych strasznie drogich. Nic nie pomogło. Termline II, Bio CLA, błonnik z ananasem. Może trochę, ale po odstawieniu doczekałam się takiego efektu jo-jo, że brak słów. Wyglądam jak kobieta w zaawansowanej ciąży. MASAKRA!!! Ten specyfik zażywa moja siostra od dwóch miesięcy. Przez pierwszy tydzień schudła 5 kg, później 2 kg i od miesiąca waga ani dygu dygu Bez ćwiczeń i diety nie ma szans.
Ale znalazłam super dietę. DIETĘ TURBO. Jest na wizażu nawet forum na ten temat. Jestem w połowie 2 serii (czyli 13 dzień) i schudłam 5 kg!!! Naprawdę polecam!!!
Po wydaniu już ok. 500 zł (serio) na różnego rodzaju specyfiki i drugie tyle na zabiegi kosmetyczne nie wierzę w takie cuda!!!
Pozdrawiam wszystkich okrąglutkich
Olenka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-21, 08:01   #146
pacia22
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Donnaa Pokaż wiadomość
Pacia22 sorry ale nie wierze w to, to jestem nie możliwe. A jak już to teraz pewnie jesteś "obwiśnięta", bo skóra na pewno w miesiąc nie potrafi się skurczyć po utracie 20kg. W sumie to nic nie wspominasz o tym jak wyglądasz po tej kuracji?!
Mi to wygląda na reklamę tego środka!

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Jadzkaaa a jak Tobie idzie odchudzanie? Cudowny środek działa tak jak na koleżankę?

Witam, odpowiadam na komentarze dodane do mojej opowieści, schudnąć schudłam tyle ile napisałam, moja historia nie jest jakąś reklamą, myślałam że jest to forum na którym można się poradzić, wyżalić, pochwalić efektami tracenia swojego tłuszczyku, ale widze że niektórym radość przynosi ubliżanie innym. Na jednych działa tak a na drugich tak, proste. Tabletki nie przyniasą efektu jeżeli ktoś będzie jadł tak jak jadł, trzeba się ograniczyć i to dużo to tego więcej ruchu. Jest 21 wiek mamy wszyscy dostęp do internetu, każdy ma mozliwość przeczytania jakie składniki posiadają te tabletki i jak one wpływają na organizm. Niestety moje ciało wcale nie jest obwiśnięte jest normalne tylko że mniejsze o 20 kg. I naprawdę mam prośbę nie piszcie takich komentarzy złośliwych bo jest to nie na miejsu, osoby piszące tak tworzą antyreklame i w osobach próbujących pozbyć się kilkunastu kilogramów gaszą świtełko nadzieji!!!!że może się uda. Te tabletki spalają tłuszcz a u jednej osoby w organiźmie jest nadmiar tłuszczu a u drugej nadmiar wody na co są inne tabletki na recepte. Warto iść do lekarza lub dietetyka i zrobić sobie taki test. MI SIĘ UDAŁO I CZUJE SIĘ ŚWIETNIE I PROSZĘ PODARUJCIE SOBIE TAKIE KOMENTARZE BO " DLA NAS OSÓB WALCZĄCYCH Z NADWAGĄ A NIE Z 5 KG JEST DO NAPRAWDE NISZCZĄCE WSZELKIE NADZIEJE NA LEPSZE ŻYCIE. POZDRAWIAM
Stary 2009-05-21, 08:23   #147
Olekk
Raczkowanie

Moim zdaniem Pacia napisała dokładnie dowód na to że te tabletki nie działają. Owszem- działają na podświadomość : jak się kupi takie coś za tyle kasy to się myśli 'to na pewno musi działać!' i człowiek podświadomie ma więcej siły i samozaparcia żeby nie podjadać, więcej się ruszać i ogólnie wziąć się za siebie. Nic tylko pogratulować zrzucenia tylu kilogramów i co lepsze- to tylko Twoja zasługa Pacia a nie żadnych tabletek
ja stosuję tabletki już któryś tam dzień...straciłam rachubę...może siódmy dzień?? i nic... ale wzięłam się za siebie i nie jem chleba ani makaronów, ryżu ani żadnych takich... wieczorem, nawet jak siedzę do późna to nie podjadam, mam nadzieję że to coś da... czasem jeżdżę na rowerze godzinkę... a Wam jak idzie??
Fortune : gdzie można dostać to coś super ekstra co dodaje energii do ćwiczeń jak już nikt nie ma siły?
Stary 2009-05-21, 08:49   #148
pacia22
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Olekk Pokaż wiadomość
Moim zdaniem Pacia napisała dokładnie dowód na to że te tabletki nie działają. Owszem- działają na podświadomość : jak się kupi takie coś za tyle kasy to się myśli 'to na pewno musi działać!' i człowiek podświadomie ma więcej siły i samozaparcia żeby nie podjadać, więcej się ruszać i ogólnie wziąć się za siebie. Nic tylko pogratulować zrzucenia tylu kilogramów i co lepsze- to tylko Twoja zasługa Pacia a nie żadnych tabletek
ja stosuję tabletki już któryś tam dzień...straciłam rachubę...może siódmy dzień?? i nic... ale wzięłam się za siebie i nie jem chleba ani makaronów, ryżu ani żadnych takich... wieczorem, nawet jak siedzę do późna to nie podjadam, mam nadzieję że to coś da... czasem jeżdżę na rowerze godzinkę... a Wam jak idzie??
Fortune : gdzie można dostać to coś super ekstra co dodaje energii do ćwiczeń jak już nikt nie ma siły?

