![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
Dopinguję Cię dziuniuu. No się kurde rozleniwiłam dzisiaj, oprócz tego, że byłam na zakupach i posprzątałam to nie zrobiłam nic konkretnego. Kolejny zmarnowany dzień, a mogłam się pouczyć. Leń we mnie siedzi taki okropny, wielki, brzydki i złośliwy i go nie mogę wykurzyć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
eh,a moim największym wysiłkiem dzisiaj będzie chyba ogarnięcie się do stanu wyjściowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
A gdzie się wybierasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
do knajpy, do której zawsze chodzę jak jestem w domu
![]() no no, wyglądam nawet ok : P dobra,wybywam dziołchy. miłego wieczora : * Edytowane przez czokled Czas edycji: 2009-04-09 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
W takim razie życzę udanej zabawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
no i jestem! było naprawdę bardzo, bardzo fajnie. w sumie cały czas gadałam z Michałem : ) nawijaliśmy jak nakręceni, dawno się tak dobrze nie bawiłam : ) jak Wam się kiedyś będzie chciało czytać nudnych dla Was aczkolwiek miłych sytuacji to opowiem dokładniej : P
w każdym bądź razie jutro idziemy do palmiarni pogadać z gadającą papugą ![]() eh,wiecie,dużo mi lżej na serduchu wiedząc że mamy jednak całkiem fajny kontakt,bo ostatnio średnio z tym było,ale zgodnie stwierdziliśmy że trzeba to zmienić : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to było tak, że siedziałam ze znajomymi (wspólnymi naszymi) i on przyszedł, przywitał się, ze mną w sumie najmniej i poszedł dalej. no trudno, olałam to. za jakiś czas czuję jak ktoś mnie od tyłu łapie za kark, z boku się pochyla Michał no i pyta co u mnie. ja się posunęłam żeby zrobić mu miejsce i tak zaczęliśmy gadać. dawno się tak nie uśmiałam, naprawdę! było oczywiście jakieś tam gadanie pierdół, że mu ze mną bardzo dobrze było i w ogóle : P w pewnym momencie czuję że się tak na mnie ciągle patrzy. ja se myśle o co cho, i patrzę na niego pytająco a on że pięknie dziś wyglądam ![]() ![]() ![]() acha,no i powiedział że zdecydowanie za rzadko się widujemy. i ciągle mówił do mnie tak jak mnie nazywał kiedy byliśmy razem, słodko ; P przepraszam, ja wiem że to są pierdoły, ale naprawdę mega fajnie spędziłam wieczór dzięki niemu : ) dziołchy pisać teraz co u Was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja wczorajszy dzien poswiecilam WOS-owi. <blee> A teraz 'zajmuje sie' bratem, odpalilam mu bajki i siedze na wizazu ![]()
![]() |
![]() |
#130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do moich miesni brzucha, zaczynaja bolec ![]() ![]() Cytat:
![]() Wyslalam siostre z siostrzencem na spacer, szwagra z tata na budowe, mama w pracy, ja sobie popijam kawke i mysle nad historia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Raczkowanie
|
braciszek ma 16 miesięcy
![]() ![]() kiedys wam moge pokazac jego zdjecie jak bedziecie chcialy ![]() Cytat:
Dziuniaa, ale wlasnie zdajac kombinacje wos-historia masz duzo mozliwosci ![]() ![]() Sama bym moze i poszla na ktorys z w.w. kierunkow ale dla mnie historia jest nie do przeskoczenia, a przynajmniej w w-wie na te kierunki jest konieczna :/ A na obowiazkowym masz historie czy wos wlasnie?
Niezależność radość życia brak obsesji. Dobry kontakt zdrowy dystans garść perspektyw. Edytowane przez seclusion Czas edycji: 2009-04-10 o 13:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
wrrr! jestem mega wkurzona. jednak nie idziemy bo jemu coś niby wypadło. sratatata. jestem zła dlatego, że w sumie plany całego dnia podporządkowałam temu wyjściu... i już się trochę nastawiłam. jak nie chciał ze mną iść to po co mi to wczoraj sam proponował?? i po co chciał się ze mną więcej spotykać? jest mi cholernie przykro. nienawidzę takiego zachowania. a już myślałam że między nami może być ok, wczorajszy dzień to jednak była pomyłka.
![]() ![]() ![]() faceci!!!!! jestem głupia,chce mi się płakać. sama nie wiem czemu... dlaczego on tak ma, że nie może być ze mną szczery. Edytowane przez czokled Czas edycji: 2009-04-10 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
tak też zrobię,ale mimo wszystko jest mi mega przykro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
Rozumiem. Nie dziwię Ci się. Ale trzymaj się i nie trać czasu na umartwianie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Ja Wam zaraz pokażę co ja z pazurami zrobiłam. Ludzie, ale to wygląda. Ale nie chce mi się zmywać ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() kurcze, brzuch mnie boli. mam problemy ze zdrowiem i nie mogę się denerwować. tak w ogóle to te problemy ze zdrowiem mam przez eksa- jak to lekarz ujął 'stres i stany nerwicowe' i teraz jestem załatwiona na dłuugi czas. nie pozwolę cholera żeby kolejny facet rujnował mi zdrowie! ale fakt faktem to ja jestem głupia że się dopuszczam do takiego stanu. Edytowane przez czokled Czas edycji: 2009-04-10 o 16:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
e tam, czokled, a skad mialas wiedziec, ze tak sie zdarzy.
Pokaz soulone co tam wykombinowalas na tych paznokciach. Kurcze, to jako jakis poprawiacz humoru tu funkcjonuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rzeczywiście jako poprawiacz humoru o ile nie zrobisz sobie paznokci ala łaciata krowa ![]() Sama nie wiem czego mi się chce. Powinnam za naukę się zabrać a znowu cały dzień przebimbałam. Niech mnie ktoś motywująco w tyłek kopnie, bo inaczej czarno to wszystko widzę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
mogłam się w sumie domyśleć, bo było za pięknie.
przecież to już jakaś patologia jest. a ciekawe jak tam zielona... kurcze, chciałabym się już z Wami spotkać : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzis siedzialam i sie uczylam organizacji miedzynarodowych. Rzygam juz tymi NAFTAmi CEFTAmi. Rzygam Unia Europejska, Rada Europy, NATO i tymi innymi. Ble, za duzo jak na jeden dzien ![]() Obowiazkowa mam historie i chwala jej za to, gdzyz wosu sie obawiam, a z his zawsze cos wykminie ![]() Bede skladac na rozne kierunki, zobaczymy czy sie dostane gdziekolwiek ![]() ![]() Cytat:
Skad ja to znam ![]() Faceci to polglowki. Nie ma normalnych, no nie ma!! I zobaczysz, ze za pare dni sie odezwie i bedzie udawal, ze wszystko jest ok. Tak samo jak szanowny Pan K. po moim tworczym smsie, w ktorym sie chcialam dowiedziec co i jak [pamietacie;D], caly weekend milczal, a teraz znowu rozmowny jak zawsze. Jassnee Cytat:
A i daje kopa w tylek, cobys troche motywacji zlapala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() afu,jak sie objadlam polewa czekoladowa,az mi niedobrze ![]() acha, jak bylam z kumpela w parku to spotkalysmy kumpla Michala. mam nadzieje, ze mu przekaze jak ladnie wygladalam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
dziuniaa wielkie dzięki za kopa. Mam nadzieję, że ewentualnie jutro wieczorem zadziała, bo cały dzień mam zawalony ciastami, sałatkami i wszelkim innym kalorycznym bogactwem. Nie lubię świąt :/.
Właśnie ciekawe co u zielonej i reszty. Odzywać się babozaury jedne ![]() Ech wieczór i tak zmarnowany to zwracam się w takim razie do obecnych (czokled?) co by o czymś miłym, lekkim i przyjemnym podyskutować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
jeej,wiecie co...zeszlam do pokoju na dol po pedzle,bo postanowilam ze pomaluje jakimis akwarelami jajka. no i schodze, patrze- w rogu stoi moj elektryk. byl mega mega rozstrojony a ja siedzialam sobie na krzesle, gralam 'wish u were here' i spiewalam! wiecie jak mi to wbrew pozorom humor poprawilo? bo to bylo takie pocieszne, gitara rozstrojona na maksa, ledwo dzwieki szlo rozpoznac a ja graam nakrecona... ehh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapewne przekaze, faceci to jeszcze wieksi plotkarze, niz my ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
"We're just two lost souls swimming in a fish bowl..." Chętnie pośpiewam z Tobą (i w głębi duszy będę piekielnie zazdrosna o umiejętność grania na gitarze...)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() edit: soulone, ja sobie chcialam w ogole wytatuowac jakis wers, np. 'can you tell a grenn field from a cold steel rail?' bo ta piosenka zawsze bedzie naj, zawsze zawsze ; ) Edytowane przez czokled Czas edycji: 2009-04-10 o 21:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój opis z gg aktualnie: "Music is you're only friend until the end". Nie korzystać z google i która zgadnie z czego to? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.