Witam dziękuje za miłe słowa ale uwierz mi te tabletki mi pomogły wkleje komentarz dziewczyny która napisała do mnie na samym początku gdy zaczynałam je brać: heja ja poszlam zanim zamowilam do mojego lekarza i mu o nich opowiedzialam - odp byla nastepujaca "nadawaga musi byc sluszna bo ten kwas rozbija tluszcze wiec jesli Pani po testach (jestem po nich) ma spora zawartosc tluszczy do zrzucenia to podziala, jesli nadwaga wynika z zatrzymywania sie wody i limfy w organzmie to zeby sie zarznac to i tak nie podzialaja " moze te osoby na ktore to nie dziala powinny zrobic testy ma jak masz nadwage z podowu wody to polecam "aqua femina" dostepna w aptece bez recepty do stosowania w drugiej fazie cyklu miesiecznego.

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Gdy ja zaczęłam je brać i było widać efekty wizualne ale dopiero tak po 1,5 tygodnia to znaczy ( bardzo schudł mi brzuch, oponki na plecach, policzka i znikła mi tak zwana druga broda, oraz poduszki po rękami) koleżnki zaczęły dopytywać co robie powiedziałam im jedna po miesięcznej kuracji schudła 8 kg ( ale jest to chudzielec z natury tylko przytyło jej się po ciązy), druga w ciągu miesiąca zrzuciała 14,5 kg tylko miało do tego dobraną dietę przez dietetyka, teraz następna koleżanka się skusiła bierze tabletki 2 tydzień i ma 6 kg mniej. Ale my wszystkie naprawde sie ruszamy dużo dużo po tych tabletkach człowiek bardzo się poci wogóle czuje takia gorączke w organiźmie.

Z jednym się zgadzam w tej reklamie pisało że nie trzeba się ruszać ani stosować żadnych diet a i tak bedą efekty mi sie to wydaje nie realne ale znalazłam niedawno inne forum na ktorym również wypowiadają się na temat tych tabletek są tam pozytywniejsze opinie ale równiez i takie twierdzace ze to nic nie daje, tam dziewczyna wypowiada sie ze nie cwiczy je tak jak jadła i chudnie. Więc może to zalezy od organizmu od stulu życia nie wiem zajmuje sie recyclingiem a nie anatomiom człowieka.Buziaki
Stary 2009-05-22, 08:58   #149
fortune13
Raczkowanie

a ja uważam że Pacia22 robi reklamę jak rzekła koleżanka powyżej,
16kg w 3 tygodnie to schudł mój kolega jak leżał w szpitalu i dostawał tylko kroplówkę i jak wygląda to widzimy (pan śmierć),
w bajerowaniu też trzeba mieć umiar, bo głupich małolat raczej za dużo tu nie siedzi

Olekk co do pirogronianu wapnia (pyruvate) obecnie w Polsce chyba tylko firma Megabol, tutaj poczytaj sobie deko o nim i cena jest dobra, bo za niższa nie nabyłem :
http://www.cpz.pl/?page=shop/flypage...059681eb4bde20

i pamiętaj aby zażywać, gdy wysiłek trwa dłużej niż 30 minut (rower jak najbardziej), bo dopiero od tego czasu tkanka tłuszczowa się spala,

pozdrawiam i powodzenia
Stary 2009-05-22, 14:33   #150
pacia22
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez fortune13 Pokaż wiadomość
a ja uważam że Pacia22 robi reklamę jak rzekła koleżanka powyżej,
16kg w 3 tygodnie to schudł mój kolega jak leżał w szpitalu i dostawał tylko kroplówkę i jak wygląda to widzimy (pan śmierć),
w bajerowaniu też trzeba mieć umiar, bo głupich małolat raczej za dużo tu nie siedzi

Olekk co do pirogronianu wapnia (pyruvate) obecnie w Polsce chyba tylko firma Megabol, tutaj poczytaj sobie deko o nim i cena jest dobra, bo za niższa nie nabyłem :
http://www.cpz.pl/?page=shop/flypage...059681eb4bde20

i pamiętaj aby zażywać, gdy wysiłek trwa dłużej niż 30 minut (rower jak najbardziej), bo dopiero od tego czasu tkanka tłuszczowa się spala,

pozdrawiam i powodzenia

Dziekuje za komplement. Tylko mam do ciebie pytanie?, z czego robie reklame że byłam otyła i schudłam, z tego co pomogło mi schudnąc bo nie rozumiem. A porownanie do odchudzania kolegi, ktory schudł w szpitalu przez chorobe jest nie na miejscu.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości